Η επικαιρότητα εν συντομία

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,881 μηνύματα.
Το δώρο των αναρχικών για τα 60 χρόνια της βασίλισσας της Αγγλίας! 8)

Στην περιοχή του κάστρου του Εδιμβούργου, όπου την προηγούμενη μέρα η πόλη με 21 κανονιοβολισμούς συμμετείχε στον εορτασμό των 60 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο, αναρχικοί ύψωσαν τη μαυροκόκκινη στη θέση της βρετανικής.

Στο κτίριο στο οποίο σηκώθηκε η σημαία στεγάζονται τα κεντρικά της Τράπεζας της Σκωτίας με ό,τι αυτό σημαίνει για τη δυσκολία του εγχειρήματος λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας.

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamsRevenge

Περιβόητο μέλος

Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,757 μηνύματα.
Απίστευτο κι όμως …Ελληνικό ! Η οικονομική κρίση και τα έξοδα οδήγησαν τους συγγενείς ενός 43χρονου τετραπληγικού να τον αφήσουν στο ΙΚΑ για να τον φροντίζουν

Συγγενείς 43χρονου τετραπληγικού από το Πλωμάρι της Λέσβου, πήραν σήμερα το πρωί τον ασθενή τους και με δανεικό φορείο τον μετέφεραν στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Μυτιλήνης.

Εκεί ειδοποίησαν τους διευθυντές του Ιδρύματος, ότι τους τον παραδίδουν, γιατί δεν μπορούν οικονομικά να τον συντηρήσουν.

Σύμφωνα με την οικογένεια του ασθενούς, εδώ και τρεις μήνες το ΙΚΑ τους έκοψε το επίδομά του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να του πάρουν ούτε τα φάρμακα, ούτε πάνες και ούτε άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Όπως γράφει το LesvosNews.gr που μίλησε με το διευθυντή του διοικητικού τμήματος του ΙΚΑ Μυτιλήνης κ. Κλαδογέννη, ο οποίος είπε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα σε ολόκληρη την Ελλάδα, αφού οι ασθενείς που παίρνουν το επίδομα αυτό, περνούν κάθε δύο χρόνια από επιτροπές.

Με εγκύκλιό του όμως το Υπουργείο Υγείας, άλλαξε πρόσφατα τον κανονισμό και τώρα δεν θα περνούν από επιτροπές, αλλά θα εξετάζονται κατ΄ οίκον από γιατρό, που θα επισκέπτεται τον ασθενή και θα συντάσσει την έκθεσή του.

Στη Λέσβο υπάρχουν περίπου 53 ασθενείς για να εξεταστούν από γιατρούς και λόγω της έλλειψης προσωπικού, οι εκθέσεις των γιατρών καθυστερήσουν σημαντικά, με αποτέλεσμα οι παραπληγικοί να μην εισπράττουν το επίδομα, για περισσότερο από πέντε μήνες χρονικό διάστημα.

Έτσι οι συγγενείς του ασθενούς από το Πλωμάρι, μη αντέχοντας στα οικονομικά έξοδα, αναγκάστηκαν να πάνε τον άνθρωπό τους στο ΙΚΑ και να τον «παραδώσουν» στους αρμοδίους.

Τελικά ύστερα από παρέμβαση του κ. Κλαδογέννη, ο ασθενής εξετάστηκε επί τόπου από γιατρό, ο οποίος συνέταξε και την έκθεση του, για να αποσταλεί στην αρμόδια επιτροπή προς έγκριση.

...κι επειδή μάλλον ο τετραπληγικός δεν αγανάκτησε και να "άρει τον κράββατον του και να περιπατήσει", που και να το έκανε, σε ουρά σε φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ θα κατέληγε για τα φάρμακα του, ελπίζουμε ότι θα του δώσουν το επίδομα κάποια στιγμή:whistle:... εγκαίρως:mad:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Γερμανοί τουρίστες "πλακώθηκαν" με Έλληνες για το Μνημόνιο!

Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με το FlashNews, η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσει, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη. Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Είναι η πρώτη φορά -τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περιοχή- που γίνεται τέτοιου είδους περιστατικό, με φόντο το... Μνημόνιο.

