]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mousitsa
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά είμαι αρραβωνιασμένη, με το άτομο που συνδέομαι είμαστε μαζί 5μιση χρόνια. Ένα Πάσχα στην αρχή της σχέσης μας (είμασταν γύρω στους 8μήνες μαζί) του είχα κάνει ένα δωράκι για την γιορτή του Πάσχα ...περίμενα ότι θα μου είχε κάνει και αυτός ....όμως δεν μου πήρε τίποτα.....ούτε ένα πασχαλινό αυγό ... με έπιασε μια στεναχώρια , ένα κλάμα....του είπα να χωρίσουμε ..... Τώρα το σκέφτομαι και γελάω ...είμασταν και οι δύο πολλοί μικροί τότε και δεν είχαμε μυαλό ....

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετα απο μια νυχτα παθους και σεξ του λεει "σε βλεπω σαν αδερφο μου!!!!!!!!!!!!!"
Τι να πω.......

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Είναι απλό.Δεν της άρεσεΑρχική Δημοσίευση από tserno:Λοιπον ισως την πιο χαζη ατακα που εχο ακουσει για να χωρησει μια κοπελια ενα φιλο μου......δεν την συμπαθουσα που δεν την συμπαθουσα ακουσα και αυτο και με τελειωσε....
Μετα απο μια νυχτα παθους και σεξ του λεει "σε βλεπω σαν αδερφο μου!!!!!!!!!!!!!"
Τι να πω.......![]()

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιαυτό έκαναν ολες τα "παιχνιδια" εκεινο το βραδυ?
Απλα μου φαινεται χαζό αυτο που ειπε......στην τελική ας ελεγε δεν μπορώ αλλο πια

dooo
Διακεκριμένο μέλος

της έλειψε το κοκό..ξέρεις...στην αναβροχή, καλό και το χαλάζιΑρχική Δημοσίευση από tserno:doo γιαυτο μετα απο 15 μέρες τον παρακαλαγε να τα ξαναβρουν??

όλες? πάρτυ είχανε?Αρχική Δημοσίευση από tserno:Γιαυτό έκαναν ολες τα "παιχνιδια" εκεινο το βραδυ?

Αρχική Δημοσίευση από tserno:Απλα μου φαινεται χαζό αυτο που ειπε......στην τελική ας ελεγε δεν μπορώ αλλο πια![]()
ότι ήταν χαζό ήταν, καμία αντίρρηση σε αυτό

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

πως εισαι σιγουρος οτι με το παιδι που βγηκε για καφε δεν βγηκε μονο και μονο να τσεκαρει ή να διαπιστωσει αν οντως νιωθει κατι για την σχεση σας;Εμένα η κοπέλα μου μετά από 19 μηνες έντονης σχέσης (πολλοί τσακωμοί και φασαρίες, ζήλειες κλπ κλπ) μου είπε να χωρίσουμε την Κυριακή. Μου λέει,δεν μπορώ άλλα, κουράστικα. Αλλά σε αγαπάω. Θέλω να δω αν αυτό που έχουμε είναι συνήθεια ή αγάπη. Συνέχισε λέγοντας ότι αν καταλάβει ότι είναι αγάπη θα με πάρει τηλ...
Την επόμενη έμαθα ότι βγήκε για "καφέ" με ένα παιδί από τη δουλειά της...
Μεγάλη αγάπη και πολλή σκέψη έριξε.
Άτιμη γυναίκα, εγώ φταίω που σε αγάπησα. Το θέμα είναι ότι εγώ ακόμα την σκέφτομαι και κλαίω που με παράτησε...

Ουτε ειναι αναγκη να πηγε για καφε μαζι του γιατι τον γουσταρει.

Καλλιστα μπορει να βγηκε μαζι του για μια απλη καφεδουμπα!

Περιεργο ειναι;
Δεν σημαινει οτι οι επιλογες ειναι μονο για την κοπελα :
ή μενω σπιτι ,
ή με οποιον βγω για καφε σημαινει οτι το κανω για να τσεκαρω τον αλλο, ή γιατι γουσταρω αυτον που βγηκα μαζι του.

openopen
Νεοφερμένο μέλος

Ας πω και εγώ μια ιστορία που ίσως το αστείο δεν είναι ο λόγος χωρισμού αλλά το σχέδιο επανασύνδεσης που είχε σκεφτεί!
Είχα γνωρίσει μια κοπέλα πριν 5 χρόνια, ήτανε 19 τότε και γνωριστήκαμε μέσω κοινής φίλης Ας την πούμε Β. Μου άρεσε , από ότι είχα καταλάβει της άρεσα και εγώ και αποφασίσαμε να βγούμε για καφέ κτλ

-Ο μόνος τρόπος να τα ξαναφτιάξουμε είναι να αρχίσουμε από την αρχή , αλλά εντελώς από την αρχή.
-Δηλαδή? ( της λέω )
-Δηλαδή να βγαίνουμε μια με δυο φορές την εβδομάδα για καφέ, να γνωριστούμε από την αρχή καλύτερα, απαγορεύονται τα φιλιά και όλα αυτά τα σχετικά και άμα μου ξαναέρθει το κλικ θα προχωρήσουμε

-ΟΚ! Της λέω θα γίνει έτσι και όταν έφυγε από το σπίτι της λέω θα σε πάρω τηλ αυτή την εβδομάδα να κανονίσουμε να πάμε για καφέ.
Μην ψαρωνετε!!! Δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο ποτέ.( Την ιδία εβδομάδα γνώρισα μια «γυναίκα») Δηλαδή τι είμαι εγώ ? Αυτοκίνητο για TEST Drive? Έλα να σε δοκιμάσω καλά καλά και άμα δεν μου αρέσεις σε επιστρέφω πίσω? Μην τρελαθούμε κιόλας… Μετά από 6 μήνες αφού είχε τελειώσει το καλοκαίρι ΤΣΟΥΚ σκάει sms! Τι κάνεις και όλα αυτά τα σχετικά! Κατευθείαν τηλ εγώ την κοινή φίλη που είχαμε για τα σχετικά κουτσομπολιά και ρουφιανες και μου είπε ότι μου έστειλε sms η Β γιατί ήθελε να ξαναβρεθείτε για να τα ξαναβρείτε.
Για να μην σας κουράζω άλλο δεν την πήρα τηλ ποτέ. Που και που την σκέφτομαι, ίσως μου έχει μείνει αποθυμενο

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήν στενοχωριέσαι.....αν σε είχε συνηθίσει θα σου έκανε απλά κολαση τις καλέσ στιγμες (εχουμε ωραίες εμπειρίες σαυτα.

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Klaus
Διάσημο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

"Δεν θέλω να περάσω τις γιορτές μαζί σου γιατί θα το πάρεις σοβαρά"
Μας έστειλε..........................
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνωστή μου την παράτησε κάποιος επιδή ήταν όμορφη, δεν μπορούσε λέει να την κυκλοφορήσει επιδή δεν μπορεί τα βλέματα των άλλων![]()
AXΑ...
Πες στον πρωην της οτι εαν θελει μπορω να του κανω κονε με μια ξαδερφουλα μου...

Και για να σας προλαβω....
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

Η ξαδερφη μου εχει παρει απο το ομορφο μερος απο το σοι μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Ναι λογικό, φαντάσου ότι η κοπέλα έφρηξε, δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, 3 μηνες μαζί του δεν έδωσε δικαίωμα, τον πήραξε λέει γιατί βλέπαν εκείνη, μάλων η ξαδερφούλα σου πρέπει να γνωριστεί μαζί του

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.