chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.093 μηνύματα.
να γιατί τρέμουν τα συστημικά κόμματα αν η Καρυστιανού κάνει κόμμα
Ποιος νορμάλ άνθρωπος απαντάει οτι θα βγει πρώτο; Είτε τρολάρει είτε δεν έχει ιδέα από την πολιτική εικόνα της χώρας. Εγώ θα έλεγα ούτε στη βουλή δε θα έμπαινε. Όπως έχω ξαναπεί, ο Κούλης κρατάει γερά από τα @@ πολύ κόσμο.View attachment 155390
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.093 μηνύματα.
Ο κόσμος του κουλη είναι μόνο 2,5 εκατομμύρια το πολύ ψηφοφόροι. Μένουν άλλοι 7,5+ να ψηφίσουνΠοιος νορμάλ άνθρωπος απαντάει οτι θα βγει πρώτο; Είτε τρολάρει είτε δεν έχει ιδέα από την πολιτική εικόνα της χώρας. Εγώ θα έλεγα ούτε στη βουλή δε θα έμπαινε. Όπως έχω ξαναπεί, ο Κούλης κρατάει γερά από τα @@ πολύ κόσμο.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα.
Ειναι ίδιες με αυτές που έβγαζαν πρώτο κόμμα με διαφορά φαντάζομαιView attachment 155390

Ποιο συστημική πεθαίνεις...
ΑΝ στην ασάφεια ενός κόμματος απαντούν ΝΑΙ φαντάσου τι υπεύθυνους πολίτες έχουμε...
Τα 2,5 εκατομμύρια πιο μυαλό έχουν πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση..
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.363 μηνύματα.
Ερώτηση δημοσκόπησης: "Θα ψηφίζατε..."
Μέσος Έλληνας βιαστικά για virtue signaling : ΝΑΙ!
Συνέχεια ερώτησης: "...πίτσα με ανανά"
Μέσος Έλληνας: Α όχι, όχι. Κούλης καλύτερα, δεν έχουμε άλλη εναλλακτική. (για να φτάσει εκει που πάντα ήθελε)
Και κάπως έτσι έφτασε η χώρα να δει τον Συριζα να κυβερνάει, επειδή βιαστήκαμε όλοι να βγάλουμε το ένα ανολοκλήρωτο σχήμα ιδεών απο την καρέκλα για να βάλουμε το άλλο. Και ακριβώς -παραδόξως- για τον ίδιο λόγο καταλήγει να κυβερνάει ο Κούλης 6 χρόνια και να πηγαινει για 9. Γιατί η πρώτη συμπεριφορά αυτής της παραγράφου, ωθεί στη δεύτερη. Λάθος να διορθώνεται με λάθος.
Ο Έλληνας δεν έχει ιδεολογία πια. Εχει μόνο τσέπη, Εγω, και κάποιοι ψηφίζουν και με συναισθηματισμούς.
Είμαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι σε αυτό το νεο εγχείρημα.
Πρώτον βρίσκω πιο σωστή τη στάση των άλλων γονιών των θυμάτων.
Απο την άλλη δεν είμαι στα παπούτσια της Καρυστιανού για να νιώσω όπως νιώθει και να την κρίνω. Εξακολουθεί η γυναίκα να έχει χάσει το παιδί της. Το μόνο που ξέρουμε.
Από κει και πέρα: Μπορεί να το χει πάρει τόσο ζεστά που να θέλει να το τραβήξει μέχρι το σημείο που θα τους γκρεμίσει απο τις καρέκλες τους. Δεν ξέρω πως σκέφτεται. Θα δούμε τι έχει να πει, κι αν τα εννοεί. Παρατήρηση, όχι υπερψήφιση. Κάποιοι έχουμε ιδεολογικό σπίτι ήδη και δεν το κουνάμε, για οποιοδήποτε κίνητρο.
Απο την παράλλη, έχω δει πολλούς Μεσσίες και έχω ξανακούσει τέτοια λογια.
