Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.673 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 324 άτομα.
Μπα, δε νομίζω. Σε τέτοια εποχή κρίσης δεν πιστεύω να τολμήσουν κάτι τέτοιο. Έπειτα, δε λένε κιόλας. Βλέπω ότι τα βιβλία κινούνται πολύ καλά, ειδικά από ανθρώπους κοντά στην Εκκλησία, που καταλαβαίνουν τη μεγάλη παιδαγωγική τους αξία. Άνθρωποι εχθρικοί προς την Εκκλησία δύσκολα κατανοούν τις αλήθειες και την όλη προσπάθεια τη βλέπουν εχθρικά. Είναι τόσο έντονη η προκατάληψη κάποιες φορές που κι αν ακόμη τα διαβάσουν δεν εντυπωσιάζονται ούτε απ' την πλοκή, ούτε απ' το μυστήριο, ούτε κι απ' αυτή τη δυνατή περιέργεια, που σου δημιουργούν για το τι θα γίνει παρακάτω, κάτι που το ομολογούν όλοι με όσους έχω μέχρι σήμερα κουβεντιάσει.BTW... εσύ που έχεις μεγαλύτερο μέσον στον κ. Γιάννη... τι λένε? ακούγεται τπτ για 4ο βιβλίο?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί μ' αρέσει να σε πειράζω... χαζουλάκοΑλλά, γιατί πιστεύεις ότι εγώ έχω μεγαλύτερο μέσον στον κ. Γιάννη;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λύσε μου μια απορία...
Έχεις να μου πεις περισσότερα για τη "γιόγκα του γέλιου"?