Metalhead_4_life
Νεοφερμένο μέλος

1) κουδούνια, τηλέφωνα, θυροτηλεφωνα
2) out of armor (condoms)
3) 10 ώρες προκαταρκτικά (αποτέλεσμα... Τελειώνεις σε ένα λεπτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης

Η μαμά μου λέει ότι γελάνε από χαρά για το πόσο τυχερές είναι που βρίσκονται μαζί μου, αλλά εμένα δεν μου φαίνονται γέλια χαράς.
Αλλά έχω μια ερμηνεία. Όλοι είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες. Εγώ είμαι χιουμοράκι, όλοι ξεκαρδίζονται και η μαμά και η γιαγιά και τα ξαδερφάκια μου, οπότε ερωτικά φαίνεται, ότι καταλήγω με γυναίκες που έχουν και αυτές αίσθηση του χιούμορ.
Αχ, αυτές οι μαμάδες! Είδες τι ωραία που σου το παρουσίασε; Αυτό να δεχτείς ως εξήγηση!
Κοίτα αφού λες ότι είσαι άνθρωπος με χιούμορ και κάνεις τους άλλους να ευθυμούν τότε απλά μεταφέρεται όλη αυτή η κατάσταση και στο κρεβάτι. Κάτι αστείο θα είχατε πει πριν, θα την είχες κάνει να γελάσει, η κατάσταση που ακολουθεί είναι έτσι κι αλλιώς ευχάριστη οπότε οι κοπελιές βρίσκονται in a good mood! Δεν είναι κακό! Μην ανησυχείς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Όταν η εκάστοτε παρτενέρ τυχαίνει και θυμάται κάτι από τη δουλειά ή τη σχολή και αρχίζει να γελάει. Και συμβαίνει και σε όλες, κάθε φορά. Σε κάποια φάση, άρχισα να θεωρώ ότι εγώ ίσως φταίω κάπου που δεν ξέρω. Οπότε άρχισα τη στιγμή που μπαίνουμε στο mood, να είμαι εγώ αυτός που θα γελάει πρώτος να τις σκαλώσω. Αλλά δεν έβγαλε πουθενά. Μετά από λίγο πάλι κάτι γίνεται και γελάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά. Η μαμά μου λέει ότι γελάνε από χαρά για το πόσο τυχερές είναι που βρίσκονται μαζί μου, αλλά εμένα δεν μου φαίνονται γέλια χαράς.
Αλλά έχω μια ερμηνεία. Όλοι είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες. Εγώ είμαι χιουμοράκι, όλοι ξεκαρδίζονται και η μαμά και η γιαγιά και τα ξαδερφάκια μου, οπότε ερωτικά φαίνεται, ότι καταλήγω με γυναίκες που έχουν και αυτές αίσθηση του χιούμορ. Άρα είναι λογικό κάποια που της αρέσει το χιούμορ, να άκουσε ή να διάβασε κάτι αστείο στη δουλειά ή στη σχολή και να το θυμηθεί μετά που πάει να γίνει η πράξη. Βγάζει λογική, έτσι δεν είναι ρε παιδιά?
Για όλα υπάρχει λύση