Μόνο ασφαλές λιμάνι, ο Εθνικισμός. Η αγκάλη της Ιδεολογίας θερμαίνει την καρδιά και την ψυχή, σε ψυχρούς καιρούς και σε σκοτεινά συστήματα διακυβέρνησης.
Μέσος Έλληνας βιαστικά για virtue signaling : ΝΑΙ!
Συνέχεια ερώτησης: "...πίτσα με ανανά"
Μέσος Έλληνας: Α όχι, όχι. Κούλης καλύτερα, δεν έχουμε άλλη εναλλακτική. (για να φτάσει εκει που πάντα ήθελε)
Και κάπως έτσι έφτασε η χώρα να δει τον Συριζα να κυβερνάει, επειδή βιαστήκαμε όλοι να βγάλουμε το ένα ανολοκλήρωτο σχήμα ιδεών απο την καρέκλα για να βάλουμε το άλλο. Και ακριβώς -παραδόξως- για τον ίδιο λόγο καταλήγει να κυβερνάει ο Κούλης 6 χρόνια και να πηγαινει για 9. Γιατί η πρώτη συμπεριφορά αυτής της παραγράφου, ωθεί στη δεύτερη. Λάθος να διορθώνεται με λάθος.
Ο Έλληνας δεν έχει ιδεολογία πια. Εχει μόνο τσέπη, Εγω, και κάποιοι ψηφίζουν και με συναισθηματισμούς.
Είμαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι σε αυτό το νεο εγχείρημα.
Πρώτον βρίσκω πιο σωστή τη στάση των άλλων γονιών των θυμάτων.
Απο την άλλη δεν είμαι στα παπούτσια της Καρυστιανού για να νιώσω όπως νιώθει και να την κρίνω. Εξακολουθεί η γυναίκα να έχει χάσει το παιδί της. Το μόνο που ξέρουμε.
Από κει και πέρα: Μπορεί να το χει πάρει τόσο ζεστά που να θέλει να το τραβήξει μέχρι το σημείο που θα τους γκρεμίσει απο τις καρέκλες τους. Δεν ξέρω πως σκέφτεται. Θα δούμε τι έχει να πει, κι αν τα εννοεί. Παρατήρηση, όχι υπερψήφιση. Κάποιοι έχουμε ιδεολογικό σπίτι ήδη και δεν το κουνάμε, για οποιοδήποτε κίνητρο.
Απο την παράλλη, έχω δει πολλούς Μεσσίες και έχω ξανακούσει τέτοια λογια.
Μόνο ασφαλές λιμάνι, ο Εθνικισμός. Η αγκάλη της Ιδεολογίας θερμαίνει την καρδιά και την ψυχή, σε ψυχρούς καιρούς και σε σκοτεινά συστήματα διακυβέρνησης.
Μιας και ολο το θεμα σας (και υποτιθεμενα της Καρυστιανού) είναι η δικαιοσυνη η διαφθορά και η διαφάνεια, πως γραφεις κατι τέτοιο;Η μεγαλυτερη λαμογια δεν συγκρινεται με την εγκληματικη οργανωση ναζιστικοφασιστοειδη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
"Η μεγαλύτερη λαμογια" απο ολες τις εως τωρα γνωστές, είναι το πραξικοπημα του Ιουλίου 2015. Που εδραιώθηκε με τις εκλογές βιας και νοθείας του Σεπτεμβρίου 2015. Έχει φτωχοποιήσει και κατακλέψει εκατομμύρια Ελληνες, εκανε ολα τα Ελληνοπουλα μετανάστες, σκοτωσε με ολα αυτά πρόωρα εκατομμύρια Ελληνες όταν νομιμοποιησε και μερικα ακομα εκκατομμύρια προωρους θανατους, (δηλαδή φονους) με τα μνημονια μεχρι το πραξικοπημα.
