Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Επειδή τα παράτησα![]()
Οχι γιατι τον πουλας, ποσο (ποσα ευρω, τι τιμη κλπ) τον πουλας. Καταλαβες τι ενοω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ΑΑΑ τον είχα αγοράσει 150 και τον πουλάω 80 και τα έξοδα αποστολής δικά μουΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Οχι γιατι τον πουλας, ποσο (ποσα ευρω, τι τιμη κλπ) τον πουλας. Καταλαβες τι ενοω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ή και λιγότερο με καμιά προσφορά;
Σκέφτομαι να αρχίσω σε ωδείο (με δικό τους εξοπλισμό), σε κάνα μήνα άμα μου αρέσει θα θέλω να αγοράσω και δικιά μου προφανώς, οπότε ρίχτε άμα ξέρετε.
Και μεταχειρισμένα να 'ναι και τα δύο δεν με πειράζει, απλά στο ebay βρήκα κάτι προσφορές 100 ευρά κιθάρα+ενισχυτής 15w αλλά είναι Αμερική και τα έξοδα αποστολής αγγίζουν 200άρι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ξέρει κανείς κάνα σάιτ ή κάνα μαγαζί να τσιμπήσω κιθάρα στα ~100 ευρά κι έναν ενισχυτή (και 5άρης να 'ναι, μένω σε περιοχή που θα μας πάρουν με τις πέτρες άμα παίζω δυνατά) στα ~50;
Ή και λιγότερο με καμιά προσφορά;
Σκέφτομαι να αρχίσω σε ωδείο (με δικό τους εξοπλισμό), σε κάνα μήνα άμα μου αρέσει θα θέλω να αγοράσω και δικιά μου προφανώς, οπότε ρίχτε άμα ξέρετε.
Και μεταχειρισμένα να 'ναι και τα δύο δεν με πειράζει, απλά στο ebay βρήκα κάτι προσφορές 100 ευρά κιθάρα+ενισχυτής 15w αλλά είναι Αμερική και τα έξοδα αποστολής αγγίζουν 200άρι.
Μεταχειρισμενα ψαξε, καινουργια σε αυτα τα λευτα δεν θα αξιζουν καν, αααν καταφερεις να βρεις!
Οσο για τον ενυσχιτη, μην κολας στα watt επειδη δεν θες να παιξεις δυνατα. Η ενταση δεν παει με τα watt σε καμια περιπτωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ναι χαίρω πολύ
Αφου χαιρεις πολυ, ξερεις ηδη! Τι περιμενεις απο εμενα;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνας άλλος;
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τεσπά δες εδώ https://www.ricardo.gr/buy/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1/guitars/electric/l/cn60114/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.