adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

19:55
Όντως και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές !Έκανες μια υπόθεση ότι '' ζει μια χαρά ''.
Από μόνο του είναι υπόθεση. Μπορεί και να μην ζει καλά. Μπορεί και να μην τα χει καλά με τον εαυτό του. Μπορεί να χει ζήλια.
Δεν γνωρίζουμε...
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όποιος ζει όντως καλά για εκείνων δεν μπαίνει σε κουβέντες προσπαθώντας να πείσει τον άλλον για την δική του ποιότητα ζωής ούτε χρησιμοποιεί την υποβάθμιση.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

15-02-25

20:05
Δεν νομίζω. Είναι προσωπική εκτίμηση. Ο τρόπος που εκφράζεται ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Όντως και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές !
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι όποιος ζει όντως καλά για εκείνων δεν μπαίνει σε κουβέντες προσπαθώντας να πείσει τον άλλον για την δική του ποιότητα ζωής ούτε χρησιμοποιεί την υποβάθμιση.
Και επειδή γράφηκε μια ανακρίβεια (όχι από εσένα) πιο πάνω περί '' μεταναστων που δεν ενδιαφέρονται για την πατρίδα
'', να θυμίσω ότι 2-3 σελίδες πιο πίσω έχω τοποθετήσει άρθρο του καθηγητή Δροσάτου (ΗΠΑ) για τον εκτροχιασμο της έρευνας στην Ελλάδα.
Υποθέτω ότι με τις ταμπέλες που τοποθετούν ορισμένοι σε αυτό το νήμα, ο καθηγητής Δροσατος δεν περνάει καλά με τη ζωή του και ασχολείται με τα ελληνικά κοινά ως μίζερος.
Μάλλον στραβά αρμενίζουν ορισμένοι.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

15-02-25

20:14
Η απλά θέλουμε να διορθώσουμε και να εκλογικεύσουμε τις γενικεύσεις που έχουν γραφτεί με το κιλό στις τελευταίες σελίδες. Απο που να το πρώτο πιάσεις:Ας αφήσουμε τις θεωρίες και ας δούμε πραγματικα τι γίνεται.
Είχα μια σκασίλα τώρα εγώ να κάτσω να με πείσει ο άλλος ότι περνάει τέλεια στο εξωτερικό. Τον εαυτο του δνε έχει πείσει ακόμα .
- Οι εργοδότες σε έχουν στο μάτι και στην μπούκα από την πρώτη μέρα και περιμένουν αφορμή να σε απολύσουν.
- Οι ντοπιοι σε αντιμετωπίζουν σαν πολίτη δεύτερης κατηγορίας και δε θέλουν να έχουν πάρε δώσε μαζί σου.
- Δεν μπορείς να κάνεις καριέρα σε ξένη χώρα γιατί θα είσαι πάντα ο μετανάστης και σε έχουν προσλάβει επειδή κοστίζεις πιο φτηνά.
- Τα νοσοκομεία είναι χάλια και όλοι γυρνάνε Ελλάδα για θέματα υγείας.
- Ο κόσμος δε ξέρει να διασκεδάζει και όλα κλείνουν από τις 9.
- Οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν το βράδυ γιατί υπάρχουν παντού μεθυσμένοι.
Αυτά είναι μερικά που θυμάμαι πρόχειρα, η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Κι επειδή είναι πολύ πιθανόν να το διαβάζουν το θέμα νέοι (και μη) άνθρωποι που σκέφτονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, είναι κρίμα να αποκτούν μια τόσο διαστρεβλωμένη άποψη από αυτούς που βαφτίζουν τις προσωπικές τους εμπειρίες ως κανόνες ζωής.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.601 μηνύματα.

15-02-25

20:46
Η απλά θέλουμε να διορθώσουμε και να εκλογικεύσουμε τις γενικεύσεις που έχουν γραφτεί με το κιλό στις τελευταίες σελίδες. Απο που να το πρώτο πιάσεις:
- Οι εργοδότες σε έχουν στο μάτι και στην μπούκα από την πρώτη μέρα και περιμένουν αφορμή να σε απολύσουν.
- Οι ντοπιοι σε αντιμετωπίζουν σαν πολίτη δεύτερης κατηγορίας και δε θέλουν να έχουν πάρε δώσε μαζί σου.
- Δεν μπορείς να κάνεις καριέρα σε ξένη χώρα γιατί θα είσαι πάντα ο μετανάστης και σε έχουν προσλάβει επειδή κοστίζεις πιο φτηνά.
- Οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν το βράδυ γιατί υπάρχουν παντού μεθυσμένοι.
Έλα ντε. Τι κακός κόσμος μπαμπά;

