Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 299)
  • Κριός

    Ψήφοι: 21 7.0%
  • Ταύρος

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Δίδυμοι

    Ψήφοι: 30 10.0%
  • Καρκίνος

    Ψήφοι: 28 9.4%
  • Λέων

    Ψήφοι: 25 8.4%
  • Παρθένος

    Ψήφοι: 22 7.4%
  • Ζυγός

    Ψήφοι: 29 9.7%
  • Σκορπιός

    Ψήφοι: 24 8.0%
  • Τοξότης

    Ψήφοι: 16 5.4%
  • Αιγοκερως

    Ψήφοι: 27 9.0%
  • Υδροχόος

    Ψήφοι: 33 11.0%
  • Ιχθεις

    Ψήφοι: 20 6.7%

enrose

Δραστήριο μέλος

Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα.
όπως λέγαμε και με μια ψυχή πρόσφατα:
Προβλέψεις 2012
:)

Για κάθε έναν λοιπόν που έπεσα μέσα (ie έχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλαγή σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τομέα της ζωής του και επίσης αρρωστήσει Ή ΔΕΝ αρρωστήσει μέχρι τον Απρίλιο...δλδ σχεδόν το 100% των ανθρώπων!) τα ζώδια βγήκαν!!! Μήπως να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό ??? Αφού το έχω το χάρισμα!!! :P


Χαχαχα:P
Πόσο δίκιο έχεις! Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν οι αστρολόγοι ξέρουν πως να κινηθούν ώστε να μην πράξουν λάθος, μ@λ@κίες.

Η αλήθεια είναι πως κάποια περίοδο της ζωής μου ασχολιόμουν πολύ με τα ζώδια, ως περίεργο άτομο ήθελα να τα καταλάβω και να προσπαθήσω να βγάλω κάποια άκρη. Κατέληξα στο οτι οι προβλέψεις των αστρολόγων είναι απλά για να περνάει η ώρα. Σε γενικότερο πλαίσιο ναι κάποια γενικά χαρακτηριστικά ισχύουν αλλά μέχρι εκεί. Ο καθένας αναπτύσσει μεγαλώνοντας την δική του μοναδική προσωπικότητα και κανένα ζώδιο και κανένας αστρολόγος δεν είναι ικανός να του αλλάξουν την πορεία.
Στον ερωτικό τομέα να επισημάνω για ακόμη μία φορά πως όλα είναι θέμα χημείας (πόσες φορές το χω ποστάρει αυτο:P).

Αλήθεια εσείς έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα βασει του αστρολογικού σας χάρτη, γιατι εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως σε κάθε τομέα της ζωής μου ( ερωτικά, επαγγελματικά, φιλικα, κοινωνικά) λειτουργώ τελείως διαφορετικά. Δεν ξέρω αν φταινε οι πλανήτες μου ή το μυαλό μου το τρελό...:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Muxu Su

Διάσημο μέλος

Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,019 μηνύματα.
ειναι αλήθεια οτι οι ταυροι απριλιου ειναι εγωιστές;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,005 μηνύματα.
αλλα και οι ζυγοι,οι οποιοι ξερουν πολυ καλα να φλερταρουν

Damn, το μόνο που με συμφέρει απ' όλη την ιστορία...

Κατα τ' άλλα, foufroux.... κι αρώματα! Stop toying with our Old Planets. Οι 12 κόσμοι της Ανθρωπότητας ήταν αυτοί πριν τη Γη, πάει και τελείωσε, δεν επηρρεάζουν καμία γέννηση, καμία προσωπικότητα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,884 μηνύματα.
προσωπικα οταν καποιος με ρωταει πως σε λενε....κ μετα τι ζωδιο εισαι....την κανω με ελαφρα πηδηματακια...

είσαι φανατισμένη. μπορεί να σε ρωτάει χωρίς να τα πιστεύει, απλά και μόνο επειδή νομίζει ότι τα πιστεύεις εσύ! :P

Καλά για τις προβλέψεις δεν μπαίνω καν στη λογική να σχολιάσω, το απόσταγμα της πανανθρώπινης βλακείας. Αυτά τα περιβόητα χαρακτηριστικά γιατί είναι τόσο πολύπλοκα, μου εξηγεί κανείς; :hmm:

Υπάρχει το ζώδιο, αλλά αν δεν σου μοιάζει και τόσο, υπάρχει και ο ωροσκόπος και μετά βάζουν και τη σελήνη. Αν πάλι αυτή η τριπλέτα μιξ-γκριλ δεν βγάλει αποτέλεσμα ξεκινάνε τους πλανήτες. Έχεις τον Άρη εκεί, την Αφροδίτη παραπέρα, ε αν βάλεις και την αυθυποβολή, την ψυχολογική ανάγκη να ταυτιστούμε με ένα πρότυπο για να νιώθουμε ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τσουπ....πέσαμε μέσα! :clapup: Όποτε παριστάνω τον Αστρολόγο στο chat, έχω τρελές επιτυχίες! :hehe::smoke:

