Οτι η οικουμενικότητα της ορθοδοξιας δεν ειναι απαραιτητα και σε καθε περιπτωση αδυναμία.
Προσωπικά δεν βρίσκω κατι κακό σε αυτό.
Μα ούτε κι εγω το θέλω οπως οι φιλελέδες και οι κοκκινοι. Αλλά κι αυτο που προτεινεις είναι ένωση βάσει λευκής φυλής που εγω το θεωρω μια σωβινιστική μπούρδα (συγγνωμη, όχι αυτό που λες, την ιδεα λεω μπούρδα).
Ιθαγενής είναι ο Έλληνας στην Ελλάδα, όχι ο Γερμανός στη Γερμανία και σίγουρα δεν υπάρχει ευρωπαική ταυτότητα.
Δυσκολα μπορω να αναγνωρισω συνύπαρξη όταν εχει σφαγιάσει ο παππούς του γερμανου σε Μικρασία και '40. Αν αυτα ειναι τα αδέλφια μας, τότε καλύτερα αδελφοκτόνοι (ιδεολογικά, όχι κυριολεκτικά).
Πρόβλημά της. Δεν είπα ποτε οτι ειμαι καλό παιδί. Τον Χριστό γουστάρω και ακολουθω μερικώς την Ορθοδοξία. Ουδέποτε παριστανα τον ενάρετο και πιστό πλήρως.
Το τι αμαρτια εχω εγω αγόρι μου πάνω μου και το τι όλοι μας, θα καλοπεράσουμε στις 3 μερες μετα το θάνατό μας.
ΥΓ: Και να σου πω κατι που καταρίπτει αυτο που έλεγες οτι ακουγες απο αυτό τον ιερωμένο του Ισλαμ. Ο Εθνικοσοσιαλισμός και ο Ισλαμισμός μια χαρά έχουν συγκοινωνουντα δοχεία. Τόσο στον ΒΠΠ με τα μοσουλμανικά τάγματα, όσο και στη σύγχρονη εποχή με τις τακτικές κάποιων παραφυάδων.
Εχω πέσει στην Πολιτεία τυχαία πάνω σε αυτό, δεν το εχω διαβάσει γιατι δε με ενδιαφέρουν τα του Ισλαμ, αλλά ρίξε μια ματια, δειχνει ενδιαφέρον
www.politeianet.gr