Κι επειδή είναι πολύ πιθανόν να το διαβάζουν το θέμα νέοι (και μη) άνθρωποι που σκέφτονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, είναι κρίμα να αποκτούν μια τόσο διαστρεβλωμένη άποψη από αυτούς που βαφτίζουν τις προσωπικές τους εμπειρίες ως κανόνες ζωής.
Δεν είναι προσωπικές εμπειρίες επειδή κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους, λένε αυτό που συμβαίνει και δεν κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να ωραιοποιούν μια σάπια Ευρώπη. Ο βρώμικος τοίχος δείχνει όμορφος με γκράφιτι αλλά παραμένει βρώμικος. Η άποψή μου δεν είναι προσωπική μου άποψη αλλά άποψη πολλών ανθρώπων. Βέβαια και Ελλήνων που δεν τυγχάνει να έχουν λογαριασμό σε αυτό το φόρουμ, και δεν έχουν τόσο καλή άποψη για το εξωτερικό. Σκέψου ότι μπορεί να μιλάμε και για Έλληνες που γεννήθηκαν ή έχουν ζήσει πάνω από 20 χρόνια στο εξωτερικό και δεν τους αρέσει. Το ότι μπορεί να κάνουν καριέρα, δεν σημαίνει ότι τους αρέσει. Μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα: εργασία και ευημερία. Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

15-02-25

21:43
Όλα μα όλα αυτά που αναφέρεις είναι απαντήσεις αγαπητέ.Η απλά θέλουμε να διορθώσουμε και να εκλογικεύσουμε τις γενικεύσεις που έχουν γραφτεί με το κιλό στις τελευταίες σελίδες. Απο που να το πρώτο πιάσεις:
Απαντήσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες και γενικεύσεις για την Ελλάδα.
Όταν λοιπόν αναφέρεσαι στα προηγούμενα θέματα να τα παρουσιάζεις ακριβώς όπως έχουν και όχι διαστρεβλωμενα .

Μην αγχώνεσαι για το ποιος διαβαζει και αν επηρεάζεται σε ένα ανώνυμο φόρουμ.
Δεν είμαστε σε επιστημονικό με ονοματεπώνυμο.
Για τόσο ανόητους δεν τους έχω κάποιους να επηρεάζονται από τυχαίους που γράφουν για πλάκα σε ένα φόρουμ!!!
Είναι σαν να λες ψάχνω ιατρικη έρευνα και διαβάζω τον adam33 που δηλώνει γιατρός σε ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.

Αν τώρα επηρεάζεται από εμένα και εσένα τι να πω, περαστικά του δεν θα κάτσω να σκάσω.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.133 μηνύματα.

15-02-25

21:47
Ναι λογικά αυτοί δεν έκαναν καριέρα επειδή θεωρούνταν 2ης διαλογήςΔεν μπορείς να κάνεις καριέρα σε ξένη χώρα γιατί θα είσαι πάντα ο μετανάστης και σε έχουν προσλάβει επειδή κοστίζεις πιο φτηνά.
• Κωνσταντίνος Δασκαλακης
• Μαριος Αγγελέτος
• Κωνσταντίνος Λυκέτσος
• Μιχάλης Μπλέτσας
Και άλλοι πολλοί που δεν είναι αναγνωρίσιμοι
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

15-02-25

22:31
Δεν είναι μόνο απαντήσεις, ο άλλος έχει παρουσιάσει τη ζωή και καθημερινότητα των μεταναστών σήμερα σαν να είναι Εβραίοι στη Γερμανία το 1935.Όλα μα όλα αυτά που αναφέρεις είναι απαντήσεις αγαπητέ.
Απαντήσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες και γενικεύσεις για την Ελλάδα.
Επίσης, αν δεχτούμε ότι έχουν γίνει γενικεύσεις για την Ελλάδα, συμφωνείς άρα ότι όλες αυτές οι γενικεύσεις που γράφτηκαν για το εξωτερικό είναι αερολογίες;
Ή μετανάστευση δεν είναι επιστημονικό θέμα, δεν το παίζουμε γιατροί ούτε σύμβουλοι επενδύσεων εδώ.Μην αγχώνεσαι για το ποιος διαβαζει και αν επηρεάζεται σε ένα ανώνυμο φόρουμ.
Δεν είμαστε σε επιστημονικό με ονοματεπώνυμο.
Για τόσο ανόητους δεν τους έχω κάποιους να επηρεάζονται από τυχαίους που γράφουν για πλάκα σε ένα φόρουμ!!!
Είναι σαν να λες ψάχνω ιατρικη έρευνα και διαβάζω τον adam33 που δηλώνει γιατρός σε ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.![]()
Είναι πολύ σύνηθες και λογικό να ψάχνει κάποιος πληροφορίες για ένα θέμα της καθημερινότητας σε ένα φόρουμ όπου ακούγονται πολλές απόψεις, ειδικά όταν έχουν γραφτεί χιλιάδες μηνύματα περί του θέματος. Όπως θα ρωτήσεις οικογένεια, φίλους, γνωστούς, έτσι μπορείς να πάρεις και απόψεις άλλων συνανθρώπων που έχουν εμπειρία στο θέμα και μπορούν να σε βοηθήσουν.
Δεν είναι όλα τα θέματα απλά ψυχαγωγία για αυτό ας προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στην πραγματικότητα.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

08:01
Δεν ειμαι του διπολου εγω σαν ανθρωπος .Ολα ειναι χαλια ή ολα ειναι τελεια .Δεν είναι μόνο απαντήσεις, ο άλλος έχει παρουσιάσει τη ζωή και καθημερινότητα των μεταναστών σήμερα σαν να είναι Εβραίοι στη Γερμανία το 1935.
Επίσης, αν δεχτούμε ότι έχουν γίνει γενικεύσεις για την Ελλάδα, συμφωνείς άρα ότι όλες αυτές οι γενικεύσεις που γράφτηκαν για το εξωτερικό είναι αερολογίες;
Υπαρχουν δυσκολιες παντου ,οπου και να βρισκεσαι .
Το να αντιμετωπισω την δυσκολια με το αισθημα του θυμου ή της απογοητευσης (λογο ξεριζωμού )για αλλους ειναι κινητήριος δυναμη και για αλλους ο λογος που μπορει να βυθιστουν στην αδρανεια και στην καταθλιψη .
Γιατι μιλαμε για αερολογιες και οχι για μια οπτικη πλευρά ;
Γιατι χρησιμοποιουμε γενικευση και οχι ισορροπία ;
Πως εγω θα πείσω τον εαυτο μου οτι εκανα το σωστο που εφυγα ΑΝ ολους τους αλλους που εμειναν δεν τους υποβαθμίζω ;
Αν καθίσεις και απαντησεις ωριμα και με απολυτη ειλικρινεια προς τον εαυτο σου,οχι εδω μεσα , ισως καταλαβεις γιατι μιλαμε με λεξεις που δηλωνουν παγιωμενη κατασταση .
Συγνωμη εδω δεν συμφωνω .Αν στην ζωη μου κληθω να παρω μια αποφαση ΖΩΗΣ θα επιλεξω οπως ειπες ειτε να παρω πληροφοριες απο φιλους ,ατομα δηλαδη που γνωριζω τα βιωματα τους αλλα και τον τροπο που σκεφτονται ή θα μπω σε ενα επισημο φορουμ που ο καθενας θα μου εκθέτει την βιωματικη του εμπειρια βαση γεγονοτων και οχι πεποιθήσεων.Ή μετανάστευση δεν είναι επιστημονικό θέμα, δεν το παίζουμε γιατροί ούτε σύμβουλοι επενδύσεων εδώ.
Είναι πολύ σύνηθες και λογικό να ψάχνει κάποιος πληροφορίες για ένα θέμα της καθημερινότητας σε ένα φόρουμ όπου ακούγονται πολλές απόψεις, ειδικά όταν έχουν γραφτεί χιλιάδες μηνύματα περί του θέματος. Όπως θα ρωτήσεις οικογένεια, φίλους, γνωστούς, έτσι μπορείς να πάρεις και απόψεις άλλων συνανθρώπων που έχουν εμπειρία στο θέμα και μπορούν να σε βοηθήσουν.
Δεν είναι όλα τα θέματα απλά ψυχαγωγία για αυτό ας προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στην πραγματικότητα.
Μην μπερδευουμε την ψυχαγωγια και τον χαβαλε που ολοι γι αυτο είμαστε εδω με αποφάσεις ζωης .
Εκει θελει ωριμότητα.
Ωριμοτητα για εμενα τουλαχιστον δεν ειναι να σταθω σε ενα ανώνυμο .Αν πραγματικα προσωπικα με ενδιαφερουν αυτα που λεει εδω καποιος θα στειλω ενα μηνυμα να τον γνωρισω προσωπικα να δω αν οντως αυτα που λεει συμβαινουν στην ζωη του και τοτε να αποφασισω αν πρεπει να τον πιστεψω ή οχι .
Αυτο σου προσφερει το φορουμ τιποτε παραπανω ,ισως ενα παραθυρακι να γνωρισεις καποιον απο κοντα ο οποιος κανει ντριγκερ στα θελω σου .
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

16-02-25

11:54
Μα κανείς δεν προσπαθεί να σε υποβαθμίσει προσωπικά σαν άνθρωπο, που σε ξέρουμε?Δεν ειμαι του διπολου εγω σαν ανθρωπος .Ολα ειναι χαλια ή ολα ειναι τελεια .
Υπαρχουν δυσκολιες παντου ,οπου και να βρισκεσαι .
Το να αντιμετωπισω την δυσκολια με το αισθημα του θυμου ή της απογοητευσης (λογο ξεριζωμού )για αλλους ειναι κινητήριος δυναμη και για αλλους ο λογος που μπορει να βυθιστουν στην αδρανεια και στην καταθλιψη .
Γιατι μιλαμε για αερολογιες και οχι για μια οπτικη πλευρά ;
Πως εγω θα πείσω τον εαυτο μου οτι εκανα το σωστο που εφυγα ΑΝ ολους τους αλλους που εμειναν δεν τους υποβαθμίζω ;
Αν καθίσεις και απαντησεις ωριμα και με απολυτη ειλικρινεια προς τον εαυτο σου,οχι εδω μεσα , ισως καταλαβεις γιατι μιλαμε με λεξεις που δηλωνουν παγιωμενη κατασταση .
Συγνωμη εδω δεν συμφωνω .Αν στην ζωη μου κληθω να παρω μια αποφαση ΖΩΗΣ θα επιλεξω οπως ειπες ειτε να παρω πληροφοριες απο φιλους ,ατομα δηλαδη που γνωριζω τα βιωματα τους αλλα και τον τροπο που σκεφτονται ή θα μπω σε ενα επισημο φορουμ που ο καθενας θα μου εκθέτει την βιωματικη του εμπειρια βαση γεγονοτων και οχι πεποιθήσεων.
Μην μπερδευουμε την ψυχαγωγια και τον χαβαλε που ολοι γι αυτο είμαστε εδω με αποφάσεις ζωης .
Εκει θελει ωριμότητα.
Ωριμοτητα για εμενα τουλαχιστον δεν ειναι να σταθω σε ενα ανώνυμο .Αν πραγματικα προσωπικα με ενδιαφερουν αυτα που λεει εδω καποιος θα στειλω ενα μηνυμα να τον γνωρισω προσωπικα να δω αν οντως αυτα που λεει συμβαινουν στην ζωη του και τοτε να αποφασισω αν πρεπει να τον πιστεψω ή οχι .
Αυτο σου προσφερει το φορουμ τιποτε παραπανω ,ισως ενα παραθυρακι να γνωρισεις καποιον απο κοντα ο οποιος κανει ντριγκερ στα θελω
Απλά εμείς που ζήσαμε έξω αναφέρουμε τα θετικά της ζωής σε σχέση με την Ελλάδα με βάση τις εμπειρίες μας. Ούτε λέμε οτι όλα είναι ρόδινα ή άψογα στο εξωτερικό ουτε λέμε οτι όλες οι νοοτροπίες μας αρέσουν απόλυτα. Απλά μιλάμε για 3-4 βασικούς πυλώνες που θεωρούμε οτι η Ελλάδα ακομα υστερεί κ προσωπικά εύχομαι στο μέλλον τα πραγματα να βελτιωθουν. Καμμια διαθεση για προσωπική επίθεση...αλλα αληθεια οποτε λέμε οτι κάποια πράγματα είναι καλύτερα στο εξωτερικό γιατί θίγεστε κάποιοι? και ναι βεβαίως κάποιος που είναι μετανάστης θα του λείπει και η πατρίδα του, ολα αυτα ειναι φυσιολογικά! Δεν είμαστε υπεράνθρωποι εχουμε συναισθήματα. Τωρα αν καποιος σκεφτεται να παει εξωτερικο πρεπει να το κρινει ο ιδιος με βαση την ιδιοσυγκρασια του αν του παει ενα νεο μερος, δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

16-02-25

11:55
Με τον πρώτο πληθυντικό πιάσε τον εαυτό σου πρώτα όμως, γιατί με τα πρώτα μηνύματα στο θέμα τις γενικεύσεις άρχισες.Γιατι μιλαμε για αερολογιες και οχι για μια οπτικη πλευρά ;

Τι γίνεται αν οι φίλοι σου δεν έχουν τις εμπειριες ζωής που ψάχνεις; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό δηλαδή;Συγνωμη εδω δεν συμφωνω .Αν στην ζωη μου κληθω να παρω μια αποφαση ΖΩΗΣ θα επιλεξω οπως ειπες ειτε να παρω πληροφοριες απο φιλους ,ατομα δηλαδη που γνωριζω τα βιωματα τους αλλα και τον τροπο που σκεφτονται ή θα μπω σε ενα επισημο φορουμ που ο καθενας θα μου εκθέτει την βιωματικη του εμπειρια βαση γεγονοτων και οχι πεποιθήσεων.
Εκει θελει ωριμότητα.
Επισης, τι είναι το «επίσημο φόρουμ»;
Αν δεις τα περισσότερα θέματα στο e-steki δεν είναι για χαβαλέ. Κόσμος ζητάει συμβουλές για θέματα σχέσεων, σπουδών, εργασιακών, ανταλλάσουμε πολιτικές απόψεις και πολλά άλλα.
Κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο εκατομμύρια κόσμος παίρνει απόψεις και συμβουλές από τα χιλιάδες φόρουμ που υπάρχουν. Με λίγη κριτική σκέψη για να καταλάβεις ποιος ξέρει τι γράφει, τα φόρουμ είναι πάρα πολύ χρήσιμα.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