Όταν είχε κυκλοφορήσει η φήμη για τον Οφιούχο, τον 13ο αστερισμό (υπήρχε αιώνες στους ουρανούς, τώρα το ανακαλύψανε) κόσμος τρελάθηκε. Με δάκρυα στα μάτια διαμαρτύρονταν για αυτή τη βάναυση αλλοίωση της παραδοσιακής αστρολογίας. Ξέρεις τι φοβερό πράγμα που είναι να σου λένε μια ζωή είσαι Λιοντάρι και ξαφνικά να γίνεσαι το τέρας; :book: Γκρεμίζεται όλη η βασιλική σου περηφάνια! :'(

Αυτό που έχει μια κάπως επιστημονική λογική είναι το εξής: Η στιγμή που κόβεται ο ομφάλιος λώρος και το έμβρυο παίρνει την πρώτη του ανάσα είναι η στιγμή της πρώτης αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. Έχει παρατηρηθεί ότι η προσωπικότητα συνθέτεται σταδιακά μέσα από ένα συντονισμό μικρομορίων του εγκεφάλου (εφαρμογή της θεωρίας των χορδών στον ανθρώπινο εγκέφαλο). Πιστεύεται λοιπόν ότι αυτή η πρώτη αλληλεπίδραση, λειτουργεί σαν καλούπι πάνω στο οποίο θα κάτσουν οι επόμενοι συντονισμοί. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που εξελίσσεται γραμμικά και είναι τελείως διαφορετικό απ' τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.

Μοιάζει λίγο με αυτό που λέμε "ιδιοσυγκρασία" σε επίπεδο κοινωνιών. Για παράδειγμα η αδελφή μου που γεννήθηκε στην Ιαπωνία και έζησε εκεί μέχρι τα 4, είναι ένα εντελώς διαφορετικό Καρκινάκι σε σχέση με τα ντόπια. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psychologist

Διάσημο μέλος

Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Το πιο εντυπωσιακό για εμένα είναι το γεγονός πως όντως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν και μάλιστα φανατικά στην αστρολογία.Νιώθω ψιλο αβοήθητος στην ιδέα πως μια σχετικά ικανή ομάδα του γενικού πληθυσμού πιστεύει και ασπάζεται την αστρολογία και τα ζώδια.

Προσωπικά όταν συναντώ αστρολογολάγνους έχω δύο σχεδόν ενστικτώδεις αντιδράσεις:

α) τους αντιμετωπίζω σα να έχουν κάποιο mental handicap (ναι συγνώμη δεν είναι και ότι πιο politically correct από μέρους μου να χρησιμοποιώ έτσι την ορολογία αυτή ...αλλά είναι κάπως πηγαίο)

β) σκέφτομαι ''μα καλά υπάρχει πιθανότητα να είμαι όντως μια μειοψηφία;'' και τρομάζω..

Σόρρυ, αλλά στην αστρολογία έπαψα να πιστεύω και να την πέρνω στα σοβαρά περίπου το διάστημα που ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει ο Αγ.Βασίλης..:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νυχτολούλουδο

Δραστήριο μέλος

Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα.
είσαι φανατισμένη. μπορεί να σε ρωτάει χωρίς να τα πιστεύει, απλά και μόνο επειδή νομίζει ότι τα πιστεύεις εσύ! :P

και γιατι δεν περιμενει να με γνωρισει για να δει που πιστευω;;;;αλλα ναι φανατικα πιστευω οτι ο ανθρωπος ειναι αυτο που θελει να ειναι....΄κ μπορει να γινει αυτο που θελει...
φανατικα πιστευω οτι αν θελει καποιος να γνωρισει καποιον θα το κανει βημα βημα...κ δεν θα προτρεξει σε προκαταληψεις για να βγαλει συπερασματα.
ειχα καποτε μια φιλη ...που την αγαπουσα πολυ...ειμασταν γυρω στα 18...κ καθομασταν μια καλοκαιρινη βραδια στο μπαλκονι...ξεφυλλιζα ενα περιοδικο κ επεσα πανω σε ζωδια...αρχισα να τα διαβαζω...ετσι,χωρις να τα πιστευω...παρελειψα το δικο της....με ρωτησε γιατι δεν διαβαζεις για τον σκορπιο;;;της ειπα σορυ αλλα δεν ξερω κ κανεναν με αυτο το ζωδιο χαριτολογωντας....γιατι δεν ειχα ιδεα πως μετριουνται οι μερες οι μηνες κλπ στα ζωδια....το καταλαβε οτι δεν γνωριζα τιποτα απο ζωδια κ οτι τα ελεγα αυτα χαριτολογωντας...αλλα παρολα αυτα θυμωσε και μου ειπε εγω ειμαι σκορπιος....
εγω φυσικα κ γνωριζα την ημερομηνια γεννησης της ,οχι απλα δεν το ειχα ξεχασει ποτε...αλλα καθε φορα σκεφτομουν μερες πιο μπροστα τι δωρο θα της παρω...για να της αρεσει...γνωριζομασταν ηδη καλα κ συνεχιζαμε ομως να γνωριζομαστε γιατι αυτο δεν σταματει ποτε...περνουσαμε καλα...αλλα εκεινη την στιγμη εγω δεν κριθηκα συμφωνα με την πραγματικοτητα την οποια ζουσαμε...αλλα με προκαταληψεις....μα να θυμωσει για προκαταληψεις;;;;ναι με ειχε πειραξει πολυ..ισως κ γιαυτο να ειμαι καπως απολυτη με τους ανθρωπους που πιστευουν σε αυτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,884 μηνύματα.
αλλα εκεινη την στιγμη εγω δεν κριθηκα συμφωνα με την πραγματικοτητα την οποια ζουσαμε...αλλα με προκαταληψεις....μα να θυμωσει για προκαταληψεις;;;;ναι με ειχε πειραξει πολυ..ισως κ γιαυτο να ειμαι καπως απολυτη με τους ανθρωπους που πιστευουν σε αυτα.

