θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 00:56 Η θρυαλλίδα: #221 22-07-11 00:56 τηλεφωνηματα για γκαλοπ με βρεφικα προιοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Ιουλίου 2011 Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 09:11 Η Elia7 έγραψε: #222 22-07-11 09:11 Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Ιουλίου 2011 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:18 Ο DrStrangelove: #223 22-07-11 12:18 Να έχεις ξεχάσει να απενεργοποιήσεις το κινητό και την ώρα που της λες τι σου κάνω μάνα μου αααχχμμ, μμμμμμμ, θθθθθθθ, ματςςςςς μουτςςςςς, να σε πάρει τηλέφωνο η πραγματική μάνα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:28 Η Elia7 έγραψε: #224 22-07-11 13:28 Αλλο λεω εγω αλλο εσυ... δεν μιλησα για ολους τους ανδρες αυτο που ειπα ειναι οτι στην αρχη απο το κολλημα που εχουμε δεν βλεπουμε καποια ελαττωματα π βγαζουν ματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:05 Ο Antoni Gaudi: #225 22-07-11 14:05 Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τηλεφωνηματα για γκαλοπ με βρεφικα προιοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 09:11 Η Elia7 έγραψε: #222 22-07-11 09:11 Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Ιουλίου 2011 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:18 Ο DrStrangelove: #223 22-07-11 12:18 Να έχεις ξεχάσει να απενεργοποιήσεις το κινητό και την ώρα που της λες τι σου κάνω μάνα μου αααχχμμ, μμμμμμμ, θθθθθθθ, ματςςςςς μουτςςςςς, να σε πάρει τηλέφωνο η πραγματική μάνα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:28 Η Elia7 έγραψε: #224 22-07-11 13:28 Αλλο λεω εγω αλλο εσυ... δεν μιλησα για ολους τους ανδρες αυτο που ειπα ειναι οτι στην αρχη απο το κολλημα που εχουμε δεν βλεπουμε καποια ελαττωματα π βγαζουν ματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:05 Ο Antoni Gaudi: #225 22-07-11 14:05 Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 12:18 Ο DrStrangelove: #223 22-07-11 12:18 Να έχεις ξεχάσει να απενεργοποιήσεις το κινητό και την ώρα που της λες τι σου κάνω μάνα μου αααχχμμ, μμμμμμμ, θθθθθθθ, ματςςςςς μουτςςςςς, να σε πάρει τηλέφωνο η πραγματική μάνα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:28 Η Elia7 έγραψε: #224 22-07-11 13:28 Αλλο λεω εγω αλλο εσυ... δεν μιλησα για ολους τους ανδρες αυτο που ειπα ειναι οτι στην αρχη απο το κολλημα που εχουμε δεν βλεπουμε καποια ελαττωματα π βγαζουν ματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:05 Ο Antoni Gaudi: #225 22-07-11 14:05 Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να έχεις ξεχάσει να απενεργοποιήσεις το κινητό και την ώρα που της λες τι σου κάνω μάνα μου αααχχμμ, μμμμμμμ, θθθθθθθ, ματςςςςς μουτςςςςς, να σε πάρει τηλέφωνο η πραγματική μάνα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 13:28 Η Elia7 έγραψε: #224 22-07-11 13:28 Αλλο λεω εγω αλλο εσυ... δεν μιλησα για ολους τους ανδρες αυτο που ειπα ειναι οτι στην αρχη απο το κολλημα που εχουμε δεν βλεπουμε καποια ελαττωματα π βγαζουν ματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:05 Ο Antoni Gaudi: #225 22-07-11 14:05 Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλο λεω εγω αλλο εσυ... δεν μιλησα για ολους τους ανδρες αυτο που ειπα ειναι οτι στην αρχη απο το κολλημα που εχουμε δεν βλεπουμε καποια ελαττωματα π βγαζουν ματι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:05 Ο Antoni Gaudi: #225 22-07-11 14:05 Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα έχετε πει όλα... Πάντως η έλλειψη καθαριότητας πρέπει να είναι η #1 αιτία ξενερώματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 14:46 Ο Chemwizard: #226 22-07-11 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elia7: Το μονο που δε μου άρεσε ήταν η απλυσιά.....αλλα μετά από το συμβάν που είχα με τον πρώην μου κατάλαβα ότι με ξενερώνει πολύ και ο υπερβολικός αυτοσαρκασμός....ήμασταν που λέτε οι δυο μας σπίτι μου και θα το κάναμε για πρώτη φορα...εκεί που ήμασταν στα προκαταρκτικά και αυτός είχε υπερβολική στύση κοιτάει το πέος του και λέει μα δεν είναι υπέροχο?? το θαυμάζω....EΛΕOOOOΣ..... του είπα σκάσε θα ξενερώσω( νόμιζα ότι το έλεγε στην πλακα και ότι τα έλεγε επειδή οι δυο μας θα κάναμε sex πρώτη φορα και είχε άγχος)...εκείνος λοιπόν σταμάτησε...αλλα την επομενη φορα πάλι τα ίδια... ε την επομενη φορα δεν το κάναμε και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας.....Επίσης ο άνδρας είναι να σε βάλει κάτω και πάνω στην κάψα είναι να σου σκίσει τα ρούχα να γουστάρετε....το ίδιο άτομο λοιπόν όταν "φασωνομασταν" είχε φτιάξει το μαλλί και ήταν στην τσίτα να μην του το χαλάσω......