camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.065 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 08:40 Η camil έγραψε: #41 20-07-23 08:40 Οι οποίες περιοχές είναι άθλιες αισθητικά και πρακτικά. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 08:54 Η BeatrixKiddo: #42 20-07-23 08:54 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Καλύτερη πόλη η Αθήνα για φοιτητική ζωή; Τη ζωή που χαρακτηρίζεται δηλαδή από ανύπαρκτο/ευτελές εισόδημα και αυθόρμητες εξόδους μέχρι το πρωί ξέρωγω; Καλό, ας το πούμε σε έναν φοιτητή στα Καμίνια κι έναν στο Μαρούσι να γελάσουνε. Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 12:28 Ο Jim175 έγραψε: #43 20-07-23 12:28 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 13:48 Ο fmarulezkd: #44 20-07-23 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Και αν οι παρέες είναι νότια; Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 14:07 Ο Jim175 έγραψε: #45 20-07-23 14:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching J.Cameron SlimShady Jim175 charmander Libertus giannhs2001 camil jj! Αναστασία197 ΘανάσοςG4 Ωρορα Paragontas7000 fmarulezkd arko Wonderkid P.Dam. ggl marww Unboxholics Maraki4you GeorgePap2003 Memetchi Lathy eukleidhs1821 Esperos1 Scandal touvlo taketrance Δροσουλίτης rafaela11 User2350 Ryuzaki American Economist Εχέμυθη Fernando_A Joji tsiobieman synthnightingale Kostas_Athens thenutritionist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 08:54 Η BeatrixKiddo: #42 20-07-23 08:54 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Καλύτερη πόλη η Αθήνα για φοιτητική ζωή; Τη ζωή που χαρακτηρίζεται δηλαδή από ανύπαρκτο/ευτελές εισόδημα και αυθόρμητες εξόδους μέχρι το πρωί ξέρωγω; Καλό, ας το πούμε σε έναν φοιτητή στα Καμίνια κι έναν στο Μαρούσι να γελάσουνε. Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 12:28 Ο Jim175 έγραψε: #43 20-07-23 12:28 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 13:48 Ο fmarulezkd: #44 20-07-23 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Και αν οι παρέες είναι νότια; Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 14:07 Ο Jim175 έγραψε: #45 20-07-23 14:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching J.Cameron SlimShady Jim175 charmander Libertus giannhs2001 camil jj! Αναστασία197 ΘανάσοςG4 Ωρορα Paragontas7000 fmarulezkd arko Wonderkid P.Dam. ggl marww Unboxholics Maraki4you GeorgePap2003 Memetchi Lathy eukleidhs1821 Esperos1 Scandal touvlo taketrance Δροσουλίτης rafaela11 User2350 Ryuzaki American Economist Εχέμυθη Fernando_A Joji tsiobieman synthnightingale Kostas_Athens thenutritionist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Καλύτερη πόλη η Αθήνα για φοιτητική ζωή; Τη ζωή που χαρακτηρίζεται δηλαδή από ανύπαρκτο/ευτελές εισόδημα και αυθόρμητες εξόδους μέχρι το πρωί ξέρωγω; Καλό, ας το πούμε σε έναν φοιτητή στα Καμίνια κι έναν στο Μαρούσι να γελάσουνε. Click για ανάπτυξη... Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα
Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 12:28 Ο Jim175 έγραψε: #43 20-07-23 12:28 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 13:48 Ο fmarulezkd: #44 20-07-23 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Και αν οι παρέες είναι νότια; Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 14:07 Ο Jim175 έγραψε: #45 20-07-23 14:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching J.Cameron SlimShady Jim175 charmander Libertus giannhs2001 camil jj! Αναστασία197 ΘανάσοςG4 Ωρορα Paragontas7000 fmarulezkd arko Wonderkid P.Dam. ggl marww Unboxholics Maraki4you GeorgePap2003 Memetchi Lathy eukleidhs1821 Esperos1 Scandal touvlo taketrance Δροσουλίτης rafaela11 User2350 Ryuzaki American Economist Εχέμυθη Fernando_A Joji tsiobieman synthnightingale Kostas_Athens thenutritionist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Α καλά εγώ που ήμουν δίπλα στο Μαρούσι, δεν υπάρχει...για μια έξοδο έκανες τουλάχιστον μία ώρα αν ήθελε η παρέα να πάει στο κέντρο. Στη Θεσσαλονίκη είναι όλα πιο κοντά αν μένεις στη πόλη και στους δήμους γύρω της. Στην Αθήνα αν δεν έχεις αμάξι η μένεις υπερβολικά κοντά σε μετρό έχεις τα χέρια σου δεμένα Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 13:48 Ο fmarulezkd: #44 20-07-23 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Και αν οι παρέες είναι νότια; Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 14:07 Ο Jim175 έγραψε: #45 20-07-23 14:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching J.Cameron SlimShady Jim175 charmander Libertus giannhs2001 camil jj! Αναστασία197 ΘανάσοςG4 Ωρορα Paragontas7000 fmarulezkd arko Wonderkid P.Dam. ggl marww Unboxholics Maraki4you GeorgePap2003 Memetchi Lathy eukleidhs1821 Esperos1 Scandal touvlo taketrance Δροσουλίτης rafaela11 User2350 Ryuzaki American Economist Εχέμυθη Fernando_A Joji tsiobieman synthnightingale Kostas_Athens thenutritionist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Και αν οι παρέες είναι νότια;
Jim175 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2023 στις 14:07 Ο Jim175 έγραψε: #45 20-07-23 14:07 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) . Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Και αν οι παρέες είναι νότια; Click για ανάπτυξη... Δε προσπαθήσεις να κάνεις και βόρεια
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουλίου 2023 στις 20:02 Ο Guest 881237: #46 20-07-23 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) .
Αρχική Δημοσίευση από Jim175: Υπάρχουν και πολλά λεωφορεία οπότε μια χαρά είσαι, στη τελική σου λέω μια μέρα κέντρο και τις υπόλοιπες βόρεια Click για ανάπτυξη... Εγώ μένω περίπου 20 χλμ από το κέντρο και το κοντινότερο μέτρο είναι 20' οδικώς , με τις αναμονες κλπ παίρνει συνολικά 40' αλλά δεν με ενοχλεί. Και όχι δεν με έχει επηρεάσει στις παρέες μου , εκτός από μια φίλη που έχω από το σχολείο και είμαστε στην ίδια γειτονιά ,όλοι οι υπόλοιποι μένουν κέντρο ή δυτικά αλλά πολύ κοντά στο κέντρο , πάω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα για βόλτα . Καταλαβαίνω τι λέτε , γιατί σε όποιον αναφέρω την περιοχή μου γουρλωνουν τα μάτια κ νομίζουν ότι κάνω 3 ώρες να έρθω (δε θα μιλήσω καν για τα άκυρα σε δουλειές για αυτό το λόγο ) αλλά δεν ισχύει , και προσωπικά , δεν με κουράζει , προς το παρόν τουλάχιστον που είμαι 20 . Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ζει σε προάστια είναι αποκομμένος , εκτός κι αν βδε μπορεί τα μέσα και τα θέλει όλα δίπλα του (ξέρω τέτοια άτομα που όντως αν και έχουν κάνει φιλίες από τη σχολή πχ σε άλλες περιοχές δεν βγαίνουν γιατί είναι "μακριά" και βγαίνουν μόνο εδώ στην περιοχή μας με άτομα από το σχολείο πχ) .