μα είδες που δεν ξέρεις τελικά από ζώδια; κλασσική σκορπίνα! δεν θύμωσε, σου μούτρωσε. αν ήξερες όμως λιγάκι θα την δικαιολογούσες αλλά εσύ το είδες στραβά και τελικά σε πείραξε πολύ.

κοινωνική παιδεία: όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να μιλάμε στους άλλους τη γλώσσα που μας καταλαβαίνουν. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foufroux

Νεοφερμένος

Η foufroux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ακούτε;;;''Ακούμε'' να λέτε!:P
Οχι ρε συ, οι Σκορπιοί είναι και γαμώ τα παιδιά! Λογικό δεν είναι αμα σ'ενοχλήσει ο άλλος, να του το δείξεις οτι ενοχλήθηκες;:P:whistle:
Ολο το ποστ της φουφρουξ είχε πλάκα:D, με όλο το συμπάθειο:), λες κι άκουγα μια ''θειά'' να λέει ''οι άντρες πιδί μ να σι ξερουν απτη μεσ κaι κάτ'':loltooth:

ps. Πατωσε λίγο το θέμα αυτό, ε; Εγω φρουφρου(πιο εύκολο:D) ακούω γενικά όσα λέγονται περι ζωδίων, αλλά δεν τα ενστερνίζομαι. Θεωρώ πως κάπου μπορεί να βασίζονται απο των αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά κρατώ τις μεγάλες επιφυλάξεις μου, διότι κάθε άτομο έχω διαπιστώσει πως είναι μοναδικό

και φυσικα ειναι γαμω τα παιδια αλλα θελω να σου πω οτι στο θεμα ''μου χεις κανει κακο'' δεν εχουν την ιδια αντιδραση ολα τα ατομα απο διαφορετικα ζωδια, ο σκορπιος οπως και να το κανουμε δεν θα ησυχασει αν δεν παρει εκδικηση.τι δε καταλαβαινεις;;εχω 4 φιλες σκορπινες και τις εχω δει πως συμπεριφερονται σ αυτο το θεμα.. τα αποδεχομαι οσον αφορα τα γενικα χαρακτηριστικα των ζωδιων,αλλα σε οτι εχει να κανει με το μελλον και τα επαγγελματικα εκει δε βρισκω βαση.
ομοιως στο θεμα υπευθυνοτητα και συνεπεια στη δουλεια δεν θα επαιρνα στα σοβαρα εναν υδροχοο ή διδυμο γιατι θα πηγαιναν πρωτα για καφε και θα αφηναν στο τελος τη δουλεια,σε αντιθεση με εναν αιγοκερω πχ που τον διακρινει η συνεπεια σε ο,τι αναλαμβανει στο θεμα εργασιας..δε θα προσπαθησω να σε πεισω κι ουτε φυσικα υπονοω οτι υπαρχουν ''καλα'' και ''κακα'' ζωδια απλα σε καποια θεματα αλλα υπερεχουνε και αλλα οχι,αντιδρουν και συμπεριφερονται διαφορετικα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νυχτολούλουδο

Δραστήριο μέλος

Ο νυχτολούλουδο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 453 μηνύματα.
μα είδες που δεν ξέρεις τελικά από ζώδια; κλασσική σκορπίνα! δεν θύμωσε, σου μούτρωσε. αν ήξερες όμως λιγάκι θα την δικαιολογούσες αλλά εσύ το είδες στραβά και τελικά σε πείραξε πολύ.

κοινωνική παιδεία: όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε να μιλάμε στους άλλους τη γλώσσα που μας καταλαβαίνουν. ;)

οχι θυμωσε σου λεω....αφου να φανταστεις μετα με εβαλε να διαβασω ενα βιβλιο με κινεζικη αστρολογια,εκδικητικοι αυτοι οι σκορπιοι:P.....ε ενταξει εμαθα...ειμαι αλογο..:clapping:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Η έκλειψη θα σας επηρεάσει σε τομείς της ζωής σας το 2012 και αναμένονται αλλαγές στα συναισθηματικά, τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.
Προσοχή στην υγεία σας μέχρι τον Απρίλη.