12:15
Βρε καμαρι μου σας βρηκα ή με βρηκατε ;Με τον πρώτο πληθυντικό πιάσε τον εαυτό σου πρώτα όμως, γιατί με τα πρώτα μηνύματα στο θέμα τις γενικεύσεις άρχισες.![]()
Πιο πανω μου λεει οτι το πηρα προσωπικα ..
Εγραψα σε ενα θεμα που κανατε επιθεση και μαλωνατε εσεις!
Εγω απλα εγραψα την δικη μου αποψη οτι εμεις που μειναμε ουτε βλαμμένοι ειμαστε ουτε κοροιδα γιατι η αμοιβη μας ειναι μικρη .
Τι διαστρεβλωμενη οπτικη παρουσιαζεις ;
Αν ηταν να παρω προσωπικα το θεμα τοτε αστο να παω στο ψυχιατρο να χαπακωθω να ηρεμησω

Θα απευθυνόμουν σε ειδικο θα τον πληρωνα να με κατευθύνει και να με βοηθησει στα πρωτα βηματα της εγκαταστασης μου .Τι γίνεται αν οι φίλοι σου δεν έχουν τις εμπειριες ζωής που ψάχνεις; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν ζήσει στο εξωτερικό δηλαδή;
Επισης, τι είναι το «επίσημο φόρουμ»;
Ε χμμμμ .Αν δεις τα περισσότερα θέματα στο e-steki δεν είναι για χαβαλέ. Κόσμος ζητάει συμβουλές για θέματα σχέσεων, σπουδών, εργασιακών, ανταλλάσουμε πολιτικές απόψεις και πολλά άλλα.
Ξανα ,γιατι μαλλον υπαρχει θεμα κατανοησεις .
ΑΝ λοιπον σε ενα ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ φορουμ δω εναν ανθρωπο που οι αποψεις του με ενδιαφερουν και θεωρω αξιολογο θα επικοινωνησω με μηνυμα να τον γνωρισω προσωπικα και να πραξω αναλογα .
Ποτε μα ποτε δεν θα εμπιστευομουν κατι ανωνυμο ΑΝ δεν το τσεκαρω .
Ο νομος της λογικης ,ωριμοτητας και της υπευθυνοτητας τα λεει καρδουλα μου δεν ειναι δικες που αερολογιες .
Αν λοιπον εγω θελω να παω εξωτερικο και βλεπω να μου γραφεις ολα αυτα θα σου στειλω προσωπικό μηνυμα ,να δω ποιος εισαι να μιλησουμε απο κοντα ή τηλεφωνικα .
Ευχομαι να καταλαβες τωρα
Ναι ναι σπουδαιο επιχειρημα να γραφτω τοτε και στο φορουμ των ινσελς ή σε αυτο της Γερμανιας με τους χιλιαδες ανδρες που ανταλασαν πληροφοριες περι γυναικων .Κάθε μέρα σε όλον τον κόσμο εκατομμύρια κόσμος παίρνει απόψεις και συμβουλές από τα χιλιάδες φόρουμ που υπάρχουν. Με λίγη κριτική σκέψη για να καταλάβεις ποιος ξέρει τι γράφει, τα φόρουμ είναι πάρα πολύ χρήσιμα.
Ξανα !
Μονο επισημα ιατρικα ,εκπαιδευτικα μεταναυστετικα και αλλα φορουμ .
Οχι ανωνυμα που οκαθενας κανει ενα λογαριασμο και παρουσιαζει μια εικονικη περσονα !
Αγαπη μου με τρομαζεις αληθεια ...τοσα βλεπουμε πλεον με εξαπατήσεις .
Τωρα αν εσυ θες να το κανεις τι να σου πω ,ο θεος μαζι σου και το εννοω εγω ΔΕΝ εμπιστευομαι

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

16-02-25

12:31
Δεν έγραψες μόνο αυτά, έγραψες για τα μαγαζιά που κλείνουν όλα από τις 9, για τις γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν λόγω των μεθυσμένων, για τον κόσμο που φοβάται να βγει λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων, για τους έλληνες του εξωτερικού που ΟΛΟΙ περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα για εξετάσεις.Εγω απλα εγραψα την δικη μου αποψη οτι εμεις που μειναμε ουτε βλαμμένοι ειμαστε ουτε κοροιδα γιατι η αμοιβη μας ειναι μικρη .
Ολα αυτά είναι καραμπινάτες γενικεύσεις και αερολογίες, μην τα γυρνάς τώρα και κάνεις την ανήξερη.
Διαφωνούμε στα περί χρησης φόρουμ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ οπότε ας μην πλατειαζουμε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.601 μηνύματα.

