σχετικα με τη περιπτωση μου ομως εγω ο καπνιστης εσας του μη...... μπορω δυστηχως μονο να σας θαυμαζω...και οχι να σας μιμηθω!!!!!!
διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως αλλά οκ... αναγνωρίζω ότι το "κόβω το κάπνισμα" είναι μια προσωπική υπόθεση και πρέπει ο άλλος να θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει
Εγώ το δούλευα στο μυαλό μου πολύ καιρό (χρόνια) ότι κάποια μέρα θα κόψω το κάπνισμα
Και απλά, με κάποιες επιπλέον συγκυρίες ήρθε αυτή η μέρα που είπα ότι ως εδώ.-
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν μπορεί να κόψει το κάπνισμα αν θέλει
Το να μην θέλει όμως, είναι αποδεκτό από μένα. Το έχω ζήσει
Κάπνιζα πολύ και για πολλά χρόνια και ξέρω
Οσο για τις δικαιολογίες τύπου, απολαμβάνω τον καφέ, απολαμβάνω το τσιγάρο μετά το φαγητό κλπ κλπ, δυστυχώς, είναι μόνο δικαιολογίες και τίποτα περισσότερο
Μια χαρά πίνω πλέον και τους καφέδες μου και το κρασάκι μου και το φαγητό μου το απολαμβάνω και με το παραπάνω!
Μια χαρά απολαμβάνω κι όλου του κόσμου τις μυρωδιές που υπάρχουν γύρω μου
Αν κάποια στιγμή κόψεις το τσιγάρο, και πας σε κατάστημα που πουλάει φρέσκο καφέ, και μυρίσεις τη μυρωδιά του φρεσκοκομένου καφέ, τότε μόνο θα καταλάβεις, πόσο πολύ ΔΕΝ απολάμβανες τον καφέ σου όσο καιρό ήσουν καπνιστής
Τες πα, ας κάνουμε άλλο ένα μάθημα

κάτω από κάθε ποστ που διαβάζεις έχει κάτι λεξούλες...
Αναφορά, επεξεργασία, παράθεση, πολλαπλή παράθεση κλπ...
Αν πατήσεις Αναφορά, φτάνει στην ΟΔ (ομάδα διαχείρισης) ένα μήνυμα που εκεί μπορείς να πεις τι αναφέρεις (πχ προσβλητικό ποστ)
Αν πατήσεις επεξεργασία (σε δικό σου ποστ) μπορείς να επεξεργαστείς το ποστ σου, να προσθέσεις κάτι ή να σβήσεις - διορθώσεις κάτι (αυτό έχει αν θυμάμαι καλά 24 ώρες ισχύ, δεν μπορείς να πας μετά από μέρες να το κάνεις δλδ σε παλιο ποστ σου)
Αν πατήσεις τώρα παράθεση... σου βγάζει το κείμενο που υπάρχει στο συγκεκριμένο ποστ μέσα σε κώδικα [ tag ] που λέγεται quote... έτσι δεν χρειάζεται να αντιγράφεις κάθε φορά το ποστ στο οποιο θες να απαντήσεις/επισημάνεις κάτι
Αν πατήσεις πολλαπλή παράθεση, κάνει το ίδιο, σε όσα ποστ έχεις πατήσει το πολλαπλή παράθεση (το κάνει δλδ πολλές φορές)
Και για άσκηση... πάτα επεξεργασία στα προηγούμενα ποστ σου, και σβήσε από μέσα αυτό που θεωρούσες υπογραφή