Ρεζιντεντ, εμενα μου λενε οτι μου μπαίνει, λεει, ο Κρόνος για δυο χρονάκια. Ν'ανησυχήσω;:P

μα είδες που δεν ξέρεις τελικά από ζώδια; κλασσική σκορπίνα! δεν θύμωσε, σου μούτρωσε. αν ήξερες όμως λιγάκι θα την δικαιολογούσες αλλά εσύ το είδες στραβά και τελικά σε πείραξε πολύ.

Ημαρτον, τι αλλο θακούσω σε τούτον τον πλανήτη;;;:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

hns77

Νεοφερμένος

Η Χαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Ρεζιντεντ, εμενα μου λενε οτι μου μπαίνει, λεει, ο Κρόνος για δυο χρονάκια. Ν'ανησυχήσω;:P

Aπό το φθινόπωρο θα έχετε τον Κρόνο... όχι ακόμα...

Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε... αυτό σημαίνει... :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Aπό το φθινόπωρο θα έχετε τον Κρόνο... όχι ακόμα...
Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε... αυτό σημαίνει... :)

Σατανικό μου ακούστηκε αυτό:devil:
:P
Ε τότε να σκεφτώ άμεσα τί θέλω να σπείρω:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Ξερει κανεις τι ειναι ο Προοδευμενος Ηλιος;:hmm::confused: Το ακουσα και μου κανε εντυπωση - απ'ο,τι καταλαβα είναι η εξελιξη του ζωδιου μας. Και στο νετ τα γραφουν με ορολογιες και γρι δεν πιανω:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

maria100000

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ελενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 176 μηνύματα.
ειμαι ιχθυς με οροσκοπο ταυρο?ξερει κανεις τιποτα σχετικο με αυτο γενικααα.....ιχθυς με ιχθυς παει ειναι το αγορι μου για αυτο......
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

whiteflower

Νεοφερμένος

Η whiteflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
σκορπιος με οροσκoπο ταυρο...τι λεει?:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
σκορπιος με οροσκoπο ταυρο...τι λεει?:)

Πολύ σταθερός τύπος......... σε σημείο απελπισίας!:P


Μωρέ πάτωσε αυτό το θεματάκι με το που μπήκαν οι αντιζωδιακοί, ελάτε να το ανέβασουμε λιγάκι να κάνουμε λίγο κους κους. Αλλά ας μην αρχίσουμε πάλι πιστεύω δεν πιστεύω- έλα λίγο κουβέντα να γίνει. Εγώ είμαι σε ντεμι φάση- κρατώ ουδέτερη στάση.
Λοιπόν εμένα μπαίνει ο Κρόνος, λέει, απο Σεπτέμβρη, τονε περιμένω σε θέση άμυνας, πανέτοιμη να ρίξω τις μπαλιές μου:shifty: Αλλά δεν το παίρνω και προσωπικά:P. Σε δυο χρόνια που θα μου φύγει, θα σας πω αν έκανε δουλειά ή όχι:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.

marina289

Δραστήριο μέλος

Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Λοιπόν εμένα μπαίνει ο Κρόνος, λέει, απο Σεπτέμβρη, τονε περιμένω σε θέση άμυνας, πανέτοιμη να ρίξω τις μπαλιές μου:shifty: Αλλά δεν το παίρνω και προσωπικά:P. Σε δυο χρόνια που θα μου φύγει, θα σας πω αν έκανε δουλειά ή όχι:P
Στον στέλνω κοπέλα μου τον πούστη,τον χόρτασα, πάρτον και όλος δικός σου... :P
Εγώ :giveup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Στον στέλνω κοπέλα μου τον πούστη,τον χόρτασα, πάρτον και όλος δικός σου... :P
Εγώ :giveup:

Ωχ..... Γιατι ομως; Λενε ο Κρονος φερει αλλαγες, οχι απαραιτητα κακες
Ασε που χω φορτισει τοση μπαταρια που χω αποθεματα για την επομενη δεκαετια!:P Παντως εμενα μαρεσουν οι αλλαγες στη ζωη,ναι μεν η προσαρμογη μπορει να δυσκολεψει, αλλα καθε νεα αρχη ειναι μια προκληση που καποιους τους τρομαζει αλλα εμενα μ'εξιταρει. Eπισης παντα πιστευω πως καθε αρνητικό θα φερει δυο θετικά
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
Βρήκα αυτά τα ''λίγα'' :P
Βεβαια δεν είμαι σίγουρη αν εχει σχεση με το οτι μπαινει σε ενα ζωδιο κάθε τόσα χρόνια η αν προκειται για το που εχουμε τον Κρονο μας στον γενεθλιο χαρτη. Αν υπάρχει κανείς που να ξέρει..Μαλλον το δεύτερο απ'οτι φαντάζομαι αλλα τελοσπαντων. Voila ce que j'ai trouvé

Ο Κρόνος στα ζώδια

Κρόνος στον Κριό (πτώση)

