Ζώδια

Τί ζώδιο είστε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 300)
  • Κριός

Ψήφοι: 21 7,0%
  • Ταύρος

Ψήφοι: 24 8,0%
  • Δίδυμοι

Ψήφοι: 30 10,0%
  • Καρκίνος

Ψήφοι: 28 9,3%
  • Λέων

Ψήφοι: 26 8,7%
  • Παρθένος

Ψήφοι: 22 7,3%
  • Ζυγός

Ψήφοι: 29 9,7%
  • Σκορπιός

Ψήφοι: 24 8,0%
  • Τοξότης

Ψήφοι: 16 5,3%
  • Αιγοκερως

Ψήφοι: 27 9,0%
  • Υδροχόος

Ψήφοι: 33 11,0%
  • Ιχθεις

Ψήφοι: 20 6,7%

Imadlak

Τιμώμενο Μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.
και σε μένα το ίδιο,τα περισσότερα ισχύουν!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ajusshi

Διάσημο μέλος

Ο η σκέψη μου σκέφτηκε τον εαυτό της αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.

όχι παίζουμε! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.588 μηνύματα.

BLUE SEA

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.898 μηνύματα.
Έπεσε μέσα σχεδόν σε όλα.χαχαχαχαχ :P

Αντίθετα εγώ διαφωνώ καθέτως με όσα ειπώθηκαν για τους Διδύμους. ;)Μιλάω, βέβαια, για τον εαυτό μου ως Δίδυμος. Μπορεί γενικώς να ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν.:)

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.336 μηνύματα.
Αντίθετα εγώ διαφωνώ καθέτως με όσα ειπώθηκαν για τους Διδύμους. ;)Μιλάω, βέβαια, για τον εαυτό μου ως Δίδυμος. Μπορεί γενικώς να ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν.:)

Δεν πολυπιστεύω αλλά ας γελάσουμε λίγο με αυτά που λένε για τα ζώδια :P :clapup: πάντως πλάκα πλάκα έπεσε μέσα όμως :P τυχαίνει :P

WITTMANN

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο WITTMANN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Παιδια δεν πιστευω στα ζωδια...

artemaki

Διάσημο μέλος

Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.249 μηνύματα.
Μολις εμαθα οτι ειμαι ζυγος. :|

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.336 μηνύματα.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.
Μολις εμαθα οτι ειμαι ζυγος. :|

Και γιατί τέτοιο μουτράκι;

Μην ξαφνιάζεσαι, κι εγώ σχετικά μεγάλη έμαθα τι ζώδιο είμαι! Συμβαίνει!:P

artemaki

Διάσημο μέλος

Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.249 μηνύματα.

leuki kataigida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 368 μηνύματα.

mindcircus

Περιβόητο μέλος

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Toσο καιρο πιστευα οτι ημουν ταυρος. :|

Όχι άλλος ταύρος:eek: άντε βρε και οι ζυγοί καλοί είναι:Pχαχαχ

artemaki

Διάσημο μέλος

Ωροσκοπο εχω ζυγο ε.

Ζυγος= αναποφασιστικοτητα, ανασφαλεια, ομορφια, να εχεις δεσμο συνεχεια.
Ειδικα σε σχεση με τον Ιχθυ παιζει και μια καλλιτεχνιλα και ενα προσεχω τον εαυτο μου, περιποιουμαι.

Αυτα μου ρχονται.

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα.
ο ζυγος ειναι καλυτερα απο ταυρο. την περναει φινα σε αντιθεση με τον ταυρο που ειναι μες στη μονοχνωτιλα. ταυρος ειμαι, ξερω :P

artemaki

Διάσημο μέλος

Ναι γιατι νομιζεις ο ζυγος δεν ειναι της μονοχνωτιλας και της καρεκλας. Αμ δε. :P

leuki kataigida

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Ναι γιατι νομιζεις ο ζυγος δεν ειναι της μονοχνωτιλας και της καρεκλας. Αμ δε. :P
Αρνούμαι,αρνούμαι!
Καταβάθος είμαστε τρελά μωρά οι ζυγοί!:P:vroum::vroum::vroum:

Κρατάω αυτό για την αναποφασιστικότητα που είπες.Ισχύει.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Capricorn:redface:

BLaZy8

Δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα.
Δε θυμάμαι αν έχω γράψει στο θέμα...
anywayz είμαι Μοσχάρι (ταύρος).... κάνω και μουυυυ :P

Xaroulitaaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Xaroulitaaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Ειμαι υδροχοος με οροσκοπο ταυρο. ειναι καλο ? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια