Για να φυγει κανεις απο το σπιτι εξαρτατε απο πολους τομεις... το 18 που ειπανε καπιοι, σε περιπτωση που δεν υπαρχουν σπουδες σε αλλη πολη, κατα την γνωμη μου ειναι υπερβολικα μικρη ηλικια. Πρωσοπικα θα μπορουσα να ζω με τον πατερα μου μεχρι να παντρευτω, η αν δεν παντρευτω για παντα, αλλοι περιμενουν πως και πως να πανε πανεπιστιμιο σε αλλη πολη για να μην ζουν με τους γονεις... Και ειναι και οικονομικο το θεμα.. .Το να ζεις σε αλλο σπιτι αλλα να σε συντιρουν οι γονεις σου ειναι κατα την γνωμη μου απλα ηλιθιο και πεταμενα λευτα, πρεπει να τα βγαζεις περα τελιος μονος...
Οσο για την συγκατικιση, μονος και παντα μονος... ΠΟτε δεν ειμουν ιδιετερα κοινονικος, παντα θα εχω της παραξενιες μου και ποτε δεν θα μπορουσα να βρω συγκατικο με τον οπιο να μην εχω προβληματα. Ακομα και για κολλιτο φιλο να προκειτε, οχι στην συγκατικιση. Αναφερθικε βεβαια για συγκενεις, πρωσοπικα δεν εχω ξαδερφια σε ηλικιες ιδιετερα κοντα μου (βασικα εχω αλλα ειναι οι σουηδοι οποτε δνε υπαρχει λογος να το συζιταμε), η πιο κοντινη ειναι 18, και ποτε δεν θα μπορουσα να συγκατικισω μαζι της. Εχω μια ιδιετρη σχεση με τον εναν ξαδερφο μου, αλλα και λογο της διαφορας ηλικιας αλλα και αλλα δεν θα μπορουσα να ζησω μαζι του. Με την αδερφη μου παλι δεν θα μπορουσα καθος ειμαστε τελιος διαφορετικοι χαρακτιρες και τιθετε και το οτι δεν θελω να ξερω τι ωρα γυρναει και απο που, αν εχει πιει και ιδικα αν ερθει και με καπιον αντρα. Θα με πειτε φαλοκρατη, πουριτανο η δεν ξερω και εγω τι.... Απλα ρε παιδια δεν γουσταρω... Ξερω οτι κοπελα ειναι, οπως ολες η κοπελες θα πραξει και αυτη, και παντα την βοηθαω οταν εχει προβληματα με αγορια, αλλα δεν γουσταρω ετσι... Απο εκει και περα με τον πατερα μου ειπα και πιο πανω οτι θα μπορουσα να ζω μαζι του για παντα, με την μανα μου αποκλειετε.... Και με θειους και θειες μονο προσορινα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.