Άτομο αποφασιστικό και φιλόδοξο, που θυμώνει εύκολα και δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις. Ικανός αρχηγός που δεν φοβάται να κάνει αυτό που πρέπει, ότι και αν κοστίσει. Η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη, το άτομο πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερα από όλους και για αυτό μπορεί να καταλήξει να κάνει όλη τη δουλειά μόνο του. Στο άτομο με τον Κρόνο στον Κριό αρέσει να ανακατεύεται και να χειρίζεται τις υποθέσεις των άλλων αλλά δυσκολεύεται να δεχθεί οδηγίες και περιορισμούς στις ενέργειές του. Εμπόδια, απογοητεύσεις και περιορισμοί στις προσωπικές προσπάθειες μπορεί να εμφανισθούν, καθώς ο Κρόνος εδώ βρίσκεται σε πτώση και εκδηλώνει την κακή του πλευρά. Για το λόγο αυτό το άτομο πρέπει να είναι προσεκτικό στα σχέδιά του, αισθήματα κατωτερότητας μπορεί να το κάνουν να αναλάβει υπέρμετρα εγχειρήματα, προκειμένου να αισθανθεί σημαντικό και σπουδαίο. Στις προσωπικές σχέσεις δείχνει ζήλια και για αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές πιθανότητες για δυσκολίες στο γάμο. Αν ο Κρόνος προσβάλλεται: υπάρχει ζήλια και εκδικητικότητα.

Κρόνος στον Ταύρο

Το άτομο είναι σκεπτικό αλλά μερικές φορές ευερέθιστο και πεισματάρικο. Συνετό, διπλωματικό και κάπως επιφυλακτικό στις προσωπικές του υποθέσεις, ιδίως στα οικονομικά. Έχει την τάση να δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα υλικά αγαθά και αποκτήματα για λόγους ασφαλείας και αν υπερβάλλει, μπορεί να γίνει μίζερο εξαιτίας της ανησυχίας του για το τι μπορεί να συμβεί αύριο. Αγαπά τις καλλιέργειες και την κτηνοτροφία. Λύπες και απώλειες μπορεί να προέλθουν από συγγενείς, ατυχή περιστατικά στο σπίτι. Το άτομο με τον Κρόνο στον Ταύρο είναι ένας ακούραστος εργάτης με υπομονή, προσοχή, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και οργανωτική ικανότητα. Τα αισθήματα είναι σοβαρά, καλά ελεγχόμενα και δεν αλλάζουν εύκολα αν και μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο για το άτομο να συγχωρήσει και να ξεχάσει. Αν ο Κρόνος προσβάλλεται: φιλαργυρία, πείσμα, οικονομικές δυσκολίες, χρόνιες ασθένειες.

Κρόνος στους Δίδυμους

Παρατηρητική και έξυπνη φύση. Ικανότητα για επιστημονική ενασχόληση σε σχέση με την λογοτεχνία, τα μαθηματικά. Το άτομο είναι προσαρμοστικό και εφευρετικό, με δυνατότητα για σοβαρά πνευματικά επιτεύγματα. Έχει οργανωτικές ικανότητες, συγκέντρωση και πνευματική σταθερότητα, μπορεί να συγκεντρωθεί σε βαθιά και δύσκολα θέματα και να βρει οι πρακτικές λύσεις σε προβλήματα αλλά μπορεί επίσης να έχει μια τάση για κυνισμό, κατάθλιψη και απαισιοδοξία. Αν ο Κρόνος προσβάλλεται: προβλήματα και λύπες προερχόμενα από συγγενείς, ατυχείς νομικές υποθέσεις. Το άτομο μπορεί να υποστεί ψεύτικες κατηγορίες, περιορισμό από κάποιον συγγενή οι γείτονες. Η νευρική ένταση μπορεί να είναι ένα πρόβλημα και η απόληψη αέρα από τους πνεύμονες και η οξυγόνωση του αίματος μπορεί να είναι περιορισμένες. Βρογχίτιδα ή αλλά αναπνευστικά προβλήματα.

Κρόνος στον Καρκίνο (εξορία)

Το άτομο είναι προστατευτικό, συντηρητικό και ανησυχεί για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μπορεί να είναι απαισιόδοξο, φοβισμένο και ανασφαλές, διότι αισθάνεται ότι δεν έχει αγαπηθεί από τον ένα ή και τους δύο γονείς του. Αυτά τα αισθήματα μπορεί να γεννήσουν ιδέες ακαταλληλότητας για την ικανότητά του να γίνει γονέας. Σαν γονέας το άτομο μπορεί να είναι πολύ απαιτητικό και αυστηρό απέναντι στα παιδιά του. Η συναισθηματική κατάθλιψη πρέπει να νικηθεί. Ασυνείδητοι φόβοι να μην πληγωθεί κάνουν το άτομο να αποσυρθεί από πολύ στενές συναισθηματικές σχέσεις. Είναι ευγενικό αλλά του λείπει η συμπόνοια. Μπορεί να είναι τόσο απασχολημένο με το να προστατεύει τον εαυτό του ώστε να είναι ανίκανο να δει τα προβλήματα των άλλων. Υπάρχει μια τάση για ανεπαρκή χώνεψη εξαιτίας της έλλειψης συγκεκριμένων γαστρικών υγρών. Θα ήταν καλύτερα να μην καταναλώνονται υγρά μαζί με τα γεύματα. Επίσης πρέπει να περιορισθεί η όρεξη. Η ακίνητη ιδιοκτησία μπορεί να δώσει συναισθηματική ασφάλεια και να ελαφρύνει τα αισθήματα ανασφάλειας. Διαθέσεις μεταβλητές. Δυσκολίες στο σπίτι, ανησυχία και λύπες εξαιτίας στενών σχέσεων. Προς το τέλος της ζωής οι δυσκολίες είναι περισσότερες.

