robinhood
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

...Ας συζητήσουμε πολιτισμενά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akritas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καταρχήν ένα είναι το κόμμα. Το άλλο είναι η οργάνωση νεολαίας του κόμματος.Καλησπέρα παιδιά!! Οπώς λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ακούσω την δικιά σας άποψη γι'αύτα τα κόμματα!! Εγώ πρωσοπικά δεν ξέρω πολλά πράγματα!! Το μόνο που ξέρω είναι ότι στην σχολή που είμαι λένε σωστά πράγματα αλλά μένουν στα λόγια!! Περιμένω την γνώμη σας! Ελπίζω να μην αρχίσουμε να βρίζουμε!! Ο καθένας από μας έχει άποψη! Ας συζητήσουμε πολιτισμενά!!
Δεύτερο, το κόμμα αυτό αντιπροσωπεύει και διακηρύσσει τον σταλινικό κομμουνισμό, μία ιδεολογία που θεωρείται και είναι ολοκληρωτική.
Τρίτο, πρέπει να διευκρινίσεις ποια είναι τα σωστά πράματα που λένε για εσένα και σε ποια σχολή.

Εδώ μέσα υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που κάνουν συστηματική δουλειά αντιΚΚΕ και αντικομμουνισμού.
Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην τυχόν και ανέβει το ΚΚΕ. Είχε πει ο Αλαβάνος μετά τις εκλογές το 2004: «Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΝ, τότε υπήρχε ο κίνδυνος το ΚΚΕ να φτάσει το 7%» (!) Τέτοιοι είναι.
Και τέλος... Φτάνει με τις αηδίες για το «σταλινικό» ΚΚΕ και τα «φασιστικά καθεστώτα».
Εκτός του ότι ο Stalin δεν ηταν φασίστας, το ΚΚΕ είναι Μαρξιστικό και Λενινιστικό.
Επί ΓΓ του Stalin το ΚΚΣΕ είχε κάνει κάποια σημαντικά λάθη τα οποία δεν στηρίζει το ΚΚΕ.
ἅλς
Διάσημο μέλος

..............................
Δεύτερο, το κόμμα αυτό αντιπροσωπεύει και διακηρύσσει τον σταλινικό κομμουνισμό, μία ιδεολογία που θεωρείται και είναι ολοκληρωτική.
.........................
Τι λες, βρε παιδί μου!!!! Μπράβο!
Που τι βρίσκετε όλες αυτές τις ......... και τις λέτε;
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Έλεος δηλαδή, αυτά δεν τα έλεγε ούτε ο Στάλιν! Ήξερε πολύ καλά τι εστί επαναστατικός κομμουνισμός γι' αυτό καθάριζε τους αγνούς, πατριώτες κομμουνιστές έναν - έναν. Θα σου πρότεινα φίλε robinhood να δεις την ταινία Utomlennye Solntsem του Ρώσου σκηνοθέτη και ηθοποιού (παίζει ο ίδιος στην ταινία) Nikita Mikhalkov, όπως και τη συνέχειά της (το Ν. 2). Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν ο Στάλιν ήταν ολοκληρωτικός, φασίστας ή όχι. 8)
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

σε περοπτώσεις γενικευμενων απεργιων και περίοδων καταλήψεων έρχονται αυθαιρετα και εμποδίζουν τις εισόδους και διαρκώς ρητορεύουν τα συνηθισμένα και γνωστα σε όλους ποιηματακια του ΚΚΕ!
αυτα....
robinhood
Νεοφερμένο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Καλησπέρα παιδιά!! Οπώς λέει και ο τίτλος θα ήθελα να ακούσω την δικιά σας άποψη γι'αύτα τα κόμματα!! Εγώ πρωσοπικά δεν ξέρω πολλά πράγματα!! Το μόνο που ξέρω είναι ότι στην σχολή που είμαι λένε σωστά πράγματα αλλά μένουν στα λόγια!! Περιμένω την γνώμη σας! Ελπίζω να μην αρχίσουμε να βρίζουμε!! Ο καθένας από μας έχει άποψη! Ας συζητήσουμε πολιτισμενά!!
περίεργο... γιατί σε εμάς το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να τα χώνουν με την πρώτη ευκαιρεία στα ΕΑΑΚ και την ΑΡΕΝ.
Α! και να ομορφαίνουν στους τοίχους της σχολής μας με ντουζίνες αφισών του ΚΚΕ, έτσι για να μην τους βγάλουμε ποτέ απ' την καρδιά μας.
akritas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ότι αφορά το «Σταλινικό», από το ίδιο το ΚΚΕ και το 18ο συνέδριό του,Τι λες, βρε παιδί μου!!!! Μπράβο!
Που τι βρίσκετε όλες αυτές τις ......... και τις λέτε;
ενώ για το «ολοκληρωτικό», δεν θέλει και πολύ ψάξιμο.

