Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 20:04 Ο Jack of Spades: #141 15-03-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Εκτός αν σπάσει και ομολογήσει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς γι' αυτό βγάζουν δημοσιεύματα του στυλ «η αστυνομία τα ξέρει όλα», «σύντομα θα έχουμε συλλήψεις» κ.λπ. μπας και πάει και τα ξεράσει μόνη της...αλλά απ' όσο ξέρω από έναν γνωστό εκεί κάτω αυτοί μια χαρά ζωάρα κάνουν, βγαίνουν μπεκροπίνουν κ.λπ. και κανένας δεν τολμάει ούτε καν να τους στραβοκοιτάξει γιατί έχουν βάλει μπρος τους δικηγόρους και με το παραμικρό βαράνε αγωγές στο ψαχνό! Οπότε τζίφος κι αυτό! DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 22:03 Ο DumeNuke έγραψε: #142 15-03-22 22:03 Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η Aura έγραψε: #143 15-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... 3 παιδιά πέθαναν και λένε ότι το έκανε η μάνα ή και οι γονείς Δεν πιστεύω να θες πιο αναλυτικά.. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #144 16-03-22 15:33 Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας για το πανάκι με το αίμα της Ίριδας - Γιατί το ζήτησε πίσω Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:25 Η Πουπουλίνα: #145 18-03-22 19:25 Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από back2967: Εκτός αν σπάσει και ομολογήσει. Click για ανάπτυξη... Προφανώς γι' αυτό βγάζουν δημοσιεύματα του στυλ «η αστυνομία τα ξέρει όλα», «σύντομα θα έχουμε συλλήψεις» κ.λπ. μπας και πάει και τα ξεράσει μόνη της...αλλά απ' όσο ξέρω από έναν γνωστό εκεί κάτω αυτοί μια χαρά ζωάρα κάνουν, βγαίνουν μπεκροπίνουν κ.λπ. και κανένας δεν τολμάει ούτε καν να τους στραβοκοιτάξει γιατί έχουν βάλει μπρος τους δικηγόρους και με το παραμικρό βαράνε αγωγές στο ψαχνό! Οπότε τζίφος κι αυτό!
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 22:03 Ο DumeNuke έγραψε: #142 15-03-22 22:03 Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η Aura έγραψε: #143 15-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... 3 παιδιά πέθαναν και λένε ότι το έκανε η μάνα ή και οι γονείς Δεν πιστεύω να θες πιο αναλυτικά.. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #144 16-03-22 15:33 Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας για το πανάκι με το αίμα της Ίριδας - Γιατί το ζήτησε πίσω Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:25 Η Πουπουλίνα: #145 18-03-22 19:25 Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2022 στις 22:54 Η Aura έγραψε: #143 15-03-22 22:54 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... 3 παιδιά πέθαναν και λένε ότι το έκανε η μάνα ή και οι γονείς Δεν πιστεύω να θες πιο αναλυτικά.. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #144 16-03-22 15:33 Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας για το πανάκι με το αίμα της Ίριδας - Γιατί το ζήτησε πίσω Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:25 Η Πουπουλίνα: #145 18-03-22 19:25 Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... 3 παιδιά πέθαναν και λένε ότι το έκανε η μάνα ή και οι γονείς Δεν πιστεύω να θες πιο αναλυτικά..
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2022 στις 15:33 Η Πουπουλίνα: #144 16-03-22 15:33 Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας για το πανάκι με το αίμα της Ίριδας - Γιατί το ζήτησε πίσω Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:25 Η Πουπουλίνα: #145 18-03-22 19:25 Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας για το πανάκι με το αίμα της Ίριδας - Γιατί το ζήτησε πίσω Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε www.enikos.gr
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:25 Η Πουπουλίνα: #145 18-03-22 19:25 Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.210 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #146 18-03-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Πάτρα: Σε ποιο νοσοκομείο είχε ρωτήσει η μητέρα εάν υπάρχουν κάμερες; Οι πληροφορίες και η κατάθεση νοσηλεύτριας Νέα στοιχεία βλέπουν το "φως" σχετικά με το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Οι γονείς των www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2022 στις 20:22 Ο Jack of Spades: #147 18-03-22 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ας την βάλουν μέσα επιτέλους. Εγώ παρακαλώ να γίνω πατέρας ώστε να είμαι ευτυχισμένος και εκείνη σκότωσε ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ και μετά πήγαινε να διασκεδάζει. Click για ανάπτυξη... Όλοι αυτό λέμε, αλλά με λόγια κι ενδείξεις (κι Ελληνικές αρχές για γέλια και για κλάματα) δε γίνεται τίποτα...
