Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

01-02-25

14:14
Σ' αυτή την περίπτωση δεν ισχύει αυτό, γιατί ως influencer εκτίθεσαι και «θυσιάζεις» μια για πάντα την ιδιωτικότητά σου (δεν είναι π.χ. «ανοίξαμε καφετέρια, δεν πήγε καλά, δεν πειράζει, πάμε γι' άλλα»)...και πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη θυσία είναι αυτή, μέχρι να συμβεί στους ίδιους ή/και να ζήσουν μαζί μ' έναν τέτοιο άνθρωπο (όπως ο ομιλών που δε θα ξεχάσει πόσο εκνευριστικό, άβολο κ.λπ. ήταν να σταματάει τη γυναίκα του στο δρόμο ο κάθε πικραμένος για να της πει «εσύ δεν είσαι η τάδε που κάνει το τάδε στο TikTok» και να τη ρωτήσει το κοντό του και το μακρύ του)...όταν λοιπόν θυσιάζεις κάτι τόσο σημαντικό, προσδοκάς να έχεις και τ' ανάλογα οφέλη!Εντάξει έχω δει και άλλες που προσπαθούν και τα πάνε καλά. Ο κάθε ένας όπως μπορεί, αρκεί η προσπάθεια![]()
Κοινώς, είναι μεγάλη μ@λακία να γίνεσαι influencer απλά και μόνο για να ελπίζεις να βρεθείς στο 5% των influencers (και πολύ λέω) που απολαμβάνουν ένα λίγο καλύτερο ή/και λίγο πιο ξεκούραστο μεροκάματο απ' αυτό που θα έβγαζαν κάνοντας μια άλλη «συμβατική» εργασία...
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

01-02-25

14:26
Πάνω, εννοούσα πως υπάρχουν και άλλα κορίτσια που είναι influencer αλλά δεν έχουν τον αέρα της τουνη. Για αυτό είπα ότι προσπαθούν και μετράει αυτό. Γιατί ο κόσμος θα δει αυτό που βγάζεις και θα σε εμπιστευτει και θα πάρει το τάδε προϊόν.Σ' αυτή την περίπτωση δεν ισχύει αυτό, γιατί ως influencer εκτίθεσαι και «θυσιάζεις» μια για πάντα την ιδιωτικότητά σου...και πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλη θυσία είναι αυτή, μέχρι να συμβεί στους ίδιους ή/και να ζήσουν μαζί μ' έναν τέτοιο άνθρωπο (όπως ο ομιλών που δε θα ξεχάσει πόσο εκνευριστικό, άβολο κ.λπ. ήταν να σταματάει τη γυναίκα του στο δρόμο ο κάθε πικραμένος για να της πει «εσύ δεν είσαι η τάδε που κάνει το τάδε στο TikTok» και να τη ρωτήσει το κοντό του και το μακρύ του)...όταν λοιπόν θυσιάζεις κάτι τόσο σημαντικό, προσδοκάς να έχεις και τ' ανάλογα οφέλη!
Κοινώς, είναι μεγάλη μ@λακία να γίνεσαι influencer απλά και μόνο για να ελπίζεις σ' ένα λίγο καλύτερο ή/και λίγο πιο ξεκούραστο μεροκάματο απ' αυτό που θα έβγαζες κάνοντας μια άλλη «συμβατική» εργασία...
Είναι μεγάλη θυσία όντως, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.
Και νομίζω πως αυτά που κερδίζει η τουνη είναι ΠΟΛΛΆ περισσότερα από αυτά που χάνει.
Όλα τα ρούχα (εκτός από την εταιρεία της) είναι χορηγουμενα, τα καλλυντικά της, τα παπούτσια της, τα φαγητά για το μωρό της (τα σνακ κλπ). Ότι βλέπεις γενικά δεν είναι αγορασμένα. Και είναι πολύ σημαντικό την σημερινή εποχή να μην ξοδεύεις σχεδόν τίποτα για τις καθημερινές σου ανάγκες.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

01-02-25

14:31
Είπαμε, η Τούνη είναι η μια στα 10+ εκατομμύρια (που στο κάτω κάτω δεν είχε και τίποτε καλύτερο να κάνειΚαι νομίζω πως αυτά που κερδίζει η τουνη είναι ΠΟΛΛΆ περισσότερα από αυτά που χάνει.

