Η γατούλα απάτησε τον γατούλη : Χωρισμός AskIoannina

Εγώ είμαι boomer, πρώτη φορά τους ακούω - δεν τους είχα ούτε καν ακουστά στο πίσω μέρος του μυαλού μου. :giveup:

Κάθομαι σαν τον μαλακά και δουλεύω μέχρι τα μεσάνυχτα και ο γατούλης ξύνει πάπαρο και βγάζει 6 χιλιάρικα καθαρά. Σε πιάνει μια αηδία που λένε. Απορώ με αυτούς που δίνουν έστω και το ένα ευρώ για τη συνδρομή.

Ουτε με 10 δεν θα καθόμουν να κάνω αυτή τη δουλειά κ να τρώω αυγά στη μάπα.

Καλα αυτός που πεταξε το αυγό... Πωπω θα σηκωνομουν πάνω μαλακα... Θα έτρωγε ένα κυνήγι... Και μόλις τον έπιανα θα το πηγαινα πακετάκι στην αστυνομία. Θα του κάναμε ένα χουνέρι θα το θυμοταν για χρόνια. Γονατιστός συγγνώμη θα ζηταγε.

Γιατί ο chris asmr παιδιά, καλύτερος είναι; Τρώει όλη μέρα του σκασμου για να βγάζει λεφτά ο παλιοανωμαλιάρης

Ναι αλλά εσύ δε περιμένεις να σου κάτσει η χολίδου:laugh:
Ποια ειναι αυτή πάλι; Είναι ωραία;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μολις την είδα , ψιλο ψευτική μου κάνει , ωραία κοπέλα αλλά όχι φυσική

Είναι σοκαριστικό που κάθε μερα της έστελνε 20 μηνυματα χωρίς να λαμβάνει καμια απάντηση... Σε κάποια φάση ξεπέρασε τα 2000 μηνυματα

Τη τελευταία φορά που το έκανα αυτό ήταν στην Β γυμνασίου έστελνα σε κάποια η οποία τότε δεν με ήθελε και απλά απαντουσε ευγενικά. Μια μέρα που άρχισε να κάνει στο τηλεφωνο ότι δεν ακουει δεν την ξαναπηρα ποτε.

Μαλακα να στέλνεις χωρίς να απαντάει η άλλη ; ποσο τελευταίος πρεπει να είσαι για να το κάνεις αυτο.

Δευτερο μήνυμα δεν θα έστελνα αν κάποια δεν απάντουσε.

IMG_20260226_222529.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back