Σίγουρα δεν συγκρινεται με εναν μόνο φονο, που τον εκανε βαλτος για να ενοχοποιήσει ενα κομμα που εκεινη την εποχη, ακριβως λογω του πραξικοπηματος , πηγαινε για πρωτια. Οπότε μαλλον εσυ εισαι ο ναζιστικοφασιστοειδες, απλα ακομη δεν σε εχει καταδικασει καποιο δικαστήριο. Για να μη πουμε οτι τοσο που το χρησιμοποιειτε, μαλλόν εσεις πληρώσατε τον δολοφονο του Π.Φυσσα, γιατι μονον εσάς συνέφερε.
Δεν υπάρχει εξίσωση γιατί κάποιοι κυβέρνησαν κάποιοι όχι , οπότε μεταξύ δυο κομμάτων που δεν κυβέρνησαν , αν το ένα κόμμα εκπροσωπείται από τρελάρες ψυχοπαθείς και το άλλο όχι, θα επιλέγαμε το άλλο.Μητσοτάκης & Σία-ΜΑΦΙΑ ΟΕ
57 νεκροί και καμιά 5-6 από δήθεν ατυχήματα
Τσίπρας & ΣΙΑ-ΜΑΦΙΑ
100 νεκροί στο ΜΑΤΙ ...
Ανάμεσα στους και μωρά παιδιά....
Τι όχι;
Δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις;
Επειδή φοράνε κουστούμια και κυκλοφορούν εκεί έξω με όλους του μ@λ@κες να τους υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα ;
Στο θέμα με τα ΤΕΜΠΗ μιλούν για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που έχει περάσει από την Ελλάδα και τώρα ξαφνικά υπάρχει μόνο η ΧΑ;
Ειλικρινά υπάρχει νοήμων ατόμων που πλέον θα παίρνει στα σοβαρά την εξίσωση με την Χ.Α όταν αυτοί που μας κυβερνούν εχου σκοτώσει νέους και μικρά παιδιά;
Ποιος ο λόγος σε ένα τέτοιο θέμα να αναφερθεί η Χ.Α ακόμα αναρωτιέμαι...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.502 μηνύματα.
Σορυ...παρτο πισω διοτι προσβαλλεις τα ζαβα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα.
Οι κρυφοι ειναι πιο επικυνδινοι και κυκλοφορούν αναμεσα μας μην το ξεχνας..πανω μας βγαζουν τα απωθημενα τους χρονια τωρα αλλα συνεχιζουν να εχουν στήριξηΔεν υπάρχει εξίσωση γιατί κάποιοι κυβέρνησαν κάποιοι όχι , οπότε μεταξύ δυο κομμάτων που δεν κυβέρνησαν , αν το ένα κόμμα εκπροσωπείται από τρελάρες ψυχοπαθείς και το άλλο όχι, θα επιλέγαμε το άλλο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.126 μηνύματα.
Πας πολύ μακριά.Το θέμα είναι, αν επιλέξει να κάνει κόμμα, να τοποθετηθεί στο σύνολο των ζητημάτων. Δεν αντιλέγω, είναι πολύ σημαντικό το ζήτημα των Τεμπών. Δεν γίνεται όμως να ψηφίσω ένα κόμμα που θα προβάλλει μόνο αυτό, πρέπει να δούμε τις θέσεις της για οικονομία, κοινωνία, εξωτερική πολιτική και εθνικά θέματα κ.λπ. Αφού αποσαφηνιστούν όλα αυτά όταν έρθει η ώρα, τότε θα μπορώ να πω αν διάκειμαι θετικά ή αρνητικά απέναντι σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
Οι περισσότεροι ψηφίζουν με βάση ποιος θα τους ρίξει περισσότερο χρήμα στον κουμπαρά τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Sotiris 12
- Reader
- Kate1914
- camil
- Poirot
- Micro
- Scandal
- Jack of Spades
- Vera
- charmander
- giannhs2001
- giorgos5002
- Paragontas7000
- johnsala
- taketrance
- rafaela11
- Varus
- Libertus
- back2967
- American Economist
- Memetchi
- Drscientist
- AggelikiGr
- Joji
- Entropy24
- thenutritionist
- Kougami
- fourkaki
- Ryuzaki
- Sosstoss
- touvlo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool