O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείτε να στειρίζονται σε αληθινα πράγματα , αν και δεν το νομίζωΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αν και στο συγκεκριμένο θέμα κι εγώ κλίνω υπέρ του οτι ήταν ψέμα, γενικά μην πιστευετε όποιο βιβλίο να ναι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα βιβλία του Π. Γιανν**λάκη που αν και είναι βιβλία (και μάλιστα μεγάλης κυκλοφορίες) είναι γεμάτα ανακρίβειες.![]()
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Black_Butter_flies
Νεοφερμένο μέλος

Τελοσπάντων όμως, ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά εδώ.
Εγώ λέω ότι πολλά τα λάθη για μια στημένη επιχείρηση...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνονταν τόσα λάθη, εκτός αν όλοι οι υπάλληλοι της NASA ήταν διακοπές και είχαν βάλει τις καθαρίστριες να το οργανώσουν.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για τι αποκλείεις το ενδεχόμενο απλώς να μην είχαν τα μέσα να διορθώσουν τα λάθη;Αρχική Δημοσίευση από Black_Butter_flies:Αν και το topic είναι dead εδώ και καιρό, θέλω να πω τη γνώμη μου γιατί το έχω ψάξει πολύ το θέμα.
Τελοσπάντων όμως, ήδη έχουν ειπωθεί αρκετά εδώ.
Εγώ λέω ότι πολλά τα λάθη για μια στημένη επιχείρηση...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνονταν τόσα λάθη, εκτός αν όλοι οι υπάλληλοι της NASA ήταν διακοπές και είχαν βάλει τις καθαρίστριες να το οργανώσουν.![]()

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τέλος, σύμφωνα με όσα άκουσα να λέει ένας γνωστός Έλληνας αστρονόμος (δε θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), οι αστροναύτες άφησαν σε μία από τις έξι προσσεληνώσεις τους στην επιφάνεια της Σελήνης μία μεταλλική πλάκα, η οποία είναι σήμερα ορατή ανά πάσα στιγμή απ' όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου...
Scandal
Διαχειριστής

nikita13
Διάσημο μέλος

Γιατί δεν μου το ανοίγει??Αρχική Δημοσίευση από giostau:Έψαξα και βρήκα το ντοκυμαντέρ που έλεγα...
όποιος το θέλει ας μπει στο ftp://wireless.eng.auth.gr:5002 να το κατεβάσει.
(είναι γύρω στα 140ΜΒ)

Μου κίνησες την περιέργεια και θέλω να το δω..

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εμένα μου ζητάει password
Και πολύ καλά σου κάνει!

(αν και εσύ πρέπει να το έχεις το pass... για τσέκαρε τα πμ της Λίας...)
Το αρχείο το έχω βγάλει, αλλά αν κάποιος το θέλει μπορώ να το ξαναβάλω...
Απλά πείτε μου!
Ξαναλέω ότι είναι 140ΜΒ οπότε χρήστες με dialup καλύτερα να το ξανασκεφτούν....
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

άστο τότε απλώς είχα την περιέργεια να το δώΑρχική Δημοσίευση από giostau:Το αρχείο το έχω βγάλει, αλλά αν κάποιος το θέλει μπορώ να το ξαναβάλω...
Απλά πείτε μου!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
εκτός αν ήρθαν όταν έλειπα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό πρέπει να ήταν που είχα δει παλιότερα και ανέφερα κάπου στην αρχή αυτού του θέματος.
Σε μερικές φωτό θεωρώ πολύ πειστική την εξήγηση της NASA και πολύ lame τις κατηγορίες, σε άλλες μου φαίνεται lame η εξήγηση της NASA(αν υπάρχει) και πειστικές τις κατηγορίες.

Τι να πεις...

Eιδικά αυτό είναι πολύ lame απο τη μεριά του αρθρογράφου. Όποιοσδήποτε με στοιχειώδεις γνώσεις χημείας γνωρίζει οτι μπορει να υπάρξει καυση χωρίς φλόγα.Για να καταλάβω: οι άκατοι είχανε καύση αλλά χωρίς φλόγα..; OK MAN !!!
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Εγώ πιστεύω ότι όντως εκείνη η προσελήνωση δεν έγινε. Το ότι τελικά πήγαμε στο φεγγάρι είναι σίγουρο, απλά δεν πήγαμε εκείνη τη μέρα!
Υπάρχει ένα ντοκυμαντέρ που εξηγεί όλα τα παράξενα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Δεν είναι μόνο οι σκιές, είναι ο ουρανός όπου δεν φαίνονται καθόλου αστέρια, και διάφορες άλλες λεπτομέριες.
(Κάπου το έχω, αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να το μοιράσω)
Απλά τότε έπρεπε οι Αμερικάνοι να βγουν μπροστά από τους Ρώσους στο διάστημα. Οπότε αφού δεν κατάφεραν να κάνουν την προσελήνωση, την σκηνοθέτησαν!
το έχω δει και εγώ αυτό το ντοκιμαντέρ αλλά δεν με έπεισε! Πολύ μεγάλη κομπίνα ρε παιδιά! Και έπειτα αν πράγματι είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχαν εμπλακεί πολλά άτομα στην κομπίνα (Σκηνοθέτης, υπεύθυνοι φωτισμού, ηχολήπτες, ειδικοί για τα εφέ, πληρωμένοι επιστήμονες στους διαστημικούς σταθμούς που θα επιβεβαίωναν τις επικοινωνίες που είχαν με το φεγγάρι και τους αστροναύτες, οι αστροναύτες που θα πρέπει να ψεύδονται για μια ζωή, οι συγγνείς των αστροναυτών που σίγουρα θα μυρίζονταν το ψέμα, ο ιδιοκτήτης του στούντιο κτλ κτλ κτλ) Δηλαδή ουσιαστικά αν ήταν ψέμα θα είχε αποκαλυφθεί μετά από λίγο καιρό. Κάποιος θα το μαρτυρούσε!
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

https://www.badastronomy.com
https://www.badastronomy.com/bablog
https://www.badastronomy.com/bablog
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Plait (debunker): [...]But the very important factor is that the Apollo mission did not sit there and plow through the Van Allen belts. They actually went up and above them. In fact, they only sort of nicked the edge, they were only in the Van Allen belt for about an hour.[...]
[...]
Sibrel (conspiracy theorist): [...]And CNN reported the following, which I'll quote word-for-word: "The radiation belt surrounding the Earth is more dangerous that previously believed." Inside of their shielding, inside of their spacesuits, inside of the glass, they could see the radiation with their eyes shut! I interviewed Alan Bean and I said "What do you think about the radiation belts?" and he said, ON CAMERA, "We did not go through them"!
Plait: Oops!

Καλό ξημέρωμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.