kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Εγώ ΑΡΗ και ΑΡΗάννα και θα τα βαφτίσω στον Ολυμπο...Ναι, θέλω να κάνω παιδιά. Θα κάνω ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Θα τα ονομάσω Φρούμπι και Φρούμπο αντίστοιχα.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως γιατί είναι κάτι το οποίο μπορείς να κανονίσεις;![]()
Μπορώ να κανονίσω Ηρώ μου, ότι στα 30 θα κάνω δύο παιδιά και θα είναι και δίδυμα και θα μένω και σε μεζονέτα στην Εκάλη??

όχι! Γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω παιδιά - πόσο μάλλον να είναι δίδυμα, αν θα έχω καν σχέση, αν εκείνος θα είναι σε φάση για να κάνει παιδί, αν μπορεί να κάνει παιδί, και ... και ... και...
Απάντησέ μου λοιπόν αν θες, πώς μπορώ να το κανονίσω??
Εδιτ: με εκείνη την έννοια το έλεγα, όπως το εννοεί η Ζωή

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ.
Αλλά δεν θα το πιέσω κιόλας.αν κάτσει,έκατσε...
Θα θελα να γίνει σε μια περίοδο που θα μαι καλά,θα έχω βρει κάποιον που να αγαπάω κ να με αγαπάει.
Θέλω 3...τώρα θα δούμε!
σχετικά με την ηλικία δν ξέρω...υποθέτω κάπου στα 30 θα ταν καλά.
Όλα είναι σχετικά,δν μπορώ-ούτε κ θέλω-να τ προγραμματίσω...
υγεία κ αγάπη να υπάρχει και όλα θα βρουν τον δρόμο τους...
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Για φαντάσου το άλλο...Να προσπαθεί εκείνος να σε αφήσει έγγυο και να παίρνεις αντισυλληπτικά...Μπορώ να κανονίσω Ηρώ μου, ότι στα 30 θα κάνω δύο παιδιά και θα είναι και δίδυμα και θα μένω και σε μεζονέτα στην Εκάλη??
όχι! Γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω παιδιά - πόσο μάλλον να είναι δίδυμα, αν θα έχω καν σχέση, αν εκείνος θα είναι σε φάση για να κάνει παιδί, αν μπορεί να κάνει παιδί, και ... και ... και...
Απάντησέ μου λοιπόν αν θες, πώς μπορώ να το κανονίσω??
Εδιτ: με εκείνη την έννοια το έλεγα, όπως το εννοεί η Ζωή![]()

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα το κρίνει το ποιόν του είδους αν του αξίζει να αντέξει στο χρόνο. Ενός είδους που αλληλοσκοτώνεται, καταστρέφει το περιβάλλον και πατά επί πτωμάτων, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό του κέρδους. Ο βαθμός στον οποίο μου πέφτει λόγος είναι αν θα επιλέξω να τεκνοποιήσω. Ο καθένας τα ζυγίζει και κανονίζει την πορεία του.αυτο δεν θα το κρινουμε εμεις..
αλλα η φυση τυχη θεος συμπαν..
οπως θελετε..
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Mπορεί η σειρά να αλλάξει και να αλλάζει συνεχώς όπως λες.Μπορεί επίσης και να προκύψειLife is what happens when u're busy making plans.. Οπότε συγγνώμη που σου το λέω αλλά η σειρά σου θα χαλάσει πολλές φορές...
Για αυτό δεν καταλαβαίνω πώς με τόση σιγουριά λένε κάποιοι ότι " Τότε θα κάνω παιδιά"

Ε εντάξει.Είπαμε, προτεραιότητες.Όχι ηλικιακά όρια.Στα 25 θα χω παντρευτεί στα 30 θα κάνω παιδί κτλ.Τι ακριβώς μπορείς να κανονίσεις; Μπορεί εγώ να πω ότι θέλω στα 26 που λογικά θα έχω ήδη ξεκινήσει την ειδικότητα να κάνω παιδί αλλά δεν ξέρω αν όντως θα έχω ξεκινήσει, πώς θα είναι οι συνθήκες, αν θα έχω αρκετά χρήματα, αν θα έχω άντρα (το βασικότερο το έβαλα στο τέλος).

[
Εγώ ΑΡΗ και ΑΡΗάννα και θα τα βαφτίσω στον Ολυμπο...
Και αν κάνεις τρίτο θα το βαφτίσουμε Παύλο

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Ε εντάξει.Είπαμε, προτεραιότητες.Όχι ηλικιακά όρια.Στα 25 θα χω παντρευτεί στα 30 θα κάνω παιδί κτλ.![]()
Αν πω, η καριέρα πρώτα, σημαίνει ότι μια ζωή θα έχω την καριέρα ως 1η προτεραιότητα;
Επίσης, εσύ ως άνδρας μπορείς να κάνεις παιδιά όποτε θες. Εγώ ως γυναίκα έχω περιορισμένα περιθώρια

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Η γιαγιά μου το πρώτο το έκανε στα 51 της και μετά κάθε χρόνο από 1.Αν πω, η καριέρα πρώτα, σημαίνει ότι μια ζωή θα έχω την καριέρα ως 1η προτεραιότητα;
Επίσης, εσύ ως άνδρας μπορείς να κάνεις παιδιά όποτε θες. Εγώ ως γυναίκα έχω περιορισμένα περιθώρια![]()
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Η γιαγιά μου το πρώτο το έκανε στα 51 της και μετά κάθε χρόνο από 1.

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Στα τέσσερα. Και κάποια έχουν διαφορά 2 χρόνια και όχι 1.Μάλιστα...Στα πόσα παιδιά σταμάτησε;
![]()
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

antonisk
Νεοφερμένο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν είπα αυτό, απλά να μην λέμε ότι δεν μπορείτε να γεννήσετε μετά τα 40.Και τι λες ακριβώς δηλαδή; Ότι μπορώ να περιμένω μέχρι τα 50;

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Αν πω, η καριέρα πρώτα, σημαίνει ότι μια ζωή θα έχω την καριέρα ως 1η προτεραιότητα;
Όχι απαραίτητα.Άλλο να καθιερωθείς κάπου και άλλο να είσαι άπληστος και να κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή αυτό.Εξάλλου,εγώ μίλησα για μένα,που σπουδάζω δασολογία και μπορεί να χω καθιερωθεί πιο γρήγορα από ότι εσύ που έχεις πολλά χρόνια σπουδών

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.