πρεπει υποχρεωτικα ο καθενας να εχει μια ταμπελα !? τιποτα δεν ειμαστε, απλως βλεπουμε την κατασταση γυρω μας, σχολιαζουμε, ενημερωνομαστε, ψαχνομαστε γενικα, μεχρι να καταληξουμε καπου!
προσωπικα εμενα δεν με τρομαζεται! ισα-ισα αρκετα πρωινα που παω στη σχολη, στο μετρο αμπελοκηπων, με βλεπουν τα κνιτακια, και δεν μου μιλανε, καθως τους αγριοκοιταζω

! εγω σου λεω για ατομα που δεν εχουν καμια επαφη με τετοια, και ΔΥΣΤΙΧΩΣ η πρωτη επαφη γινετε με καποιον απο το κκε, εε εκει ξενερωνει και παιζει να μην ασχοληθει ξανα! και εχω αρκετα παραδειγματα απο το περιβαλλον γυρω μου! και νομιζω οτι πολλοι εδω μεσα εχετε τετοια παραδειγματα!
λοιπον εκεινη την μερα φιλε μου, εγω με 2 φιλαρακια, ειχα αραξει απο την αρχη μεχρι το τελος των γεγονοτων σε ενα παγκακι μεσα στην πλατεια συνταγματος (παρακολουθηση πορειων απο ασφαλη αποσταση

) για την ακριβεια θεωρουσα χαζο, ανθρωπος να βαραει ανθρωπο, (ο μπατσος ειναι αλλη κατηγορια) λοιπον ενας καραγκιοζης απο το κκε, πεταγε πετρες μεσα στην πλατεια, οπου βρισκοταν ακυρος κοσμος, οπως εγω, και αρκετοι ακομα, εε αυτο ηταν απαραδεκτο, να πετατε πετρες σε ανθρωπους ακυρους με αυτους που σας εκαναν επιθεση! εε, ακριβως εκεινη την στιγμη, αρχισα να βλεπω να σας κραζει ο καθενας, γιατι ? γιατι ειστε τουβλα, δεν κοβει λιγακι! του δωσανε εντολη να ριξει ξυλο και πετρες απο το κεντρικα, εε αρχισε και αυτος στο ακυρο, κατι απο μυαλο μπατσου μου βγαζει αυτο!
τα λεγομενα μου δειχνουν μισος, προς καθε ΚΑΙ ΚΑΛΑ αριστερο κομμα, γιατι ? γιατι ειμαι ενας χαζος μαλακας, ο οποιος περιμενε πολλα περισσοτερο απο τους "αριστερους" ! ενας απογοητευμενος 19χρονος, ο οποιος ριχνει τις διπλασιες ευθυνες στην αριστερα, παρα στο δικομματισμο, για την κατασταση που επικρατει! δεν εχω θεμα με το κκε συγκεκριμενα, εχω θεμα ΚΑΙ με το κκε! μου φαινεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μου λες πως εισαι αριστερος, και να ειμαι σε πορεια, να εχω φαει δακρυγονο στην μαπα, και να μην μπορω να δω μπροστα μου, και εσυ ως περιφρουρηση στο "αριστερο" κινημα να μην με βαζεις μεσα, και να μην με βοηθας! αυτο ειναι μια απαραδεκτη πραξη! που ειναι η αλληλεγγυη ρε ? πως θεωρησε αριστερος εσυ ρε ? συγνωμη, αλλα εμενα αλλιως μου τα εμαθαν! μου εμαθαν πρωτα να ειμαι αλληλεγγυος, με τους ανθρωπους που παλευουμε για τα ιδια, και μετα να κοιταζω τι ταμπελα εχει ο αλλος!
εχω απιστευτο μισος, προς ολους τους αριστερους, γιατι ειναι τοσο μαλακες, που δεν μπορουν να βαλουν λιγο το νιονιο να σκεφτει, να συσπειρωθουν, και να κατεβουν μαζι, ως αντιμνημονιακοι, για να φυγει αυτη η χουντα, και καθονται σαν κωλοζωα υπνωτισμενα, απο κομματια ιστοριας, να τσακωνονται για μια λεπτομερια που εγινε πριν απο 100 χρονια! ΣΤΑ @@ ΜΟΥ! τωρα τι κανεις ?
παντως πιστεψε με, πως μεσω των αγανακτισμενων, χασατε παρα πολυ την εκτιμηση του κοσμου, ενω ταυτοχρονα, ο μεσος ελληνας 40αρης, ηρθε πολυ πιο κοντα στο αναρχικο κινημα (γιατι και το αναρχικο κινημα εχει τεραστιο ζητημα επικοινωνιας με τον υπολοιπο κοσμο) ο μεσος σαρανταρης εκεινες τις μερες, ειδε τον πιτσρικα με την πετρα, και του ειπε μπραβο, γαμησε τους! ενω εκεινες τις μερες το κκε, και παλι ηταν στον κοσμο του, με τον κοσμο του, και ελεγε παλι τις βλακειες! οταν εισαι κολλημενος, και δεν δεχεσαι κατι καινουργιο, δεν προκειτε να προοδευσεις!
και καπου κατι ειπες για το πολυτεχνειο, ναι φιλε μου, το 60 εισατσαν μια χαρα, εχετε πολυ βαρια ιστορια, αλλα ως γνησιοι νεοελληνες ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΑΤΕ ΔΥΣΤΙΧΩΣ!