mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω αποφασισα να περασω στο ηλεκτρονικο. Αιντε να δουμε....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ο κολλητός μου το είχε κόψει για 12 χρόνια. Τώρα που βρίσκεται σε φάση διαζυγίου το ξανάρχισε. Οταν τον είδα να βγάζει το πακέτο από την τσέπη του φρίκαρα. Μου είπε "καλύτερα αυτό παρά ψυχοφάρμακα". Ουδέν σχόλιον...
Όντως καλύτερα αυτό παρά ψυχοφάρμακα.
Ας ορθοποδήσει λίγο και ας το ξανακόψει.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος

transcendence
Νεοφερμένο μέλος

Θαρραλέος για κάτι που δεν κάνω;Και μπραβο σου... Τι να πω... Εισαι θαρραλεος!!
Εγω αποφασισα να περασω στο ηλεκτρονικο. Αιντε να δουμε....

Ηλεκτρονικό; Ο φόκος κάνει εισαγωγή από ebay, βρήκε κάποιον που πουλάει σε εξευτελιστικές τιμές, τραβάς τζούρα και χάνεις τη μνήμη σου! Θα σου τα δώσει με ένα μικρό καπέλο, το κέρδος του

Τα υποκατάστατα δεν "λειτουργούν", και όχι μόνο ...στο κάπνισμα, αφού το ξέρεις

Από τη χαρά του;Ο κολλητός μου το είχε κόψει για 12 χρόνια. Τώρα που βρίσκεται σε φάση διαζυγίου το ξανάρχισε.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Σας προειδοποιεί ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία όχι μόνο τη δική σας αλλά και όσων βρίσκονται δίπλα σας. Δεν πρόκειται για κάποιον γιατρό αλλά για μια διαφημιστική πινακίδα στη Στοκχόλμη.
Πρόκειται για μια πινακίδα με την ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός συνηθισμένου άνδρα, δεν ξαφνιάζει κανέναν από τους διερχόμενους, ωστόσο όλα αλλάζουν όταν κάποιος ή κάποιοι καπνιστές περνούν από το σημείο. Τότε ο εικονιζόμενος, ως παθητικός καπνιστής, διπλώνεται και αρχίζει να βήχει έντονα ξαφνιάζοντας τους καπνιστές που του το προκάλεσαν.
Όταν ο βήχας σταματά στην πινακίδα εμφανίζονται οι μάρκες διάφορων τσιχλών νικοτίνης. Επίσης προβάλλονται μηνύματα που αφορούν στη λήψη αποφάσεων με αφορμή το νέο έτος. «Ζήσε περισσότερο και πιο υγιή ζωή» γράφει ένα άλλο μήνυμα.
Η πινακίδα, η οποία είναι εξοπλισμένη με ειδικούς αισθητήρες για να συλλαμβάνει τον καπνό, έχει τοποθετηθεί σε πολυσύχναστο σημείο της Στοκχόλμης όπου έχει παρατηρηθεί ότι διέρχονται πολλοί καπνιστές.
Σημειώνεται ότι η Σουηδία έχει το μικρότερο ποσοστό καπνιστών στην Ευρώπη, μόλις ένα 13% σύμφωνα με στοιχεία του 2012.
πηγή: https://www.huffingtonpost.gr/
juste un instant
Επιφανές μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Μια πρώτη δοκιμή έγινε. Λίγα πράγματα, ούτε διήμερο, αλλά είχαμε ένα ατομικό ρεκόρ αποχής τουλάχιστον 10ετίας. Κρατάμε αυτή την έστω μικρή νίκη και τη γνώση πλέον του τι τσιμπούκι πρέπει να 'ναι το όλο εγχείρημα.
Ελπίζουμε να επανέλθουμε στο θέμα με νέα milestones.

Guest 454371
Επισκέπτης

Guest 220514
Επισκέπτης

dum dum boy
Διάσημο μέλος

camil
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 220514
Επισκέπτης

πάντα μπορείς,αν βρεις κάποια λύση πες μου και μένα. θέλω να το κόψω, αλλά δεν μπορώ.![]()
απλά δεν θέλεις…

Joji
Επιφανές μέλος

Έχεις υπάρξει και εσύ υπερβολικά εθισμένη και κατάφερες να ξεφύγεις από αυτό με επιτυχία ή απλά υποθέτεις;πάντα μπορείς,
απλά δεν θέλεις…
![]()
Guest 220514
Επισκέπτης

Μπαααααα υποθέσεις δεν κάνω εγώ.Έχεις υπάρξει και εσύ υπερβολικά εθισμένη και κατάφερες να ξεφύγεις από αυτό με επιτυχία ή απλά υποθέτεις;
μόνο παρατηρήσεις

J.Cameron
Εκκολαπτόμενο μέλος

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

Άλλο να καπνισεις ένα τσιγάρο ενώ πίνεις ένα ποτό και άλλο να καπνισεις πακέτα. Όταν φτάσεις σε σημείο να καπνίζεις πακέτα είναι τρομερά δύσκολο για τον οργανισμό αν πας και το κόψεις μαχαίρι.Για να κοψει καποιος το τσιγαρο χρειαζεται τεραστια προσπαθεια εκ μερους, τοσο στην αρχη οσο και στην συνεχεια.Προσωπικα, αν και εχω προσπαθησει αρκετα να το μειωσω, δεν μπορω να μην καπνισω οταν βγαινω εξω και πινω ενα ποτο.Απλα παιδια μην το αρχισετε ποτε, οσο ωραιο και αν ειναι, οι συνεπειες του ειναι καταστροφικες σε σχεση με την ευχαριστηση που προσφερει.
Ίσως ένα σταδιακό κόψιμο δηλαδή από 40 τσιγάρα πας στα 35 ...στα 30...στα 25... Αλλά αυτό σε μεγάλο βάθος χρόνου γιατι άμα το κάνεις σε 10 μέρες θα πάθει σοκ ο οργανισμός από την στέρηση
Άλλο να καπνισεις ένα τσιγάρο ενώ πίνεις ένα ποτό και άλλο να καπνισεις πακέτα. Όταν φτάσεις σε σημείο να καπνίζεις πακέτα είναι τρομερά δύσκολο για τον οργανισμό αν πας και το κόψεις μαχαίρι.Για να κοψει καποιος το τσιγαρο χρειαζεται τεραστια προσπαθεια εκ μερους, τοσο στην αρχη οσο και στην συνεχεια.Προσωπικα, αν και εχω προσπαθησει αρκετα να το μειωσω, δεν μπορω να μην καπνισω οταν βγαινω εξω και πινω ενα ποτο.Απλα παιδια μην το αρχισετε ποτε, οσο ωραιο και αν ειναι, οι συνεπειες του ειναι καταστροφικες σε σχεση με την ευχαριστηση που προσφερει.
Ίσως ένα σταδιακό κόψιμο δηλαδή από 40 τσιγάρα πας στα 35 ...στα 30...στα 25... Αλλά αυτό σε μεγάλο βάθος χρόνου γιατι άμα το κάνεις σε 10 μέρες θα πάθει σοκ ο οργανισμός από την στέρηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.