Δίδυμα κοριτσάκια...
Όμορφες οι σκέψεις σας και με πήγαν πολύ μακριά....
Μάλλον είμαι η "μαμά" της όλης παρέας....
Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε όμως, θυμηθείτε πως πάνω από όλα, να είναι γερά......
Το πότε θα έρθουν, πως θα έρθουν δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εξαρτάται πάντα από εμάς.
Όσο για το χάσμα ηλικιών και το αν υπάρχει είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Είμαι 35 και η μητέρα μου 50 αλλά...καμία σχέση.
Δεν είναι πάντα θέμα ηλικίας, αλλά θέμα παιδείας. Κι όχι πάντα αυτή που αποκομίζουμε από το σχολείο.
Με τα παιδιά μου έχω 30 χρόνια διαφορά, ευελπιστώ ότι θα τα πηγαίνουμε καλά...
Δεν μπόρεσα δυστυχώς να τα προυπαντήσω νωρίτερα, καθώς το θέμα "εξωσωματική" ήταν από ταμπού έως απαγορευμένο δια ροπάλου.
Jenny μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα γερό και υγιές μωράκι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου.

Φιλιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Embrance
Νεοφερμένο μέλος

Θα ηθελα 3 παιδια,εκ των οποιων το ενα κοριτσι.
Σκεφτομαι επισης σοβαρα το ενδεχομενο να υοθετησω και κανενα(αν εχω 2 δικα μου + 1 υοθ.[παλι δικο μου ετσι?] = 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ παιδια!)
Αλα αυτο δεν εξαρτατε μονο απο εμενα,αλα και απο την συντροφο που θα εχω και το τι θελει και αυτη.

Από ηλικία... Ε, στα 28 μεριά έλεγα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

3 παιδάκια...2 κορίτσια...ένα αγόρι...σειρά δεν με ενδιαφέρει και ηλικία μετά τα 30 και πριν τα 40...απλά δεν με βλέπω πιο νωρίς 8)
Πώς και μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα; Λοιπόν Vkey θυμάσαι που μου είχες βάλει ένα + σε άλλο θέμα επειδή είχα πει ότι μ΄αρέσουν τα παιδιά; Λοιπόν είδα κι αυτό εδώ που έχεις γράψει και γέλασα αρκετά... Οκ ταιριάζουν οι απόψεις μας περί παιδιών

Λοιπόν κι εγώ 3 σκέφτομαι. 2 κορίτσια και 1 αγόρι, ή όπως θέλουν, όμως ένα σίγουρα κορίτσι! Θα προτιμούσα πρώτο ένα κοριτσάκι. Εγώ θα ήθελα ήδη να έχω κάνει ένα τουλάχιστον, όμως πρέπει πρώτα να έχω βρει και την βασίλισσά μου, έτσι δεν πάει;

Οπότε δύσκολα τα πράγματα για μένα! Πρέπει να συνεχίσω το ψάξιμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

crazy lover
Δραστήριο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα... μαλλον δύο με τρία.. κοριτσάκι οπωσδήποτε το πρώτο (καλά και αγοράκι να ειναι δεν με χαλάει) και αγοράκι το δεύτερο.. για το τρίτο δεν έχω προτίμηση αλλα μαλλον κοριτσάκι πάλι...

για ηλικία.. ε, σε κανά δυό χρόνια θα ήθελα να κάνω το πρώτο..

αλλά όπως λέει και το γιδάκι, "μωρέ, ας είναι υγιές/υγιή.. κι ας είναι ό,τι θέλουν κι όσα έρθουν...!"

