e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η e-sofia έγραψε: #381 13-03-09 12:16 Μπράβο σου kajira συνέχισε έτσι και καλά θα τα πας. Εγώ δεν καπνίζω από το Σεπτέμβριο 2008. Το έκανα και Νοέμβριο 2008 έμεινα έγκυος και έτσι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτο. Το μωρό μου θα είναι πολύ καλά και εγώ άλλο τόσο. Η απόφαση είναι δική σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Ο seabass έγραψε: #382 26-03-09 11:21 Καπνιστής εδώ και 30+ χρόνια! Δεν έκανα κάποια σοβαρή προσπάθεια να το κόψω, μέχρι τώρα. Διαβάζοντας αυτό το forum λέω να κάνω, μια προσπάθεια! Υ.Γ. Η μόνη προσπάθεια ήταν πριν 6ετίας, που το γύρισα στον καπνό (στριφτό)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Ο Rempeskes: #383 26-03-09 11:31 Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- wish me luck! Click για ανάπτυξη... Good Υuck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Ο seabass έγραψε: #384 26-03-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- Good Υuck. Click για ανάπτυξη... Σωστός!!! Είναι και αυτή πλευρά...του νομίσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Κακή Επιρροή: #385 26-03-09 13:58 Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο σου kajira συνέχισε έτσι και καλά θα τα πας. Εγώ δεν καπνίζω από το Σεπτέμβριο 2008. Το έκανα και Νοέμβριο 2008 έμεινα έγκυος και έτσι είμαι πολύ χαρούμενη για αυτο. Το μωρό μου θα είναι πολύ καλά και εγώ άλλο τόσο. Η απόφαση είναι δική σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:21 Ο seabass έγραψε: #382 26-03-09 11:21 Καπνιστής εδώ και 30+ χρόνια! Δεν έκανα κάποια σοβαρή προσπάθεια να το κόψω, μέχρι τώρα. Διαβάζοντας αυτό το forum λέω να κάνω, μια προσπάθεια! Υ.Γ. Η μόνη προσπάθεια ήταν πριν 6ετίας, που το γύρισα στον καπνό (στριφτό)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Ο Rempeskes: #383 26-03-09 11:31 Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- wish me luck! Click για ανάπτυξη... Good Υuck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Ο seabass έγραψε: #384 26-03-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- Good Υuck. Click για ανάπτυξη... Σωστός!!! Είναι και αυτή πλευρά...του νομίσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Κακή Επιρροή: #385 26-03-09 13:58 Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καπνιστής εδώ και 30+ χρόνια! Δεν έκανα κάποια σοβαρή προσπάθεια να το κόψω, μέχρι τώρα. Διαβάζοντας αυτό το forum λέω να κάνω, μια προσπάθεια! Υ.Γ. Η μόνη προσπάθεια ήταν πριν 6ετίας, που το γύρισα στον καπνό (στριφτό)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 11:31 Ο Rempeskes: #383 26-03-09 11:31 Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- wish me luck! Click για ανάπτυξη... Good Υuck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Ο seabass έγραψε: #384 26-03-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- Good Υuck. Click για ανάπτυξη... Σωστός!!! Είναι και αυτή πλευρά...του νομίσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Κακή Επιρροή: #385 26-03-09 13:58 Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- wish me luck! Click για ανάπτυξη... Good Υuck. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seabass Νεοφερμένο μέλος Ο seabass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 12:11 Ο seabass έγραψε: #384 26-03-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- Good Υuck. Click για ανάπτυξη... Σωστός!!! Είναι και αυτή πλευρά...του νομίσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Κακή Επιρροή: #385 26-03-09 13:58 Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Ακόμα μια φορά μπράβο σε όσους προσπαθούν να απεξαρτηθούν. Καλό κουράγιο παίδες Μόλις τα καταφέρετε βέβαια, θα απομένει να κόψετε τον καφέ, το τζανκ φουντ, το ίντερνετ, τις μεσημεριανές εκπομπές... Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, μα εγώ μαζί σας. Όταν απεξαρτητοποιηθούμε πλήρως από όλα αυτά, εκεί γύρω στα 65 μας, θα μπορούμε επιτέλους να ευχαριστηθούμε τη ζωή. ---------------------------------------------- Good Υuck. Click για ανάπτυξη... Σωστός!!! Είναι και αυτή πλευρά...του νομίσματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 13:58 Η Κακή Επιρροή: #385 26-03-09 13:58 Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρεμπ για να είμαι ειλικρινής, δε μου αρέσει αυτό που κάνεις Και το κάνεις συχνά σε αυτό το θέμα Εντάξει, καλό το χιούμορ αλλά υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται να κάνουν μια προσπάθεια για να κόψουν το κάπνισμα Νιώθω ότι υποσκάπτεις αυτή την προσπάθεια με κυνισμό καμουφλαρισμένο με χιούμορ και πραγματικά δεν νομίζω ότι προσφέρει σε κανέναν κάτι Μην κόβεις τα φτερά σε κάποιον που πιθανά ενδιαφέρεται Σίγουρα δεν τα καταφέρουν όλοι, κάποιοι άλλοι όμως.... τα καταφέρνουν/καταφέραμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agnwstos Νεοφερμένο μέλος Ο agnwstos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λογιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2009 στις 20:07 Ο agnwstos έγραψε: #386 26-03-09 20:07 Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμπλήρωσα ένα μήνα άκαπνος και κάτι μέρες και όλα βαίνουν καλώς.Τα στερητικά αν και υπαρκτά εντούτοις δεν με αποπροσανατολίζουν απο το στόχο μου.Η επιθυμία για τσιγάρο την ώρα του καφέ έχει μειωθεί αισθητά και πλέον μπορώ και μυρίζω το καπνό στα ρούχα μου μετά από νυχτερινή έξοδο. Το μόνο που παραμένει είναι ο βήχας , αν και ο πρωινός τσιγαρόβηχας μετα το ξύπνημα εξαφανίστηκε μετά τις πρώτες μέρες. Για να δούμε.... Ανυπομονώ για τη δεύτερη επέτειο μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:49 Η WhiteDrum: #387 01-04-09 11:49 Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεκινάω απόοο... τώρα! Και πολύ το άργησα. Θα πάρω και ένα καινούριο πακέτο να το έχω μαζί μου ώστε να ξέρω ότι δεν καταπιέζομαι αλλά επιλέγω να μην αρρωστήσω. 2 χρόνια καπνίζω και είναι καιρός να σταματήσω αυτή τη βλακεία. Ξυπνάω με βάρος στο στήθος και με πεσμένη διάθεση. Στο γυμναστήριο και όταν τρέχω στο δρόμο λαχανιάζω εύκολα, ενώ πριν 3 χρόνια έκανα πρωταθλητισμό και στίβο και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ να τρέχω, να αθλούμαι. Τώρα με το τσιγάρο βρωμάνε τα ρούχα μου, η ανάσα μου. Αρχίζω λοιπόν! Υπόσχεση στον εαυτό μου. Πολύ τον αδίκησα τα τελευταία 2 χρόνια .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 11:58 Ο Valder έγραψε: #388 01-04-09 11:58 Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δε θα πάρω τίποτα μαζί μου... ότι τσιγάρο έχω θα το αφήσω εδώ και όποιος καπνιστής φίλος με επισκεφτεί, ας τα πάρει να τα καπνίσει! 37 χρονών με γυναίκα και μωράκι... όχι ρε, όχι! Τρελάθηκα που το διάβασα! Εγώ θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή και να τη χαρώ κι αυτό το πράμα είναι εμπόδιο. Κομμένο! Κι αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να το κόψω για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η Oralee έγραψε: #389 01-04-09 23:50 Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι ξέρω πως σας τα έχω πρήξει, αλλά πάνε πλέον δύο μήνες σχεδόν που δεν καπνίζω, νιώθω υπέροχα και σχεδόν έχω πιστέψει πως δεν πρόκειται να το ξαναρχίσω.. (Τιπ: Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια κοψίματος για κάποιον απροσδιόριστο λόγο είναι πάντα πιο εύκολη. Προσοχή να μη τη χαραμίσετε σε βλακείες.. Θα είχα να καπνίσω πάνω από δύο χρόνια αν δεν το ξανάρχιζα γιατί κάπνιζε κάποιος που γνώρισα τρεις μήνες μετά την αρχή της προσπάθειας..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:34 Η Oralee έγραψε: #390 01-06-09 14:34 Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα ένα μπλογκ που περιέχει πολλά χρήσιμα στοιχεία για την διακοπή του καπνίσματος. Κλικ εδώ. ΥΓ: Έχω 4 μήνες να καπνίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 14:37 Ο Valder έγραψε: #391 01-06-09 14:37 Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Κοιτάξτε λίγο πιό πάνω το πόστ μου. 1/4/2009. Σήμερα έχουμε 1/6/2009. Το τήρησα! 