16-02-25

12:44
Δεν έγραψες μόνο αυτά, έγραψες για τα μαγαζιά που κλείνουν όλα από τις 9, για τις γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν λόγω των μεθυσμένων, για τον κόσμο που φοβάται να βγει λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων, για τους έλληνες του εξωτερικού που ΟΛΟΙ περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα για εξετάσεις.
Ολα αυτά είναι καραμπινάτες γενικεύσεις και αερολογίες, μην τα γυρνάς τώρα και κάνεις την ανήξερη.
Διαφωνούμε στα περί χρησης φόρουμ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας εδώ οπότε ας μην πλατειαζουμε.
Συγγνώμη το γεγονός ότι υπάρχουν στρεβλώσεις στη διαμονή στο εξωτερικό γιατί πρέπει να θεωρούνται υπερβολές; Ειδικά σήμερα που υπάρχει αυτός ο ρευστός ρυθμός ζωής και δεν υπάρχει η ισορροπημένη επαγγελματική ζωή, είναι μια πραγματικότητα. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις αλήθειας.
Όταν για μια θέση εργασίας βλέπεις 200 αιτήσεις ή ότι οι ίδιες αγγελίες επανεκδίδονται σε 15 μέρες, αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε γενικώς καλά. Ναι υπάρχουν μεθυσμένοι, χαπακομένοι, έντονη ισλαμοποίηση, οι γυναίκες σε πολλά σημεία των πόλεων δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μετά τη δύση του ήλιου όπως και την ημέρα, υπάρχει έντονη αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχει έντονη εταιρική τοξικότητα και αυτό φαίνεται με τα συνεχόμενα training bootcamps στην ψυχολογία εργασίας, ... ενώ αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους του ελληνικού δημοσίου, ότι οι περισσότεροι νεαροί Έλληνες έχουν το μισό αυτί τους στην Ελλάδα για θέσεις εργασίας στο δημόσιο ενώ οι ίδιοι μας λένε ότι "διαπρέπουν" στο εξωτερικό.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

12:45
Τελικα υπαρχει θεμαΔεν έγραψες μόνο αυτά, έγραψες για τα μαγαζιά που κλείνουν όλα από τις 9, για τις γυναίκες που φοβούνται να κυκλοφορήσουν λόγω των μεθυσμένων, για τον κόσμο που φοβάται να βγει λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων, για τους έλληνες του εξωτερικού που ΟΛΟΙ περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα για εξετάσεις.
σε ενα διαλογο απαντω ολα αυτα που μου προσαπτεις .
Αυτα !Παγια τακτικη μου σε διαλογους που δεν υπαρχει η στοιχειώδης επικοινωνια , η διαστρεβλωση και ή επιλεκτικη προσεγγιση θεματων ,να λεω στο αλλον εχεις δικιο και να αποχωρω !
Κρατα οτι θες,εχεις δικιο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.499 μηνύματα.

16-02-25

12:49
Τελικα υπαρχει θεμα
Αυτα !Παγια τακτικη μου σε διαλογους που δεν υπαρχει η στοιχειώδης επικοινωνια , η διαστρεβλωση και ή επιλεκτικη προσεγγιση θεματων ,να λεω στο αλλον εχεις δικιο και να αποχωρω !
Κρατα οτι θες,εχεις δικιο![]()
Πώς γίνεται αυτό να συμβαίνει με όλους όμως ; δεν σε προβληματίζει ; δηλαδή με ολους δεν μπορείς να συνενοηθείς ;
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

12:56
Ειδες ενα πραγμα ...οταν δεν στηνομαι να τους κανω τα κεφια αυτα παθαινω .Πώς γίνεται αυτό να συμβαίνει με όλους όμως ; δεν σε προβληματίζει ; δηλαδή με ολους δεν μπορείς να συνενοηθείς ;
Παγια τακτικη στους αντρες οταν τους λες ΟΧΙ .
Το παιζουν ντραμπουκοι ξερολες και αυταρκες !
Βλεπεις η ωριμοτητα οπως ειπα και σε αλλο θεμα η ευγενεια και ο ανδρισμος σπανιζουν ..
Ευτυχως βρηκα ενα δυο εως τωρα εδω μεσα που τα εχει και επικοινωνω αψογα .Μαλλον δεν τον προσεξες για να κανεις και εσυ αλλη μια γενικευση για να επιβεβαιωθεις

