Ηθικά διλήμματα

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
View attachment 136486Είστε οδηγός τραμ και έχουν χαλάσει τα φρένα. Πρέπει να διαλέξετε γρήγορα μια από τις δυο γραμμές να στρίψετε το τραμ. Ουσιαστικά διαλέγετε, με αυτό τον τρόπο, ποιοι θα πεθάνουν. Οι υπόλοιποι 3 στην γραμμή που δεν διαλέξατε επιβιώνουν.

Για να ακούσω.
Οταν το τρενο ειναι στη μεση αλλαξε γραμμή και είτε εκτροχίασε το είτε γυρισε το να σκοτώσει τους πάντες. Problem solved :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
παντου καλος ειναι
Εν τω μεταξυ ειναι τεραστια η ομοιοτητα του Χιτλερ με τον παιδοφιλο. Θα διαβασαν για τη στενη σχεση που ειχε με την ανηψια του

Και το obligatory politically correct μαυρο κοριτακι που οταν μεγαλωσει θα γινει η πρωτη γυναικα προεδρος και το κοτσαρουν ως το τεραστιο επιτευγμα. Και αν ειναι σαν τον Ομπαμπα και βομβαρδισει ολη τη Μεση Ανατολη;

nearos

Επιφανές μέλος

γουσταρω πολυ ομως το cyanide and happiness

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
View attachment 136486Είστε οδηγός τραμ και έχουν χαλάσει τα φρένα. Πρέπει να διαλέξετε γρήγορα μια από τις δυο γραμμές να στρίψετε το τραμ. Ουσιαστικά διαλέγετε, με αυτό τον τρόπο, ποιοι θα πεθάνουν. Οι υπόλοιποι 3 στην γραμμή που δεν διαλέξατε επιβιώνουν.

Για να ακούσω.
Στην πρώτη απάντηση έχεις να σκοτώσεις μόνο τον πληθυσμό της Νέας Ζηλανδίας, γιατί ο Χίτλερ έχει πεθάνει (εκτός αν όντως έζησε και διέφυγε στη Νότια Αμερική), και γιατί οι μέλισσες δεν είναι κολλημένες αλλά πετάνε.
Από την άλλη έχεις τρία άτομα, εν των οποίων το ένα θέλει σκότωμα έτσι και αλλιώς. Το κοριτσάκι άμα είναι να γίνει πρωθυπουργός θα είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ακούσει το τρένο και να το δει, άρα φεύγει και επίσης ζει, ενώ η επιλογή του αγαπημένου αδελφού δεν υφίσταται, επειδή έχω δύο και τους αγαπώ το ίδιο, άρα δεν είναι κανείς σε εκείνη τη θέση.
Οπότε γραμμή δύο και ζουν όλοι.

Η σοβαρή απάντηση είναι απλώς ότι προσπαθείς να εκτροχιάσεις το τρένο ενώ παράλληλα πατάς την κόρνα για να προειδοποιήσεις όλους αυτούς τους πανηλίθιους που επέλεξαν, για κάποιον ανεξήγητο λόγο που κανείς δεν καταλαβαίνει, να κάτσουν πάνω σε γραμμές τρένου.

***Αα λάθος, μιλάμε για τραμ. Τα τραμ δεν είναι πιο αργά από ό,τι τα τρένα;
Κάτσε να το μελετήσω λίγο αυτό μέσω της φυσικής (να που μου φάνηκε και κάπου χρήσιμη τελικά).

Guest 030894

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Στην πρώτη απάντηση έχεις να σκοτώσεις μόνο τον πληθυσμό της Νέας Ζηλανδίας, γιατί ο Χίτλερ έχει πεθάνει (εκτός αν όντως έζησε και διέφυγε στη Νότια Αμερική), και γιατί οι μέλισσες δεν είναι κολλημένες αλλά πετάνε.
Από την άλλη έχεις τρία άτομα, εν των οποίων το ένα θέλει σκότωμα έτσι και αλλιώς. Το κοριτσάκι άμα είναι να γίνει πρωθυπουργός θα είναι αρκετά έξυπνο ώστε να ακούσει το τρένο και να το δει, άρα φεύγει και επίσης ζει, ενώ η επιλογή του αγαπημένου αδελφού δεν υφίσταται, επειδή έχω δύο και τους αγαπώ το ίδιο, άρα δεν είναι κανείς σε εκείνη τη θέση.
Οπότε γραμμή δύο και ζουν όλοι.
Δε νομιζω οτι παιζεται ετσι το παιχνιδι