2 μήνες απηλλαγμένος από δαύτο και συνεχίζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 02:06 Η Ηρώ έγραψε: #392 02-06-09 02:06 Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα μεγάλο μπράβο σε Valder και kajira Eγώ έχω από τον Γενάρη, αλλά πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν καπνίζω Είχα μια φιλοσοφική συζήτηση σε μια βεράντα με τέλεια θέα και κρασάκι με μια φίλη καπνίστρια και ήταν από τις περιστάσεις που λέμε ότι "σηκώνει τσιγάρο". Το άναψα λοιπόν και στις 2 τζούρες έπεσα σαν κοτόπουλο. Η αηδία δε που ένιωσα δεν περιγράφεται. Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 13:22 Η e-sofia έγραψε: #393 10-06-09 13:22 Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμία περίσταση δε σηκώνει λοιπόν τσιγάρο όταν δεν είσαι καπνιστής Μπράβο παιδιά αυτό είναι το νόημα δεν είμαστε καπνιστες.... δεν καπνίζουμε πλέον... Δυνατά..... Σοφία άκαπνη από Σεπτεμβριο 2008. Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που το έκανα.!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2009 στις 15:43 Ο Lorien έγραψε: #394 20-06-09 15:43 Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ειδα καποιο θεμα ειδικο για αντικαπνιστικες διαφημισεις, οπότε φανταζομαι ειναι δοκιμο να βαλω εδω μερικα ποστερ/εικονες που βρηκα και μ'αρεσαν (ισως κανω και μπλουζακι καποιο απο αυτα) : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2009 στις 15:18 Η antara6079: #395 24-06-09 15:18 Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας γράψω και εδώ που είναι το σωστό μέρος... Σήμερα πέταξα το πακέτο (αλλά έκανα ένα τσιγάρο τράκα). Γλύτωσα όμως 4-5 τσιγαράκια ως τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2009 στις 09:09 Η Κακή Επιρροή: #396 25-06-09 09:09 Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να συνεχίσεις και να μην ξανακάνεις τράκα! 3 μέρες υπόθεση είναι! καλή δύναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia Πολύ δραστήριο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλλεται Designer και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.522 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 11:56 Η e-sofia έγραψε: #397 26-06-09 11:56 Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει Πολύ σωστά λες...... Μπράβο antara συνέχισε έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2009 στις 14:52 Ο Heptamer έγραψε: #398 26-06-09 14:52 Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 AggelikiGr Soulgazer charmander Kate1914 bibliofagos Fernando_A Natsuko Varus johnsala rafaela11 cris cris Abiogenesis Resident Evil J.Cameron camil Scandal Joji Unboxholics ΘανάσοςG4 Melina. thenutritionist Ilma giannhs2001 Sevasti Δροσουλίτης User2350 Memetchi ggl Wonderkid jj! Libertus Paragontas7000 Viedo Helen93 romeo T C leo41 Thundergirl tsiobieman Stelios725 1011 orange crush ioannam American Economist SlimShady Lathy Αλκης Κ. DeWiN fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ειναι πράγματι εξόχως ...καταπληκτικό,τρελλό,κουφό - και καινοτομικό! - σε αυτη τη (συμπλεγματική) χωρα, ενας απλος νομος να (σταθει ικανος να) αποτελεσει τον καλό / σπουδαίο - υπέρτατο λογο για να κοψει κανεις (επιτυχως και μεμιας και διχως...πισωγυρίσματα) το καπνισμα... ....οταν π.χ δεν το εχει πραξει για εξόχως σπουδαίους λόγους,οπως για παραδειγμα για το παιδί του ή κατοπιν ιατρικής προτροπής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antara6079 Νεοφερμένο μέλος Η antara6079 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 53 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 15:49 Η antara6079: #399 27-06-09 15:49 Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λοιπόν επιστρέφω σήμερα για να σας πω ότι έπεισα και το έτερον ήμισυ να πετάξει τα τσιγάρα του (έτσι και θα το κόψει κι εκείνος και εγώ δε θα βρίσκω να κάνω τράκα!!!!!!) Θα σας ενημερώνω, έτσι για να δεσμευτώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2009 στις 18:32 Η Oralee έγραψε: #400 27-06-09 18:32 Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις! Έτσι ο ένας θα στηρίζει τον άλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.