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

16-02-25

12:56
Scripta manent, αγαπητή. Καλή συνέχεια.Τελικα υπαρχει θεμα
Κρατα οτι θες,εχεις δικιο![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είπαμε, ζούμε σαν τους Εβραίους στη Γερμανία το 1935. Έτσι ακριβώς είναι, χειρότεροι από πολίτες δεύτερης κατηγορίας.Όταν για μια θέση εργασίας βλέπεις 200 αιτήσεις ή ότι οι ίδιες αγγελίες επανεκδίδονται σε 15 μέρες, αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε γενικώς καλά. Ναι υπάρχουν μεθυσμένοι, χαπακομένοι, έντονη ισλαμοποίηση, οι γυναίκες σε πολλά σημεία των πόλεων δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μετά τη δύση του ήλιου όπως και την ημέρα, υπάρχει έντονη αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχει έντονη εταιρική τοξικότητα και αυτό φαίνεται με τα συνεχόμενα training bootcamps στην ψυχολογία εργασίας, ... ενώ αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους του ελληνικού δημοσίου, ότι οι περισσότεροι νεαροί Έλληνες έχουν το μισό αυτί τους στην Ελλάδα για θέσεις εργασίας στο δημόσιο ενώ οι ίδιοι μας λένε ότι "διαπρέπουν" στο εξωτερικό.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

12:58
Γερμανια εισαι ;Scripta manent, αγαπητή. Καλή συνέχεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είπαμε, ζούμε σαν τους Εβραίους στη Γερμανία το 1935. Έτσι ακριβώς είναι, χειρότεροι από πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Ενδιαφερων ,αυτο το κρατω χαχα
και σε εσενα καλη συνεχεια !
Andante
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

16-02-25

13:26
Θα το ρωτήσω ευθέως γιατί επιβάλλεται. Έχεις ζήσει στο εξωτερικό, αν ναι σε ποια χώρα κ για πόσο καιρό? Αυτά που γράφεις τα έχεις ζήσει απο πρωτο χερι ή τα έχεις διαβάσει στο ιντερνετ? Σε ποιά χώρα αναφέρεσαι συγκεκριμένα ή αναφέρεσαι γενικά σε όλη την Ευρώπη? Εγω εχω ζήσει Γερμανία 6 χρόνια, δεν γνωρίζω για Αγγλία ή Σκανδιναβικες Χώρες.Συγγνώμη το γεγονός ότι υπάρχουν στρεβλώσεις στη διαμονή στο εξωτερικό γιατί πρέπει να θεωρούνται υπερβολές; Ειδικά σήμερα που υπάρχει αυτός ο ρευστός ρυθμός ζωής και δεν υπάρχει η ισορροπημένη επαγγελματική ζωή, είναι μια πραγματικότητα. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις αλήθειας.
Όταν για μια θέση εργασίας βλέπεις 200 αιτήσεις ή ότι οι ίδιες αγγελίες επανεκδίδονται σε 15 μέρες, αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε γενικώς καλά. Ναι υπάρχουν μεθυσμένοι, χαπακομένοι, έντονη ισλαμοποίηση, οι γυναίκες σε πολλά σημεία των πόλεων δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μετά τη δύση του ήλιου όπως και την ημέρα, υπάρχει έντονη αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων, υπάρχει έντονη εταιρική τοξικότητα και αυτό φαίνεται με τα συνεχόμενα training bootcamps στην ψυχολογία εργασίας, ... ενώ αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους του ελληνικού δημοσίου, ότι οι περισσότεροι νεαροί Έλληνες έχουν το μισό αυτί τους στην Ελλάδα για θέσεις εργασίας στο δημόσιο ενώ οι ίδιοι μας λένε ότι "διαπρέπουν" στο εξωτερικό.
Οι προκλήσεις κ οι δυσκολίες είναι μεγάλες, ακόμα κ εγώ που ήξερα καλά την γλώσσα δεν
αισθανόμουν 100% οικεία με τη νοοτροπία. Η χώρα έχει μια πολύ έντονη αυτοματοποίηση κ δίνει πολλές φορές την εντύπωση μιας τεράστιας "φάμπρικας" ανθρώπων...αν δεν ξέρεις την γλώσσα καλά, ναι θα αισθανθείς κομπλεξικά στην γερμανία κ οι ντόπιοι θα σε αντιμετωπίσουν με φόβο ίσως κ ρατσισμό γιατί αν εξαιρέσεις τους πιο νέους δεν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στα αγγλικά! (Αν ξερεις την γλωσσα κ δεν φοβασαι να ανοιχτεις η αντιμετώπιση είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική απο την συντριπτική πλειοψηφία). Και πολλά άλλα θέματα "ηθικής" που δεν θεώρησα οτι προσωπικά μου πηγαίνανε. Swinger club στα οποια πανε κ "ευκαταστατοι οικογενειαρχες" δεν ειναι taboo σε μεγαλες πολεις...μεθυσμενοι κ αστεγοι στους δρομους του βερολινου ειναι συνηθισμενο. Επισης στη χωρα αυτη οι γυναικες εχουν σχεδον παντα δικιο....χαχα υπαρχει θα ελεγα μια μητριαρχια κ οι αντρες σε γενικες γραμμες "επιβαλλεται" να ειναι "συρρικνωμενοι". Η παραδοσιακη οικογενεια επισης παει να διαλυθει τελειως καθως δεν ειναι ασυνηθιστο να γνωρισεις γερμανιδα με 3 παιδια απο 3 διαγορετικους αντρες...
Τα θετικα τα εχω αναφερει αλλού. Ενα απο αυτα ειναι οτι υπαρχει τεραστια ελληνικη κοινοτητα που ειναι πολυ δεμενη κ τηρει ακομα παραδοσεις ηθη κ εθιμα. Κατα τα αλλα ο καθενας κανει τις επιλογές του! Εγω παντως που πηγα δεν το μετανιωσα κ μου εχουν μεινει τα καλά. Ετσι για να μην νομίζετε οτι προσπαθούμε να σας πείσουμε με το ζόρι να πατε στο εξωτερικό...