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και για να απαντήσω.. Βασικά μου αρκεί ένα παιδί, κατά προτίμηση κοριτσάκι, αλλά το ιδανικό μου θα ήταν να κάνω δύο, για να είναι αδέρφια (είμαι μοναχοπαίδι και βλέπω τις φίλες μου που έχουν αδερφούς/ές και ζηλεύω..). Αν πάντως είναι να κάνω δύο, προτιμώ το μεγαλύτερο να είναι αγόρι και το μικρότερο κορίτσι..
Επειδή όμως έχω μπλέξει με άντρα του οποίου όλο το σόϊ κάνει αγοράκια μονίμως, το βλέπω χλωμό να αγοράζω ποτέ τα παιδικά φουστανάκια που βλέπω και λιμπίζομαι.. :p
Βασικά και πέρα από την πλάκα.. γερό να είναι και ας είναι ό,τι θέλει! Ας κατουράει κι όρθιο, τι να κάνουμε! :p
underwater
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Πώς και μου είχε ξεφύγει αυτό το θέμα; Λοιπόν Vkey θυμάσαι που μου είχες βάλει ένα + σε άλλο θέμα επειδή είχα πει ότι μ΄αρέσουν τα παιδιά; Λοιπόν είδα κι αυτό εδώ που έχεις γράψει και γέλασα αρκετά... Οκ ταιριάζουν οι απόψεις μας περί παιδιών.
Λοιπόν κι εγώ 3 σκέφτομαι. 2 κορίτσια και 1 αγόρι, ή όπως θέλουν, όμως ένα σίγουρα κορίτσι! Θα προτιμούσα πρώτο ένα κοριτσάκι. Εγώ θα ήθελα ήδη να έχω κάνει ένα τουλάχιστον, όμως πρέπει πρώτα να έχω βρει και την βασίλισσά μου, έτσι δεν πάει;Επομένως το βλέπω κι εγώ για μετά τα 30. Επίσης θα πρέπει η βασίλισσα να συμφωνεί με τη άποψή μου περί παιδιών. Τέλος θα πρέπει να υπάρχει και μια σχετική οικονομική άνεση για τα 3 παιδιά! Πάντως μέχρι τώρα (και φίλες και σχέσεις) η άποψή τους είναι: 1) ένα παιδί και πολύ είναι, 2) ένα ή το πολύ δύο, 3) είπες κάτι για τρία παιδιά; Μόνο αν η μια από τις δύο γέννες είναι δίδυμα!
Οπότε δύσκολα τα πράγματα για μένα! Πρέπει να συνεχίσω το ψάξιμο![]()
Aν και το είδα τώρα σου ξαναβάζω + 1000

Οκ κι εγώ γέλασα....Ειδικά με του οτι θες 2 κορίτσακια και ένα αγόρι...και γενικά οτι θες τουλάχιστον ένα κορίτσι...Αχ...κι εγώ....

Τώρα αν πω οτι κι εγώ θα ήθελα να έχω ήδη ένα παιδάκι θα ακούσω ότι είμαι μικρή να σκέφτομαι τα παιζάκια ε;

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα για το φύλο ε? Για να είμαι ειλικρηνής πάντα ήθελα γιούς,ή έστω ένα κι ένα όχι για το θέμα προίκας ή κάτι τέτοιο αλλά γιατί φοβόμουν πως σε ένα κορίτσι, επειδή εγώ έκανα πολύ άστατη ζωή από μικρή, θα ήμουν πολύ αυστηρή και υπεπροστατευτική σαν μάνα. Βέβαια τώρα που έχω είδη 2 γιους κατά έναν τρόπο (εγώ παιδιά μου τα νιώθω κι ας είναι από προηγούμενο γάμο του άντρα μου) ήθελα κορίτσι. Είχαμε πεί εξ αρχής πως θα κάνουμε μόνο 1 παιδί καθώς τα έξοδα είναι πολλά, και το εισόδημά μας δεν ευνωεί για περισσότερα. Κι έτσι θέλαμε κορίτσι για να είμαστε "πλήρεις". Δεν έκατσε αλλά το σίγουρο είναι πως το λατρεύουμε το ίδιο! Πάντως δεν ήθελα ποτέ πολλά παιδιά. Ηθελα μέχρι 2 ωστε να μπορώ να τα ανθρέψω σωστά χωρίς να τους λείψει κάτι και να έχω χρόνο και διάθεση να είμαι εξίσου καλή μάνα αλλά και σύζηγος! Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια και ναι μεν μ'αρέσουν πολύ τα παιδιά αλλά όταν είναι πολλά δεν προλαβαίνεις να τα χαρείς ούτε να σε χαρούν! Οσο για προσωπικό χρόνο τον ξεχνάς!! Και δεν θα ήθελα ποτέ να τα φορτώνω σε γιαγιάδες ή σε άλλους για να μπορώ να πάω έστω στο super market! Αλλο να τα κρατάνε γιατί θέλουν και γιατί έχουν την άνεση κι άλλο να φορτώνεις στους άλλους ευθήνες δικές σου!
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατι θελετε ολες να κανετε κοριτσακια?
και εγω κοριτσακι θελω.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.