Ναι, είναι πολύ φασιστικό να προωθείς μία διαφορετική από τους άλλους λύση στη δημοκρατία σας...η κνε ειναι απαραδεκτη....λοπως κάθε τι ακραιο λειτουργει απολυτα φασιστικα καια υτο μπορεω να το δηλωσω ανετα γιατι εχω βιωσει τις τακτικλες τους φοιτώντας σε σχολείο της γκραβα οπου οι επιδρομες της κνε ειναι τακτικοτατες προκειμένου να <<στρατολογήσουν>> νέους!
σε περοπτώσεις γενικευμενων απεργιων και περίοδων καταλήψεων έρχονται αυθαιρετα και εμποδίζουν τις εισόδους και διαρκώς ρητορεύουν τα συνηθισμένα και γνωστα σε όλους ποιηματακια του ΚΚΕ!
Και ακόμη πιο φασιστικό να απεργείς και να κάνεις κατάληψη... Νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη...
Αυτή είναι η προπαγάνδα που δέχεσαι από τα αστικά ΜΜΕ και αυτήν αναπαράγεις απαράλλακτη.
Για αρχή κόψε Μέγκα/Σκάι/Βήμα/Καθημερινή/ΕΡΤ κλπ...
https://www.kke.gr/taytothta/?act=2Σε ότι αφορά το «Σταλινικό», από το ίδιο το ΚΚΕ και το 18ο συνέδριό του,
ενώ για το «ολοκληρωτικό», δεν θέλει και πολύ ψάξιμο.
Πήγαινε στην καρτέλα με τα συνέδρια και μετά στα στην καρτέλα του 18ου συνεδρίου.
Πες μου που στο διάολο είδες να γράφει ότι το ΚΚΕ είναι Σταλινικό.
Όσο για το «ολοκληρωτικό», να μου φέρεις έγκυρες ιστορικές παραπομπές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και όχι ό,τι μαλακία γράφει/λέει κάποιος στο διαδίκτυο.
anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

assassin120
Νεοφερμένο μέλος

και δεν ξερω απ ότι μου φαίνονται αυτοί που μας πλευρίζουν στη σχολή μιλάνε λες και είναι όλοι ρομποτ λες και έχουν 5 κασέτες και απλά πατάνε το play
δεν ξερω αλλά δε θέλω να γίνω ρομποτ κανενός ούτε να παθιάζομαι έτσι ώστε να βάζω το "κόμμα μου" υπεράνω κριτικής
**σημείωση**
δεν ανήκω σε καμία παράταξη απλά λέω για τα αρνητικά που έχω ακούσει για την ΚΝΕ
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

akritas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ότι και να σου φέρω δεν το αποδέχεσαι. Πετάς ένα «αστικό» και ένα «κόψε», και νομίζεις ότι καθάρισες.Ναι, είναι πολύ φασιστικό να προωθείς μία διαφορετική από τους άλλους λύση στη δημοκρατία σας...
Και ακόμη πιο φασιστικό να απεργείς και να κάνεις κατάληψη... Νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη...
Αυτή είναι η προπαγάνδα που δέχεσαι από τα αστικά ΜΜΕ και αυτήν αναπαράγεις απαράλλακτη.
Για αρχή κόψε Μέγκα/Σκάι/Βήμα/Καθημερινή/ΕΡΤ κλπ...
https://www.kke.gr/taytothta/?act=2
Πήγαινε στην καρτέλα με τα συνέδρια και μετά στα στην καρτέλα του 18ου συνεδρίου.
Πες μου που στο διάολο είδες να γράφει ότι το ΚΚΕ είναι Σταλινικό.
Όσο για το «ολοκληρωτικό», να μου φέρεις έγκυρες ιστορικές παραπομπές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και όχι ό,τι μαλακία γράφει/λέει κάποιος στο διαδίκτυο.
Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι:
Τα παρακάτω άρθρα αναλύουν μια χαρά την σταλινολαγνία του ΚΚΕ
· https://www.tovima.gr/politics/article/?aid=388147
· https://panosz.wordpress.com/2008/10/21/kke-5/
· https://www.antinews.gr/2008/08/31/3210/
· https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=19895
Σε ότι αφορά τον Κομμουνιστικό Σταλινισμό(και όχι μόνο) και τον Ολοκληρωτισμό, το κλασσικό βιβλίο της Hannah Arendt(Ολοκληρωτικό Σύστημα) έχει πλήθος από ιστορικά στοιχεία και αναλύσεις.

