fockos
Επιφανές μέλος

Μέρα 1η
Είμαι άρρωστος απο το πρωί και κρυώνω έχω πυρετό 38 και βήχω παραγωγικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Πάρε ντεπόν.

Δεν έχουμε σπίτι depon μόνο ένα άδειο κουτί

Aν δεν μου έχει πέσει μέχρι αύριο πρέπει να πάω να πάρω
Johnny15
Επιφανές μέλος

Δεν έχουμε σπίτι depon μόνο ένα άδειο κουτί
Aν δεν μου έχει πέσει μέχρι αύριο πρέπει να πάω να πάρω
Δεν είσαι σπίτι; Στείλε μαμά ή αδερφό. Αλλιώς πάρε τηλέφωνο την γκόμενα. Αλλιώς πάρε ντελίβερι και πες να σου φέρει ο ντελιβεράς.
fockos
Επιφανές μέλος

Δεν είσαι σπίτι; Στείλε μαμά ή αδερφό. Αλλιώς πάρε τηλέφωνο την γκόμενα. Αλλιώς πάρε ντελίβερι και πες να σου φέρει ο ντελιβεράς.

Βρήκα Mesulid αλλά δε το παίρνω αυτό το φάρμακο πάλι από άποψη.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα εσύ γιατρός δεν λες ότι είσαι; Τι θα έκανες αν οι ασθενείς σου σου πουν "Α! Όχι, αυτό που μου έγραψες δεν το παίρνω από άποψη."είναι 10:16 τώρα μόνο αυτά που εφημερεύουν είναι ανοιχτά. Δε θέλω να τους κουράζω.
Βρήκα Mesulid αλλά δε το παίρνω αυτό το φάρμακο πάλι από άποψη.
Καλύτερα ρώτα τους και ποια τους αρέσουν.

juste un instant
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Χαχαχα εσύ γιατρός δεν λες ότι είσαι; Τι θα έκανες αν οι ασθενείς σου σου πουν "Α! Όχι, αυτό που μου έγραψες δεν το παίρνω από άποψη."
.![]()
δε θα συνταγογραφούσα το mesulid σε κανέναν. Τώρα αν δε παίρνουν depon απο απόψη δικαίωμα τους αν όμως χρειάζεται αντιβιοτικό και δε το παίρνει απο άποψη πάλι δικαίωμα του αλλα θα τον έβαζα να υπογραψει την ενέργεια του αυτή αφού του εξηγούσα πρώτα.

Αν είχα depon θα το έπαιρνα :/
Το τσάι έκανε καλή δουλειά και το χαμομηλι
juste un instant
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Το πιθανότερο είναι να έχεις κανένα κρυολόγημα, τι να το κάνεις το αντιβιοτικό;
fockos
Επιφανές μέλος

1η μέρα και σκεφτόσουν να πάρεις αντιβίωση;
Το πιθανότερο είναι να έχεις κανένα κρυολόγημα, τι να το κάνεις το αντιβιοτικό;
Συμφωνώ. Για αυτο δε το πήρα απο άποψη το αντιβιοτικό την πρώτη μέρα απο άποψη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Και δεν ντύνομαι σαν κρεμυδι. Χθες βγηκα εξω με ενα πουκαμισάκι και ενα ανοιχτο μπουφανάκι απο πάνω χωρις κασκολ. Ειχε 3 βαθμους έξω. Αλλα δεν μάσησα.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Σε 3-4 μέρες θα φανεί!Γιατρε για ποιο λογο έχω να αρρωστήσω με γριπες κτλπ πολλα χρονια?
Και δεν ντύνομαι σαν κρεμυδι. Χθες βγηκα εξω με ενα πουκαμισάκι και ενα ανοιχτο μπουφανάκι απο πάνω χωρις κασκολ. Ειχε 3 βαθμους έξω. Αλλα δεν μάσησα.
Πέρα από την πλάκα, το να αρρωστήσεις με γρίπες κτλ που λες δεν έχει να κάνει με το αν έχει κρύο έξω -από όσο ξέρω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Σε 3-4 μέρες θα φανεί!
Πέρα από την πλάκα, το να αρρωστήσεις με γρίπες κτλ που λες δεν έχει να κάνει με το αν έχει κρύο έξω -από όσο ξέρω.
Το έχω ξανακάνει. Δεν φοβάμαι.
Μέχρι 20 βαθμους βγαινω έξω με κοντομάνικο χαλαρά.
Εχει να κανει με το ανοσοποιητικο ομως. Θα μας πει και ο γιατρος.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Η γρίπη δεν έχει να κάνει με το πόσο κρύο κάνει έξω. Αν είσαι σκληραγωγημένος θα σε πιάσει πιο δύσκολα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Προφανώς έχεις χτίσει καλό ανοσοποιητικό με σκληραγώγηση.
Η γρίπη δεν έχει να κάνει με το πόσο κρύο κάνει έξω. Αν είσαι σκληραγωγημένος θα σε πιάσει πιο δύσκολα.
Ναι αλλα πολλές φορές ακους "Ντυσου καλά γιατι θα αρρωστήσεις." !!!
Γενικά αμα ξεκινησεις να ντυνεσαι λιγο πιο ελαφρυά.
Δεν καπνιζεις.
Δεν πινεις πολύ.
Γυμνάζεσαι (εγω 4-5 φορές την εβδομάδα).
Και βεβαια κάνεις μια καλη διατροφη. Τοτε εισαι πολυ εντάξει.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Και εγω αυτο πιστευα και γελουσα οταν ακουγα οτι αρρωσταινεις με το κρυο, μεχρι που βρεθηκα σε θερμοκρασιες -15C πολυ ελαφρια ντυμενη και παγωνα επι ωρες. Οταν επεστρεψα σπιτι ανεβασα πυρετο. Μπορει να ηταν και συμπτωση βεβαιαΣε 3-4 μέρες θα φανεί!

Το έχω ξανακάνει. Δεν φοβάμαι.
Μέχρι 20 βαθμους βγαινω έξω με κοντομάνικο χαλαρά.
Εχει να κανει με το ανοσοποιητικο ομως. Θα μας πει και ο γιατρος.
Εγω απο τους 15C και πανω κυκλοφορω με κοντομανικα. Εχω να αρρωστησω 7-8 χρονια (ελπιζω να μη το γρουσουζεψω σημερα!). Το μονο προβλημα που εχει προκυψει ειναι οτι οταν συνηθιζεις στο κρυο, δεν αντεχεις στην ζεστη. Απο 27-28C και πανω νιωθω δυσφορια.
Παρεπιπτοντως, ολοι γυρω μου ειναι αρρωστοι και πολλοι εχουν εμβολιαστει κατα της γριπης και εχουν αρρωστησει.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.