katerina21
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina21 :λογικο ειναι να γελαται.....τοτε εγω τα ειχα χασει τελιος........ :thumbsdown:
κι εγώ θα τα έχανα, βασικά θα έχανα πασα ιδέα για την παρτη του. :thumbsdown:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα δεν είναι βασικά για χωρισμό αλλά είναι μια ατάκα που με πονούσε πολύ Σε αγπάω πάρα παρα πολύ ειμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί σου αλλά δεν θέλω να τα φτιάξω πάλι μαζί σου.
και καλά επειδή είμασταν μακριά και τα έφτιαξε μετα με κάποια πιο μακριά απο εμένα άσετα οτι ακόμα χτυπιόταν πως με αγαπάει αντε να βγάλεις ακρη με αυτόν τον άνθρωπο

Vkey
Επιφανές μέλος

allen&heath
Νεοφερμένο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

"...Δεν είναι πως θέλω να χωρίσουμε,....απλά...θέλω να μείνω για λίγο μόνος/η μου....για να σκεφτώ...."
Η αλήθεια πίσω από τις λέξεις:
....παίζει κάτι νέο στη ζωή μου όμως σε κράταω για λίγο στην "καβάτζα" μέχρι να το σιγουρέζω με τον άλλο/η, μη φάμε και τα μούντρα μας....!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Ζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Δεν έτυχε σε μένα, αλλά σε έναν τύπο από ένα ξένο φόρουμ. Η γυναίκα του του είπε ότι τον χώρισε γιατί... ο Θεός της είπε να το κάνει!
Ζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ!![]()

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skoulikadera---:...παίζει κάτι νέο στη ζωή μου όμως σε κράταω για λίγο στην "καβάτζα" μέχρι να το σιγουρέψω με τον άλλο/η, μη φάμε και τα μούντρα μας...!
εμ βέβαια, μη μείνουμε χωρίς φίκι φίκι και πάθουμε τπτ

dooo
Διακεκριμένο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα με έπιασε ενα σπαστικό γελάκι εκείνη την ώρα και της έστειλα "Οκ, τα λέμε. Γεια!"
Ποιός απ τους δυο μας είναι πιο μ@λ@κας;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά πιστεύω αξίζει! Λοιπόν, σήμερα ήταν να βγω με μια κοπέλα η οποία ίσως να ψιλοθέλει τον ΆρχονταΕγω είχα κάνει την πρόταση χτες βραδυ για σήμερα μεσημέρι-απόγευμα και μου λέει οτι σήμερα θα μου έστελνε μήνυμα για να κανονίζαμε για σίγουρα. Μου έστειλε πριν απο λίγο οτι είναι άκυρο το σημερινό διότι είχε γενέθλια ο μπαμπάς της και τώρα την ειδοποίησε η θεία της οτι θα παει επίσκεψη και γι αυτό δεν έστειλε νωρίτερα και ζήτησε συγνώμμη.
Εμένα με έπιασε ενα σπαστικό γελάκι εκείνη την ώρα και της έστειλα "Οκ, τα λέμε. Γεια!"
Ποιός απ τους δυο μας είναι πιο μ@λ@κας;![]()
εγώ έχω άλλο προβληματισμό αρχοντούλη μου....
τι δουλειά είχες να βγεις με ένα κοριτσάκι που ίσως σε ψιλοθέλει, τη στιγμή που εσύ ΧΟΝΤΡΟΘΕΛΕΙΣ ΛΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΟΦΑΣ (

Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.... μην δίνεις ελπίδες σε κάτι που ξέρεις ότι δεν θα τσουλήσει

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:εγώ έχω άλλο προβληματισμό αρχοντούλη μου....
τι δουλειά είχες να βγεις με ένα κοριτσάκι που ίσως σε ψιλοθέλει, τη στιγμή που εσύ ΧΟΝΤΡΟΘΕΛΕΙΣ ΛΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΟΦΑΣ () για το .... Μαράκι???
![]()
Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.... μην δίνεις ελπίδες σε κάτι που ξέρεις ότι δεν θα τσουλήσει![]()
Είναι ωραίο μωρό και εξάλλου έπαψα να είμαι της φιλοσοφίας "Κόλλα σε μια, κυνήγα μια, θέλε μια, έχε τα με μια"
Τώρα είμαι της φιλοσοφίας "Κόλλα στις καλύτερες, κυνήγα τις καλύτερες απ τις καλύτερες, θέλε καμία-ή έτσι δείχνε και κάνε να σε θέλουν αυτές- και έχε τα με την καλύτερη"
Τώρα θα μου απαντήσεις στον δικό μου προβληματισμό; Έδωσα πολύ μ@λ@κισμένη απάντηση;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Άλλο μήνυμα σου έστειλε?
nikita13
Διάσημο μέλος

Όλα εύκολα είναι στα λόγια δυστυχώς για αυτό άσε τις φιλοσοφίες κατά μέρος παιδί μου και κοίτα απλα να είσαι ο εαυτός σου..Αρχική Δημοσίευση από Valder:Είναι ωραίο μωρό και εξάλλου έπαψα να είμαι της φιλοσοφίας "Κόλλα σε μια, κυνήγα μια, θέλε μια, έχε τα με μια"
Τώρα είμαι της φιλοσοφίας "Κόλλα στις καλύτερες, κυνήγα τις καλύτερες απ τις καλύτερες, θέλε καμία-ή έτσι δείχνε και κάνε να σε θέλουν αυτές- και έχε τα με την καλύτερη"
Τώρα θα μου απαντήσεις στον δικό μου προβληματισμό; Έδωσα πολύ μ@λ@κισμένη απάντηση;![]()
Όσο για την απάντηση που έδωσες γιατί τα ξεψαχνίζεις όλα έτσι χωρίς λόγο?Μια απλή απάντηση είναι ότι είναι να φανεί και να γίνει θα γίνει..Μην βιάζεσαι.Δεν ξέρω απλά μου φαίνεσαι υπερβολικός φιλικά πάντα στα λέω αυτά έτσι?
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Νικίτα καλό μου, δεν έχεις κι άδικο. Ώρες ώρες τρώγομαι στις λεπτομέρειες και στις φιλοσοφίες. Όπως και να χει είμαι ο εαυτός μου, με τα καλά μου και τα κακά μου.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(οκ το Γειά στο τέλος υποδειλώνει λίγο ναζάκια και νευράκια

Το Μαράκι όμως αν πάρει χαμπάρι τις νέες σου φιλοσοφίες.... μάλλον δε θα έχεις ελπίδα καμιά

(εσύ αν το Μαράκι είχε τις δικές σου φιλοσοφίες... θα έκανες μαζί του σχέση??

τες πα.... δικό σου το καρπούζι δικό σου και το μαχαίρι

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:να κοιταχτεί στον καθρέφτη χωρίς να ντραπεί μπορεί άραγες;
θα πρέπει να είναι και πολύ ζώον...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.