Ρε άνθρωπέ μου, τους τίτλους διαβάζεις μόνο. Έχεις ιδέα τι ακριβώς λένε τα λινκ που έδωσες;Ότι και να σου φέρω δεν το αποδέχεσαι. Πετάς ένα «αστικό» και ένα «κόψε», και νομίζεις ότι καθάρισες.
Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι:
Τα παρακάτω άρθρα αναλύουν μια χαρά την σταλινολαγνία του ΚΚΕ
· https://www.tovima.gr/politics/article/?aid=388147
· https://panosz.wordpress.com/2008/10/21/kke-5/
· https://www.antinews.gr/2008/08/31/3210/
· https://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=19895
Σε ότι αφορά τον Κομμουνιστικό Σταλινισμό(και όχι μόνο) και τον Ολοκληρωτισμό, το κλασσικό βιβλίο της Hannah Arendt(Ολοκληρωτικό Σύστημα) έχει πλήθος από ιστορικά στοιχεία και αναλύσεις.
Ξέρεις τι είναι η «αποσταλινοποίηση» και ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για αυτήν όπως γράφεται στο λινκ που σου έδωσα από την ιστοσελίδα του Κόμματος; Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα.
Όσο για το τρίτο λινκ, δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια. Κάθεται και γράφει σε μία ιστοσελίδα, ένα blog ό,τι μαλακία θέλει ο καθένας και αμέσως αναπαράγεται. Κριτική σκέψη: μηδέν.
Όσο για τον «ολοκληρωτισμό» επιμένω να μου παραθέσεις ιστορικές πηγές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και όχι βιβλία, άρθρα, ιστοσελίδες κλπ. Για να μιλάμε σοβαρά, όχι τίποτε άλλο. Φαντάσου να πας σε ιατρό και να σου κάνει διάγνωση από κάτι που διάβασε στην Wikipedia...
ΥΓ: Μάλλον είναι τυχαίο το ότι έχουμε σήμερα δύο νέα μέλη που έγραψαν το πρώτο τους μήνυμα στο θέμα αυτό και μάλιστα το ένα εκ των δύο άνοιξε το θέμα... Το είπα και θα το ξαναπώ: υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν πάρει την αντικομμουνιστική και την αντιΚΚΕ προπαγάνδα εργολαβία...
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Γεια σας παιδιά ούτε εγώ ξέρω πολλά αλλά έχω ακούσει κάτι για ιδρυτικό άγγελμα του ΕΑΜ για κάτι ομαδικές δολοφονίες επί κομμουνισμού
Ο κατάλογος των δολοφονιών είναι μακρύς. Ένα μικρό μόνο κομμάτι του θα βρεις εδώ.
Αυτό που με ενοχλεί στους σύγχρονους ΚΚΕδες είναι η μανία τους να υπερασπίζονται τον Στάλιν. Σου λένε π.χ. ο Στάλιν δεν ήταν Χίτλερ, ή το πιο ωραίο "ναι σκότωσε ο Στάλιν, αλλά το έκανε για να σώσει την επανάσταση!"

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΖΩΦ, διετέλεσε γραμματέας της ΟΚΝΕ (1925-1928 )
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΒΑΣ, διετέλεσε γραμματέας της ΟΚΝΕ (1928-1931)
4. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΥΛΙΩΤΗΣ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. (1928-1931)
5. ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. (1928-1931)
6. ΑΛΕΞΗΣ ΧΡ1ΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, Διευθυντής του Ριζοσπάστη (1928-1931)
7. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΛΥΔΩΝΑΡΗΣ, Βουλευτής του ΚΚΕ στη βουλή του 1932, μέλος Κ.Ε.
8. ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΒΙΤΗΣ, στέλεχος της ΟΚΝΕ
9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΤΣΟΣ ή ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ
10. ΤΖΑΝΝΗΣ ΦΛΑΡΑΚΟΣ, εργάτης, συνδικαλιστής, στέλεχος του ΚΚΕ, δραπέτευσε από τις φυλακές της Αίγινας.
11. ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ, εργάτης, συνδικαλιστής, στέλεχος του ΚΚΕ, δραπέτευσε από τις φυλακές της Αίγινας
12. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, παιδαγωγός, στέλεχος του ΚΚΕ
13. ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος του ΚΚΕ από το Βόλο
14. ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΡΒΙΣΌΓΛΟΥ, εργάτης, αγωνιστής, δραπέτης από τις φυλακές της Αίγινας
15. ΔΟΥΡΓΕΡΙΔΗΣ, εργάτης, αγωνιστής, δραπέτης από τις φυλακές της Αίγινας
16. ΚΑΛΟΓΡ1ΔΗΣ, εργάτης, αγωνιστής, δραπέτης από τις φυλακές της Αίγινας
17. ΣΑΡΙΚΑΣ, εργάτης, αγωνιστής, δραπέτης από τις φυλακές της Αίγινας
18. ΘΩΜΑΖΟΣ, εργάτης, αγωνιστής, δραπέτης από τις φυλακές της Αίγινας
19. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, στέλεχος της ΟΚΝΕ
20. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ, μέλος του Γραφείου της Κ.Ε. της ΟΚΝΕ.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

akritas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προφανώς δεν διάβασες αυτά που έβαλα ή έκανες πως δεν κατάλαβες.Ρε άνθρωπέ μου, τους τίτλους διαβάζεις μόνο. Έχεις ιδέα τι ακριβώς λένε τα λινκ που έδωσες;
Ξέρεις τι είναι η «αποσταλινοποίηση» και ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για αυτήν όπως γράφεται στο λινκ που σου έδωσα από την ιστοσελίδα του Κόμματος; Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα.
Όσο για το τρίτο λινκ, δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια. Κάθεται και γράφει σε μία ιστοσελίδα, ένα blog ό,τι μαλακία θέλει ο καθένας και αμέσως αναπαράγεται. Κριτική σκέψη: μηδέν.
Όσο για τον «ολοκληρωτισμό» επιμένω να μου παραθέσεις ιστορικές πηγές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και όχι βιβλία, άρθρα, ιστοσελίδες κλπ. Για να μιλάμε σοβαρά, όχι τίποτε άλλο. Φαντάσου να πας σε ιατρό και να σου κάνει διάγνωση από κάτι που διάβασε στην Wikipedia...
ΥΓ: Μάλλον είναι τυχαίο το ότι έχουμε σήμερα δύο νέα μέλη που έγραψαν το πρώτο τους μήνυμα στο θέμα αυτό και μάλιστα το ένα εκ των δύο άνοιξε το θέμα... Το είπα και θα το ξαναπώ: υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν πάρει την αντικομμουνιστική και την αντιΚΚΕ προπαγάνδα εργολαβία...
Μιας και μίλησες όμως για το 3ο λινκ, ο σχολιασμός του αρθογράφου είναι για το «κείμενο της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Σοσιαλισμό» που διακινήθηκε εσωτερικά στο 18ο συνέδριο, όπου σαφώς και δεν είναι αναρτημένο στο προπαγανδιστικό όργανο του ΚΚΕ. Αυτός είναι ο «Σταλινικός ολοκληρωτισμός» του ΚΚΕ. Μακάρι να υπήρχαν και οι 50 σελίδες του on-line. Σιγά μην τις βγάλει.!!!
Από την μια έχουμε τα ζόμπι του νεοφιλελευθερισμού και από την άλλη τους βρυκόλακες του ναζο-κομμουνισμού.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.