"Ζουν ανάμεσά μας" ,το είπε πρώτος ο μέγας Λιακόπουλος

(χιούμορ κάνουμε)
Ζουν ανάμεσα μας ή ζούμε ανάμεσα τους;
Για οτιδήποτε αντιστοιχεί λιγότερο του 50% μαθηματικά ισχύει το πρώτο.
Θεωρείτε οτι η ομοφυλοφιλία είναι αδυναμία σε έναν άνδρα ή όχι;
Οπως το πάρει κανείς.Αδυναμίες υπάρχουν εκατομμύριες.Και μερικες είναι πολύ πιο σοβαρές,κι επικύνδινες για την κοινωνία.Ας μην αρχίσουμε να τις αναλύουμε.Οσον αφορά τα σεξουαλικά,αδυναμία θεωρώ το να μην μπορείς να αποδώσεις με την κοπέλα σου,αν είσαι ετεροφυλόφιλος,ή με το δεσμό σου,αν είσαι ομοφυλόφιλος.(να μη λειτουργείς σ'αυτό που θεωρητικά λειτουργείς,για κάποιο λόγο)
Πιστεύετε οτι ένας ομοφυλόφιλος είναι σε θέση να γράψει την ιστορία του ;
Leonardo da Vinci , Καβάφης
Την ιστορία του καθένας μπορεί να τη γράψει.Το ενοχλητικό (για μένα)είναι να θέλει κάποιος στο όνομα της πλειοψηφίας να απαιτεί να γράψει την ιστορία κάποιου άλλου.
Εχει το αναγκαίο θάρρος για να την υποστηρίξει ;
Οποιος το αποκτίσει δε θα είναι άξιος λιθοβολισμού στο Σύνταγμα για κάποιους?Οι ιδιοι λετε πως καλό είναι να μην το προβάλλει κάποιος.Πρέπει να είναι μαζοχιστής καποιος για να το παραδεχθει σε μια τετοια κοινωνια.
Θα απορρίπτατε έναν ομοφυλόφιλο ή όχι ;
Ως συγγενή?Οχι.Ως υπάλληλο?Οχι.Ως φίλο?Οχι.Ως γκόμενο?Φυσικά,έχω διαφορετικό γούστο.
Εχετε έρθει κοντά με κάποιον ομοφυλόφιλο;
Οταν λέμε κοντά?Σε άσχετους τομείς?Πήγα με έναν καθηγητή Γερμανικών κάποτε,και μια πρώην μου,σινεμα.Κανένα άλλο από τα παιδιά δεν είχε έρθει,γιατί οι μαμάδες...φοβόντουσαν.

Αυτοί έχασαν,είχαμε περάσει πολύ ωραία.
Αν ναι, εξελίχθηκε η σχέση σας ομαλά ;
Το οτι ήταν ομοφυλόφιλος (δεν το είπε ποτέ ο ίδιος αλλά ακουγόταν)ούτε κακό καθηγητή τον έκανε,ούτε βιαστή,δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα μαζί του.Οποιος σκέφτεται πως οποιος είναι gay θα του την πέσει,μάλλον σκέφτεται επίσης πως με το που βγαίνει έξω και οι γυναίκες θα τρέχουν γυμνές για πάρτη του.Και οι gay πρέπει να χουν τα γούστα τους,και για τους gay πρέπει να υπάρχει κόσμος τριγύρω από το σεξ.
Προτού αρχίσει η μάχη,να τονίσω πως κανένα απο τα πλην δεν έχει μπει απο εμένα.