Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

10:47
Για την Τούνη λέτε; Και βίντεό της είχαν κυκλοφορήσει κάποτε, γνωστή βιζιτού.
Βγάζουν λεφτά και μετά γίνονται «κυρίες».
Τι να πουν οι γυναίκες που δουλεύουν σε εργοστάσια, σαν καθαρίστριες, σαν απλές υπάλληλοι κοκ. Αν η Τούνη είναι κυρία, αυτές τι είναι;
Τον βρήκε τον μαλάκα στο τέλος ;;;;;

γυμνασμένος αρρενωπος εμφανισιμος και της κάνει και τα κέφια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

10:47
Για να θαυμάσω μια ομορφιά πρέπει να δω και μια προσωπικότητα και μια σοβαρότητα. Συγγνώμη αλλά έτσι πάει. Δεν θα έλεγα ποτέ ωραία μια τσοντού.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

10:58
Αν οι αρχαίοι ημών έβλεπαν τα σημερινά πρότυπα κι όλες αυτές τις πλαστικές θα έβγαζαν αφρούς. Εν τω μεταξύ στην αρχαία Ελλάδα το ιδανικό σώμα δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό . Ούτε και τα χαρακτηριστικά προσώπουαρχαίοι ημών.
Όχι , συγγνώμηΕσύ τί πίστευες δηλαδή, οτι ξεκίνησε από αδελφή Νεονύμφη σε μοναστήρι των Καλαβρύτων;
Για τη Μενεγάκη που έκανε πίπες στον Κυριακού το ήξερες ή και αυτή πιστεύεις οτι ήρθε από μοναστήρι;
Για τη Βανδή οτι έκανε πίπες στον Καρρά;

Το να σε βγάλουν βίντεο χωρίς να το ξέρεις κ να έχεις συναινέσει δεν είναι τσ@ντα (αν λέτε για το θέμα που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια)Για να θαυμάσω μια ομορφιά πρέπει να δω και μια προσωπικότητα και μια σοβαρότητα. Συγγνώμη αλλά έτσι πάει. Δεν θα έλεγα ποτέ ωραία μια τσοντού.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

01-02-25

11:20
Όχι, τσόντα δεν ήταν, αλλά διέρρευσε όντως. Από βίζιτες που έκανε ήταν, είναι πασίγνωστο αυτό στη Θεσσαλονίκη.Το να σε βγάλουν βίντεο χωρίς να το ξέρεις κ να έχεις συναινέσει δεν είναι τσ@ντα (αν λέτε για το θέμα που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια)
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

01-02-25

13:02
Το resting face της είναι αρκετά καλό, σε φάση που π.χ. αν δεν την ξέρεις και τη δεις να περπατά στο δρόμο ανέκφραστη πιθανότατα θα πεις «γυναικάρα, πάω να της μιλήσω»...αλλά με το που ανοίξει το στόμα της ή χαμογελάσει ή τελοσπάντων εκφραστεί καθ' οιονδήποτε τρόπο, ε, σε πιάνει μια αηδία!A, συμφωνώ μαζί σου σε κάτι. Η Τούνη έχει αντρικό πρόσωπο ρε παιδιά, είναι ίδια με τον Χαραλαμπόπουλο. Αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα.

Ακριβώς...κι εμένα π.χ. δε μ' αρέσουν καθόλου γυναικεία σώματα σαν της Τούνη που είναι πολύ γυμνασμένα με κοιλιακούς φέτες ή/και με φουσκωμένα love handles κ.λπ. αλλά «αντικειμενικά» η τύπισσα έχει κορμάρα και σας προκαλώ να μου βρείτε ΜΙΑ Ελληνίδα ηλικίας άνω των 30 με παιδί που έχει τέτοιο σώμα!Όχι, δεν είναι έτσι, Ραφαέλα. Μπερδεύτε την έννοια της ομορφιάς με αυτή της έλξης. Για παράδειγμα, θα δω και θα θαυμάσω έναν όμορφο άντρα ή ένα όμορφο άλογο, δεν θα θέλω να κάνω κάτι μαζί τους.
Ένας που δεν είναι όμορφος, μπορεί να έχει χίλια δυο άλλα προσόντα και οι γυναίκες να τρέχουν από πίσω του, ας πούμε. Ε, δεν τον κάνει όμορφο όμως αυτό.
Μιλάμε για την ομορφιά με την κλασσική της έννοια, δηλαδή συμμετρία και γωνίες στο πρόσωπο, καθαρό πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, καμπυλωτό σώμα για γυναίκες και γυμνασμένο για άντρες. Τέτοια πράγματα.
Κατάλαβες;
Βγάζουν λεφτά και μετά γίνονται «κυρίες».
Το 'χουν αυτό οι άνθρωποι του «θεάματος», μεταξύ άλλων (π.χ. ότι ζουν στο δικό τους κόσμο, ότι νομίζουν ότι όλος ο πλανήτης περιστρέφεται γύρω απ' το σινάφι τους κ.α.)...Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;
Δεν έκοβε αποδείξεις, αλλιώς θα ζητούσα κάνα αντίγραφο από έναν φίλο που της τον έδινε κάθε τόσο και θα τ' ανέβαζα!Εγώ αυτά τα πίπες έκανε δεν ξέρω αν τα πιστεύω είναι λόγια που ακούγονται και δεν ξέρεις καν τι ρίζες έχουν.

