mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτα και γω πιστευω οτι οι κριοι ειναι παρεξηγημενο ζωδιο όντως κατι πρεπει να χει ο δοκτωρας με το συγκεκριμενο ζωδιο!!!! ομως να πω κατι οκ πραγματικά δεν με χαλάει καθολου να με διαφορετικό ζωδιο απο αυτο που ξερω λες και περιμενω το ζωδιο μου να μου πει ποια ειμαι εγω χρησιμοποιω τα ζωδια για να καταλαβω τους αλλους και οχι τον εαυτό μουμα βοηθας τους αλλους επειδη το ευχαριστιεσαι εσυ..
παιρνεις χαρα απο αυτο..
απλα εισαι κατα των κριων δεν ξερω γιατι,,γενικα ειναι παρεξηγημενο ζωδιο..
δεν ξερω για παγιατακη αλλα εχω διαβασει τα παντα στο νετ αγγλικα και ελληνικα για τα χαρακτηριστικα των κριων ιδιως και λενε αυτα που σου ειπα..
δεν ακουω την παγιατακη,,αλλα ολον τον κοσμο
Aries – A Hero Comes Along
αλλο
https://www.astrologyclub.org/articles/planets_signs_houses/aries/aries.htm
ποτε βαισκα δεν λεω ψεματα,,και παντα μιλαω ωμα,,κατευθειαν στο θεμα,,οχι γυρω γυρω,,μπαμ και κατω..
ειναι υπερβολικα περιπλοκο να πω ψεμα..
αν ημουν ιχθυς φιλε δεν θα ειχα συγκρουστει τοσες φορες εδω σρο φορουμ,,και να με ειχατε πεταξει εξω ποσες φορες..
ενα ιχθυς απλα θα πηγαινε με το ρευμα ,,δεν θα ετρωγε ποινες στο κεφαλι,,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως ειμαστε μαζι δυο χρόνια οπότε μπορεί να λειτουργεί σαν ισορροπίαΑπο την λιγη (σε σχεση με τον Δοκτωρ) αστρολογια που ξερω μια τετοια σχεση ειναι σορυ που θα στο πω αλλα το λιγότερο τραγική μα καλα πας να συνδιασεις φωτια και αερα με νερο και γη ε οχι τωρα τι να σου πω μπορει να βγει ο δοκτωρας και να τα ανατρεψει όλα να σου πει οτι εσυ εισαι κριος με ωροσκοπο δυδυμο και ο εετσι ιχθυς με ωροσκοπο αιγόκερο συνδιασμο τραγικός και πάλι... αστο δεν σωζεται με τιποτα
![]()

***τραγικη λεει λολ

εδιτ: τωρα θα μου πεις αφου ξερεις τι ρωτας; ειπα κ γω να δω αν ειμαστε freaks of nature

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να τα εκατοστησετε σου ευχομαι!!! χεστην την αστρολογιαπαντως ειμαστε μαζι δυο χρόνια οπότε μπορεί να λειτουργεί σαν ισορροπία
***τραγικη λεει λολ
εδιτ: τωρα θα μου πεις αφου ξερεις τι ρωτας; ειπα κ γω να δω αν ειμαστε freaks of nature![]()

Backdrop
Δραστήριο μέλος

ειμαι κριαρι
και περιργως δεν μου αρεσουν οι κριαρινες λεαινες -οπως γραφουν πολλοι- αλλα οι πιο σταθερες και γλυκες γυναικες
εκτιμω τις ταυρινες.. πχ..τις σκορπινες..,,
Ο κριός γενικά από οτι εχω διαπιστώσει με λέων και κριό δεν κάνει χαίρι!! Μεγάλος ανταγωνισμός και κόντρα!!! Ο Σκορπιός δίνει μία καλή χημεία! Συμφωνώ!!!

Α! Και κάτι άλλο!! Ας μην το τραβάμε τόσο πολύ!!
Και εγώ έχω ακούσει τις θεωρίες ότι όλοι είμαστε ένα ζώδιο πίσω... Αλλά άμα είναι να ακούω την Πατέρα και να έχω στο νου μου Κριό, Λιοντάρι , Ιχθύ, βάλε και έναν Υδροχόο για την έρημη την Αφροδίτη... εεε.... ας ακούσω και τα υπόλοιπα ΄ζωδια να πω ότι κάπου , κάπως, κάτι από ολόκληρο αστρολογικό χαρτη κάτι έπεσε μέσα!!! ....και μετά... "Θεά η Πατέρα!!! Πάντα μέσα πέφτει η που**να!!!!!"

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνω απολυτα για αυτο το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην ειμαστε και τοσο πορρωμένοι μ'αυταΟ κριός γενικά από οτι εχω διαπιστώσει με λέων και κριό δεν κάνει χαίρι!! Μεγάλος ανταγωνισμός και κόντρα!!! Ο Σκορπιός δίνει μία καλή χημεία! Συμφωνώ!!!
Α! Και κάτι άλλο!! Ας μην το τραβάμε τόσο πολύ!!
Και εγώ έχω ακούσει τις θεωρίες ότι όλοι είμαστε ένα ζώδιο πίσω... Αλλά άμα είναι να ακούω την Πατέρα και να έχω στο νου μου Κριό, Λιοντάρι , Ιχθύ, βάλε και έναν Υδροχόο για την έρημη την Αφροδίτη... εεε.... ας ακούσω και τα υπόλοιπα ΄ζωδια να πω ότι κάπου , κάπως, κάτι από ολόκληρο αστρολογικό χαρτη κάτι έπεσε μέσα!!! ....και μετά... "Θεά η Πατέρα!!! Πάντα μέσα πέφτει η που**να!!!!!"
![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα δεν θυμασαι τις ατελειωτες μαχες στο θεμα της ομοφυλοφιλιας?Aγγελε, ποτέ μα ποτέ δεν σε έχω δει επιθετικό, σκληρό ή βίαιο στο φόρουμ αυτό. Μου έδινες πάντοτε την εντύπωση ενός ευγενικού παιδιού που υποχωρεί ή δεν το τραβάει στα άκρα. Ναι μεν εκφράζεις την άποψιν σου με ευθύτητα και απλότητα, αλλά επουδενί εριστικότητα ή τσαμπουκά του Κριού. Δεν είσαι εριστικός και ποτέ δεν σε θυμάμαι να έχεις θίξει ή προσβάλλει κάποιον.
εκει πεσανε απειρα μπαν..
απλα μετα με ημερεψατε -φλωρεψατε

και τα λεω πιο γυαλισμενα πια..
αλλα στην αρχη,,ωω καλα..
απλα να ειμαι προσπαθω να ειμαι λογικος,, και να επιτιθεμαι σε αποψεις και οχι ανθρωπους..
strange love
δες εδω
https://tlc.howstuffworks.com/family/april-9-birthday-astrology.htm
τα χαρακτηριστικα των 9 απριλιου
ταιριαζουν οντως πολυ στα δικα μου,,τα βασικα τουλαχιστον..
δεςκαι αλλες ημερομηνιες ,,εχουν ενδιαφερον..
ειδικα αυτο
πετυχε διανα..Feisty and opinionated, an Aries born on April 9 sees life as a series of missions.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Παιδια οτι και να λετε εγω το διασκεδαζω τρελα! δοκτωρα εισαι μεγαλος τελικα! μονο ελπίζω να λες αλήθεια και να μην τρολάρεις (σορυ αλλα στη καθαρευουσα δεν ξερω πως μεταφραζεται το τρολάρισμα) Να σου πω ελπιζω να μην βγαζεις παρθενο λογω της Amy Winehouse που εχω βαλλει γιατι και αυτη παρθενός ηταν!!! Εσυ όμως δεν μας ειπες τι ζωδιο εισαι?![]()
Και εγώ το διασκεδάζω.