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Κάνω προσευχή, ζητάω συγχώρεση, δεν στρίβω πουθενά και το αφήνω στον Θεό.

nearos

Επιφανές μέλος

Κάνω προσευχή, ζητάω συγχώρεση, δεν στρίβω πουθενά και το αφήνω στον Θεό.
Θελημα του θεού είναι ουτως η αλλως, τι κανουν 5 εκατομμύρια ανθρωποι στοιχισμενοι τλεειοι σε μια σειρά πανω σιτς ραγες του τρενο;υ

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
Λοιπόν, αν το τραμ κινείται με 15-20 χλμ/ώρα, παίζεται αν θα σωθεί κάποιος, αλλά πρέπει να το μελετήσω παραπάνω.
Δε νομιζω οτι παιζεται ετσι το παιχνιδι
Καλά προφανώς αλλά δε νομίζω η Τζότζι να περίμενε και καμιά σοβαρή απάντηση από εδώ μέσα έτσι και αλλιώς :laugh:

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Εγώ τις έβαλα τις κάρτες αλλά δεν κοίταγα τι τράβαγα. Οπότε τυχαία μπήκαν. Δυο καλά και ένα κακό σε κάθε γραμμή.

nearos

Επιφανές μέλος

Για να ακούσω.

Θα απαντήσω εγώ σοβαρά.
Διαλέγω να το στρέψω στην κάτω γραμμή, καταρχας ο αδερφός μου ειναι ενας ΠΑΠΑΡΑΣ και μισος οποτε και ο χαμος του δε θα με ενοχλούσε καθόλου (σκληρότατος αλλα δε με νοιάζει, αυτό του αρμόζει και λίγα λέω)
Το κοριτσάκι αν ειχε την νοημοσυνει να διευθύνει μια χώρα δε θα περπάταγε με τη πλατη γυρισμενη στο τραμ πανω στις ραγες , αρα φυσική επιλογή (που βγαζει νοημα αφου θα γινει πρωθυπουργος της ελλαδας)
Και τελος, φεύγει και το απόβρασμα της κοινωνιας που είναι ο παιδόφιλος.

Διαλέγω να ζήσουν οι απο πάνω γιατι α) γιατι να σκοτωθουν 5 εκατομμυριο ατομα;
β) οι μελισσες ειναι ΠΟΛΥ σημαντικές οχι μονο για τον αθνρωπο αλλα και για τα οικοσυστηματα και θα προκληθει τεραστιο κακο στον κοσμο
και γ) ο χίτλερ μετα το σχεδιο του για ευρωπαϊκή κατάκτηση το οποίο απέτυχε παταγωδώς, λογικα δε θα προσπαθούσε ξανά. Αλλα και να προσπαθούσε, θα μας έσωζε απο την σαπίλα αυτής της δύσης και του κόσμου γενικότερα, συν οτι θα αναβε φωτιές σε κομμουνιστικά και σοσιαλιστικα κινηματα και θα ειχαμε περισσότερες αναρχοαπλυτες φασαιες :inlove:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Εγώ τις έβαλα τις κάρτες αλλά δεν κοίταγα τι τράβαγα. Οπότε τυχαία μπήκαν. Δυο καλά και ένα κακό σε κάθε γραμμή.
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο βάση αυτού για ένα συγκεκριμένο άτομο στην πρώτη γραμμή, αλλά η σοφή επιλογή είναι να μη μιλήσω καλύτερα

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
B9289131-1FF9-4F24-8253-62926DE55E9D.jpeg

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Joji

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Ναι και εγώ αυτή θα διάλεγα. Γιατί πάνω είναι οι γονείς μου.
Ε ναι, και επίσης στη δεύτερη γραμμή δε χάνεις κάτι αν το καλοσκεφτείς. Φαγητό υπάρχει έτσι και αλλιώς για τα παιδιά στην πραγματικότητα, απλά δε τους δίνεται, η Ντίσνεϊλαντ σιγά, μια επιχείρηση είναι, μπορούν να το ξαναχτίσουν το κτίριο δηλαδή, ενώ ο αρχηγός της επικίνδυνης αίρεσης είναι ένα λάθος από μόνος του.

Ωραίο παιχνίδι πάντως αυτό.

Joji

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Όλοι οι θαυμαστές μου; Ε καλά εντάξει, αφού δεν υπάρχουν είναι προφανής η απάντηση τότε, πρώτη γραμμή. Κρίμα τα μωρά μόνο