Hunter
Περιβόητο μέλος

εμαθα ομως γρηγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

ακόμα το θυμάμε και φρικάρω, ιδικά όταν βλέπω το σημάδι απο τα 9 ράματα που έφαγε στο κεφάλι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Οταν τράκαρα με τον αδερφό μου, τον είδα με το αίμα στο κεφάλι και νόμιζα ότι θα τον έχανα, είμουν συνοδηγός και όταν τον είδα η καρδιά μου χτύπησε κόκκινο, έτρεξα κάπου 500 μέτρα για να φωνάξω ασθενοφόρο και άλλα 500 για να γυρίσω και μόλις ΄γύρισα πίσω λυποθύμησα, η υπερένταση εκείνη την στιγμή μεγάλη, πόσο μάλλν να βλέπεις ανοιγμένο το κεφάλι του ίδιου σου του αδερφού αφού πρώτα είχες καρφοθεί στην προεξοχή που στηρίζετε ο καθρευτης της πάπιας![]()
![]()
ακόμα το θυμάμε και φρικάρω, ιδικά όταν βλέπω το σημάδι απο τα 9 ράματα που έφαγε στο κεφάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Το ίδιο περίπου ένιωσα και στον σεισμό του 99 που αναρωτιόμουν αν θα προλάβω να βγω..
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Η μάνα μου σκάλιζε με την τσουγκράνα ενώ εγώ είχα εκείνο το τεράστιο δρεπάνι που κρατάει ο Χάρος στις ταινίες και έκοβα με δύναμη τα μεγάλα χόρτα.
Ξαφνικά, έτσι όπως είχα βάλει όλη μου τη δύναμη, το δρεπάνι δεν "πιάνει" πάνω στα χόρτα, αλλά αντίθετα κάνω σχεδόν μια επί τόπου στροφή με αυτό περνώντας το κοφτερό σημείο του 1 εκατοστό από το σώμα της μάνας μου!!!

Μιλάμε χέστηκα πάνω μου! Πάλι καλά δεν έπαθε τίποτα, αλλά μετά παράτησα την δουλειά στην μέση γιατί δεν μπορούσα να συνέλθω από το σοκ!
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

- Στο σεισμό του '99 ήμουν με τον μπαμπά μου κάτω από την κάσα της πόρτας της κουζίνας και ακούγαμε μέσα να σπάνε τα πράγματα.. Φοβήθηκα οτι θα γκρεμιστεί το σπίτι κ οτι θα θαφτώ στα χαλάσματα κ έλεγα στο μπαμπά μου οτι τον αγαπώ ωστε να είναι αυτές οι τελευταίες μου λέξεις και αν θα φύγω από αυτή την ζωή να το ξέρει.. Παρεπιπτόντως ήμουν πολύ πολύ τυχερή.... Την ώρα του σεισμού ήμουν στην κουζίνα, αν ήμουν στο δωμάτιο μου θα μου είχε καρφωθεί στην κοιλιά ή στο στήθος μια πολύ βαριά κορνίζα από καθρέφτη που είχα ψηλά πάνω απο το κρεβάτι μου.
- Όταν είχε κάνει κάτι εξετάσεις ο μπαμπάς μου κ δεν είχαν βγεί καλές.. Έκλαιγα 3 μέρες μέχρι να βγούν κ τα υπόλοιπα αποτελέσματα..
- Όταν το αγόρι μου είχε μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητο του... Δεν ήμουν μέσα αλλά μόνο στην ιδέα οτι έγινε όπως έγινε το αμάξι, οτι άνοιξαν αερόσακοι κλπ ήμουν 2 μέρες χωρίς φαγητό κ ύπνο από το σοκ... Ευχαριστούσα τον Θεό που δεν έπαθε τίποτα κ έκλαιγα που δεν ήμουν μαζί του να του σταθώ..
- Αυτό το περνάω τα 2 τελευταία χρόνια, όταν νόμιζα οτι είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.. Τον ίδιο φόβο έχω κ τώρα.. Ελπίζω να το θυμάμαι σαν φόβο παιδιά κ αυτό μετά από καιρό...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

η μία ήταν όταν είχα στην ευθύνη μου τον τότε 10 ετών ανιψιό μου κι εγώ ήμουν 20
τρώγαμε... και του έκατσε ένα κομμάτι κρέας στο λαιμό και πνιγόταν....
το πως τον έσωσα δεν μπορώ να το περιγράψω... αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμα και σήμερα δεν κάθομαι παρέα με παιδιά που τρώνε γιατί φοβάμαι και αγχώνομαι. Σκέφτομαι από τώρα πως θα αντιμετωπίσω αυτό το φόβο μου σε σχέση με το δικό μου παιδί

