Mας μπέρδεψες τώρα. Μπούρδες είναι ή αυτογνωσία ;
Αδίκως μπερδεύτηκες

δεν ειπα αυτο που λες οτι ειπα.
Μπουρδα είναι το σεξουαλικό προφίλ των ζωδίων και οι λοιπές προβλέψεις. Κάποτε διάβασα πως οι σκορπίνες σαν επάγγελμα θα μπορούσαν αν είναι στρίπερς!!

να αλλάξω επάγγελμα τότε αφού το χω τόσο πολύ όπως λένε μπας και κάνω την τύχη μου!!
αυτογνωσία είναι η αστρολογία, που θα πει, διαβάζω τον χάρτη μου(αν είναι κι αληθής βεβαίως βεβαίως γιατί πολλά προγράμματα στα λένε όπως θέλουν, ενα μου χε βγάλει ωροσκόπο πχ δίδυμο, άλλο έλεγε πως έχω ταύρο ελα ψηλα κι αγνάντευε δηλαδή, βγάλε ασύ άκρη γιατι εγώ κουράστηκα) κάτι γενικό μου λεει οκ, το δέχομαι, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως ο χάρτης μου θα μου καθορίσει αν θα παντρευτ'ω ή αν θα γίνω σουπερ σταρ.
ελεγε συγκεκριμενα, έχεις την ταση να κανεις αυτο κι αυτο... αλλααααα
αλλα τι?εχω την ταση ναι, αλλα αν δε γινει εγω φταιω που δεν εγινε δηλαδη?
μάλλον, για να το λενε...
δεν προβλεπει μελλον η στρολογια, δεν ξερω καν αν προβλεπει.
κι οπως ειπα παραπανω εχω αμφιβολιες δεν μπορω να ειμαι απολυτη, σταθερη αν πιστευω η οχι.
προσωπικα την χρησιμοποιω ως μεσο γνωσης.
εχω κανει μια ερευνα, αν μου επιτραπει θα την αναρτησω. και παρολες τις ερευνες μου, εχω αμφιβολιες.
διαβασε πιντερη αν σε ενδιαφερει
-ενας ψυχολογος κριτικαρει την αστρολογια- ειναι ενδιαφερον πολυ κι ανοιγουμε κουβεντα τεραστια που εχω ανοιξει πολλακις αλλα στο τελος μενουν και οι δυο συνομιλητες απλα με ενα ερωτηματικο.
δεν υπαρχει απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα.