mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

δηλαδή; τι σου κάνε;![]()
Μου άλλαξε σχεδόν ριζικά την ζωή!

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ριχτε μια αναλυση αστρολογικου χαρτη εδω να δειτε τα δικα σας..
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

προς το καλύτερο ελπίζω!Μου άλλαξε σχεδόν ριζικά την ζωή!![]()

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ταβασικα χαρακτηριστικα εχω δει οτι ισχυουν..Πιστευετε σε ζωδια
νικολ,,βαλε τα στοιχεια σου να βρεις το χαρτη σου και πες μου ειλικρινα αν πετυχε κατι..σε μενα πετυχε τα ουσιαστικα..
εδω ειναι για τη μερα μου πχ
https://www.netplaces.com/birthday-personology/april/april-9.htm
https://www.gotohoroscope.com/birthday-horoscopes/april-9th.html
https://tlc.howstuffworks.com/family/april-9-birthday-astrology.htm
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

ταβασικα χαρακτηριστικα εχω δει οτι ισχυουν..
νικολ,,βαλε τα στοιχεια σου να βρεις το χαρτη σου και πες μου ειλικρινα αν πετυχε κατι..σε μενα πετυχε τα ουσιαστικα..
εδω ειναι για τη μερα μου πχ
https://www.netplaces.com/birthday-personology/april/april-9.htm
https://www.gotohoroscope.com/birthday-horoscopes/april-9th.html
https://tlc.howstuffworks.com/family/april-9-birthday-astrology.htm
Καλα εννοειται οτι κατι θα πετυχει απο ολα...

Τους αριθμους του τζοκερ δεν τους λεει ομως

mindcircus
Περιβόητο μέλος

κριος με λεων
Το άκρον άωτον του Εγωισμού, παναγία μου φύλαγε!

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και με αρη στο σκορπιο ,,ασεΤο άκρον άωτον του Εγωισμού, παναγία μου φύλαγε!

ιδια μερα γεννηθηκε ο χιου χεφνερ..παρεπιπτοντως

δεν λεω γι προβλεψη,ουτε εγω τις πιστευω..Τους αριθμους του τζοκερ δεν τους λεει ομως
για χαρακτηριστικα λεω..
τυχαιο ειναι πχ που απο τους ελληνες ηθοποιους οι μεγαλυεροι σταρ γεννηθηκαν καλοκαιρι ή σεπτεμβρη λεοντες καρκινοι κλπ? οπως και οι ηγετες
απολουςτουςελληνες πολιτικους σχεδον κανεις μονο2 ειναι απριλιου,,κριοι..
απολους τους διασημους στην τηλεοραση σοου μπιζ κανεις κριοςπαλι,ή ελαχιστοι..
ασε..δενωμε πειθουν οι συμπτωσεις..
ελληνας ηθοποιος κανεις απριλιου παλι,,τυχαιο?
μερκελ πουτιν καρκινος ιουλιος,σαρκοζυ αυγουστος.σαμαρας ιουνιος,γαπ ιουνιος,
οι περισσοτεροι πολιτικοι με λαμψη κλπ..ειναι καλοκαιρινοι..
η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καλοκαιρινοι..τυχαιο?
ο καιρος και η φυση δινει χαρακτηριστικαστον ανθρωπο που γεννιεται..φανερο αυτο..
Guest 209912
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ή ίσως όταν κοιτάς τα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου έχοντας τον συνυφασμένο με ένα ζώδιο τότε τίνεις να βλέπεις μόνο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, π.χ. οι λέοντες είναι ηγέτες άρα ο Σαμαράς είναι ηγέτης (τρομάρα του ) ενώ μπορεί να έχει και άλλα χαρακτηριστικά που ανοίκουν σε άλλο ζώδιο που απλά παραμερίζονται. Συμφωνώ πως το περιβάλλον διαμορφώνει έναν άνθρωπο αλλά διαφωνώ πως μόνο και μόνο η ώρα της γέννησής του του δίνει κάποια defacto χαρακτηριστικά. Πάρε ένα αφρικανάκι λέοντα και ένα αμερικανάκι, δεν νομίζω να είναι οι ίδιοι.
μα δεν τους ειχα.. απλα οταν αρχισα να κοιταω ημερομηνιες απορησα..
πες μουμια λογικη εξηγηση που δεν υπαρχει ελληνας ηθοποιος γεννημενος απριλη.
οπως και ηγετης πολιτικος
απλα πατα πολιτικουςκαι ηθοποιους στο γοουγλη..και δες ποτε γεννηθηκαν,,θα δεις καθαρες τασεις και συχετισμους..καθολου τυχαιες
εδω το fbi οπως ειδα εκανε παρατηρησεις με τα εγληματα που κανουν αναλογα το ζωδιο..
ασε..ψαξε και θα δεις..υπερβολικα πολλες συμπτωσεις γιανα ειναι απλα συμπτωσεις.
δεν ειναι λεοντας..ιουνη ειναι, δίδυμος,,σαν τον γαπ παναθεμα τον,,αλλαζει προσωπα και αποφασεις..και εχει πολυ μπλα μπλα αλλα απο κοτσια τιποτα..λεων ειναι ο τσιπρας,,γιαυτο και εχει υφος χιλιων καρδιναλιωνοι λέοντες είναι ηγέτες άρα ο Σαμαράς είναι ηγέτης (τρομάρα του )
οι ηθοποιοι πχ..οι μεγαλοι σταρ ειναι ιουλη αυγουσοτ,,καρκινοι λεοντες(βουγιουκλακηπαπαμιχαηλ,σον κονερυ,φωκας,πρεκας )..και οι μεγαλες ψωναρες
η συκεντρωση καλοκαιρινων στους ηθοποιους εινι τυχαια?γιατι ειναι τοσο μεγαλυτερη απο τους κριους?
για να καταλαβεις ο μονος πολιτικος απριλιου ειναι ο μεταξας,,5 συγκεκριμενα..α,και ο χιτλερ 20 οριακος ταυρος
ειναι τυχαιο επισης που στην τηλεοραση οσους βλεπεις δημοσιογραφους και παρουσιαστες δεν ειναι κανενας κριος-μονες εξαιρεσεις ο ευαγγελατος,η τατιανα και ο μικρουτσικος)
ολοι οι αλλοι ειναι ζωδια του αερα υδροχοι,διδυμοι..και ,καλοκαιρινοι ..
πλεον αρχιζω να καταλαβαινω ποιο ζωδιο ειναι καποιος ή το ειδος αερα νερο φωτια κλπ..ή ποιο δεν ειναι,,μολις τον δω να μιλαει,,απο το υφος του..
ιδιοι δεν ειναιβεβαια..Συμφωνώ πως το περιβάλλον διαμορφώνει έναν άνθρωπο αλλά διαφωνώ πως μόνο και μόνο η ώρα της γέννησής του του δίνει κάποια defacto χαρακτηριστικά. Πάρε ένα αφρικανάκι λέοντα και ένα αμερικανάκι, δεν νομίζω να είναι οι ίδιοι.
αλλα εχω πεισθει πια οτι υπαρχει μια σιγουρη βαση χαρακτηριστικων στα ζωδια..ισως λογο της εποχης γεννησης,και της ενεργειας της φυσης,γιατισε πλανητες δυσκολευομαι να πιστεψω γιατι ξερωαπο διαστημικα κλπ..
αλλα οπως ολα τα παραδοσιακαθεματα οπως βασκανια αστρονομια κλπ,,ετσι και τα ζωδια,,εχουν μιαβαση,,δεν ηταν βλακες επι τοσες χιλιαδες χρονια που τα μελετανε-αλλα δεν παιζουν τοσο ρολο οσο λενε..και ουτε ισχυουν παντου..και η αιτια επισης που νομιζανε παλια ηταν λαθος σε πολλαθεματα...
αλλα η βαση υπαρχει..
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

