Απλώς για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα :
1) Ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί
τελείως ποιος είναι ο λόγος για το οποίο οι ομοφιλόφυλοι έλκονται για το ίδιο φιλο :
Ιδιαίτερη συζήτηση υπάρχει εάν οι βιολογικοί ή οι ψυχολογικοί παράγοντες παράγουν/δημιουργούν το σεξουαλικό προσανατολισμό στους ανθρώπους.
Πιθανοί παράγοντες περιλαμβάνουν τα
γονίδια και την έκθεση των εμβρύων σε ορισμένες
ορμόνες (ή την έλλειψη τους).
2) Και τα ζώα είναι ... "ανώμαλα" τελικά :
- Η ομοσεξουλιακή συμπεριφορά είναι συχνή στο ζωικό βασίλειο και ιδιαίτερα σε είδη πιο κοντά στον άνθρωπο, όπως για παράδειγμα οι πίθικοι.
- Αρσενικά ζευγάρια πιγκουίνων έχουν παρατηρηθεί να είναι ζευγάρια για όλοι τους την ζωή και να φτιάχνουν φωλίες μαζί.
- Αρχικά ερωτοτροπίες, μετά καβάλημα και τέλος πρωκτικό σεχ είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσα σε αμερικανικούς τάυρους.
3) Και οι αρχαίοι ήταν ομοφυλόφιλοι :
Τα αρχαιότερα δεδομένα που περιέχουν αναφορές για ομοφυλοφιλικό σεχ προέρχονται απο την
Αρχαία Ελλάδα. Αντικατοπτρίζουν ένα κόσμο στο οποίο οι σχέσεις με γυναίκες
και νεαρούς (άντρες) ήταν απαραίτητη προυπόθεση για την κανονική ερωτική ζωή ένός άντρα.
4) Οι (αναπτυγμένες) κυβερνήσεις υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία :
Στις πίο αναπτυγμένες χώρες οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις είναι
δεκτές και μάλιστα χορηγούνται
νομιμή προστασία. Πολλές κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει επίσημες τελετές (γάμο) για ομοφυλόφιλους.
5) Όσοι αντιπαθήτε/μισείτε τους ομοφυλόφιλους μοιράζεστε τις απόψεις των Ναζί :
Η ναζιστική Γερμανία καταπολεμόυσε την ομοφυλοφιλία βλέποντας την σαν μια
απειλή(

στον ανδροπρέπεια.
Τον Φεβρουάριο του 1933, το ναζιστικό κόμμα εξαπέλησε μια σφοδρή
επίθεση εναντίον των ομοφυλόφιλων. Συγκεκριμένα, κατάργησε τα ομοφυλοφιλικά clubs και απαγόρευσε τις οργανωμένες ομοφυλοφιλικές ομάδες.
----------------
Τέλος οφείλω να πώ ένα συγχαρητήρια στον Super Moderator Petro, ο οποίος μου έδειξε αυτό το φανταστικό site και που τόμλησε να αποκαλύψει την διαφορετική του σεξουαλική προτίμηση.
Ίσως έχω και εγώ να κάνω κάτι αποκαλύψεις ... αργότερα.