Πηγή:
https://gr.news.yahoo.com/γερμανοί-τουρίστες-πλακώθηκαν-με-έλληνες-για-το-μνημόνιο-155425806.html


Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται αστείο, αλλά μάλλον είναι τραγικό.
Εμείς τι να πούμε δηλαδή, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τα τοκοχρεωλύσια που πληρώνουμε, και, και, και... θέλει πολύ κουβέντα.
Τραγικό :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pantelis1992

Νεοφερμένος

Ο pantelis1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Χμμ οι ''πολιτισμένοι'' Γερμανοί οι οποίοι έχουν επίπεδο αλλά όταν φεύγουν από τη χώρα τους ξεφεύγουν και γίνονται χειρότεροι από γουρούνια(όπως και οι περισσότεροι τουρίστες) αποδεικνύωοντας ότι ο φόβος είναι αυτός που τους κάνει να φέρονται ''σωστά'' και όχι η παιδεία τους.
Όσο για το περιστατικό τι να πει κανείς φαίνετε έχουν δεχτεί γερή προπαγάνδα από τη χώρα τους για την κατάσταση που επικρατεί και κλασικά μας θεωρούν τεμπλέληδες,κατώτερους και οτι πρέπει να τους ευχαριστούμε και για τον αέρα που αναπνέουμε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Το 2011 δολοφονήθηκαν 76 άνθρωποι εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης τους :-o

Εβδομήντα έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλο τον κόσμο το 2011 εξαιτίας των συνδικαλιστικών δραστηριοτήτων τους, σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας (ΔΣΣ).

Σοκαριστικό, όμως, είναι και το ότι πολλοί ήταν αυτοί που προπηλακίστηκαν, συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν όχι για να κατακτήσουν και να αυξήσουν τα εργασιακά δικαιώματά τους, όπως θα θεωρείτο λογικό τον 21ο αιώνα, αλλά απλώς για να τα διαφυλάξουν και να τα διατηρήσουν στην εποχή των μνημονίων

Η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης επηρέασε το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ευρώπη, επισημαίνει η έκθεση της ΔΣΣ, που δημοσιεύεται σήμερα, Τετάρτη.



«Η Πορτογαλία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία περιόρισαν περισσότερο τα δικαιώματα των εργαζόμενων στο πλαίσιο των προγραμμάτων λιτότητας», επισημαίνει η ΔΣΣ, υπογραμμίζοντας ότι «οι σημαντικότερες αλλαγές σημειώθηκαν στην Ελλάδα».

Βεβαίως μακράν η πιο επικίνδυνη χώρα, παραμένει η Κολομβία.

Ενθαρρυντικό είναι πάντως ότι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές παρατηρείται μείωση των θανάτων. Το 2010, 91 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ξεπερνούσαν τους 140, επισημαίνει η ετήσια έκθεση για «τις παραβιάσεις των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων», που καλύπτει 143 χώρες.

Η Λατινική Αμερική παραμένει η ήπειρος όπου σημειώνονται οι περισσότερες δολοφονίες ανθρώπων εξαιτίας της συνδικαλιστικής τους δράσης, με την Κολομβία να έχει το ρεκόρ με 29 θανάτους, ενώ ακολουθεί η Γουατεμάλα με 10 και η Ονδούρα. Οκτώ συνδικαλιστές σκοτώθηκαν στην Ασία.

«Το 2011 ήταν δύσκολο και συχνά επικίνδυνο για τους εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο. Όσοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα απολύθηκαν, συνελήφθησαν ή φυλακίστηκαν, ή ακόμη σκοτώθηκαν», επισημαίνει η γενική γραμματέας της ΔΣΣ Σάραν Μπάροου, από την Αυστραλία.

Η έκθεση αναφέρεται επίσης στις δυσκολίες που παρατηρούνται σε κάποιες αναπτυγμένες χώρες, όπως η Νότια Κορέα και ο Καναδάς, «όπου η συντηρητική κυβέρνηση αποδυνάμωσε τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στις συλλογικές διαπραγματεύσεις».

Αντίθετα, η κατάσταση βελτιώθηκε στη Μιανμάρ, όπου ένας νέος νόμος «έθεσε τις βάσεις ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να δημιουργούν συνδικαλιστικές οργανώσεις», επισημαίνει η έκθεση.

