camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

20-07-23

08:40
Οι οποίες περιοχές είναι άθλιες αισθητικά και πρακτικά.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

20-07-23

08:54
Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο.Καλύτερη πόλη η Αθήνα για φοιτητική ζωή;
Τη ζωή που χαρακτηρίζεται δηλαδή από ανύπαρκτο/ευτελές εισόδημα και αυθόρμητες εξόδους μέχρι το πρωί ξέρωγω;
Καλό, ας το πούμε σε έναν φοιτητή στα Καμίνια κι έναν στο Μαρούσι να γελάσουνε.
Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της.
Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

20-07-23

12:28
Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρειαΑ καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο.
Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της.
Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

20-07-23

13:48
Και αν οι παρέες είναι νότια;Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.

20-07-23

14:07
Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρειαΚαι αν οι παρέες είναι νότια;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-07-23

20:02
Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 .Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια
Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- J.Cameron
- SlimShady
- Jim175
- charmander
- Libertus
- giannhs2001
- camil
- jj!
- Αναστασία197
- ΘανάσοςG4
- Ωρορα
- Paragontas7000