η δεύτερη ήταν πριν λίγο καιρό....
στην φάση που έπρεπε να μπω στο εξεταστήριο για τη λήψη του τροφοβλάστη....
επειδή στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σε αυτό το σημείο είχαμε χάσει το μωρό.... μου είχε μείνει...
έκλαιγα κάνα μισάωρο στο σαλόνι του ΙΑΣΩ απ τον φόβο (απίστευτη ρομπιά

σίγουρα έχω φοβηθεί πολλές φορές ... και στο σεισμό του 99... και στον σεισμό του 80φεύγα... (πότε ήταν?

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρειάζεται να πω ότι όταν πέρναγα από δίπλα είδα έναν παππού 65 χρονών minimum να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτα και ούτε καν να γυρίσει το κεφάλι δεξιά να κοιτάξει? Ούτε να φρενάρω και να τον βρίσω δεν είχα το κουράγιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Στο σεισμό του 99 επίσης, έκανα δεκαπέντε ημέρες να ξανακοιμηθώ μέσα σε σπίτι (ναι, στο αμάξι την έβγαζα

Αλλά ο φόβος που δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω, ήταν εκείνος που είδα στα μάτια του παππού μου πριν πεθάνει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

"Ο μπαμπάς σου δεν είναι καλά.. θες να πάμε να τον δεις;". 2.20 την νύχτα..
ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Όταν ο κολλητός μου ήταν στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός για τρεις μέρες και τελικά έχασε τη μάχη...Φόβος ...είναι λίγη η λέξη....
και μετά μόνο πόνος...πολύς πόνος...υπερβολικά πολύς....

love_angel
Επιφανές μέλος

περασα μετα τη χειροτερη εβδομαδα της ζωης μου μεσα στο κλαμα αλλα τωρα εχω συνηθισει!!! ολα καλα!
Loupo
Νεοφερμένο μέλος

οταν πριν λιγους μηνες εφυγε η μανα μου κλαιγοντας κ με αφησε μονη σε ξενη πολη...
περασα μετα τη χειροτερη εβδομαδα της ζωης μου μεσα στο κλαμα αλλα τωρα εχω συνηθισει!!! ολα καλα!
τουλάχιστον σε άφησε για καλό...
εγώ όταν πρίν από κάποιες γιορτές χριστουγέννων άνοιξα την τηλεόραση και είδα την φωτογραφία ενώς πολύ καλού μου φίλου συνοριοφύλακα. Δύστιχώς είχε σκοτωθεί.
ακόμα με ποναέι ο χαμός του...

love_angel
Επιφανές μέλος

συλληπητηρια...
dimitral
Δραστήριο μέλος

βρεθηκα σε ημιλυποθημη κατασταση,οσοι βρεθηκαν στο σημειο περιποιηθηκαν εμενα αντι για το "θυμα" ,το οποιο τελικα αποδεικτηκε οτι δεν ειχε παθει τιποτα και ηταν απο εκεινους τους τυπους που πεταγονται ξαφνικα μπροστα σου για να παρουν λεφτα απο την ασφαλεια (ω!ναι συμβαινουν και αυτα ,δεν ειναι μονο στις ταινιες)
μεχρι να ξεκαθαριστει η υποθεση ,να βγουν οι εξετασεις ,να παμε για καταθεση ,να μιλησω με ασφαλεια .......ασπρισε μια τουφα στο μαλλι!
love_angel
Επιφανές μέλος

οταν πανω σε εναν καβγα με τη μητερα μου ,ο οποιος ηταν πολυ εντονος, ξαφνικα λιποθυμησε κ μετα στον υπνο της παραμιλαγε... δε θα το ξεχασω ποτε οταν την ειδα σωριαζεται νομιζα οτι τα χανω ολα...
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκείνη τη στιγμή έβλεπα όλες τις σχολές να ανεβαίνουν απο μια μονάδα παραπάνω απ'τις προβλέψεις κ για λίγο πίστεψα οτι έμεινα εκτός για δεύτερη φορά. Ο φόβος μου ήταν απόλυτα δικαιολογημένος γιατί πέρασα για μόλις 13 μόρια!
Μέχρι να το δω όμως άσπρισαν τα μαλλιά μου απ'το φόβο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.