Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα είναι στα αμήχανα χέρια που έχουν συνηθίσει...
εκεί εισβάλει το μπεγλέρι!
και ένα ποτήρι νερό... ακόμα και το βούρτσισμα των δοντιών βοηθάνε πολύ όταν σας πιάνει κρίση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το παλευουμε το παλευουμε!! Το μπεγλερι ειναι το πρωτο που ξεθαψα οταν ειπα θα το κοψω! Αλλα ειπαμε συνεχιζουμε!Η λύση είναι ... μπεγλέρι και νερό
Το πρόβλημα είναι στα αμήχανα χέρια που έχουν συνηθίσει...
εκεί εισβάλει το μπεγλέρι!
και ένα ποτήρι νερό... ακόμα και το βούρτσισμα των δοντιών βοηθάνε πολύ όταν σας πιάνει κρίση![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το παλευουμε το παλευουμε!! Το μπεγλερι ειναι το πρωτο που ξεθαψα οταν ειπα θα το κοψω! Αλλα ειπαμε συνεχιζουμε!
να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ θετικά....
όταν σε ρωτάνε, μην απαντάς "είμαι σε διαδικασία να το κόψω"... να λες "ΤΟ ΕΚΟΨΑ!"
μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αμφισβητεί... μην επιτρέπεις να σου λένε... "καλααααααααα κι εγώ το έχω κόψει 40 φορές... θα το ξαναρχίσεις μωρε κι εσύ..."
παιδιά άλλοι κόβουν τα ναρκωτικά έχοντας ισχυρούς σωματικούς πόνους και σπασμούς...
το τσιγάρο είναι μόνο μια ιδέα!

κρατήστε γερά βρε! ένας μήνας είναι που θα το σκέφτεστε και μετά ούτε που θα το θυμάστε!
dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω παντως σε ευχαριστω, σε ευχαριστω πολυ για ολα οσα λες!Ξερεις οι προσωπικοι μας φιλοι δεν ασχολουνται τοσο με το προβλημα μας.Πιο πολυ σχολιαζουν χλευαστικα σιγουρα οχι λογω κακιας αλλα ισως λογω αγνοιας του θεματος.να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ θετικά....
όταν σε ρωτάνε, μην απαντάς "είμαι σε διαδικασία να το κόψω"... να λες "ΤΟ ΕΚΟΨΑ!"
μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αμφισβητεί... μην επιτρέπεις να σου λένε... "καλααααααααα κι εγώ το έχω κόψει 40 φορές... θα το ξαναρχίσεις μωρε κι εσύ..."
παιδιά άλλοι κόβουν τα ναρκωτικά έχοντας ισχυρούς σωματικούς πόνους και σπασμούς...
το τσιγάρο είναι μόνο μια ιδέα!
κρατήστε γερά βρε! ένας μήνας είναι που θα το σκέφτεστε και μετά ούτε που θα το θυμάστε!
Γι αυτο δεν το πολυ συζηταω παρα μονο εδω, που ετσι βρηκα και το στεκι!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εγω παντως σε ευχαριστω, σε ευχαριστω πολυ για ολα οσα λες!Ξερεις οι προσωπικοι μας φιλοι δεν ασχολουνται τοσο με το προβλημα μας.Πιο πολυ σχολιαζουν χλευαστικα σιγουρα οχι λογω κακιας αλλα ισως λογω αγνοιας του θεματος.
Γι αυτο δεν το πολυ συζηταω παρα μονο εδω, που ετσι βρηκα και το στεκι!
δυστυχώς... χλευάζουν λόγω αδυναμίας χαρακτήρα να ακολουθήσουν....
και επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... γιαυτό σου είπα μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αμφισβητεί και να σου κόβει τα φτερά

επειδή έχω περάσει αυτό το στάδιο που βρίσκεσαι τώρα, ξέρω πάρα πολύ καλά πως είναι...
σε 3 μήνες θα κλείσω 2 χρόνια χωρίς τζούρα....
αν ψάξεις στα αρχικά ποστ... θα δεις πως άνοιξε αυτό το θέμα

διάβασε το απ την αρχή αν δεν βαριέσαι... έχει ένα ενδιαφέρον
εφόσον μπορώ με πέντε κουβέντες να σας βοηθήσω σε αυτο που έχω ήδη περάσει, το κάνω με χαρά μου! η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό... και δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν το χάνουμε εμείς... ή κάποιος πολύ αγαπημένος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

