Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ! Γιατί η πρώτη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό των ανθρώπων είναι η πλέον....απλοϊκή;
Καλή μου ηρέμησε, δεν αναφέρθηκα στους λόγους αλλά στο αποτέλεσμα, επιχειρώντας μια προσέγγιση λίγο....διαφορετική από την ξύλινη γλώσσα των φόρουμ, που τείνει να αντικαταστήσει εκείνη της αλήστου μνήμης πάλαι ποτέ ενωμένης....αριστεράς, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης διάθεσης για χαλάρωση, που όπου γυρίσεις και δεις, όλοι τα έχουν με όλους, με έπαθλο το ....δίκιο !

Ώστε κι εσύ απόψεις ανταλλάσεις, ναι το πρόσεξα, μόνο που δεν τον έδειρες τον άνθρωπο για καλοσώρισμα!!!!
Τον βούτηξες από τον λαιμό, ακόμη δεν έμαθε να κάνει ....παραθέσεις, και του αντάλλαξες τα φώτ....εεεεε απόψεις!
Και να πω πως ο καημένος προσέβαλλε κάποιον; Aντίθετα το ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θα υποννοούσε για κανένα πως είναι ομοφυλόφιλος, κάτι τόσο προσβλητικό όπως....συμπλήρωσε, στην αγωνία του να.... τους συμπαρασταθεί!
Εγώ γέλασα, εσύ κόντεψες να τον πνίξεις με....απόψεις! Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε τούτη την ζωή....!
Θα ήταν αφάνταστα βαρετό!
Α και για να σου απαντήσω στην (απλοϊκή) σου ερώτηση, μιας και τα αυτιά της...."άλλης" θα έχουν ήδη γίνει πιό μεγάλα και από του κούνελου μου
Μα γιατί ΘΕΛΩ να είμαι μέσα σε όλα αγαπητή μου! Άλλες απορίες;
.