Το ΔΣΣ εκπροσωπεί 175 εκατομμύρια εργαζόμενους που ανήκουν σε 308 οργανώσεις από 153 χώρες.

πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό ο Γεράσιμος Χουλιάρας
Ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας επιβεβαιώνει τις προβλέψεις του καθηγητή, Άκη Τσελέντη περί ισχυρού σεισμού.

Μάλιστα ο κ. Χουλιάρας δηλώνει πως είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι φόβοι του για έναν επικείμενο ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα θα επαληθευτούν.
Έντονη ανησυχία εκφράζει για κάποια ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» και «κίτρινα» στο σεισμό της Πάρνηθας το 1999.
Αναλυτικότερα ο κ. Χουλιάρας επισημαίνει πως «Πρέπει όλοι να δούμε με προσοχή τη σεισμική θωράκιση των κτιρίων μας. Αν γίνει ένας σεισμός μεγέθους 5,5 Ρίχτερ κάποια κτίρια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας θα πέσουν. Κτίρια όπως το παλιό Εφετείο, το κτίριο του ΙΚΑ στην Πειραιώς, αλλά και άλλα πολλά δημόσια κτίρια πρέπει να ελεγχθούν από τους ειδικούς. Γιατί όταν γίνει ο σεισμός μετά θα τρέχουμε όλοι μας να σώσουμε ότι μπορούμε. Και όλοι ευχόμαστε αν γίνει κάποιος σεισμός να γίνει στη θάλασσα για να μην έχουμε εικόνες όπως στην Ιταλία.
Ζούμε σε μια σεισμική χώρα. Αν κρίνουμε από τη στατιστική των σεισμών έχουμε κάθε μήνα έναν σεισμό μεγέθους 5 Ρίχτερ και κάθε χρόνο έναν σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ. Ισχυρό σεισμό έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό οπότε αν κρίνουμε από τη στατιστική περιμένουμε έναν τέτοιο σεισμό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το πότε και το πού».
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Άκρως ανησυχητικό ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψαραδέλλη

Διάσημο μέλος

Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,030 μηνύματα.
Πως γινεται καθε φορα που τυχαια εκπυρσοκροτει ενα οπλο, να βρισκει παντα στοχο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moxa15

Διάσημο μέλος

Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3,327 μηνύματα.
Πως γινεται καθε φορα που τυχαια εκπυρσοκροτει ενα οπλο, να βρισκει παντα στοχο;

σωστη η ατακα αλλα λαθος το περιστατικο στο οποιο αναφερεσαι κυριως σε μια εποχη που για τον λογο που πυροβόλησε το παλικαρι η χρυση αυγη ποιανει 4-6% .Οταν και αμα πας και μείνεις στο κεντρο με την υπερπληθωρα ή στην επαρχια με ελλειπή αστυνομευση τοτε θα με θυμηθεις...
:/::/::/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro Papas

Περιβόητο μέλος

Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4,300 μηνύματα.
Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς Πακιστανούς


Πακιστανούς μετανάστες επιχείρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής να κάψουν ζωντανούς άγνωστοι στη Ναύπακτο.
Ομάδα ατόμων, που μάλλον φορούσε κουκούλες και ήταν πενταμελής, έσπασε την πόρτα της εισόδου οικίας και πέταξε στο εσωτερικό, όπου κοιμούνταν οι μετανάστες, αναμμένο στουπί.
Ένας από τους μετανάστες πρόλαβε και έσβησε τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις, χωρίς να υπάρξει κάποιο θύμα ή τραυματισμός.


πηγη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dalian

Περιβόητο μέλος

Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,822 μηνύματα.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Η Ισπανία γιατί δεν ζητάει βοήθεια από την Κίνα και τη Ρωσία;

Είναι ορατό το ενδεχόμενο, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Ισπανία να ζητήσει τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη σωτηρία του τραπεζικού της συστήματος.
Νομίζω ότι είναι εύλογο το ερώτημα:
Η Ισπανία γιατί δεν αναζήτησε τα απαιτούμενα κεφάλαια εκτός Ευρωζώνης; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν προσέφυγε στη Κίνα, τη Ρωσία ή την Αμερική, Βόρεια και Λατινική, όπου έχει ισχυρές προσβάσεις;
Δεν το έκανε γιατί προφανώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον ή τα επιτόκια δεν θα ήταν ελκυστικά.
Αυτά για όσους μας παραμυθιάζουν, ότι μπορεί να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση και την άλλη μέρα η Ελλάδα θα …πλημμυρίσει από κεφάλαια τρίτων χωρών.


