Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκτός από τα πρώτα χαζά σχόλια, δεν ξέρω να του έχει κοστίσει σε κάτι. Και να φανταστείς ζει σε χωριό όπου όλοι ξέρουν τι ποιεί και η δεξιά σου και η αριστερά σου.

Πάντως αποφάσισε να βαφτίσει τα παιδιά του χριστιανούς σε λιτή τελετή απλα για να μην τα περιθωριοποιήσει κοινωνικά (αλλιώς παιδί αλλιώς ενήλικός) και τελικά να επιλέξουν τα ίδια στο μέλλον. Oύτως ή άλλως με τέτοιο πατέρα (και μάνα να συμπληρώσω) δεν κόβω τα παιδιά να γίνονται και power χριστιανοι!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια, γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το πτώμα ενός δηλωμένου άθεου; Με το ζόρι του κάνουν κηδεία; Δεν είμαι σίγουρη οτι υπάρχει πολιτική ταφή στην Ελλάδα

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλήθεια, γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το πτώμα ενός δηλωμένου άθεου; Με το ζόρι του κάνουν κηδεία; Δεν είμαι σίγουρη οτι υπάρχει πολιτική ταφή στην Ελλάδα![]()
Νομίζω απλά τον θάβουν στο νεκροταφείο χωρίς κάποια τελετή.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ αυτό πίστευα, αλλά μετά απο αυτό το κείμενο του Νίκου Δήμου, δεν είμαι και τόσο σιγουρηΥπάρχει πολιτική ταφή.

Virtuosofriend
Νεοφερμένο μέλος

Aς λέει ότι είναι επίσημο για το Ελλάντα :p
Demelene
Διάσημο μέλος

Δεν θυμάμαι να το είχα διαλέξει.Τα έχω πάρει τώρα. Είμαστε εντελώς κολημένοι στο θέμα.
Κάτσε να το μελετήσω λίγο το θέμα.
Πώς αλλάζει πάντως?
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Που αλλού θα μπορούσες να το αλλάξεις που να μη φαίνεται;
adespoto
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν θα το άλλαζα γιατί πρώτον δεν είμαι άθεος και δεύτερον και να ήμουν ποιός ο λόγος να το διατυμπανίζω ;
Με την ίδια λογική, οι χριστιανοί το διατυμπανίζουν που κάθε χριστιανού το πιστοποιητικό γεννήσεως γράφει το θρήσκευμα του. Ένας άθεος δηλαδή σημαίνει οτι το διατυμπανίζει αν επιθυμεί απλά τα επίσημα έγγραφα που τον αφορούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Με την ίδια λογική, οι χριστιανοί το διατυμπανίζουν που κάθε χριστιανού το πιστοποιητικό γεννήσεως γράφει το θρήσκευμα του. Ένας άθεος δηλαδή σημαίνει οτι το διατυμπανίζει αν επιθυμεί απλά τα επίσημα έγγραφα που τον αφορούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;![]()
Και αυτό είναι μια λογική. Ως ανοιχτός σε κάθε θρησκεία το δίκαιο θα ήταν να
μην αναγράφεται τίποτα σχετικά με το θρήσκευμα αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι πρακτικό και ρεαλιστικό. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον γράφοντας όμως άθεος ουσιαστικά ούτε εσύ προστατεύεις τα προσωπικά σου δεδομένα.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

θα αλλάζατε το θρήσκευμα στο πιστοποιητικο γέννησης
Θα άλλαζα πιστοποιητικό γέννησης. Κάθε μέρα πείθομαι περισσότερο πως θέλω να μετακομίσω στην ζούγκλα.
Demelene
Διάσημο μέλος

Συγνώμη που θα στο πω αλλά αυτή η ψυχή σου έλεγε βλακείες. Αυτή η αδιαφορία για τα κακώς κείμενα του τόπου μας αλλά και η πλήρη απάθεια σε οποιαδήποτε δράση να διορθωθούν κάποια πράγματα εκός και τσούζεται το ιδιέταιρε μου κολαράκι είναι μια από τις αιτίες αυτής της παρακμής του τόπου αυτού.Δεν πιστεύω αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας τι γράφει. Όπως έλεγε και κάποια ψυχή: "Μην πειράζεις ποτέ τα κακώς κείμενα"![]()
Σε προσωπικό τώρα επίπεδο πάλι χαζομάρα είναι.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Συμφωνώ οτι το καλύτερο θα ήταν να μην αναγράφεται καθόλου.Και αυτό είναι μια λογική. Ως ανοιχτός σε κάθε θρησκεία το δίκαιο θα ήταν να
μην αναγράφεται τίποτα σχετικά με το θρήσκευμα αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι πρακτικό και ρεαλιστικό. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον γράφοντας όμως άθεος ουσιαστικά ούτε εσύ προστατεύεις τα προσωπικά σου δεδομένα.
Απο τη στιγμή όμως που ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΙ να αποκακλύψω ένα προσωπικό μου δεδομένο, δεν νομίζω οτι είναι ξιπασμός να μην θέλω να πω ψέματα.
Nosaltres
Δραστήριο μέλος

Δεν πιστεύω αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας τι γράφει. Όπως έλεγε και κάποια ψυχή: "Μην πειράζεις ποτέ τα κακώς κείμενα"![]()
Δεν μπορω να δεχτω ουτε κατα διανοια να γραφει ενα εγγραφο για μενα οτι ειμαι κατι... που δεν ειμαι! Χριστιανος δηλαδη. Δεν καταλαβαινω πως μπορει κανεις να νιωθει απαθης με την ψευτοταμπελοποιηση του...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.