Demelene
Διάσημο μέλος

You are my HERO!!!!Αν και τα μεγαλύτερα προβλήματα μου τα δημιουργούν οι περίπου συνομήλικοι και πολλές φορές με έχουν τσαντίσει/κουράσει με σχόλια "καλά τόσο δεν εμπιστεύεσαι την οδήγηση σου [γυναίκα γαρ!] που φοβάσαι ότι θα μας σκοτώσεις?"
Αλλά σου λέω...δεν με νοιάζει... εφόσον μπαίνουν στο δικό μου αμάξι οφείλουν να ακολουθήσουν τους δικούς μου κανόνες. Και οι δικοί μου κανόνες λένε ότι το αμάξι ξεκινά μόνο όταν ΟΛΟΙ είναι δεμένοι![]()
Που είσαι να έρθω για χειραψία! Νομίζω σου χρωστάω και άλλη μια για κάτι άλλο!
ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ! Να σου πώ ότι χάρις σε σένα από εδώ και πέρα και εγώ το ίδιο θα κάνω.Τουλάχιστον σταδιακά θα ξεκινήσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

απλά θεωρώ ότι τη μια φορά που θα γίνει η στραβή [μπορεί και ποτέ, που μακάρι] είναι μ@λ@κεία να χαθούν ζωές ή τραυματιστούν άνθρωποι σοβαρά... και προτιμώ να με πουν σπαστικιά 5 άνθρωποι [γιατί εγώ τουλ γενικά βλέπω ότι το τηρούν αρκετά το θέμα οι περισσότεροι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αν τους το επισημάνω] παρά να οδηγώ και να σκέφτομαι ότι έχω έναν εν δυνάμει σοβαρά τραυματία στο αμάξι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

στο δικό μου αμάξι δεν ξεκινώ τη μηχανή αν δεν έχουν βάλει ΟΛΟΙ οι επιβαίνοντες ζώνη ασφαλείας. Αν μπω σε άλλο αμάξι [ακόμα κ ταξί] φοράω πάντα ανεξάρτητα από το που κάθομαι. Οι υπόλοιποι δεν με απασχολεί τι κάνουν στο αμάξι αυτό [αν και με αυτό που διάβασα θα έπρεπε]. Με εμένα οδηγό ο μόνος που δεν έχει βάλει ζώνη στο αυτοκίνητο είναι ο παππούς μου και αυτό μόνο αφού μου έδειξε την ειδική κάρτα που έχει που λέει ότι λόγω βηματοδότη δεν πρέπει να βάζει ζώνη [δεν το ήξερα από πριν και δεν τον πίστεψα όταν απλά μου το είπε]
Έτσι έμαθα από όταν πήρα δίπλωμα, έτσι κάνω...![]()
Μπράβο XRZ,
Ειδικά στα καινούργια αυτοκίνητα με αερόσακο, στο περίπτερο να πρέπει να πάς επιβάλετε να φορέσεις ζώνη.
Βλέπω ότι αρκετοί έχουν ψηφήσει μόνο στα ταξίδια, γιατι ρε παιδιά μέσα στην πόλη με 20 πάτε? Η μήπως τα 100 δεν είναι ταχήτητα για να πάθεις σοβαρό ατύχημα?
erodia
Δραστήριο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ψήφισα "μόνο σε ταξίδια" γιατί αν και μέσα στην πόλη την βάζω, δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δεν....και όσο πάει την βάζω όλο και σπανιότερα....αλλά σε ταξίδια είναι MUST....
η κοπελιά που καθόμασταν μαζί πριν 2 χρόνια στα ισπανικά μια παρασκευή δεν ήρθε... όταν πήρα στο κιν της να μάθω τι έγινε την πέτυχα σοκαρισμένη και χτυπημένη γιατί πηγαίνοντας να μπει σε ένα δρόμο από το σπίτι της [3 σπίτια από το δικό της το οποίο είναι το τελευταίο σε αδιέξοδο] και πηγαίνοντας με...10 ένα αμάξι, παραβιάζοντας στοπ την έφερε σβούρα 180 μοιρών... η τροχαία και το εκαβ της είπε ότι αν δεν είχε φορέσει ζώνη τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για αυτήν..
και ήταν 3 σπίτια μακρυά από το δικό της σπίτι...μόλις... ερχόταν στο μάθημα της στο κέντρο της Αθήνας... δεν το λες ακριβώς ταξίδι

Αρχική Δημοσίευση από paikths:δεν μπορω τους υστερισμους με τις ζωνες
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν περιττό κάτι που αποδεδειγμένα είναι απαραίτητο ΠΑΝΤΑ εγώ προσωπικά δεν τολμώ να κατηγορήσω κανέναν αν παθαίνει "υστερία" με το ζήτημα και αν με θεωρούν υστερικιά για αυτό το λόγο sorry! δεν έχω εγώ το πρόβλημα

