love_angel
Επιφανές μέλος

μια χαρα ον ειναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

(εγώ αυτό θα έλεγα πάντως)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
webgasse
Νεοφερμένο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Να ρωτήσω κάτι το οποίο μπορεί να φανεί και κάπως ...άκυρο. Δεν υποτίθεται ότι πριν θα κάνεις μπάνιο (λέω εγώ τώρα...). Οπότε προς τί η φανέλα και τα τοιαύτα;
υποτιθεται οτι μπανιαριζεσαι γενικως δεν περιμενεις να κανεις sex για να ξεβρωμισεις

δηλαδη καθε φορα που σου ρχετε εσενα λες ''συγνωμη μωρο μου παω για ενα μπανακι και ερχομαι''

αν υποθεσουμε οτι εχετε βγει βολτα δε θα χεις κανει μπανιο πιο πριν? και τι? μολις γυρισετε σπιτι θα της πεις παμε για ενα μπανιο πρωτα??
και αμα δεν ησαστε στο σπιτι δηλαδη αλλα σας ερθει ορεξη καπου ''πιο δημοσια'' τι θα κανεις??

το θεμα μας ειναι οτι η φανελα του παππου ειναι εντελως ξενερωτη, ειδικα οταν ειναι η αμανικη!

Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος

από το να γδυθεί και να διαπιστώσω ότι το σινιέ φανελάκι (ή μποξεράκι) του, μπορεί να
το φοράει και από την αρχή της εβδομάδας ....
... μπροστά στη βρωμιά, νομίζω ότι μια τρυπούλα ή ένα ελαφρά ξεχειλωμένο λάστιχο ή ένα
ντεμοντέ εσώρουχο είναι απλά πταίσματα
(ααα... την ερωτική μου διάθεση την σκοτώνει επιτόπου και η θέα της ... τρύπιας κάλτσας!!!)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

το θεμα μας ειναι οτι η φανελα του παππου ειναι εντελως ξενερωτη, ειδικα οταν ειναι η αμανικη!![]()
Ενώ ας πούμε το να σου 'ρθει ο άλλος με ιδρωμένη μπλούζα απ' την αρχή του ραντεβού σε ανάβει....

Και ειδικά το θέαμα μιας άσπρης ιδρωμένης μπλούζας δεν νομίζω να 'ναι ό,τι καλύτερο. Αναφέρομαι στις άσπρες ειδικά γιατί στις σκούρες είτε φοράς είτε δεν φοράς φανελάκι είναι το ίδιο - δεν φαίνεται.
Να μετά γιατί φοράω συνέχεια σκούρες μπλούζες.

//ο παππούς ξέρει τι λέει - τραβάνε τον ιδρώτα λέμε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Τι εμπειρίες μπορεί να έχεις και εσύ κακόμοιρε!Εμενα με ξενερωνει να ειναι απλυτη,να βρωμανε τα ποδια της,να ειναι αξυριστη, να ουρλιαζει λες και την σφαζω..
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα που ειδα το αβαταρ σου θυμηθηκα και κατι αλλο που με ξενερωνει..Αν ειναι ολυμπιακος..Τρελο αντικουκου..

peiraias city..
Νεοφερμένο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

π.σ. με ενοχλεί όταν η αμηχανία είναι πολύ αμήχανη . Αν είναι ρομαντική αμηχανία τρώγεται , αλλά και πάλι προτιμώ άλλα εδέσματα
kalypso
Περιβόητο μέλος

Ενώ ας πούμε το να σου 'ρθει ο άλλος με ιδρωμένη μπλούζα απ' την αρχή του ραντεβού σε ανάβει....
Και ειδικά το θέαμα μιας άσπρης ιδρωμένης μπλούζας δεν νομίζω να 'ναι ό,τι καλύτερο. Αναφέρομαι στις άσπρες ειδικά γιατί στις σκούρες είτε φοράς είτε δεν φοράς φανελάκι είναι το ίδιο - δεν φαίνεται.
Να μετά γιατί φοράω συνέχεια σκούρες μπλούζες.
//ο παππούς ξέρει τι λέει - τραβάνε τον ιδρώτα λέμε.![]()
Βρε καλό μου, αν η μπλούζα είναι βαμβακερή θα απορροφά από μόνη της,
και αν ο καλός μου/σου/του/μας έχει φροντίσει πριν να κάνει το μπάνιο του και να βάλει ένα αποσμητικό, δεν υφίσταται καν θέμα.

Στο κάτω κάτω τι είναι ο ιδρώτας πια και είναι τόσο άσχημο;.. Όλοι μας ιδρώνουμε

Σε ό,τι αφορά τις φανέλες, προσωπικά δεν μου αρέσουν μόνο οι αμάνικες- σε αυτές αναφερόμουν εξ αρχής..
Για όλα τα άλλα που λέτε, περι τηλεφώνων, κουδουνιών, τρύπιων καλτσών.. μάλλον ούτε που θα τα προσέξω.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

οπα ρε....αν ειναι γαυρινα σιγουρα δε θα ξενερωνει....μαλλον εσυ θα σαι καπως...ξενερωτος ν το πω?
Τι έγινε ρε, η μετεμψύχωση του Φούνες μιλάμε...

Εμένα με ξενερώνουν οι γυναίκες που έχουν πολλές παραξενιές στο κρεβάτι, πολύ ευαίσθητη μύτη και που μπερδεύουν τον... αγωνιστικό χώρο με την πασαρέλα. Εάν το πρόβλημα είναι η νέα κολεξιόν εσωρούχων, ας πάνε με κανένα Κωστέτσο κι ας αφήσουν χώρο σε καμμία βολική. Άσε που κι ο Κωστέτσος δεν θα τις έβρισκε του γούστου του δηλαδή...αλλά για άλλους λόγους

Ρε άμα είναι ωραίο το κορμί, δεν πα να φορά και τις κυλότες τις γιαγιάς μου...
webgasse
Νεοφερμένο μέλος

μου εχει τυχει...
Οσο για το φανελακι, μπορουμε να φοραμε ενα ασπρο κοντομανικο φανελακι μεσα απ' τη μπλουζα και ουτε θα υδρωνουμε, ουτε θα ειναι τοσο ξενερωμα οσο θα ηταν το αμανικο!
ασε που το αμανικο, αφου δεν εχει μανικια, ο υδρωτας παλι στην μπλουζα δε θα βγαινει?

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

Διαπιστώνει κανείς μηδενική λαγνεία, με εξαίρεση ίσως στην περίπτωση του Όττο ...και μερικών ακόμη.
τι ειναι λαγνεια?

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

τι ειναι λαγνεια?![]()
Ο έρωτας χωρίς του μυαλού τα φρένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.