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακομα και η παλαμη σου γελαει μ'εσενα?Όταν η εκάστοτε παρτενέρ τυχαίνει και θυμάται κάτι από τη δουλειά ή τη σχολή και αρχίζει να γελάει. Και συμβαίνει και σε όλες, κάθε φορά. Σε κάποια φάση, άρχισα να θεωρώ ότι εγώ ίσως φταίω κάπου που δεν ξέρω. Οπότε άρχισα τη στιγμή που μπαίνουμε στο mood, να είμαι εγώ αυτός που θα γελάει πρώτος να τις σκαλώσω. Αλλά δεν έβγαλε πουθενά. Μετά από λίγο πάλι κάτι γίνεται και γελάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά. Η μαμά μου λέει ότι γελάνε από χαρά για το πόσο τυχερές είναι που βρίσκονται μαζί μου, αλλά εμένα δεν μου φαίνονται γέλια χαράς.
Αλλά έχω μια ερμηνεία. Όλοι είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες. Εγώ είμαι χιουμοράκι, όλοι ξεκαρδίζονται και η μαμά και η γιαγιά και τα ξαδερφάκια μου, οπότε ερωτικά φαίνεται, ότι καταλήγω με γυναίκες που έχουν και αυτές αίσθηση του χιούμορ. Άρα είναι λογικό κάποια που της αρέσει το χιούμορ, να άκουσε ή να διάβασε κάτι αστείο στη δουλειά ή στη σχολή και να το θυμηθεί μετά που πάει να γίνει η πράξη. Βγάζει λογική, έτσι δεν είναι ρε παιδιά?
*Laughs nervously*Για όλα υπάρχει λύση
Χεχε.![]()
Guest 092312
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Aν σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, φίλη μου τα είχε με τύπο που έμενε με την γιαγιά του, δεν κλείδωνε την πόρτα στο δωμάτιο ποτέ και η γιαγιά μπούκαρε μέσα και αυτός δεν της έλεγε ποτέ τίποτα για να μην την στεναχωρέσει. 30 χρονών μαντράχαλος.
Εσείς τους επιλέγετε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

ioannaion
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Απόλυτη ξενέρα είναι όταν πέφτω να κοιμηθώ και κάνει παγωνιά οπότε μένω κρύος για αρκετή ώρα μέχρι να ζεσταθεί το πάπλωμα.
Beurer ηλεκτρικές κουβέρτες (υποστρώματα). Γιάννη εμένα με έχει σώσει κι ας είναι άλλης μάρκας. Το ανάβεις μιση ώρα με σκεπασμένο το κρεβάτι και μπαίνεις μετά σε ζεστά σεντονάκια.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

Η απόλυτη ξενέρα στο κρεβάτι είναι όταν ο άλλος είναι καθαρός δεν μυρίζει - έστω και λίγο - ιδρωτίλα! Αν δεν νιώθεις τη βαρβατίλα, συγγνώμη αλλά πώς να λειτουργήσεις; Εννοείται πως ξενερώνω και με το ύψος του... Αν δεν είναι πάνω από 1.85 ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!
Πωπω κρίμα, τώρα με πλήγωσες. Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε...
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

efiger
Νεοφερμένο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ε, ενταξει αν είναι 1.50 οκ δεν λέει γιατί μου έχει τύχει να με φλερτάρει τύπος ίσα με μένα στο ύψος...Και όχι και πολύ πετυχημένα! Αλλά γενικότερα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, θέματα τύπου τρύπια εσώρουχα,κάλτσες κτλ οκ, μπορεί να τα κοιτάξεις λίγο τυπου χμμ τι είναι αυτο; αλλά στην τελική αν σου αρέσει αυτός με τον οποίο είσαι μαζί του δεν θα δώσεις σημασία σε αυτά. Η καθαριότητα για μένα παίζει ρόλο και πάνω απ΄'ολα να έχει καλή συμπεριφορά ο άλλος. Να μην κοιτάει μόνο τον εαυτό του.
Δηλαδή εσείς μπορείτε να είσθε ελεύθερα πινέζα, αλλά ο άλλος πρέπει να είναι ατσαλόκαρφο ψηλό;
GoddamnRight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδή εσείς μπορείτε να είσθε ελεύθερα πινέζα, αλλά ο άλλος πρέπει να είναι ατσαλόκαρφο ψηλό;
Γιατί, σου φαίνεται παράξενο?
efiger
Νεοφερμένο μέλος

χαχα!όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι και 1,80 .Αλλά φυσικά παίζει ρόλο και ο τρόπος προσέγγισης .Δηλαδή εσείς μπορείτε να είσθε ελεύθερα πινέζα, αλλά ο άλλος πρέπει να είναι ατσαλόκαρφο ψηλό;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Τι σημαίνει ατσαλοκαρφο;
Καλά πάμε και σήμερα ...
Ψηλός σημαίνει.
Θα το βάλω ερώτηση στο the "or" game στο Chat and Fun.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Τι σημαίνει ατσαλοκαρφο;
Εξαρτάται από το πόση φαντασία έχεις...
Edit: επειδή βλέπω πολλά wow στις αντιδράσεις, πλάκα κάνω ε ^_^
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.