Η διαφορα στους μισθους ειδικα σε επιστημονες σε σχεση με την Ελλαδα ειναι παρα μα παρα πολυ μεγαλη, αυτο ειναι μια πραγματικοτητα. Το κρατος λειτουργει πολυ καλυτερα, οι υποδομες κ κατα συνεπεια η ασφαλεια αν εξαιρεσεις την ταση με τα τρομοκρατικα χτυπηματα ειναι σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο. Οι ευκαιριες ειναι περισσοτερες, μονο στο επιστημονικο κομματι η βιβλιογραφια ειναι τεραστια κ απολυτα συγχρονη. Επισης η τεχνικη εκπαιδευση ειναι εξαιρετικη. Μπορω να μιλησω κ για πολλα αλλα οπως συγκοινωνιες, πρασινο, να μπω και σε θεματα οπως αν οι γερμανοι εχουν μπεσα και ειναι αξιοπιστοι οταν υποσχονται κατι....αλλα το θεμα θα ξεφυγει. Οπως ειπα ο καθενας κανει τις επιλογες του...
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.133 μηνύματα.

16-02-25

22:17
Γενικώς, αυτο που έχω καταλάβει είναι πως είναι κακή εποχή για να γυρίσεις Ελλάδα. Όχι από άποψη χρημάτων μόνο , αλλά και όλες οι υπόλοιπες παροχές, έχουν υποβαθμιστεί πλήρωςΤο κρατος λειτουργει πολυ καλυτερα, οι υποδομες κ κατα συνεπεια η ασφαλεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 274 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- back2967
- charmander
- GeorgePap2003
- Ilma
- giorgos5002
- fmarulezkd
- Athens2002
- iew
- rafaela11
- Jack of Spades
- Reader
- Scandal
- giannhs2001
- Kate333er
- AggelikiGr
- Entropy24
- pinkheart
- chester20080
- johnsala
- iminspain
- userguest
- BatGuin
- Wonderkid
- Andante
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- Ωρορα
- Memetchi
- Varus
- synthnightingale
- J.Cameron
- ROM32
- User2350
- akis_95
- Joji
- vasilis123321
- Kate1914
- RPO
- A350
- fockos
- Unboxholics
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- Libertus
- Ryuzaki
- theodle
- despoina13
- Jim4ever
- Giorgkalo
- Sosstoss
- bibliofagos
- Hased Babis
- Totreno
- Corfu kitty
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- thenutritionist
- Jim175
- fourkaki
- Debugging_Demon
- AK-92
- suaimhneas
- Alessandra Eliza
- Ariana2018
- xristarac
- ougkampougka
- FrankR
- phleidhs
- Esperos1
- Dark_kronos
- P.Dam.
- camil
- jj!
- Himalaian
- ana.roi
- Thoba19
- tsiobieman
- arko
- Meow
- Viedo
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Giii
- ΘανάσοςG4
- ag97
- Fernando_A
- Στεφανος56
- ggl
- Maraki4you
- qwertyuiop
- Eliza
- tslef8
- ougka pougka
- snowy
- oups
- Citylights
- ]ifrit[
- ΔίνωΈναΤέλος
- Mt73
- New member
- Kostas_)
- kostas_01
- QWERTY23
- Αναστασία197
- labs
- Idontknoww
- Πα.Κ
- SlimShady
- penelopenick
- Pen_addict
- makis999
- Μαυρίκιος
- benzene
- korlef
- F1L1PAS
- akis94
- Ria99
- Sense
- eukleidhs1821
- Unseen skygge
- Thundergirl
- Stelios725
- jimis2001
- aggelosst9
- anastasis06
- Paul33.gr
- physicscrazy
- orange crush
- Jimmy20
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- 1011
- louminis
- Cupid
- Earthquake
- Satan Claus
- johnietraf
- fretoe
- Kostis-Palamas
- nucomer
- Έμμα
- Scott
- gwgw_5
- Johnman97
- Ροβερτα
- VasoGrimes
- DimitraA.
- Αλκης Κ.
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.