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 01:33 Ο nPb έγραψε: #148 19-03-22 01:33 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι παίζει με την υπόθεση; Click για ανάπτυξη... Το θέμα το έχει αναλάβει η Τατιάνα και η Νικολούλη. Σε καλύπτει; Εκτός από την τραγική ιστορία του "μη δικαιολογημένου" θανάτου τριων παιδιών, το θέμα έχει αρχίζει και γίνεται κίτρινο επειδή τα σουργελάδικα ψάχνουν για τηλεοπτικούς μαϊντανούς. Ποτέ δεν κατάλαβα τον ρόλο της τηλεόρασης στην ανθρώπινη τραγωδία και όχι μόνο σε αυτό το θέμα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 09:17 Η Πουπουλίνα: #149 19-03-22 09:17 Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάτρα: Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια του "Φως στο Τούνελ" Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει τις αποκαλύψεις και τις έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. www.enikos.gr
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:48 Η Πουπουλίνα: #150 19-03-22 17:48 Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:55 Η BeatrixKiddo: #151 19-03-22 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ενταξει αν ισχυουν αυτα μιλαμε για την ντροπη του γυνασικειου φυλου..τι να λεμε... Ελεγε στον πρωην οτι πασχει αποο καρκινο και να την παντρευτει για να περασει καλα τις τελευταιες μερες της ζωης της..δηλαδη για εκτελεση ειναι η βρωμα.. Πάτρα-Φως στο Τούνελ: Μαρτυρίες "φωτιά" για τη μάνα των παιδιών - "Μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο" Σημαντικές είναι οι αποκαλύψεις στο Φως στο Τούνελ για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2022 στις 17:58 Η Πουπουλίνα: #152 19-03-22 17:58 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Και μυθομανης;; Όλε όλε ολεεεε μαζευτε την.... Ο πατέρας ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει πραγματικά....λέτε να ξέρει; Click για ανάπτυξη... Μυθομανης για να τυλιξει τον αλλον και να την παντρευτει.Λεγεται οτι των τωρινο συζυγο της τον εκβιαζε με τα παιδια...δηλαδη αν φυγεις θα τα σκοτωσω,,αυτος εφευγε,,αυτη σκοτωνε το ενα..κλπ.ΑΝ ισχυει αυτο ειναι για κρεμασμα και οι δυο.Αλλα πραγματικα το λεω με επιφυλαξη.,.αλλα αν εχει γινει εγκλημα που ολα αυτο δειχνουν..ειτε για να εκδικηθει αυτον τα σκοτωνε,και αυτος ηξερε..,ειτε για να την λυπηθει και να καθεται μαζι της. ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Μαρτίου 2022 Πάτρα: Νέες πληροφορίες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά - Το τασάκι με γόπες και η νοσηλεία της Τζωρτζίνας στην εντατική Στην τελική ευθεία βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η εξιχνίαση της υπόθεσης-θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Η www.enikos.gr
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 14:08 Η BeatrixKiddo: #153 20-03-22 14:08 Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει...
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:03 Ο fmarulezkd: #154 20-03-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Πάντως οσο και αν πιστευω ότι η μάνα είναι σίγουρα ενοχη και θα έπρεπε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά... Με εκνευρίζει αφάνταστα ότι δημοσιογράφοι που μόνο και μόνο για να ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής έχουν πάει και παίρνουν τηλέφωνα σε ξαδερφια θείους φίλους της μάνας δεν ξέρω και εγώ που αλλού έχουν πάρει ενώ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ. Την έχουν δει Νικολούλη και βλέπω τη μια τη συγκεκριμένη στο Μέγκα και είναι πάνω από ώρα που παίρνει τηλέφωνα και ρωτάει... Click για ανάπτυξη... Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 18:05 Η Πουπουλίνα: #155 20-03-22 18:05 Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το οτι η αστυνομια ΟΦΕΙΛΕΙ να δεσει την υποθεση,οποτε και αυτο καθιστα μακρια την αναμονη..δεν σημαινει οτι ειμαστε κουρτορνιθια.Τι κανει νιαου νιαου ειναι.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. Τωρα αν εσυ εχεις αμφιβολιες να το κοιταξεις.Η με αλλα λογια το λεμε και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και δηθενια.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:48 Η BeatrixKiddo: #156 20-03-22 20:48 Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Οι δημοσιογράφοι απλα ακολουθούν τις επιθυμίες του κοινού. Στη προκειμένη περίπτωση η επιθυμία των εστεκιωτων δικαστών είναι να ακούνε (ψευδο)νεα που ενισχύουν την θέση "είδες, τα έλεγα εγω". Σκέψου πόσο εκνευριστικό είναι αυτό για την οικογένεια, που αν ειναι αθώα, περα απο τον χαμό των παιδιών ζούνε και όλο αυτο. Click για ανάπτυξη... το γεγονος οτι επιστημονες αρμοδιοι ειναι ακομα διστακτικοι αν οχι σιγουροι οτι κατι δεν παει καλα με τη μανα νομιζω τα λεει ολα απο μονιο του.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαρτίου 2022 στις 20:59 Ο Guest 881237: #157 20-03-22 20:59 Μόνο εμένα μου θυμίζει την υπόθεση της Gypsy??? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.905 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:11 Η Πουπουλίνα: #158 21-03-22 18:11 Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.969 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 18:40 Η Joji έγραψε: #159 21-03-22 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα… Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Ώπα…
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.336 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2022 στις 19:05 Ο Jack of Spades: #160 21-03-22 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού;
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Λιγο της μενει ... Νέα μαρτυρία για την Πάτρα: Η "απειλή αυτοκτονίας" της Ρούλας, λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο Μία νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η μαρτυρία αφορά στη μητέρα των τριών www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... Το ότι η τύπισσα είναι καρακατιναριό τι σχέση (μπορεί να) έχει νομικά με την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού;