fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

02-03-24

15:58
@Lasher Η νομική σου συμβολή ευπρόσδεκτη.![]()
Κασσελάκης: Να δώσουν εξηγήσεις ΥΠΕΣ και Ασημακοπούλου
Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα ενημερωτικά email που απέστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού. Αρκετοί έκαναν αναρτήσεις στην πλατφόρμα Χ και ρωτούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή της οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ κάποιοι την κατηγο...www.reporter.gr
Δικό τους το υπουργείο, δικοί τους οι πόροι. Τσιφλίκι κανονικό.
View attachment 130252
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

02-03-24

21:13
@Lasher Η νομική σου συμβολή ευπρόσδεκτη.
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η εν λογω ευρωβουλεύτρια έλαβε (μέσω ΥπΕΣ; ) τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όσων απόδημων Ελλήνων είχαν ψηφίσει στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Η ίδια βέβαια κάτι ακατάληπτα είπε περί εγγραφής όσων έλαβαν μέιλ στο newsletter της και ότι τα στοιχεία τους τα συνέλεξε η ίδια, αλλά δεν μου φαίνεται πιστευτό. Οι ίδιοι οι παραλήπτες των ενημερωτικών μειλ το διαψεύουν, εξάλλου.
Προφανώς και θα πρέπει να ελεγχθεί πώς η κυρία αυτή προμηθεύτηκε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικής διεύθυνσης των πολιτών που έλαβαν τα επίμαχα μηνύματα. Ενδεχομένως να στοιχειοθετείται παραβίαση της ευρωπαικής νομοθεσίας (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679). Τώρα θα μου πεις τι μπορείς να κάνεις εσύ, αν έλαβες, ως απόδημος που είσαι, μέιλ από την Αννούλα και θες να το κυνηγήσεις; ξέρω γω; αρχικά μια καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ νομίζω. Ίσως και μια μηνυσούλα κατά παντός υπευθύνου. Ναι, το γνωρίζω, φέξε μου και γλίστρησα, αλλά τι να πω κι εγώ...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.635 μηνύματα.

04-03-24

19:23

Θεσσαλονίκη: Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε, λέει ο μάγειρας από το ουζερί
Στην αρχή ο πελάτης του επιτέθηκε με ένα πιρούνι ενώ αμέσως μετά πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά - Το μάθαμε από το ράδιο το πρωί, λέει ο αδελφός του θύματος
To χθεσινό κοντοσούβλι όντως δεν τρώγεται; Το προχθεσινό κοντοσούβλι;

Χθεσινομαγειρεμένο κοντοσούβλι ζεσταμένο τρώγεται με τηγανιτές πατάτες.

06-03-24

15:18

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

07-03-24

12:34
Ανδρέας Κάλβος: Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία
juste un instant
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-03-24

08:29
Να στειλουμε μια ομαδα κρουσης με Βαρουφακη-Καζακη-Λαφαζανη να τους δειξουν πως γινεται το τυπωμα...
Και την Ζωη για να διεκδικησουν πολεμικες αποζημιωσεις καμια 500 δις
Και τον Πανο τον Καμμενο για να τους δειξει πως θα εγγραψουν αυτα τα 500 δις στον κρατικο προυπολογισμο
Και την Ζωη για να διεκδικησουν πολεμικες αποζημιωσεις καμια 500 δις
Και τον Πανο τον Καμμενο για να τους δειξει πως θα εγγραψουν αυτα τα 500 δις στον κρατικο προυπολογισμο
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.

10-03-24

09:49

Μοναδικοί Άνθρωποι on Instagram: "Λίγες ώρες πριν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους) περισσότερα από 150 άτομα επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά και έπειτα σωματικά σε δύο ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Σε αυτή την τρομοκρατία ζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα της
15K likes, 564 comments - monadikoi.anthropoi on March 9, 2024: "Λίγες ώρες πριν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία Αριστοτέλους) περισσότερα από 150 άτομα επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά και έπειτα σωματικά σε δύο ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Σε αυτή την τρομοκρατία ζουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα της Ελλάδας με...

