Μας έχουν πει πολλά, αλλά εσύ τα λες με ιδιαίτερο τρόπο. Βάζεις περιτύλιγμα. Γι’αυτό και εγώ θα χαρακτηρίσω ως καμουφλαρισμένη ευαισθησία τα λεχθέντα σου και αυτό γιατι ευαισθητοποιείσαι μονομερώς. Μου θυμίζεις δε, τον δούρειο ίππο. Γιατι ενώ διακατέχεσαι από συμπάθεια προς τους ταπεινωμένους ομοφυλόφιλους και την ζωή τους, δεν απαντάς στην ουσία του θέματος που συζητάμε.
Γιατι για να απαντήσεις, θα πρέπει πρώτα από όλα
να αποδείξεις την δική σου ανωτερότητα.
Spoiler
Ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις ότι εμείς που λέμε ξεκάθαρα την θέση μας έχουμε κρυφές επιθυμίες ;
Μας γνωρίζεις καλά;
Δεν θα συνεχίσω γιατι θέλω να επικεντρώσω στο θέμα. Και ευθαρσώς θα σου κάνω μια ερώτηση, την οποία έκανα και στον Πάνο, όμως δίχως απάντηση.
1. Τι κάνει ένα νέο να δοκιμάσει για πρώτη φορά ;
(εννοώ να επιτρέψει εισχώρηση πέους στον πρωκτό του)
Καλές οι ευαισθησίες μας, αλλά καλύτερο θα είναι να είμαστε και ειλικρινείς, γιατι τότε οι νέοι θα έχουν να ωφεληθούν από εμάς και όχι όταν ωρυόμεθα . Εξ άλλου, ένας ομοφυλόφιλος έχει επιλέξει τον δρόμο του, αλλά ένας νέος θα πρέπει να γνωρίζει καλλά που οδηγούν τα μονοπάτια που ενδεχομένως από κάποια λάθη ακολουθήσει.
Τελειώνοντας θέλω να σου προτείνω λίγη προσοχή όταν γράφεις δημόσια και αυτό γιατι δεν έχεις κανένα δικαίωμα με ελαφρότητα να κρίνεις ανθρώπους που γνώρισες μοναχά απο την γραφή τους.
Γκλουπ! Έχω μείνει άναυδη...
Τί ήταν αυτό που σε ώθησε να κάνεις ψυχογράφημα (κακής ποιότητας θεωρώ) στην απάντηση , τα κίνητρα και τον χαρακτήρα του Έρημου νησιού;;;
Έγραψε τη θέση του και την κοσκινίζεις με περίσσια άρνηση και επιθετικότητα...
Το ¨μας¨ του α' πληθυντικού πού αναφέρεται;;; Ποια ομάδα εκπροσωπείς με αυτό το ¨μας¨ ή απλά πρόκειται για σύνδρομο μεγαλομανίας;; (φαντάζομαι αφού ψυχαναλύεις , θα το δέχεσαι κιόλας...)
Και βάζεις και όρους στη συζήτηση ¨για να απαντήσεις πρέπει να αποδείξεις την δική σου ανωτερότητα¨...
Γκλουπ! Μίλησε ο άνθρωπος για δική του ανωτερότητα;;; Που βάζεις το γάντι του μποξ και τον προτρέπεις να την αποδείξει κιόλας;;; Για να κουλάρουμε λίγο λέω εγώ...
Έχεις ακούσει κιόλας από τον γραπτό λόγο του ανθρώπου ότι ωρυόταν (υπερφυσικές ικανότητες) και του καταλογίζεις από πάνω και έλλειψη ειλικρίνειας....
Στην τελική, ας μη κρατάμε και όλοι το φλάμπουρο του μη ρατσιστή, αυτός ο υπερβάλλων ζήλος θα μας φάει, και τελείως απενοχοποιημένα ως προς αυτό, εξέφρασε ο άνθρωπος τους ενδοιασμούς του...
¨δεν έχεις κανένα δικαίωμα με ελαφρότητα να κρίνεις ανθρώπους που γνώρισες μοναχά απο την γραφή τους. ¨, λες , αλλά το πράττεις ομοιοπαθητικά...
1. Τι κάνει ένα νέο να δοκιμάσει για πρώτη φορά ; ρωτας..
(εννοώ να επιτρέψει εισχώρηση πέους στον πρωκτό του) διευκρινίζεις...
ό,τι κάνει μια νέα να το δοκιμάσει στο ...αιδοίο της... ή στον πρωκτό της αντίστοιχα... (σου απαντώ στη γλώσσα που θέτεις..)
Υποσημείωσις, η πρώτη ομοφυλοφιλική φορά δεν έχει απαραίτητα νεανική ηλικία...
Τα ίδια συναισθήματα, οι ίδιες ορμές, εκφρασμένες από άλλα όργανα...
Ή, πιο cult απάντηση, ¨τον τρώει ο κώλος του¨...
έτσι απλά χωρίς πολλά ψυχαναλυτικά
Φιλικά,
πραγματικά,
αλλά γιατί να ψιλαφίζουμε τις λέξεις...