Το 95%+ των influencers στην Ελλάδα γι' αυτά τα «freebies» κάνουν ό,τι κάνουν...αξίζει να εκθέτεις το πρόσωπο/ονοματεπώνυμο σου σε δεκάδες/εκατοντάδες χιλιάδες followers για ένα δωρεάν γεύμα ή μια δωρεάν κρέμα προσώπου κ.λπ. αραιά και που;Όλα τα ρούχα (εκτός από την εταιρεία της) είναι χορηγουμενα, τα καλλυντικά της, τα παπούτσια της, τα φαγητά για το μωρό της (τα σνακ κλπ). Ότι βλέπεις γενικά δεν είναι αγορασμένα. Και είναι πολύ σημαντικό την σημερινή εποχή να μην ξοδεύεις σχεδόν τίποτα για τις καθημερινές σου ανάγκες.

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

01-02-25

14:37
Αν με ρωτάς προσωπικά, όχι δεν αξίζει για λίγα δωρεάν προϊόντα ή ένα γεύμα να εκθετω έτσι τον εαυτό μου, αλλά άμα είναι να βγάζω τον μήνα 5.000€ πιο "ξεκουραστα", ίσως το έκανα.Είπαμε, η Τούνη είναι η μια στα 10+ εκατομμύρια (που στο κάτω κάτω δεν είχε και τίποτε καλύτερο να κάνει)...
Το 95%+ των influencers στην Ελλάδα γι' αυτά τα «freebies» κάνουν ό,τι κάνουν...αξίζει να εκθέτεις το πρόσωπο/ονοματεπώνυμο σου σε δεκάδες/εκατοντάδες χιλιάδες followers για ένα δωρεάν γεύμα ή μια δωρεάν κρέμα προσώπου κ.λπ. αραιά και που;![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

01-02-25

14:39
Ήταν και ηθοποιός η γυναίκα, όχι μόνο τραγουδίστρια της όπερας.Πως είσαι τόσο σίγουρος, την ήξερες;![]()
Ήταν μια πραγματική ντίβα. Καμία σχέση με τα καρακατσουλιά που ξέρουμε και κράζουμε

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

14:58
Δεν είναι μόνο η Τουνη... Πολλοί influencers βγάζουν αρκετά χρήματα κ τους βλέπεις να αλλάζει η ζωή τους.... Πχ η σούπερ κικη που αναφέρθηκε... Σερβιτόρα ήταν κ η ίδια έχει πει ότι περνούσε πολύ δύσκολα κ μετά μέσα από τα σοσιαλ έβγαλε πολλά χρήματα κ πλέον έχει εταιρεία με προϊόντα περιποίησης. Κι άλλοι ... Τους βλέπεις να μετακομίζουν κ να νοικιάζουν μόνο τους από τα 20-22 κάτι που ο μέσος άνθρωπος αντίστοιχης ηλικίας δεν μπορεί να κάνει ... Ή βλέπεις πχ κ άτομα που έχουν σπουδάσει κάτι κ δεν ασχολούνται με αυτό γτ δεν θα έβγαζαν τόσα χρήματα.... Αυτό που λες στην παρένθεση πάντως ισχύει απόλυτα... Όταν ξεχαστούν θα κατέβουν από τον θρόνο που νομίζουν ότι είναι ....Γιατί στην Ελλάδα μόνο η Τούνη είναι «κανονική» influencer (στα πρότυπα των Η.Π.Α. της Κίνας κ.λπ.), έχει καλές τιμές γι' αυτό που προσφέρει κι έχει αρκετή δουλειά ώστε ν' ανεβάζει τακτικά χορηγούμενα stories και posts, οι υπόλοιποι που 'χω δει απλά ψάχνουν για μ@λάκες και βγάζουν κάνα φράγκο στη χάση και στη φέξη...κι ακόμη κι αυτή, όπως προανέφερα, τα περισσότερα λεφτά της από τις πωλήσεις των ρούχων τα βγάζει (και θα συνεχίσει να τα βγάζει, γιατί ως influencer σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι)...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