Λεφτά δε βγάζεις κάνοντας τσιμπούκια στις τουαλέτες του Markiz για 20€, λεφτά βγάζεις όταν «εξαργυρώνεις» την όποια δημοσιότητα κατάφερες ν' αποκτήσεις (π.χ. η Τούνη απ' τα posts που διαφημίζει χορηγούς σ' εκατομμύρια followers της στο Instagram, τα τσίτια που αγοράζει 0,10€ το κομμάτι χονδρική απ' το Μπαγκλαντές και τα πουλάει 50€ κ.λπ.)...Όπου κι αν δεις και σε λιγότερο διάσημες κοπέλες αν έχουν βγάλει λεφτά τους λένε πως είχαν χορηγό.
Δεν αποκλείω πως πολλές μπορεί ετσι να βγάλαν χρήματα αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω και δεδομένο επειδή ακούγεται απο τον κόσμο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

13:08
Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε σένα, αλλά πως γίνεται ρε γαμώτο οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη να είχε πάντα φίλη που πήγαινε μαζί της σχολείο ή να έκανε παλιά παρέα μαζί της ή να δούλευαν μαζί και να χουν να πουν και μια ιστορία.Δεν έκοβε αποδείξεις, αλλιώς θα ζητούσα κάνα αντίγραφο από έναν φίλο που της τον έδινε κάθε τόσο και θα τ' ανέβαζα!![]()
Μου φαίνεται ύποπτο και δεν εμπιστεύομαι τον κόσμο.
Τα ίδια λένε και για άλλες γυναίκες.
Και δεν είναι και λίγες που βγάλαν λεφτά μέσα απο τα σόσιαλ, ούτε είναι και κάτι εξαιρετικά δύσκολο αν δε φοβάσαι την έκθεση.
Όσες πίπες και να έκανε στην αρχή τα λεφτά που έχει τώρα απο τα σόσιαλ τα έβγαλε είτε σας αρέσει το κόντεντ είτε οχι είναι η πιο επιτυχημένη influencer στην Ελλάδα.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

01-02-25

13:10
Η Τούνη πάντως απ' τα ρούχα έγινε πλούσια, όχι απ' τα social...η Ελληνική αγορά γενικότερα είναι πολύ μικρή για να μπορέσει κανείς να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες € ή εκατομμύρια αποκλειστικά ως influencer στα social ή YouTuber (γι' αυτό βλέπεις πολλούς απ' αυτούς π.χ. να καταλήγουν ν' ασχολούνται με την πολιτική μπας και γίνουν βουλευτές κ.λπ.)...Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε σένα, αλλά πως γίνεται ρε γαμώτο οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη να είχε πάντα φίλη που πήγαινε μαζί της σχολείο ή να έκανε παλιά παρέα μαζί της ή να δούλευαν μαζί και να χουν να πουν και μια ιστορία.
Μου φαίνεται ύποπτο και δεν εμπιστεύομαι τον κόσμο.
Τα ίδια λένε και για άλλες γυναίκες.
Και δεν είναι και λίγες που βγάλαν λεφτά μέσα απο τα σόσιαλ, ούτε είναι και κάτι εξαιρετικά δύσκολο αν δε φοβάσαι την έκθεση.
Όσες πίπες και να έκανε στην αρχή τα λεφτά που έχει τώρα απο τα σόσιαλ τα έβγαλε είτε σας αρέσει το κόντεντ είτε οχι είναι η πιο επιτυχημένη influencer στην Ελλάδα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

13:25

1.018 Aufrufe · 4.228 Reaktionen | POV: Age Doesn’t Matter When You Are Rich 🤑 | Money & Power
POV: Age Doesn’t Matter When You Are Rich 🤑.
Τι είναι ομορφιά ;

Τον βρήκε και αυτή τον αγαπουλίνο της.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