πολυ καλη παρατηρηση..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Εγώ έχω μια απορία:
Έρχομαι από την δουλειά μου κάθε μεσημέρι, και οι δικοί μου έχουν ανοιχτή την τηλεόραση και δείχνει κάποιο διάγγελμα του Βενιζέλου.
Την ανοίγω το απόγευμα, και σε όποιο κανάλι έχει ειδήσεις, έχει όλη την ώρα διάγγελμα του Βενιζέλου.
Πριν από λίγο ήρθα στο σπίτι, ανοιχτή η τηλεόραση να παίζει διάγγελμα του Βενιζέλου.
Ό,τι ώρα την ανοίξεις θα βλέπεις Βενιζέλο.
Τι γίνεται βρε παιδιά; Αυτός βγήκε πριν καν γίνουν οι εκλογές;
Γιατί τόσο πολύ Βενιζέλος πια; 13% μόνο δεν πήρε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,881 μηνύματα.
Γιατί τόσο πολύ Βενιζέλος πια; 13% μόνο δεν πήρε;

Γίνεται μια συντονισμένη, απέλπιδα προσπάθεια να επιζήσει το παλαιοκομματικό κράτος.
Απ' την μια ο Βενιζέλος να απορροφήσει ψήφους που θα πήγαιναν στο Σύριζα, απ' την άλλη η ΝΔ να πάρει ότι καμένο ακροδεξιό πρόβατο έχει ξεγλιστρήσει απ' το μαντρί.
Το αποτέλεσμα, να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, να διατηρήσει το +50 και να κάνει κυβέρνηση μνημονιακή με το ΠΑΣΟΚ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
...
Γιατί τόσο πολύ Βενιζέλος πια; 13% μόνο δεν πήρε;

Ε, από τότε που δεν υπάρχουν πια βασιλικοί, όλοι (εκτός απ' την Αλέκα και τον Αλέξη) έγιναν βενιζελικοί, στη βουλη(ση)!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kit-kat

Πολύ δραστήριο μέλος

Η kit-kat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1,739 μηνύματα.
οποτε τον βλέπεις αλλαζε καναλι!!! :hehe::hehe::hehe::hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
απέλπιδα προσπάθεια να επιζήσει το παλαιοκομματικό κράτος.

ναι,,γιαυτο πηγαν τοσοι στο συριζα

ολες οι παλαιοπασοκες καραβανες και γερασμενοι φαγωμενοι αριστεροι στο συριζα ειναι
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
κιαλλοι καυγαδες

αντε θα πεσουν και αλλες μπατσες..:worry:
κριση,,πολλα νευρα..

παντως σαν να ειχε δικιο ο βοριδης
η τσαπανιδου προσβληθηκε που ειπε ο βοριδης μπουρδολογιες τις μπουρδες της σπαστικιας της ψωνισμενης της κορης του Κωνσταντοπουλου

δεν μπορει η χωρα να βρισκεται στο χειλος του γκρεμου και η σταη η τσαπανιδου και διαφοροι αλλοι δημοσιογραφοι να χαριζουν ερωτησεις στους συριζαιους που λενε αερολογιες

φανερα τους δινουν χωρο να μην απαντανε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Έτσι για να καταλάβουν μερικοί ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες. Άγγελε, αυτόν ψηφίζεις, ε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
οχι,,ειμαι πατρα πώς να τον ψηφισω?

αλλα ειδα το βιντεο
και δεν απαγορευσε τιποτα ο βοριδης ,η τσαπανιδου του απαγορευσε να λεει μπουρδολογιες
οτι θελει θα λεει,,σιγα την βρισια,,μια αποψη ειναι
ο βοριδης απλα τα πηρε και φωναζε..αλλα θα του περναγε,,δεν χρειαζοταν να τον ταπωνει η τσαπα ..
χειροτερα τα εκανε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top