150+ άτομα επιτέθηκαν σε 2 άτομα της λοατκι επειδή ήταν πιο εκκεντρικά ντυμένα. Πραγματικά ντροπή.. όλα νέα παιδια και να έχουν τόσο μίσος.
Ούτε εμένα είναι ""του γούστου μου"" άντρες που είναι ντυμένοι σα γυναίκες κτλ κτλ, αλλά έχω τη λογική να τους προσπεράσω απλώς, και να συνεχίσουμε όμορφα τις ζωές μας. Αυτό εδώ, ειναι τουλάχιστον ηλιθιο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.635 μηνύματα.

12-03-24

14:23

«Προσπάθησαν τρεις φορές να με βιάσουν» - Η 36χρονη περιγράφει τον τρόμο που έζησε στα χέρια των δύο Σομαλών στα Εξάρχεια
«Μου άνοιξε το στόμα να δει αν έχω χρυσό δόντι και να το ξεριζώσει», λέει για τον έναν από τους δύο δράστες - «Απέτρεψα τον βιασμό δύο φορές από τον έναν και μια από τον άλλον»
...της άνοιξε το στόμα να δει αν έχει χρυσό δόντι

Το 41% πώς ακριβώς βγήκε ως ποσοστό επιτυχίας; Ο λαός τι ακριβώς σκέφτεται όταν ψηφίζει;
juste un instant
Επιφανές μέλος

12-03-24

15:31

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερό το προβάδισμα της ΝΔ - Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ | Liberal.gr
Με 28,5% προηγείται η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη δεύτερη θέση με 12,2% και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ (10,5%). Στο 16,3 κλείνει η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ από το 17,2% της προηγούμενης έρευνας της Interview. Οι αναποφάσιστοι είναι στο 13,4% (από 13,9%).

Εντυπωσιακή είναι η «βουτιά» της δημοφιλίας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα (24,4% από 32,9%) μετά τις πολλαπλές αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ, περί του σκανδιναβικού εκπαιδευτικού μοντέλου, λέγοντας πως «νέες κοπέλες, φοιτήτριες θα αναζητούν sugar daddies για να χορηγήσουν τις σπουδές τους».
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

12-03-24

16:18
Είσαι σίγουρος ότι από αυτό έχασε; Όλοι ξέρουν ότι είπε αλήθειες. Μήπως έχασε για τη στάση του στο γάμο ομοφύλων;Εντυπωσιακή είναι η «βουτιά» της δημοφιλίας του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα (24,4% από 32,9%) μετά τις πολλαπλές αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό του, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά ΑΕΙ, περί του σκανδιναβικού εκπαιδευτικού μοντέλου, λέγοντας πως «νέες κοπέλες, φοιτήτριες θα αναζητούν sugar daddies για να χορηγήσουν τις σπουδές τους».
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.378 μηνύματα.

12-03-24

18:54
Απο την έρευνα V-Dem που έχει στη φόρα πάνω απο τις 4000 ανεξάρτητες πηγές που χρησιμοποίησε και οχι απο τον Economist που είναι ένα περιοδικό που δεν μας λέει καν τις πηγές του.
Αναφέρει επίσης και για τις υποκλοπές και για όλα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς επίσης και για την ανελευθερία της Δημοσιογραφίας κτλ κτλ.
https://www.news247.gr/magazine/institouto-v-dem-gia-ellada-mia-dimokratia-se-ragdaia-ptosi/?amp
https://www.news247.gr/magazine/institouto-v-dem-gia-ellada-mia-dimokratia-se-ragdaia-ptosi/?amp
Αναφέρει επίσης και για τις υποκλοπές και για όλα τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς επίσης και για την ανελευθερία της Δημοσιογραφίας κτλ κτλ.
Ανησυχητική μπορεί να χαρακτηριστεί η ετήσια έκθεση του σουηδικού ινστιτούτου V-Dem “Democracy Report 2023” που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα παύει να είναι μια «φιλελεύθερη δημοκρατία» και κατρακυλάει στην κατηγορία της «εκλογικής δημοκρατίας». Η χώρα μας χαρακτηρίζεται ως μια από τις τρεις δημοκρατίες που έχουν έντονη ροπή προς την αυταρχικοποίηση. Οι άλλες δύο χώρες είναι η Αρμενία και ο Μαυρίκιος.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

12-03-24

19:27
Καταπληκτική ποιότητα ζωής.
www.ethnos.gr

Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε καρκινοπαθής περιμένοντας δυο μήνες ένα φάρμακο
Στην απόλυτη απελπισία είχε φτάσει ασθενής

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.454 μηνύματα.

