zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

αχ αλήθεια ;;; ωραία δεν είναι!!!έχετε και εσείς μαγαζί?
για να μην ειμαστε οφτοπικ, μπορουμε να τα πουμε με πμ? η καλυτερα, μσν? στο εχω ξαναστειλει σε αλλο πμ το μσν μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Φέτος ας πούμε σχεδίαζα να τα περάσω ολομόναχη.. δεν ξέρω.. είχα τις μάυρες μου.. αλλά τελικά δε με άφησαν..

Όπως και να ΄χει μου αρέσει πολύ αυτή η μέρα.. και ναι, θέλω να παίρνω πάντα τούρτα.. να σβήνω κεράκια.. να μου τραγουδάνε το γνωστό τραγουδάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου αρέσει να μου κάνουν τούρτα και να σβήσω τα κεράκια...κάθε χρόνο και 1 παραπάνω άντε να δούμε...
Λοιπόν μου αρέσει πλέον να τα περνάω έξω με φίλους καλούς...να πάμε σε ένα κέντρο...μπουζούκια κατά προτίμηση και να περάσουμε φίνα....!!!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Κάποιοι δεν θέλουν να το σκέφτονται, άλλοι περιμένουν πως και πως αυτή τη μέρα. Απ'τη μια σκέφτεσαι ότι πέρασες γερός, άλλον ένα χρόνο γεμάτο αναμνήσεις, απο την άλλη ότι σου μένει ένας λιγότερος. Σβήνετε ακόμα τα κεριά και κάνετε ευχή; Παίρνετε τα δώρα που θέλετε; Πως θέλετε να περνάτε αυτή τη μέρα; Με ποιούς; Εσείς πως νιώθετε;
xmmm...παλαιότερα τα περίμενα πως και πως... τα τελευταία γενέθλια που γιόρτασα ήταν τα 23α, όταν δλδ ήμουν ακόμη φοιτήτρια. Μετά... όπως τύχει...
Τα 24α τα πέρασα ...χωρίζοντας, τα 25 χάλια, τα 26α στην Κύπρο μόνη μου, μιας και με είχε στείλει η δουλειά ....
Φέτος, πέφτουν σάββατο (10.05) και με έχουν πρήξει οι γύρω μου να κάνω κάτι αλλά δεν το βλέπω...
Γενικά δεν στενοχωριέμαι (ακόμα!) για τα χρόνια που περνούν, απλά για μένα η μέρα λειτουργεί λίγο σαν απολογισμός ("που βρίσκεσαι τελικά σε σχέση με την προηγούμενη φορά που είχες γενέθλια;"), αλλά μετά τα περσινά έπαψα να τη νιώθω τόσο ξεχωριστή αυτή τη μέρα.

Κρίσεις ηλικίας δεν έχω ακόμα.

Αποτελεί μέρα απολογισμού για μένα συνήθως.M αρέσει να κρατάω τα καλά από τη χρονιά που πέρασε και να κοιτάω μπροστά.

Αυτό που θέλω είναι να την περνάω ήρεμα και με συγκεκριμένα άτομα.
Κρίσεις ηλικίας δεν έχω ακόμα.
Αποτελεί μέρα απολογισμού για μένα συνήθως.M αρέσει να κρατάω τα καλά από τη χρονιά που πέρασε και να κοιτάω μπροστά.
Αυτό θα έλειπε!!!!!!!! ......Άντε να μη μιλήσω άλλο!!!!!!!!!

Εγώ πάλι .... πάρτυ, πυροτεχνήματα, celebrities, κόκκινα χαλιά, show men, χαμός....σκέτη υπερπαραγωγή!!!!!!!!

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λυσανδρος
Νεοφερμένο μέλος

Ολα τα λεφτα!!!!!!!!

και το κεφαλι την επομενη μερα χαλια!!!!!!!

zanin
Διάσημο μέλος

ioakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

touvlo
Διάσημο μέλος

τι ωραίο θέμα! Και τι κρίμα για το κοριτσάκι εδώ, που έγραψε πριν από 15 χρόνια. Ίσως τώρα να είναι όλα καλάχα οταν ήμουν μικρή είχα κανε πάρτι και εγω έλειπα γιατί η γιατρός μου είχε πει πως ίσως είχα ανεμοβλογια. τελικά όλοι διασκέδασαν εκτός από εμένα.... που έλειπα
Fernando_A
Δραστήριο μέλος

Και εμένα με ενοχλεί αυτό, ειδικά άμα είναι στενό μου πρόσωπο. Γι'αυτό και βάζω υπενθυμίσεις για να μην ξεχάσω κανένανOύτε και εμένα μου αρέσει αυτή η μέρα...Μου τη σπάνε τα πάντα και ιδιαίτερα τα άτομα που ξεχνούν να μου πούν χρόνια πολλά...Εντάξει δεν το κάνουν επίτηδες αλλα εγώ ποτέ δεν ξεχνάω τέτοια γεγονότα και μου φένεται κάπως παράξενο όταν οι άλλοι το ξεχνούν!!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.