Κρόνος στον Λέοντα

Το άτομο είναι ευερέθιστο, προσεκτικό αλλά τολμηρό στο πνεύμα, αποφασιστικό, φιλόδοξο και θεληματικό. Έχει οργανωτική, εκτελεστική και ηγετική ικανότητα. Έχει δυσκολία στο να εκφράσει τα αισθήματά και τις συμπάθειές του, πράγμα που το κάνει να φαίνεται κρύο και αδιάφορο. Το άτομο με τον Κρόνο στον Λέοντα χρειάζεται αγάπη αλλά μπορεί να μην ξέρει πως να την δεχθεί ή να την δώσει και έτσι να απομονώνεται από τους άλλους. Η αγάπη παρακινείται από ισχυρά αισθήματα καθήκοντος και ευθύνης. Έχει ανάγκη να το θαυμάζουν για ότι καταφέρνει. Αν ο Κρόνος προσβάλλεται: μπορεί να δημιουργήσει ένα βάναυσο άτομο που καταφεύγει σε ύπουλα μέσα προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Καρδιακά προβλήματα είναι πιθανά. Κίνδυνοι από υπερκόπωση. Λύπες από ερωτικές υποθέσεις και από τα παιδιά.

Κρόνος στην Παρθένο

Το άτομο είναι εργατικό, αποτελεσματικό, πρακτικό, ακριβοδίκαιο, οργανωμένο, ντροπαλό, οικονόμο, μελετηρό και ακριβές. Έχει κοινή λογική και ικανότητα να κατευθύνει τους άλλους, αλλά μπορεί να είναι τελειομανές. Η λεπτομερειακή δουλειά δεν ανησυχεί το άτομο καθώς είναι ικανό να συγκεντρωθεί στις διάφορες λεπτομέρειες κάθε σχεδίου. Πρέπει να είναι συνεχώς απασχολημένο διότι η απραξία φέρνει αδικαιολόγητη ανησυχία. Το μυαλό είναι διεισδυτικό και πιθανόν να υπάρχει καλή μνήμη για αριθμούς. Η δουλειά είναι συνήθως καθαρή και τακτοποιημένη, διότι υπάρχει αντιπάθεια για την ακαταστασία και τη βρωμιά. Το άτομο με τον Κρόνο στην Παρθένο μπορεί να έχει την τάση για περιόδους κατάθλιψης ή υποχονδρίας. Μπορεί να υπάρχει μια επιθυμία για μοναξιά. Αν ο πλανήτης προσβάλλεται: δυσκολίες, αγώνες, εμπόδια και λύπες στο πρώτο μισό της ζωής. Τάση για διανοητική ασθένεια, πονοκεφάλους, εντερικά προβλήματα. Απαισιοδοξία. Προβλήματα στην εργασία και εξαιτίας υπηρετών.

Κρόνος στον Ζυγό (έξαρση)

Υπάρχει διπλωματία και ισορροπημένη κρίση, οι οποίες εμπνέουν εμπιστοσύνη. Υπάρχει η ανάγκη για αρμονική συνεργασία και εκτίμηση από τους άλλους. Ο γάμος ή οι σχέσεις μπορεί να έχουν περιοριστικό αποτέλεσμα απαιτώντας σκληρή δουλειά και πειθαρχία έτσι ώστε το άτομο να μάθει τα μαθήματα της συνεργασίας μάλλον παρά του ανταγωνισμού. Ο γάμος και οι συνεργασίες δίνουν ένα αίσθημα ασφάλειας και για το λόγο αυτό το πρόσωπο τα αναζητεί, μπορεί να παντρευτεί για πρακτικούς λόγους, π.χ. για τα χρήματα. Το άτομο με τον Κρόνο στο Ζυγό μπορεί να έχει δυσκολία στο να βρει ένα σύντροφο, ο οποίος είναι ικανός να δείξει την ίδια ακεραιότητα με αυτό. Για το λόγο αυτό μπορεί να παντρευτεί σε μεγάλη ηλικία ή να διαλέξει ένα γηραιότερο σύντροφο ή ένα συνομήλικο, ο οποίος είναι σοβαρός και συγκρατημένος. Μια επιθυμία για τελειότητα μπορεί να κάνει το άτομο πολύ απαιτητικό στο γάμο του και οι απόψεις του για το θεσμό μπορεί να είναι πολύ συμβατικές ή παλιομοδίτικες. Εξευγενισμένα γούστα, σεβασμός και αγάπη για την επιστήμη, διανοουμενίστικες τάσεις. Μερικές φορές η ζωή ενεργοποιείται από ένα αντίπαλο ή από έναν δύσκολο συνεταίρο. Με κακές όψεις, το άτομο μπορεί να είναι ψυχρό, να θεωρεί το γάμο σαν ένα ζυγό στον οποίο να μην ενδιαφέρεται να δεθεί ή μπορεί να πιστεύει ότι ποτέ δε θα βρει ένα σύντροφο αντάξιο των απαιτήσεων του. Φανερές εχθρότητες, λύπες λόγω απώλειας κάποιας πολύ στενής σχέσης, χωρισμοί, αθετημένα συμβόλαια και οικιακές δυσκολίες, προβλήματα και αντιθέσεις στο χώρο της εργασίας. Σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα ή τα νεφρά.

