Ok παμε να μιλησουμε με γεγονοτα λοιπον και οχι με πεποιθησεις και ενα ¨νοητικο φιλτρο " .
Τι γνωμη εχεις για τους δεκαδες λογαριασμους που υπαρχουν στα social και διαφημιζουν αυτη την υπεροχη ζωη ;
Καμια προκληση ολα ροδινα ιδανικες συνθηκες !Υπεροχα συστημα υγείας που μεταξυ μας τωρα ΟΛΟΙ του εξωτερικου ΟΛΟΙ ομως οταν ερχονται για διακοπες στην Ελλαδα εδω κανουν εξετασεις
Ακριβως ,να γινεις πλουσιος !
Ο ανθρωπος που επιλεγει την φυση την ηρεμια μακρυα απο το αγχος και την καπιταλιστικη ταση των μεγαλων πολεων δεν αποσκοπει στα πλουτη .
Ζεις επαρχια και μαλαστι ζεις ανετα με τους μισυοθς του δημοσιου ή κανοντας αλλη δουλεια .
Αν τωρα εσυ θες αυτη την ηρεμια να την βρεις σε καποιο μερος που κοστιζει ακριβα καταλαβαινεις οτι αφορα την επιθυμια σου και οχι την βιολογικη αναγκη ωστε να με κανει να φεύγω .
Ναι βρε καλο μου να πιασουμε περσυνά ξΙνα σταφύλια ..
Αραγε γιατι δεν λες τα προσφατα χτυπήματα στη Γερμανια των Χριστουγεννων αλλα και το προχθεσινο που ακομα και μικρα παιδια πηγαν με τις οικογενειες τΟυς βολτα και εχασαν την ζωη τους.
Καταλαβαινεις τωρα που σου μιλαω για επιλεκτικοτητα και νοητικο φιλτρο στον τροπο που σκεφτεσαι ;
Εθελοτυφλεις στην βασικη εννοια του σημερα .
Ελευθερια ,βολτα χωρις φοβο αγχος ..
Εκει στη Γερμανια αυτη την στιγμη ειστε μεσα στον τρομο τουλαχιστον με 2 οικογενειες δικες μου που ηταν εκεινη την ημερα των Χριστουγεννων στην αγορα ακομα ειναι με ψυχολογικη υποστηριξη στα παιδια τους για ολο αυτο που εζησαν και ειδαν .
Γι αυτα τα γεγονοτα γιατι δνε μιλας ;
Αληθεια ; Γιατι προσωπικα στην πολη μου ειχαμε τρελαθει στο περπατημα εφοσον δεν υπηρχε δουλεια .
Μαγειρεψαμε παιξαμε ειδαμε τι σημαινει οικογενεια .
Επιλεγω στην ζωη μου ακομα και σε ενα τυφωνα να βρισκω τροπο να περνάω καλα απολαμβανοντας θαλασσα και φυση οπως ειπες .
Σιγα επειδη ο αλλος βαριοταν να κουνηθει απο τον καναπε του θα πουμε οτι δεν μπορουσαμε να βγουμε ;
Μας μπερδευεις με την χουντα μαλλον χαχα
Εδω εισαι λαθος και μιλαω καθαρα για νοοτροπια .
Την νοοτροπια του Ελληνα πουθενα .
Οπως ειπες και εσυ καθε λαος εχει την κουλτουρα και την νοοτροπια .
Αλλοι δουλευουν ολοκληρο χρονο για να ερθουν 5 μερες Ελλαδα καθε χρονο και εσυ μου μιαλς για συγκριση ;
Αν η Ελλαδα δεν ειχε την γεωγραφικη θεση που εχει εσυ πιστευεις οτι θα αξιζε ;
Θα ερήμωνε,δεν θα την διεκδικουσαν / ξεπουλουσαν .
Δεν χρειαζεται να ανοιξω στο ξαναλεω η θεση μου και η επαγγελματικη μου ιδιοτητα με κανει οτι αυτα που σου λεω βασιζονται σε γεγονα και οχι σε επιλεκτικη ερμηνεια αυτων .
Οχι δεν θες να πεισεις εμενα ΄η καποιον αλλο που εχει βρει τον τροπο ολα αυτα που εχεις εσυ στο εξωτερικο να τα βρει στην πατριδα του ,τον ιδιο σας τον εαυτο προσπαθείς'ειτε , το ξαναλεω .
Ανθρωπος που δεν εχει θυμο πικρα ή κατι αλλο δυσφορικο που
αναγκαστηκε να φυγει δεν προσπαθει να μας πεισει οτι η χωρα ΜΟΥ αυτη την στιγμη ειναι αθλια .
Συγνωμη αλλα αν ησουν περηφανος θα μιλουσες για τα ηθη τα εθιμα την κολτουρα τους ανθρωπους και δεν θα επελεγες να εστιαζεις ΜΟΝΟ στη σαπιλα οπως κανεις ακομα και τωρα με την επιλεκτικοτητα σου .
Ναι υπαρχει και αρκετη σαπιλα και σε αυτο συμφωνουμε ,αλλα σε καποιους ανθρωπους που δυστυχως μας κυβερνουν και δνε εχουμε την δυναμη να τους διωξουμε γιατι μειναμε λιγοι .Εχουμε γεμισει μεταναστες που δεν καταλαβαινουν την κουλτουρα μας για να μας υποστηριξουν .
Το κλίνω είπαμε αρκετα νομιζω .Να περνας ομορφα αληθεια και να εχεις ηρεμια στην ψυχουλα σου .Εχοντας αυτα τα δυο οπου και να εισαι ειτε με πολλα χρηματα ειτε με λιγοτερα θα τα απολαμβανεις πιστεψε με .
Κατανοω την εννοια και δικαιολογώ τον θυμο που προκαλει η αισθηση του ξεριζωμού .
Εγω πολλες φορες ζητω συγνωμη σε παιδια που αναγκαζονται να φυγουν εξω και τα βλεπω να υποφερουν .Δεν καναμε παιδια για να γινουν μεταναστες ΑΛΛΑ η ζωη δεν ειναι χρημα ουτε σπουδαιεες θεσεις εργασιας !