12-03-24

19:47
Ελλάδα 2.0...Καταπληκτική ποιότητα ζωής.
Rene2004
Νεοφερμένο μέλος
Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 96 μηνύματα.

14-03-24

14:48

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε STOP στο τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής
Αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς όμως να εντοπιστεί
Αυτό που έχω παρατηρήσει στο συγκεκριμένο θέμα είναι ότι πολλοί δημοσιογράφοι,αλλά και ο ίδιος ο τραγουδιστής ρίχνουν όλη την ευθύνη στο αυτοκίνητο που βγήκε από το stop.Εγω που οδηγάω σχεδόν 2 χρόνια και έχω μια μικρή εμπειρία μιας και οδηγάω όταν έρχομαι στο πατρικό μου διαφωνώ.Μεγαλωσα σε μια μικρή πόλη και πλέον ειδικά που οδηγάω γνωρίζω τους δρόμους,τις προτεραιότητες,που έχει την κάθε σήμανση,καθώς και την οδηγική συμπεριφορά των κατοίκων εδώ.Εχει συμβεί 1-2 φορές να μου βγουν από stop.Εγω πήγαινα γύρω στα 30 μιας και ήμουν σε στενάκια.Ημουν και υποψιασμένη, γιατί όπως είπα γνωρίζω την οδηγική συμπεριφορά.Οτςν μου πετάχτηκαν και τις 2 φορές πάτησα απευθείας φρένο και εγώ και αυτοί.Οριακα αποφύγαμε την σύγκρουση,αλλά την αποφύγαμε.Εδω λέγεται οτι ο τραγουδιστής κινούταν γύρω στα 80χιλιομετρα σε κατοικημένη περιοχή.Επομενως,ο,τι και να συνέβαινε δεν θα είχε χρόνο να αντιδράσει.Ο άλλος που βγήκε από το στοπ είτε δεν κοίταξε καθόλου είτε ο τραγουδιστής πήγαινε τόσο γρήγορα που "εμφανίστηκε" ξαφνικά στον δρόμο.Υποθετω ότι αν πήγαινε πιο σιγά θα προλάβαινε να πατήσει φρένο και το πολύ πολυ θα χτυπούσε αυτόν που βγήκε από το stop χωρις ,όμως, να έχουμε κάποια σοβαρή ζημιά ή απώλεια.Φυσικα το τι ακριβώς έγινε δεν το γνωρίζουμε ακόμα και περιμένουμε το πόρισμα της αστυνομίας.Ο,τι και να συνέβη σημασία έχει ότι μια ζωή χάθηκε.
nPb
Επιφανές μέλος

14-03-24

16:09

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Άννα Βίσση: Θα ήθελα να ήμουν άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια
Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές, πρόσθεσε η ηθοποιός
juste un instant
Επιφανές μέλος

15-03-24

13:30
@Memetchi
www.protothema.gr

Γαλλία: Δεν υπάρχουν ως γλώσσα τα αγγλικά, υποστηρίζει σύμβουλος του Μακρόν
Ο Μπερνάρ Σερκιλινί έχει επικρίνει τη συνεχιζόμενη χρήση αγγλικών λέξεων στη γαλλική κουλτούρα - Τι υποστηρίζει στο βιβλίο του
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.310 μηνύματα.