Κρόνος στο Σκορπιό

Ξαφνικές αποφάσεις, εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Το άτομο είναι εμπαθές, εξουσιαστικό, ζηλότυπο, ανεξάρτητο, ευρηματικό, προσεκτικό, πονηρό. Λύπες μπορεί να προέλθουν από ερωτικές υποθέσεις, μυστικές συμμαχίες, ίντριγκες ή οικογενειακές δυσκολίες. Ψυχική ικανότητα και αγάπη για μυστικές αναζητήσεις, τη χημεία και τη διαιτολογία. Η επιτυχία έρχεται με επιμονή και εξυπνάδα μετά από πολλές δυσκολίες, εμπόδια και δοκιμασίες, ιδίως εάν δοθεί η απαιτούμενη προσοχή για την ανέλιξη στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα. Το άτομο μπορεί να είναι πολύ αυτοπειθαρχημένο, με εκτελεστική ικανότητα και αντίληψη. Οτιδήποτε κάνει το κάνει με ένταση. Οι άλλοι μπορεί να βρίσκουν το άτομο με τον Κρόνο στο Σκορπιό δυσνόητο εξαιτίας της επιφυλακτικότητας και της μυστικοπάθειας του. Από την αρνητική πλευρά υπάρχει κίνδυνος πείσματος, εκδικητικότητας, περιφρόνησης και σκληρότητας. Οι τάσεις του ατόμου να πιαστεί από τα χρήματα και το γόητρο μπορεί να του προκαλέσουν ζημιά. Μπορεί να υπάρχουν δυσκοιλιότητα ή αιμορροΐδες. Το άτομο πρέπει να μάθει πώς και πότε να αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν. Αυτό ισχύει και ως προς την απεκκριτική λειτουργία του οργανισμού: η κατακράτηση του θυμού μπορεί να προκαλέσει πέτρες στη χολή ή τα νεφρά.

Κρόνος στον Τοξότη

Το άτομο διακατέχεται από μια φιλάνθρωπη διάθεση και μια επιθυμία να ωφελήσει και να βελτιώσει την κοινωνία μέσω της πειθαρχίας, των δίκαιων νόμων και της ευσέβειας. Δείχνει αξιοπιστία και εντιμότητα στις υποθέσεις του. Μία διορατική, φιλοσοφική, ανεξάρτητη και επίμονη φύση. Η διανοητική ωριμότητα έρχεται στη μέση ηλικία και υπόσχεται επιτυχία. Το άτομο με τον Κρόνο στον Τοξότη είναι γενναιόδωρο με αυξημένο αίσθημα υπευθυνότητας και διοικητικές ικανότητες. Οικονομικά κέρδη μπορεί να προέλθουν από προσεκτικές και καλοσχεδιασμένες επενδύσεις. Από αρνητική πλευρά, το άτομο μπορεί να είναι κυνικό, άθεο, δογματικό και σαρκαστικό. Η αντιπαράθεση, ο ανταγωνισμός και οι επικρίσεις του ατόμου μπορεί να πληγώσουν τους άλλους και φερόμενο έτσι, το άτομο με τον Κρόνο στον Τοξότη, συχνά εμποδίζει την εξέλιξή του στην επιθυμητή κοινωνική θέση. Μπορεί να υπάρχει κακή κυκλοφορία του αίματος στα ισχία και τα πόδια, το άτομο χρειάζεται φυσική εξάσκηση και καθαρό αέρα, ιδίως κατά την διάρκεια του ύπνου.

