mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Τα κατάφερες; Μπράβο!ΤΕΛΟΣ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ευχαριστω

mindcircus
Περιβόητο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Σε ποσες μερες σταματουν τα στερητικα για οσους το χετε κοψει;
Διαρκης μαχη ειναι αυτο το πραγμα νομιζω.Οταν το χα κοψει για αρκετο καιρο,καθε μερα ελεγα στον εαυτο μου ''ΔΕ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ''.Και οντως για ενα διαστημα του ειχα επιβληθει πολυ πολυ καλα! Θελει να το εχεις παρει οντως αποφαση.Ευχομαι να τα καταφερεις

ανωνυμε* :δεν υπαρχει αριθμος πακετων συγκεκριμενος για να εθιστεις

mindcircus
Περιβόητο μέλος

*Ο εθισμος στην νικοτινη δημιουργειται με το πρωτο τσιγαρο. Και ειναι τοσο υπουλη... Κι ακομα πιο υπουλοι αυτοι που μας την εχουνε πλασαρει ως - ελα μωρε δεν θα παθεις τιποτα-... Απο κει και περα αν υπαρξει αντισταση στο δευτερο, σημαινει πωσ οκ πειρΑματιστηκες, δε συνεδεσες, προχωρας. Συνηθως αυτοι που προχωρουν σε δευτερο και τριτο, αρχιζουν και συνδεουν εγκεφαλικα καταστασεις, χειροτερη εξαρτηση κι απο την οργανικη..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

πότε αρχίζω να γελάω;Σε ποσες μερες σταματουν τα στερητικα για οσους το χετε κοψει;

mindcircus
Περιβόητο μέλος

πότε αρχίζω να γελάω;![]()
Που ειναι το αστειο βρε καημενο;
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

2 μήνες το χα κόψει και τα στερητικά δε φεύγαν !Που ειναι το αστειο βρε καημενο;

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Μindiricus, αν καταφερεις να συνηθίσεις αυτες τις παρενέργειες,οπως λες, τοτε εισαι σε καλο δρομο. Σαφως και ο οργανισμος αλλαζει,η λειτουργια του δηλαδη και προφανως του ΄΄κακοφενεται΄΄ ,η νικοτινη και η πισσα που τοσο καιρο δεχόταν, να μην υπαρχουν πια.
Σε λιγο ομως,θα παψουν να υπαρχουν αυτα και θεωρω οτι ειναι στοίχημα με τον εαυτο μας γενικα το να καταπολεμησουμε τα παιχνιδια του μυαλου,σ αυτο το θεμα τουλαχιστον.
*σορρυ αν φαινεται καπως ο τροπος που μιλαω,απλα εχω εντρυφησει στο θεμα κοβω το τσιγαρο

-και ξαναρχιζω το τσιγαρο μετα απο κατι μηνες εννοειται- :p
mindcircus
Περιβόητο μέλος

2 μήνες το χα κόψει και τα στερητικά δε φεύγαν !![]()
Για να ξεκαθαρισουμε. Σε ποια στερητικα αναφερεσαι; Στον βηχα; Στον πονοκεφαλο; Εγω αναφερομαι στα οργανικα( φυσικα σωματικα) κι οχι στα εγκεφαλικα! Νομιζω δεν εγινα αντιληπτη και νομιζω πως το ξαναρχισες εσυ αν δεν κανω λαθος.
Πουθενα δεν ειναι το αστειο και το θεμα γενικα,ειναι σοβαρο, γιατι οπως εχουμε τονίσει πολλοι,η ΥΓΕΙΑ πρεπει να ειναι πρωτο μελημα του καθενα.
Μindiricus, αν καταφερεις να συνηθίσεις αυτες τις παρενέργειες,οπως λες, τοτε εισαι σε καλο δρομο. Σαφως και ο οργανισμος αλλαζει,η λειτουργια του δηλαδη και προφανως του ΄΄κακοφενεται΄΄ ,η νικοτινη και η πισσα που τοσο καιρο δεχόταν, να μην υπαρχουν πια.
Σε λιγο ομως,θα παψουν να υπαρχουν αυτα και θεωρω οτι ειναι στοίχημα με τον εαυτο μας γενικα το να καταπολεμησουμε τα παιχνιδια του μυαλου,σ αυτο το θεμα τουλαχιστον.
*σορρυ αν φαινεται καπως ο τροπος που μιλαω,απλα εχω εντρυφησει στο θεμα κοβω το τσιγαρο
-και ξαναρχιζω το τσιγαρο μετα απο κατι μηνες εννοειται- :p
Τωρα καπνιζεισ παλι;
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Τωρα καπνιζεισ παλι;
Nαι ,αλλα μπορει να κανω 4 η 5 τη μερα,οχι παραπανω.
Παλιοτερα καπνιζα 2 πακετα τη μερα μερικες φορες,ημουν σε πολυ κακη φαση,σε σχεση με την εξαρτηση μου.
Μικροτερη το κοβα για 2 βδομαδες και ειχα συμπτωματα οπως αυτα που περιγραφεις-τα στερητικα που λες- ετρεμαν τα χερια μου, επρεπε να απασχολω καπως τα χερια μου οποτε ασχολιομουν με τα μαλλια μου και διαφορα αλλα τετοια ωραια.
Καποτε το χα κοψει και για ενα χρονο και μετα εγινε παλι κατι και δεν αντεξα στην πιεση...
(αν και ενταξει πλεον ειμαι της αποψης οτι το να αρχιζεις το καπνισμα ,λογω προβληματων,ειναι γελοιο)
Πλεον, τα χω ξεπερασει ολα αυτα και νιωθω σιγουρη και ουτε θελω να το αυξησω.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Παρολο που καπνιζεις λιγα, εισαι καπνιστρια. Ανα πασα ωρα και στιγμη μπορουν να αυξηθουν τα τσιγαρα ημερησιως. Παντως αν θελεις να το κοψεις, μπορω να σου πω τι εκανα εγω. Με βοηθεια ομως. Μου ειχαν πει φιλοι για μια μεθοδο και περιμενα να δω τα αποτελεσματα τους. Πετυχαν κι ετσι την ακολουθησα κι εγω. Ποτε δεν εκανα καμμια αλλη προσπαθεια. Πρωτη φορα στη ζωη μου βιωνω τετοιες στιγμες μετα απο πααααρα πολλα χρονια! Παντως σιγουρα δε χρειαζεται η δυναμη της θελησης για να κοψεις το τσιγαρο. Την λογικη σου θελει... Νομιζω ταλαιπωρηθηκες πολυ ολες αυτες τις φορες, προφανως και θελεις να το σταματησεις μετα απο τοσες προσπαθειες..
Φυσικα,αυτο θα ηταν το ιδανικο.
Υγεια,λεφτα , γενικα θα ηταν μαλλον ενα προβλημα λιγοτερο.
Οποτε θες μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου ,γιατι οντως ταλαιπωρήθηκα και η προοπτικη του να το κοψω οριστικα μου φαινεται οτι καλυτερο στη φαση που ειμαι