15:04
Αν κρίνω απ' το «γλέντι» που της έκανε ο Ωνάσης, δε νομίζω!Ήταν μια πραγματική ντίβα. Καμία σχέση με τα καρακατσουλιά που ξέρουμε και κράζουμε![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

15:27
Τι διάολο όλο πίπες και «γλέντια» είναι ο κόσμος; 

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

01-02-25

16:43
Έτερον εκάτερον.Αν κρίνω απ' το «γλέντι» που της έκανε ο Ωνάσης, δε νομίζω!![]()
Μεγάλωσε πολύ αυστηρά και δίχως αγάπη. Θαμπώθηκε από τον Ωνάση και βίωσε τραγικά την κοροϊδία του.
Αυτά τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ. Μπορεί δηλαδή και να μην ισχύουν στο 100%.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

01-02-25

16:45
υπαρχουν και βιντεακια (3-4) . Γνωστη στη σαλουγκα η ταριφα της τουνη. Ρωτα τον @Jack of Spades να σου πει αμα ξερει.Εγώ αυτά τα πίπες έκανε δεν ξέρω αν τα πιστεύω είναι λόγια που ακούγονται και δεν ξέρεις καν τι ρίζες έχουν.
Όπου κι αν δεις και σε λιγότερο διάσημες κοπέλες αν έχουν βγάλει λεφτά τους λένε πως είχαν χορηγό.
Δεν αποκλείω πως πολλές μπορεί ετσι να βγάλαν χρήματα αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω και δεδομένο επειδή ακούγεται απο τον κόσμο.
amarelia
Περιβόητο μέλος

01-02-25

16:58
Δεν θα ρωτήσω κανέναν, για κάποιο λόγο όλοι έρχονται και τα λένε οικειοθελώς είτε εδώ μέσα είτε έξω. Και κατά σύμπτωση όλοι λένε, ξέρουν και ισχυρίζονται πως γνωρίζουν προσωπικά.υπαρχουν και βιντεακια (3-4) . Γνωστη στη σαλουγκα η ταριφα της τουνη. Ρωτα τον @Jack of Spades να σου πει αμα ξερει.
Ισχύουν όλα αυτά; Ποιος ξέρει
Μου φαίνονται ύποπτα; ναι
Με πειράζουν; οχι, δεν έχω τέτοιυς ηθικούς φραγμούς σε αυτά για να κρίνω κάποιον που κάνει πίπες για φράγκα.
Λες και οι νοητές πίπες που παίρνει κάποιος κάθε μέρα στον αφέντη του στη δουλειά είναι πιο καλές για τη ψυχή του.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

17:25
Σουπερ Κίκή λέει

Άλλο φρούτο και αυτή....

Άλλο φρούτο και αυτή....
amarelia
Περιβόητο μέλος

01-02-25

17:33
εγώ πιο ξεφτιλισμένους θεωρώ κάποιους τύπου Συνατσάκη που το παίζουν φουλ καλοί και με τον άνθρωπο και το περιβάλλον και εχουν απο 4-5 εταιρείες απο οπου παράγουν σαβούρα ανά εξάμηνο και κατα τα άλλα προμοτάρουν οικολογική συνείδηση και δε συμμαζεύεται.
Που δεν χορταίνουν να τρώνε
Που δεν χορταίνουν να τρώνε

01-02-25

18:03
Πρόσφατα μια κόρη φίλης της μαμάς μου που κάνει αυτές τις μαλακίες στα χείλη δεν ξέρω πώς λέγονται (νόμιμα φυσικά
) έδωσε 600 ευρώ σε μια ινφλουένσερ να τη διαφημίσει και σε 20 μέρες είχε κάνει απόσβεση. Μου φάνηκε τρελό το ποσό και το γεγονός οτι υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τις ινφλουένσερ λες και δεν ξέρουν οτι παίρνουν λεφτά για να τα λένε αυτά. Πόσο στόκοι είναι κάποιες; 

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

01-02-25

22:39
Pretty much!Τι διάολο όλο πίπες και «γλέντια» είναι ο κόσμος;![]()

Ρε συ την άφησε σύξυλη στα πρόθυρα του γάμου για να πάρει τη χήρα τ' αλλουνού και σχεδόν για όσο καιρό ήταν παντρεμένος την είχε κι ερωμένη, τι συζητάμε τώρα...η Καινούργιου των 50s και 60s!Έτερον εκάτερον.
Μεγάλωσε πολύ αυστηρά και δίχως αγάπη. Θαμπώθηκε από τον Ωνάση και βίωσε τραγικά την κοροϊδία του.
Αυτά τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ. Μπορεί δηλαδή και να μην ισχύουν στο 100%.

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα και μια γυναίκα που επιδιώκει τη δημοσιότητα βγαίνοντας σχεδόν κάθε βράδυ στα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του κέντρου δουλεύοντας σχεδόν σε όλα ως «PR» τσιμπουκώνοντας άντρες αβέρτα κ.λπ. λογικό είναι να 'χει γίνει βούκινο και σχεδόν όποιον/α κι αν ρωτήσεις να 'χει και κάποια (μικρή ή μεγάλη) ιστορία να σου πει...Δεν θα ρωτήσω κανέναν, για κάποιο λόγο όλοι έρχονται και τα λένε οικειοθελώς είτε εδώ μέσα είτε έξω. Και κατά σύμπτωση όλοι λένε, ξέρουν και ισχυρίζονται πως γνωρίζουν προσωπικά.
Ισχύουν όλα αυτά; Ποιος ξέρει
Μου φαίνονται ύποπτα; ναι
Με πειράζουν; οχι, δεν έχω τέτοιυς ηθικούς φραγμούς σε αυτά για να κρίνω κάποιον που κάνει πίπες για φράγκα.
Λες και οι νοητές πίπες που παίρνει κάποιος κάθε μέρα στον αφέντη του στη δουλειά είναι πιο καλές για τη ψυχή του.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

22:49
Αφού δουλεύει εκείνη την ώρα πως το κάνει ??δουλεύοντας σχεδόν σε όλα ως «PR» τσιμπουκώνοντας άντρες αβέρτα κ.λπ
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

01-02-25

22:57
Δεν είμαι ακόμα σε θέση να την απομυθοποιήσωτι συζητάμε τώρα...η Καινούργιου των 60s!![]()

Αν η Μαρία Κάλλας ήταν σαχλοκούδουνο ή η Καινούργιου των 60s επειδή ήταν ερωμένη του Ωνάση όσο αυτός ήταν παντρεμένος με την Τζάκι Κένεντι, είναι άλλο θέμα. Άσχετο με το παρόν θέμα.
Είναι θέμα αξιοπρέπειας ή θέμα απιστίας, στο οποίο, ευκαιρίας δοθείσης, θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

01-02-25

23:22
Oxi να μην γινεις δεν ειναι καλο πραγμαΧριστέ μου τι διαβάζω;
Μήπως να γίνω κι εγώ ινφλουένσε; (πώς το λένε)
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

23-02-25

14:53

Super Κική: «Έχω φτάσει να βγάζω μέχρι και 60.000 ευρώ τον μήνα - Τώρα βγάζω 20.000 με 30.000 μόνο από το Instagram»
Τη σχέση της με τα χρήματα και τα έσοδά της από τα social media αποκάλυψε η Super Κική σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κύπριο Youtuber Φειδία Παναγιώτου. Η
... αυτά είναι προβλήματα

ck_chrysiis
Νεοφερμένο μέλος
Η ck_chrysiis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 48 μηνύματα.

23-02-25

15:41
Πωπω....τραγικό!!!! Πάλι καλά που ήταν διαθέσιμο το ελικόπτερο. Κρίμα να μην κάνει το ταξίδι ρε παιδιά...![]()
Super Κική: «Έχω φτάσει να βγάζω μέχρι και 60.000 ευρώ τον μήνα - Τώρα βγάζω 20.000 με 30.000 μόνο από το Instagram»
Τη σχέση της με τα χρήματα και τα έσοδά της από τα social media αποκάλυψε η Super Κική σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κύπριο Youtuber Φειδία Παναγιώτου. Ηwww.enikos.gr
... αυτά είναι προβλήματα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.