Ηράκλειο: Πατέρας εκτέλεσε τον νεαρό που σκότωσε τον μοναχογιό του σε τροχαίο

Και ομως...το ρεπορταζ ειπε οτι ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.

Τι να σου κανει και ο ψυχολογος αν εισαι εκδικητικο καθικι;

Παραδώστε την Κρήτη στην Αίγυπτο ή στη Λιβύη. Ταιριάζουν περισσότερο.

Όλη η ντροπή της Ελλάδος πάντα από εκεί κάτω προέρχεται. Κ*λοζωα και στον στρατό και παντού. Μόνο προβλήματα δημιουργούν.
Υπηρέτησα στο ΠΝ μεταξύ 1974-76, πολύ πρόσφατα. :)
Το παρατσούκλι της Κρήτης και των Κρητικών ήταν -είναι ακόμα;- Κουδρία και Κούδροι (προσοχή στον αναγραμματισμό).
Αντιπαθούσαν τους ναύτες, φοβούμενοι μην μαμήσουν τις θυγατέρες τους, αλλά τα πορτοφόλια τους ήταν ευπρόσδεκτα.

ΥΓ. Νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα.
.

Υπηρέτησα στο ΠΝ μεταξύ 1974-76, πολύ πρόσφατα. :)
Το παρατσούκλι της Κρήτης και των Κρητικών ήταν -είναι ακόμα;- Κουδρία και Κούδροι (προσοχή στον αναγραμματισμό).
Αντιπαθούσαν τους ναύτες, φοβούμενοι μην μαμήσουν τις θυγατέρες τους, αλλά τα πορτοφόλια τους ήταν ευπρόσδεκτα.

ΥΓ. Νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα.
.
Άσχετο αλλά bro μου. Τι προφίλ είναι αυτή; :skull:

Σε ψυχιατρικές περιπτώσεις ο ψυχολόγος κάνει «αέρα».
Δυστυχώς, μπερδεύουμε τον κλινικό ψυχολόγο του εξωτερικού, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συνταγογραφεί, με τους δικούς μας.
Η ψυχολογία στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική.

Σε γιατρό πας όταν υπάρχει διαταραχή, άσχετα που εδώ αρκετοί πηγαίνουν σε απλό ψυχολόγο και τους πηγαίνουν «ψιλό γαζί», μόνο και μόνο για να διατηρούν πελατολόγιο.

Μακάρι η οικογένεια να κάνει και μια καταγγελία στην/στον ψυχολόγο που δεν παρέπεμψε τον πελάτη της, όπως όφειλε να κάνει. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πιθανότητα αυτοχειρίας ή έκθεσης τρίτου σε κίνδυνο, ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και να παραπέμψει για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Αν αποδειχθεί ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις κινδύνου και δεν έγινε η προβλεπόμενη διαδικασία ή επίσημη αναφορά, τότε θα χάσει την αδεια της ...αν ειχε ...

Στην Ελλάδα υπάρχει μονο ενα επίσημος φορέας που δουλεύει αποκλειστικά Πένθος ...δεν μπορεί ο κάθε ψυχολόγος απο μονο τους ..

Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου.
Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back