Κρόνος στο Αιγόκερω (κυριαρχία)
Άτομο μελαγχολικό, σοβαρό, προσεκτικό, φιλύποπτο, ανικανοποίητο και άπληστο. Έχει οργανωτική ικανότητα, πειθαρχία, υπομονή και εργατικότητα. Έχει την τάση να παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, για αυτό το καθήκον και οι ευθύνες είναι πολύ σημαντικά, καθώς πιστεύει ότι ο χρόνος και τα βάσανα εξυπηρετούν κάποιο σκοπό και ότι η ευτυχία δεν είναι ο τελικός σκοπός της ύπαρξης. Μπορεί ακόμη και να δυσκολεύεται να μοιράσει την ενέργειά του ανάμεσα στην εργασία και την διασκέδαση. Είναι φιλόδοξο, επιθυμεί πολύ την κοινωνική άνοδο και συνήθως τα καταφέρνει με όπλα τα παραπάνω αλλά και τη διακριτικότητα και την διπλωματία. Η επιτυχία όμως με την θέση αυτή του Κρόνου δεν είναι μονοσήμαντη, πολλές φορές ακολουθείται από την πτώση. Το άτομο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να έχει αισθήματα μοναξιάς και κατωτερότητας και ίσως αυτό είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους εργάζεται τόσο σκληρά. Μπορεί να υπάρχουν χρόνιες ασθένειες και πιθανότητα διανοητικής διατάραξης εξαιτίας της ανησυχίας, της απώθησης και της έλλειψης διασκέδασης. Ο εγωισμός και η δίψα για δύναμη και εξουσία μπορεί να είναι τα σοβαρότερα ελαττώματα αυτού του ανθρώπου.

Κρόνος στον Υδροχόο
Ευγενική και φιλική διάθεση. Χαρακτήρας αξιοπρεπής, καλοπροαίρετος, ανθρώπινος, σοβαρός και συγκρατημένος. Το άτομο διαθέτει διεισδυτική σκέψη, καλή συλλογιστική και είναι κοινωνικό, φιλικό και καταδεκτικό. Διαθέτει πρακτικό κοινό νου, αυτοπειθαρχία και ψυχική αντοχή. Αν και είναι ανθρώπινο από τη φύση του, με μια φιλική και συμπαθητική διάθεση, μπορεί να έχει δυσκολία στο να καταλάβει τους σκοπούς των άλλων. Έχει την ικανότητα για σύστημα, οργάνωση και πειθαρχία. Το να βλέπει τα πράγματα με ένα τελείως καινούργιο τρόπο είναι μια από τις δυνατότητες του. Από την αρνητική πλευρά, το άτομο με τον Κρόνο στον Κριό μπορεί να είναι πεισματάρικο, διεκδικητικό, κρύο και αδιάφορο με μια τάση να γίνεται αρκετά «βαρύ» όταν σχέδια του συναντούν αντίσταση. Γενικά μπορεί να γίνει αρκετά σοβαρό στις επιχειρήσεις του καθώς και τις τέχνες και τις επιστήμες, καλλιεργώντας το μυαλό του με τις σπουδές, την παρατήρηση και την εμπειρία. Κατά κανόνα, μπορεί να κερδίσει οικονομικά οφέλη από ένα πρακτικό επάγγελμα, με τη σιωπηλή αποφασιστικότητα και την αξιοπιστία του. Τα ώριμα χρόνια είναι συνήθως πιο τυχερά από τα νεανικά.

Κρόνος στους Ιχθύες

Μπορεί να είναι δύσκολο για το άτομο με τον Κρόνο στους Ιχθύες να βάλει όρια στον εαυτό του και τους άλλους και να είναι πειθαρχημένο και οργανωμένο. Η καθημερινότητά του είναι μπερδεμένη και δυσκολεύεται να συντονισθεί με τον κόσμο γύρω του. Μπορεί να υπάρξει επιτυχία αν το άτομο εργάζεται μακρυά από τη δημοσιότητα, κάνοντας ερευνητική δουλειά σε κάποιο ίδρυμα. Από αρνητική άποψη, το άτομο μπορεί να είναι αναποφάσιστο και μελαγχολικό, με μια τάση να αντιδρά με υπερβολικό συναισθηματισμό σε αρνητικές καταστάσεις. Πρέπει να αναπτύξει πίστη στο μέλλον και την ικανότητα να ξεχνάει το παρελθόν.
Αν ο Κρόνος προσβάλλεται, το άτομο συναντά εμπόδια, απώλειες, καθυστερήσεις και δυσφήμιση από φίλους και γνωριμίες και έχει πολλές λύπες και απογοητεύσεις κατά την διάρκεια της ζωής του. Μπορεί να ανέβει σε περίοπτες κοινωνικές θέσεις αλλά έχει δυσκολία στο να τις διατηρήσει. Ατυχίες συνοδεύουν τους δεσμούς του ατόμου, οι οποίες βλάπτουν ή καθυστερούν την εξέλιξή του. Καθώς η συμπαθητική και αισθηματική φύση είναι ισχυρές, το ίδιο το άτομο είναι πολλές φορές πρόξενος της ατυχίας του. Η ελπίδα, σταθερότητα και επιμονή του ατόμου πρέπει να ενισχυθούν, καθώς είναι έξυπνο και εμπνευσμένο αλλά του στερείται τις ευκαιρίες και τις ευνοΐκές περιστάσεις. Πολλές φορές η υγεία επηρεάζεται αρνητικά από την ψυχολογική κατάσταση: κρυολογήματα και χρόνιες αδυναμίες.
Το βρηκα εδώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top