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν περιττό κάτι που αποδεδειγμένα είναι απαραίτητο ΠΑΝΤΑ εγώ προσωπικά δεν τολμώ να κατηγορήσω κανέναν αν παθαίνει "υστερία" με το ζήτημα και αν με θεωρούν υστερικιά για αυτό το λόγο sorry! δεν έχω εγώ το πρόβλημα![]()
Η ζώνη είναι περιτή, μια βόλτα στο ΚΑΤ σάββατο βράδυ μας δείχνει πόσο περιτή ήταν για κάποια άτομα.
XRZ και με 10 και με 20 χιλιόμετρα χωρίς ζώνη παθαίνεις ζημιά καλά κάνει πάντως η αστυνομία που έχει βάλει προστιμάρα αν δεν φοράς ζώνη/κράνος. Μήπως έτσι τουλάχιστον σωθούν κάποιες ζωές,
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαν ποσοστο τα ατυχηματα σε περιφερειακους δρομους ειναι λιγοτερα αλλα μεγαλυτερο ποσοστο θανασιμα... Δεν συμαινει οτι ενα τρακαρισμα εντος πολης με 50khm χωρις ζωνη δεν ειναι θανασιμο...

Κακως δεν φορατε παντα ζωνη. Πιο συχνα κυκλοφορειτε εντος πολης παρα κανετε ταξιδια?...Κανω λαθος?
mania
Επιφανές μέλος

Καλά κάνουν, στο αμάξι είμαστε πάντα μόνοι και με ζώνη, όταν όμως κάποιος μπεί στο πίσω κάθησμα τον υποχρεώνουμε να βάλει, όχι για πρόστημα αλλα για την ασφάλεια, πρίν ακόμο ο νόμος βγεί η φράση που ακουγαμε απο τους πίσω ήταν γιατί να την βάλω, αφού δεν γράφουν, πάντα όμως στο τέλος φορούσαν, έτσι πρέπει έτσι είναι το σωστό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fatsoula
Νεοφερμένο μέλος

Όταν δεν φοράνε ζώνη αυτοί που κάθονται πίσω τους υποχρεώνω να φορέσουν...(ασχέτως που δεν οδηγώ εγώ...και απλά είμαι συνοδηγός...

Πιστεύω πως ζώνη πρέπει να φοράμε ασχέτως απο το αν δεν έχουμε ζώνη θα πρέπει να πληρώσουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Όταν είμαι στις πίσω θέσεις όμως δεν βάζω...δεν την έχω συνηθίσει και δεν την αντέχω βασικά

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ζώνη φοράω παντα, σε όποια θέση και να κάθομαι. Οταν οδηγώ όμως η αλήθεια είναι ότι στους πίσω δεν λέω για ζώνη. Κακώς βεβαια γιατί σε ένα ατύχημα οι πίσω είναι πιο επικίνδυνοι.Πάντα..και μπροστά και πίσω!
Όταν δεν φοράνε ζώνη αυτοί που κάθονται πίσω τους υποχρεώνω να φορέσουν...(ασχέτως που δεν οδηγώ εγώ...και απλά είμαι συνοδηγός...)
Πιστεύω πως ζώνη πρέπει να φοράμε ασχέτως απο το αν δεν έχουμε ζώνη θα πρέπει να πληρώσουμε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ωστωσω οταν οδηγω το μηχανακι μου ειμαι σχεδων παντα με κρανος (υπαρχουν και η φορες που φευγουν ο μπαμπας μου με την κοπελα του με την μηχανη και δεν μενει κρανος στο σπιτι...), και με την μηχανη του μπαμπα μου ποτε με και ποτε χωρις κρανος...

Στους πίσω δεν έλεγα ποτέ να φορέσουν(χαζομάρα μου βέβαια).Όταν καθομαι στο πισω καθισμα σπάνια φοραω ζωνη αλλα πλεον θα το καθιερώσω.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Δεν γουστάρω να παίζω με την ζωή κανενός. Οπότε όταν έχω άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητό που οδηγώ αρνούμαι να ξεκινήσω αν δεν έχουν μπει οι ζώνες, ενώ όταν είμαι επιβάτης βάζω πάντοτε τη ζώνη μου, ανεξάρτητα από το που θα κάθομαι και πόσοι φοράνε ζώνη.
Με έχουν συνηθίσει πλέον

Εν τω μεταξύ αυτή την άρνηση για τη ζώνη στην Ελλάδα δεν την καταλαβαίνω βρε παιδιά. Στην Κύπρο που έζησα 4 χρόνια ΠΑΝΤΟΤΕ, ΟΛΟΙ φορούσαν ζώνη, και το ίδιο παρατηρώ και εδώ στην Γερμανία. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι υπερβολικοί;
(Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει την συζήτηση, οπότε δεν απαντάω σε κάποιον προσωπικά. Γενική τοποθέτηση κάνω

rose87
Νεοφερμένο μέλος

plokami
Νεοφερμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch=χρησιμότητα της ζώνης ασφαλείας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.