01-02-25

13:31
Αν αληθευουν τα νούμερα που ζητάνε οι influencers από το εκάστοτε brand, τοτε η τουνη για 3-4 story μπορεί να βγάζει αυτόματα 10.000€+. Σχεδόν κάθε μέρα διαφημίζει πράγματα.Η Τούνη πάντως απ' τα ρούχα έγινε πλούσια, όχι απ' τα social...η Ελληνική αγορά γενικότερα είναι πολύ μικρή για να μπορέσει κανείς να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες € ή εκατομμύρια αποκλειστικά ως influencer στα social ή YouTuber (γι' αυτό βλέπεις πολλούς απ' αυτούς π.χ. να καταλήγουν ν' ασχολούνται με την πολιτική μπας και γίνουν βουλευτές κ.λπ.)...
Άρα αυτή, τον μήνα, έχει πάρα πολύ κέρδος (Όχι τζίρο) μόνο και μόνο από τις διαφημίσεις.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:40
Λάθος να συγκρίνετε γυναίκες άλλης εποχής με τις σημερινές...κι η Κάλλας αν ζούσε το 2025 θα 'χε πάει η πλαστική και το μπότοξ σύννεφο!Η Κάλλας κι αν είναι η επιτομή της ομορφιάς και της κομψότητας (κι ας μην έχει τις χρυσές αναλογίες)![]()

Απ' τα 10.000€ που λες αν βγάλεις το γενικότερο κόστος της «παραγωγής» (φωτογραφία, μοντάζ κ.λπ.) και την εφορία (εφόσον διαφημίζει προϊόν ή/και υπηρεσία κάποιας επιχείρησης 99% θα κόψει τιμολόγιο για όλο το ποσό) ζήτημα να μένει ένα 20%-30% καθαρό στην τσέπη...και μιλάμε για την Τούνη, πόσοι/ποιοι άλλοι Έλληνες/Ελληνίδες infuencers έχουν τόσους followers, τέτοιο personal brand κ.λπ. και κάνουν τέτοιους τζίρους;Αν αληθευουν τα νούμερα που ζητάνε οι influencers από το εκάστοτε brand, τοτε η τουνη για 3-4 story μπορεί να βγάζει αυτόματα 10.000€+. Σχεδόν κάθε μέρα διαφημίζει πράγματα.
Άρα αυτή, τον μήνα, έχει πάρα πολύ κέρδος (Όχι τζίρο) μόνο και μόνο από τις διαφημίσεις.
Και για να τα λέμε όλα, 1.000€+Φ.Π.Α. για ένα story (τόσο πάει η «ταρίφα» αν δεν κάνω λάθος) που θα το δουν εκατομμύρια Έλληνες είναι «peanuts»...εγώ αν είχα εστιατόριο ή ξενοδοχείο κ.λπ. θα της έσκαγα τα χιλιάρικα αβέρτα!

Πόσες φορές έχει διακριθεί αναλόγως το εθνικό μας αγγούρι (η Ντενίση);Και δεν το λέω εγώ. Το λένε τα 20+ βραβεία που έχει και οι 54 ρόλοι που έχει ερμηνεύσει
Ας μη μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
View attachment 144520

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

01-02-25

13:47
Εγώ έχω ακούσει ότι για 1 story θέλει 7.000€Και για να τα λέμε όλα, 1.000€+Φ.Π.Α. για ένα story που θα το δουν εκατομμύρια Έλληνες είναι «peanuts»
Συνηθως βάζει 3-4 story ανάλογα το brand.
Ας πούμε ότι βγάζει 21.000€ για 3 story. Αν αφαιρέσουμε το ΦΠΑ είναι 17.000€ χοντρικά.
Αντε να πούμε ότι τα δίνει αλλού για μοντάζ...συν κάποια άλλα αξοδα...Θα μείνουν 10.000€ (σου βάζω τα Μαξ έξοδα). Με 10.000€ την εβδομάδα δεν θα κάνεις λεφτά;
Εδώ πήρε 3-4 σπίτια και τα έκανε ριζική ανακαίνιση. (Και είναι και στον από κάτω δρόμο από μένα

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

01-02-25

13:49
Χριστέ μου τι διαβάζω;Εγώ έχω ακούσει ότι για 1 story θέλει 7.000€
Συνηθως βάζει 3-4 story ανάλογα το brand.
Ας πούμε ότι βγάζει 21.000€ για 3 story. Αν αφαιρέσουμε το ΦΠΑ είναι 17.000€ χοντρικά.
Αντε να πούμε ότι τα δίνει αλλού για μοντάζ...συν κάποια άλλα αξοδα...Θα μείνουν 10.000€ (σου βάζω τα Μαξ έξοδα). Με 10.000€ την εβδομάδα δεν θα κάνεις λεφτά;
Εδώ πήρε 3-4 σπίτια και τα έκανε ριζική ανακαίνιση. (Και είναι και στον από κάτω δρόμο από μένα)
Μήπως να γίνω κι εγώ ινφλουένσε; (πώς το λένε)
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

01-02-25

13:50
Μπα, δε νομίζω. Άλλη η αισθητική επιπέδου Τούνη και άλλη η αισθητική επιπέδου Κάλλας.κι η Κάλλας αν ζούσε το 2025 θα 'χε πάει η πλαστική και το μπότοξ σύννεφο!![]()
Η δεύτερη δεν θα ήθελε να χάσει την εκφραστικότητα του προσώπου της.
Γέλασα με αυτόΠόσες φορές έχει διακριθεί αναλόγως το εθνικό μας αγγούρι (η Ντενίση);![]()

Friday_k
Δραστήριο μέλος

01-02-25

13:52
Η super kiki που είναι "τίποτα" μπροστά στην τουνη και θέλει 4.000€ για ένα στόρι. Και αυτό το ξέρω επειδή ένας γνωστός μου ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.Χριστέ μου τι διαβάζω;
(Δεν συνεργάστηκε τελικά

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:54
Πως είσαι τόσο σίγουρος, την ήξερες;Η δεύτερη δεν θα ήθελε να χάσει την εκφραστικότητα του προσώπου της.

Θα κάνεις...αλλά:Με 10.000€ την εβδομάδα δεν θα κάνεις λεφτά;
...πόσοι/ποιοι άλλοι Έλληνες/Ελληνίδες infuencers έχουν τόσους followers, τέτοιο personal brand κ.λπ. και κάνουν τέτοιους τζίρους;
Friday_k
Δραστήριο μέλος

01-02-25

13:56
Ναι...μόνο την τουνη ξέρω. Και για αυτό έχει τόσα λεφτά.Πως είσαι τόσο σίγουρος, την ήξερες;
Θα κάνεις...αλλά:
Μονοπώλιο

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

13:59
Γιατί στην Ελλάδα μόνο η Τούνη είναι «κανονική» influencer (στα πρότυπα των Η.Π.Α. της Κίνας κ.λπ.), έχει καλές τιμές γι' αυτό που προσφέρει κι έχει αρκετή δουλειά ώστε ν' ανεβάζει τακτικά χορηγούμενα stories και posts, οι υπόλοιποι που 'χω δει απλά ψάχνουν για μ@λάκες και βγάζουν κάνα φράγκο στη χάση και στη φέξη...κι ακόμη κι αυτή, όπως προανέφερα, τα περισσότερα λεφτά της από τις πωλήσεις των ρούχων τα βγάζει (και θα συνεχίσει να τα βγάζει, γιατί ως influencer σήμερα είσαι αύριο δεν είσαιΝαι...μόνο την τουνη ξέρω. Και για αυτό έχει τόσα λεφτά.
Μονοπώλιο![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-02-25

14:00
Θα κάνω στροφή στην καριέρα μου.Η super kiki που είναι "τίποτα" μπροστά στην τουνη και θέλει 4.000€ για ένα στόρι. Και αυτό το ξέρω επειδή ένας γνωστός μου ήθελε να συνεργαστεί μαζί της.
(Δεν συνεργάστηκε τελικά)
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

14:04
Friday_k
Δραστήριο μέλος

01-02-25

14:06
Εντάξει έχω δει και άλλες που προσπαθούν και τα πάνε καλά. Ο κάθε ένας όπως μπορεί, αρκεί η προσπάθειαΓιατί μόνο η Τούνη είναι «κανονική» influencer (στα πρότυπα των Η.Π.Α. της Κίνας κ.λπ.), έχει καλές τιμές γι' αυτό που προσφέρει κι έχει αρκετή δουλειά ώστε ν' ανεβάζει τακτικά χορηγούμενα stories και posts, οι υπόλοιποι που 'χω δει απλά ψάχνουν για μ@λάκες και βγάζουν κάνα φράγκο στη χάση και στη φέξη...κι ακόμη κι αυτή, όπως προανέφερα, τα περισσότερα λεφτά της από τις πωλήσεις των ρούχων τα βγάζει!

Όσο για τα ρούχα, θα συμφωνήσω. Ο κόσμος την στηρίζει και ας είναι ακριβά τα ρούχα της.
Το κακό είναι ότι δεν βγάζει για plus size (όπως και οι περισσότερες εταιρείες που πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω αλλά τέλος πάντων). Σίγουρα θα είχε ακόμα περισσότερο κέρδος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.