Δεν γνωρίζω πως λέγεται το τρολάρισμα εις την καθαρεύουσαν. Λέων η Amy Winehouse όπως και η Pink. Ποτέ μια Παρθένος δεν θα αρέσκοταν να κινείται στα φώτα της δημοσιότητος και του σταρ σύστεμ, ούτε θα είχε έναν δραματικόν συναισθηματικόν βίον. Ακόμα και η Μαντόνα που ο κόσμος πιστεύει ότι είναι Λέων, είναι Καρκίνος, απλά έχει πάρα πολλούς πλανήτας εις το λαμπερόν ζώδιον του Λέοντος και Ωροσκόπον εις την Παρθένον. Μαντόνα εξάλου σημαίνει Παναγία, δηλαδή Παρθένος. Θα δείτε ότι πουλάει πολλές φορές το θέμα της αγνότητος ως σεξουαλικόν πειρασμόν (ημίγυμνες προκλητικές καλόγριες, σταυροί εις αποκρύφους περιοχάς του σώματος, η σεξουαλικότητα εντός του ναού, κλπ). Δια αυτόν τον λόγον την κατεδίωξε η καθολική Εκκλησία κάποτε αν ενθυμείστε, όταν κυκλοφόρησε τα σαδομοχαζιστικά βίντεο. Ο σαδομαζοχισμός είναι θέμα της εκκλησίας-παρθένου. Εν προκειμένω ελειτούργησε το αρχέτυπον - ζώδιον Παρθένος ανάποδα, δηλαδή ο ανάποδος σταυρός. Είμεθα πολύ μακρυά από την αποκοδικωποίησιν του ορθού αστρολογικού λόγου. Καλό απόγευμα.
souzana
Δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Εσωστρεφής, φευγάτος, μελαγχολικός, με πολύ ανεπτυγμένη φαντασία, ευαίσθητος, με έντονες τάσεις απόσυρσης, αδύναμος σωματικώς ή συναισθηματικώς, μεταβλητός, εξυπηρετικός, με έντονα βιώματα θύματος-μάρτυρα, με πίστη στο Καλό και τη φιλανθρωπία, συναισθηματικός. 'Ανθρωπος που μπορεί να ελίσσεται ή να προσαρμόζεται εύκολα. Συχνά βιώματα εξιδανίκευσης ανθρώπων με επακόλουθη απογοήτευση. Ισχύουν ;
Αυτό είναι 100% ΙΧΘΕΙΣ. H συνδρομή και η υπεράσπισις του αδύναμου. [..]
Επίσης, έγραψες ότι δεν θες να είσαι δούλος. Φυσικά. Ούτε αυτό είναι του Ιχθύ. Ο Ιχθύς συμπονά, παραστέκεται, θυσιάζεται ενίοτε. Ποτέ δεν είναι δουλικός.
indeed.

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

φαινεται πως αν ειμαι και γω παρθενος απο αυτες σαν την μαντονα θα μαι γιατι και μενα οι σχεσεις μου με την εκκλησια ειναι χειριστες και μου αρεσει πόλυ να προκαλω γενικώτερα το παιζω αντικομφορμιστρια πες μου οτι και αυτο ειναι χαρακτηριστικό της Παρθενου? γιατι οι περισσοτεροι ζυγοι που εχω γνωρισει το εχουν αλλα φαινεται ειναι και αυτοι παρθενοι σωστα? Το θεμα ομως ειναι πως αν γυριζουμε απλα ενα ζωδιο πισω δεν αποκταμε καινουργια ζωδιακα χαρακτηριστικα απλά καινουργια αστρολογικη ονομασια επομενως ποια η σκοπημοτητα στα ιδια ερχομαστε?Και εγώ το διασκεδάζω.'Οχι, δεν τρολάρω, γράφω τις απόψεις μου...ή μήπως πρέπει να πω τας απόψεις Του
ως συνήγορος ;;
Δεν γνωρίζω πως λέγεται το τρολάρισμα εις την καθαρεύουσαν. Λέων η Amy Winehouse όπως και η Pink. Ποτέ μια Παρθένος δεν θα αρέσκοταν να κινείται στα φώτα της δημοσιότητος και του σταρ σύστεμ, ούτε θα είχε έναν δραματικόν συναισθηματικόν βίον. Ακόμα και η Μαντόνα που ο κόσμος πιστεύει ότι είναι Λέων, είναι Καρκίνος, απλά έχει πάρα πολλούς πλανήτας εις το λαμπερόν ζώδιον του Λέοντος και Ωροσκόπον εις την Παρθένον. Μαντόνα εξάλου σημαίνει Παναγία, δηλαδή Παρθένος. Θα δείτε ότι πουλάει πολλές φορές το θέμα της αγνότητος ως σεξουαλικόν πειρασμόν (ημίγυμνες προκλητικές καλόγριες, σταυροί εις αποκρύφους περιοχάς του σώματος, η σεξουαλικότητα εντός του ναού, κλπ). Δια αυτόν τον λόγον την κατεδίωξε η καθολική Εκκλησία κάποτε αν ενθυμείστε, όταν κυκλοφόρησε τα σαδομοχαζιστικά βίντεο. Ο σαδομαζοχισμός είναι θέμα της εκκλησίας-παρθένου. Εν προκειμένω ελειτούργησε το αρχέτυπον - ζώδιον Παρθένος ανάποδα, δηλαδή ο ανάποδος σταυρός. Είμεθα πολύ μακρυά από την αποκοδικωποίησιν του ορθού αστρολογικού λόγου. Καλό απόγευμα.
dimitraKaran
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

indeed.![]()
Υδροχόος είσαι. Αφροδίτη Ιχθείς.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Υδροχόος είσαι. Αφροδίτη Ιχθείς.
Δεν έχω καμία σχέση με Υδροχόο, το' χω ελέγξει.

Η Αφροδίτη τι ρόλο παίζει;
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

φαινεται πως αν ειμαι και γω παρθενος απο αυτες σαν την μαντονα θα μαι γιατι και μενα οι σχεσεις μου με την εκκλησια ειναι χειριστες και μου αρεσει πόλυ να προκαλω γενικώτερα το παιζω αντικομφορμιστρια πες μου οτι και αυτο ειναι χαρακτηριστικό της Παρθενου? γιατι οι περισσοτεροι ζυγοι που εχω γνωρισει το εχουν αλλα φαινεται ειναι και αυτοι παρθενοι σωστα? Το θεμα ομως ειναι πως αν γυριζουμε απλα ενα ζωδιο πισω δεν αποκταμε καινουργια ζωδιακα χαρακτηριστικα απλά καινουργια αστρολογικη ονομασια επομενως ποια η σκοπημοτητα στα ιδια ερχομαστε?
Αντικομφορμιστές οι Παρθένοι, ναι.
Δεν έχω καμία σχέση με Υδροχόο, το' χω ελέγξει.
Η Αφροδίτη τι ρόλο παίζει;
Δεν το ξέρω αυτό, αν έχεις σχέση. Δεν πείθομαι δια κανέναν αν δεν τον δω από κοντά και τον ζήσω λίγο. Για πες μου τα χαρακτηριστικά που πιστεύεις ότι έχει ο Υδροχόος δια να σου πω αν είναι πράγματι αυτά.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν το ξέρω αυτό, αν έχεις σχέση. Δεν πείθομαι δια κανέναν αν δεν τον δω από κοντά και τον ζήσω λίγο. Για πες μου τα χαρακτηριστικά που πιστεύεις ότι έχει ο Υδροχόος δια να σου πω αν είναι πράγματι αυτά.
Α δεν ξέρω τόσα πολλά περί ζωδίων για να σου πω και χαρακτηριστικά, αλλά ας πούμε ότι δεν έχω τόσο έντονη προσωπικότητα όσο αυτοί, ούτε είμαι δυναμική και αποφασιστική, ούτε τόσο ισχυρογνώμων, που δεν τα παρατάνε εύκολα.
Βασικά είναι η μάνα μου Υδροχόος και νομίζω ότι όλοι είναι κάπως έτσι, έχω επηρεαστεί.

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Α δεν ξέρω τόσα πολλά περί ζωδίων για να σου πω και χαρακτηριστικά, αλλά ας πούμε ότι δεν έχω τόσο έντονη προσωπικότητα όσο αυτοί, ούτε είμαι δυναμική και αποφασιστική, ούτε τόσο ισχυρογνώμων, που δεν τα παρατάνε εύκολα.
Βασικά είναι η μάνα μου Υδροχόος και νομίζω ότι όλοι είναι κάπως έτσι, έχω επηρεαστεί.![]()
Η μητέρα σου πιθανόν είναι Αιγόκερος, το προηγούμενο ζώδιο λοιπόν, οπότε έτσι εξηγείται ο δυναμισμός, η αποφασιστικότις και η ισχυρογνωμοσύνη της.
Διαρκείς επιβεβαιώσεις...
ps ωραίο χρώμα μαλλιών.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Το μπλε;ps ωραίο χρώμα μαλλιών.
Μερσί.8)
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

και η εκκεντρικότητα δεν ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικά του υδροχοου αυτη η ταση για ψευδοαντικομφορμισμο που στην πραγματικότητα καταληγει να μοιαζει τρελα με το κατεστημενο.... ομως τους υδροχοους προσωπικά τους λατρευωωωωΔεν είπες όμως τα πραγματικά χαρακτηριστικά του Υδροχόου. :/
Το μπλε;
Μερσί.8)
aggeloydi ghino
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.