Αν τα καταφερω αυτη τη φορα,κερναω καφεΔΕΣ.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Φυσικα,αυτο θα ηταν το ιδανικο.
Υγεια,λεφτα , γενικα θα ηταν μαλλον ενα προβλημα λιγοτερο.
Οποτε θες μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου ,γιατι οντως ταλαιπωρήθηκα και η προοπτικη του να το κοψω οριστικα μου φαινεται οτι καλυτερο στη φαση που ειμαι
Αν τα καταφερω αυτη τη φορα,κερναω καφεΔΕΣ.![]()
Βασικα ειναι μια νεα ζωη. Εγω ηδη παρολο που υπαρχουν στιγμες που με κυνηγα ο εθισμος, ολη η υπολοιπη μερα κυλα δημιουργικα και καθαρα. Δεν βγαζω κιτρινιλες απο το στομα μου, αφηνω ανοιχτο το ινβερτερ χωρις να σκαω η να το χαλαω, εχω πιο ωραια γευση, εχω ξεμυρισει τα ρουχα μου, δεν αδειαζω τασακια και πολλα ακομα που πρεπει καποια στιγμη να τα γραψω για να εχω να θυμαμαι. Θα σου στειλω πμ για τη μεθοδο.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Στερητικά εννοώ τα "συμπτώματα" που εμφανίζονται αφότου κόψω το τσιγάρο (τουλάχιστον εγώ) πχ τρέμουλο, νεύρα, για κάποιιο λογο μεγαλύτερη παραγωγή ιδρώτα κτλΓια να ξεκαθαρισουμε. Σε ποια στερητικα αναφερεσαι; Στον βηχα; Στον πονοκεφαλο; Εγω αναφερομαι στα οργανικα( φυσικα σωματικα) κι οχι στα εγκεφαλικα! Νομιζω δεν εγινα αντιληπτη και νομιζω πως το ξαναρχισες εσυ αν δεν κανω λαθος.
Επίσης, το τσιγάρο δεν είναι 100% σίγουρο ότι βλάπτει την υγεία. It's up to our genes!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Επίσης, το τσιγάρο δεν είναι 100% σίγουρο ότι βλάπτει την υγεία. It's up to our genes!
... Αλλο ενα θυμα των καπνοβιομηχανιων...
Αλλα τι να κανουμε..
Χρειαζονται και τα κοροιδα σε αυτη την ζωη μπας και βγει και κανα φραγκο και κινηθει η οικονομια...
Εγω Παντως αρνουμαι να παιζω πλεον αυτον τον ρολο!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

what the fuck? Βασικά σε ποιο μέρος του μηνύματος αναφέρεσαι;... Αλλο ενα θυμα των καπνοβιομηχανιων...
Αλλα τι να κανουμε..
Χρειαζονται και τα κοροιδα σε αυτη την ζωη μπας και βγει και κανα φραγκο και κινηθει η οικονομια...
Εγω Παντως αρνουμαι να παιζω πλεον αυτον τον ρολο!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.