Η στιγμή που νιώσατε τον μεγαλύτερο φόβο

Η πρώτη φορά ήταν όταν τράκαρα! όταν ξανατράκαρα είπα: ωχ, πάλι τα ίδια!!! :crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μεγαλύτερος φόβος...;

Φόβο που να με παραλύει,θυμάμαι να ένιωσα όταν μια φορά πήγε να χτυπήσει την αδελφή μου φορτηγό... Ή μια άλλη φορά που παραλίγο να πνιγεί :(.
Φόβο για μένα, ένιωσα μια φορά που σκεφτόμουν τον θάνατο. Δεν ξέρω,τότε με τρόμαζε άπειρα η ιδέα, και μια μέρα που κάθισα και το σκέφτηκα, τρόμαξα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Γενικά πάντως περισσότερο φοβάμαι για την οικογένεια μου, παρά για εμένα. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν ακουσα τη φραση: θελω να μιλησουμε...

Ξυπνωντας απο ονειρο στο οποιο ειχα δει τον Αρχαγγελο Μιχαηλ...
Παραδοξο να νιωθεις φοβο,και ομως...

Ξυπνώντας από εφιάλτη νιώθοντας αυτό το σφίξιμο στην καρδιά... :(

Οταν η αδερφη μου εκδηλωσε συμπτωματα μανιοκαταθλιψης νομισα οτι τρελαινεται κ οταν ο αντρας μου διαγνωστηκε μενχρονια νεφρικη ανεπαρκεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back