και με αρη στο σκορπιο ,,ασε
ιδια μερα γεννηθηκε ο χιου χεφνερ..παρεπιπτοντως
δεν λεω γι προβλεψη,ουτε εγω τις πιστευω..
για χαρακτηριστικα λεω..
τυχαιο ειναι πχ που απο τους ελληνες ηθοποιους οι μεγαλυεροι σταρ γεννηθηκαν καλοκαιρι ή σεπτεμβρη λεοντες καρκινοι κλπ? οπως και οι ηγετες
απολουςτουςελληνες πολιτικους σχεδον κανεις μονο2 ειναι απριλιου,,κριοι..
απολους τους διασημους στην τηλεοραση σοου μπιζ κανεις κριοςπαλι,ή ελαχιστοι..
ασε..δενωμε πειθουν οι συμπτωσεις..
ελληνας ηθοποιος κανεις απριλιου παλι,,τυχαιο?
μερκελ πουτιν καρκινος ιουλιος,σαρκοζυ αυγουστος.σαμαρας ιουνιος,γαπ ιουνιος,
οι περισσοτεροι πολιτικοι με λαμψη κλπ..ειναι καλοκαιρινοι..
η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καλοκαιρινοι..τυχαιο?
ο καιρος και η φυση δινει χαρακτηριστικαστον ανθρωπο που γεννιεται..φανερο αυτο..
Και καμια φοβερη προσωπικοτητα δεν ειναι σκορπιος;;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ο νότης

αλλα τα πιο εξωστρεφη επαγγελματα τα πολ φωτεινα και γνωστα ειναι καλοκαιρινα ή ιχθυες ..
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι ειναι.. αρκετοι ηθοποιοι .ο αλεξανδρακης πχ ο εξαρχακος..
ο νότης
αλλα τα πιο εξωστρεφη επαγγελματα τα πολ φωτεινα και γνωστα ειναι καλοκαιρινα ή ιχθυες ..
Α δεν συμπαθω το Νοτη

Η Μενεγάκη[σκορπιός με κριό], Μπήλιου[τοξότης] δεν είναι !!ειναι τυχαιο επισης που στην τηλεοραση οσους βλεπεις δημοσιογραφους και παρουσιαστες δεν ειναι κανενας κριος-μονες εξαιρεσεις ο ευαγγελατος,η τατιανα και ο μικρουτσικος)
ολοι οι αλλοι ειναι ζωδια του αερα υδροχοι,διδυμοι..και ,καλοκαιρινοι ..

Εγώ τι είμαι;πλεον αρχιζω να καταλαβαινω ποιο ζωδιο ειναι καποιος ή το ειδος αερα νερο φωτια κλπ..ή ποιο δεν ειναι,,μολις τον δω να μιλαει,,απο το υφος του..

Και κάτι on topic: Τραγούδια & ζώδια
εδώ κ' εδώ
Στους ιχθείς έβαλαν τα πιο άκυρα πάντως!

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου τη δινει που λενε για τους σκορπιους οτι εκδικουνται, γι ´ αυτο δεν πιστευω στα ζωδια γιατι δεν ειναι δυνατον ολοι οι σκορπιοι να ειναι εκδικητικοι, ουτε καν οι πιο πολλοι!
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.