θεε μου τι άνδρες υπάρχουν και εμείς οι χαζές στην αρχή δη βλέπουμε τιποτααα Αυτάα εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν-καμια σας.... Click για ανάπτυξη... Έμεινε με το μαλλί στο χέρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Η Elia7 έγραψε: #227 22-07-11 15:26 την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την πρωτη φορα δεν εμεινε... ε την αλλη φορα που τ συνεχισε τον αφησα να το θαυμαζει μονος του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 02:23 Ο Pure_Seduction: #228 23-07-11 02:23 Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θρυαλλίδα Εκκολαπτόμενο μέλος Η θρυαλλίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 335 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 10:35 Η θρυαλλίδα: #229 23-07-11 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Η απλησια οπως προειπατε και ερχομαι να συμπληρωσω το τηλεφωνημα της μαμας για να μας ρωτησει τι θα φαμε Click για ανάπτυξη... πες της ηδη τρωμε τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat-wtvr Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2015 στις 02:42 Η cat-wtvr έγραψε: #230 08-09-15 02:42 Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως άμα μυρίζει άσχημα η ανάσα του άλλου, θα ξενερώσω τόσο πολύ που θα θέλω να πάω σε άλλο δωμάτιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:16 Η Aleksa έγραψε: #231 15-09-15 10:16 Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Μα και "φιλοσοφικά" αν το δούμε, το σεξ είναι πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό οταν γίνεται αβίαστα σαν την αναπνοή. Δεν χρειάζεται να ιδρωκοπάει κάποιος για να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
your_idol Εκκολαπτόμενο μέλος Ο your_idol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 221 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10:38 Ο your_idol: #232 15-09-15 10:38 Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Σεπτεμβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να έχει φάει παστουρμά και να θέλει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:09 Ο timonierhs: #233 15-09-15 13:09 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Κι όχι μόνο η ανάσα, αλλά και οι μασχάλες, τα πόδια, κι άλλα... Νούμερο ένα η απλυσιά, νούμερο δύο (που άλλοι/ες το θεωρούν αφροδισιακό) ο ιδρώτας... Με απωθούν τα ιδρωμένα κορμιά... Click για ανάπτυξη... Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:22 Η Aleksa έγραψε: #234 15-09-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Το προβλημα - ερωτημα ειναι πως πρεπει να αντιδρασεις σε μια τετοια περιπτωση ; Να τα πεις χυμα στο αλλο ατομο οτι εχει το ταδε προβλημα , να το πεις διακριτικα κι αν καταλαβει καταλαβε η να κανεις τον αδιαφορο (για ποσο;) ; Click για ανάπτυξη... Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:05 Ο timonierhs: #235 16-09-15 00:05 Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alcyone: Ξέχασες την εκδοχή του "ντύνομαι και φεύγω" Πάντα με διακριτικότητα όμως Click για ανάπτυξη... "Εεεε εγώ πρεπει να φύγω, τώρα θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά να κάνω που δεν παίρνει αναβολή. Άμα είναι θα σου τηλεφωνήσω εγώ να τα ξαναπούμε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:26 Η Aleksa έγραψε: #236 16-09-15 00:26 Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, χμ.. όχι έτσι ακριβώς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σύσιφος Νεοφερμένο μέλος Ο Σύσιφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13:01 Ο Σύσιφος έγραψε: #237 16-09-15 13:01 Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που με ξενερώνει είναι η απλυσία και το να είναι κάποια βούζα. Ευτυχώς και τα δυο εντοπίζονται πολύ πριν φτάσεις στο κρεββάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Νοεμβρίου 2018 στις 17:53 Ο Guest 875331: #238 07-11-18 17:53 Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Jauahahwiwisjs pistoli vas 78 Μήτσος10 Wanda Ωρορα Requiem GeorgePap2003 Alessandra Eliza AggelikiGr Totreno χημεια4λαιφ touvlo Joji qwertyuiop Manuela98 thenutritionist User2350 Idontknoww Πύρος _pathfinder_ charmander Andreas542 giannhs2001 skot sandana DeWiN Lathy Loozen tsiobieman SlimShady Chradms12 Fin4 Feli Butterfly2312 me lene Unseen skygge Βλα azula McManus kauphy Αnabell Pipitsa Ολλανδός anastasiakan Scandal Forgetit Στελλα00 chris_MD JohnGreek Serotonin panagiotis econ Alika Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν το μνι μυριζει μπλε τυρι Δανίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:18 Ο DarthFederer: #239 08-11-18 01:18 Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 15 16 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για να μυριζει ενας ανθρωπος στα γεννητικα του οργανα, chances are οτι ειναι γενικα λιγο μπιχλας. Οποτε οταν βλεπεις απλυσια, απλα μενεις μακρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stitchpunk Δραστήριο μέλος Η Eternal Sunshine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 596 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2018 στις 01:37 Η Stitchpunk: #240 08-11-18 01:37 Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απλά για να συμπληρώσω τους προλαλήσαντες, αν κάτι μυρίζει μούχλα, chances are ότι έχει κάποιο μικρόβιο οπότε μείντε μακρυά από τέτοια germ bags. Spoiler Αναγούλα με έπιασε με αυτά που διάβασα. Πάω να κάνω μπάνιο τώρα να φύγει από πάνω μου η βρώμα αυτού του θρέντ! Παρακαλώ όπως κάψετε αυτό το θρεντ για την ασφάλεια όλων μας! Αν ξαναφάω μπλε τυρί, να με χ3σεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.