Βλέπω πως δεν είμαι η μόνη η οποία έχει απογοητευθεί απο τις φιλίες(δεν λέω πως με χαροποιεί αυτό το πράγμα...)
Έχω απογοητευτεί αρκετές φορές που πίστεψα σε άτομα και οπού πίστεψα πως δεν θα μου την φέρουν!αλλά μόνο μία κοπέλα με στιγμάτισε τόσο πολύ..οπου δεν θα έλεγα πως μου την έφερε..απλά δεν με πίστεψε!
Γνωριστήκαμε στο λύκειο και καθόμασταν και μαζί...!!Φαντάζεστε τι μάθημα κάναμε...!!

Τις κοπάνες μαζί...στα προβλήματα είτε δικά της είτε δικά μου να συμπαρασταθεί η μία στην άλλη και τα σχετικά!3 χρόνια όλη μέρα μαζί...!!!
Κάποια μέρα που είχαμε πάει για καφέ έτυχε να γνωρίσουμε έναν τύπο...!
Του άρεσε,της άρεσε και φαινόταν και καλό παιδί!
Φυσικά δεν βγαίναμε και πολύ τότε (φυσικό αφού είχε σχέση)
Μια χαρά πήγαιναν όλα,ώσπου έμαθα πως ο κύριος της τα φοράει κανονικά...!

Και μακάρι να ήμουν η μόνη που της τα έλεγα...!
Τον είχαν δεί και άτομα δικά μου έμπιστα....της τα έλεγα αλλά δεν με πίστεψε!
Έκανε μία συζήτηση με τον δικό της και γύρισε και είπε πως εγώ ζηλεύω και γι αυτό τα λέω...!Τον πίστεψε....

Σταμάτησε να μου μιλάει...σταμάτησε τα τηλέφωνα...!Εγώ της έλεγα να βγούμε...αλλα τίποτα.Πραγματικά ήταν σαν να μην μιλούσα με την αδερφή μου.....σαν να έχασα ένα δικό μου άτομο!!
Της είχε πεί να ξεκόψει απο μένα!!!!Είχαμε να μιλήσουμε 2 χρόνια...ωσπου έμαθα πως πάνε σοβαρά με το παιδί απο κοινούς γνωστούς.(κοιμόταν ακόμα στον ύπνο του δικαίου..)
Την πήρα τηλέφωνο να δώ τι κάνει...μετά απο λίγο καιρό και μου είπε πως τελικά χώρισε για τον λόγο πως της είπε ο πατέρας της πως τον είδε τον κύριο με άλλη....!!!
Προσπάθησα να την πλησιάσω όσο μπορούσα έτσι ωστε να ξανα έρθουμε πιο κοντά αλλά τίποτα...!!
Πολλές φορές έκατσα και αναρωτήθηκα αν έκανα κάτι λάθος....!!!!
Κι όμως δεν βρήκα κάτι.................