διάβασε το ποστ #31

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχετικα με την υγεια μου αρχισε παλι να με απασχολει το θεμα παλι τοσο ζεστα.Αλλα κραταω την "πισινη" στις σκεψεις μου και το ξαναναβω διοτι υπηρξαν γιατροι που ειπαν πως το προβλημα δεν το επηρεασε τοσο το τσιγαρο.Αλοιμονο δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο αλλα ετσι για την ιστορια.δυστυχώς... χλευάζουν λόγω αδυναμίας χαρακτήρα να ακολουθήσουν....
και επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... γιαυτό σου είπα μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε αμφισβητεί και να σου κόβει τα φτερά
επειδή έχω περάσει αυτό το στάδιο που βρίσκεσαι τώρα, ξέρω πάρα πολύ καλά πως είναι...
σε 3 μήνες θα κλείσω 2 χρόνια χωρίς τζούρα....
αν ψάξεις στα αρχικά ποστ... θα δεις πως άνοιξε αυτό το θέμα
διάβασε το απ την αρχή αν δεν βαριέσαι... έχει ένα ενδιαφέρον
εφόσον μπορώ με πέντε κουβέντες να σας βοηθήσω σε αυτο που έχω ήδη περάσει, το κάνω με χαρά μου! η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό... και δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνο όταν το χάνουμε εμείς... ή κάποιος πολύ αγαπημένος![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σχετικα με την υγεια μου αρχισε παλι να με απασχολει το θεμα παλι τοσο ζεστα.Αλλα κραταω την "πισινη" στις σκεψεις μου και το ξαναναβω διοτι υπηρξαν γιατροι που ειπαν πως το προβλημα δεν το επηρεασε τοσο το τσιγαρο.Αλοιμονο δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο αλλα ετσι για την ιστορια.
έχασα τη μητέρα μου 63 ετών το 2006 επειδή δεν μπορούσε να επιβληθεί στην εξάρτηση της για το κάπνισμα...
σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου, να μην χρειαστείς ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος τέτοιου είδους "μέσα" για να πεισθεί ότι θα έπρεπε να το κόψει...
όπως είπα και πριν... πραγματικά θα σε βοηθήσει να διαβάσεις το θέμα απ την αρχή....
διάβασε οπωσδήποτε το 31 ποστ

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον θα γινω κουραστικος αλλα σε ευχαριστω που ασχολεισαι τοσο!έκανα μια αναδρομή στα πρώτα ποστ...
διάβασε το ποστ #31![]()
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και προσοχή σε όσους μασάνε τσίχλες νικοτίνης - έχω ακούσει πως αν τρως τέτοιες και ανάβεις και τσιγάρο μπορείς να σου δημιουργήσεις πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια τι και ίσως λέω βλακείες, αλλά ψάξτε το λίγο αν έχετε σκοπό να τις τρώτε και να κάνετε και ένα, δύο τσιγάρα!

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα διαβασα ολα και πραγματικα με βοηθησαν.Εχω πεισμωσει για την ωρα τουλαχιστον και πηρα δυναμη.Η συνεχεια εξελισεται.....έχασα τη μητέρα μου 63 ετών το 2006 επειδή δεν μπορούσε να επιβληθεί στην εξάρτηση της για το κάπνισμα...
σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου, να μην χρειαστείς ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος τέτοιου είδους "μέσα" για να πεισθεί ότι θα έπρεπε να το κόψει...
όπως είπα και πριν... πραγματικά θα σε βοηθήσει να διαβάσεις το θέμα απ την αρχή....
διάβασε οπωσδήποτε το 31 ποστ![]()
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σκέψου το.. δίνω ένα χιλιάρικο τον χρόνο για να καταστρέφω τα πνευμόνια μου!

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σημειώνω για λόγους ηθικού τελευταιο τσιγαρο:Μεσημέρι πρωτοχρονιάς.
3 μερες χωρις τζουρα? Keep walking!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Το δικό μου τελευταίο τσιγάρο ήταν το βράδυ στις 29 Δεκεμβρίου 2007! Έχω να καπνίσω από πέρσι, χούχου!

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημειώνω για λόγους ηθικού τελευταιο τσιγαρο:Μεσημέρι πρωτοχρονιάς.
τώρα λοιπόν μάθε την εξής αλήθεια....
το σώμα σου έχει απεξαρτηθεί απ τη νικοτίνη κατά 70%... αυτό που πλέον το αποζητάει είναι το μυαλό σου κι όχι το σώμα σου

πλέον είναι καθαρά στο χέρι σου
dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πήρα κάτι από όλες τις ιστορίες και κυρίως από αυτή της "καΛής επιρροή " όπως αποδεικνύεται!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ σήμερα είμαι στην 6η μέρα χωρίς τσιγάρο (νομίζω, δεν ήμουν ποτέ καλή στο μέτρημα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.