15-03-24

23:34
Αυτά είναι άρθρα έχουν πλάκα για την κόντρα με τα αγγλικά, αλλά καθαρά γλωσσολογικά προφανώς και δεν στέκει, αλλιώς θα λέγαμε και ότι τα γαλλικά είναι Λατινικά με μίξη γερμανικών και λίγων ελληνικών με ωραία προφορά@Memetchi
![]()
Γαλλία: Δεν υπάρχουν ως γλώσσα τα αγγλικά, υποστηρίζει σύμβουλος του Μακρόν
Ο Μπερνάρ Σερκιλινί έχει επικρίνει τη συνεχιζόμενη χρήση αγγλικών λέξεων στη γαλλική κουλτούρα - Τι υποστηρίζει στο βιβλίο τουwww.protothema.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- johnsala
- Paragontas7000
- Memetchi
- Joji
- rafaela11
- Kate1914
- touvlo
- charmander
- ROM32
- A350
- Reader
- taketrance
- Scandal
- giannhs2001
- Corfu kitty
- fmarulezkd
- fourkaki
- Irma
- vasilis123321
- American Economist
- giorgos5002
- Hased Babis
- Giorgkalo
- Libertus
- bibliofagos
- Unicex
- Varus
- Entropy24
- Luludaki
- thenutritionist
- Dr. Gl. Luminous
- chester20080
- userguest
- xrhstmar
- GeorgePap2003
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- Hecticism
- Skeptic95
- J.Cameron
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- gegeorgiou90
- louminis
- Anti_Elon_Musk
- Andante
- Ilma
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- George_dr
- Fernando_A
- Paladin
- kuki
- ISTORIKOS EREVNITIS
- ghоul
- jellojina
- linuxman
- physicscrazy
- Unboxholics
- despoina13
- Robert_6
- camil
- mixaelaaa
- tsiobieman
- grtt
- gmoutzour
- DimitraA.
- Alessandra Eliza
- melmel
- eukleidhs1821
- Adamkonstantinidhs
- suaimhneas
- Maraki_lar_1980
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- hirasawayui
- ggl
- AggelikiGr
- Totreno
- jj!
- Rene2004
- pax91
- Dmzk
- SIAmia
- kordella
- Ellis
- Destiny3
- Antonia Alexandra
- paolo1
- phleidhs
- marww
- globglogabgalab
- afantos
- Intruder123
- Dark_kronos
- lugar
- Indiana Jones
- cannot_log_in
- elmak
- aggorf
- Δροσουλίτης
- edweimaste
- Shadowban
- alexd99
- arko
- User2350
- yellow
- Jim175
- χαχαχα
- Helen06
- Εχέμυθη
- exotic xo
- D_G
- fockos
- giannis256
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Maria_Xagorari
- Στεφανος56
- ag97
- P.Dam.
- SlimShady
- back2967
- Johnny15
- bigthor
- Ness
- β.βασίλης
- Anastasia_01
- FreeNotes
- Chiyo
- Rania00
- Maraki4you
- Metalhead_4_life
- Λάβος
- Μαύρος Πάγος
- lepipini
- thesecretfemme
- Roulaki
- Μαυρίκιος
- Galini66
- Ryuzaki
- Lila955
- Appolon
- mpapa
- Αρκτούρος
- Sevasti
- GiorgosAsi
- Meow
- mickey mouse
- Αλύτρωτος
- Stres
- Citylights
- constansn
- AK-92
- spring day
- Stelios725
- theodoraooo
- dionisos13
- Sherlockina
- memento_mori
- bruh_234
- fretoe
- oups
- Αρίκος
- Mexicanos
- petran_95
- Giii
- Kinan
- desp1naa
- Ωρορα
- George9989
- makis999
- Ariana2018
- Helen93
- maria12344
- Agisilaos
- korlef
- snowy
- Dreamer_SW
- Mapas26
- Mt73
- DioOsm
- Panos_02
- Cupid
- Nickx
- Jimmy20
- CiNeFiL
- L0st
- Viedo
- Nefeli_
- VasoGrimes
- Freddys
- ioannam
- Athens2002
- Kassiopi
- Johnman97
- Thundergirl
- Unseen skygge
- An_uknown_world
- T C
- Αλκης Κ.
- Karim10
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- johnietraf
- leo41
- Τάσος97
- Pasport
- Τodoroki
- azula
- Scott
- jims
- Cortes
- Freya Goddes
- harry akritas
- Luke.
- barkos
- Mhtrogoal
- aggelosst9
- Πέτρος Χουχούλης
- panamixagr97
- nucomer
- MarcoReus
- aye
- Snoopy Doo
- Νηματολάγνος
- allall1
- kogba
- orchidea
- uni77
- katelogic
- panagiotis econ
- Georgiapon25
- Ace of Spades
- Γατόπαρδος.
- Nikos 7
- ΖΗΤΩ Η ΝΔ
- Jocaste
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.