Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-05-22

10:42
Μαργαρίτα αν πρόκειται για σπουδές λαβέ υπόψιν τις φοιτητικές εστίες!!!!Ηδη το μελεταμε και το συζηταμε, παντως η συγκατοικηση με ξενο ατομο δεν ειναι απλα στο τραπεζι των συζητησεων μας γιατι ΔΕΝ μπορει και δεν θα ρισκαρουμε τιποτα που θα τον πιεσει ψυχολογικα στην προσπαθεια του αυτη και φυσικα ειναι στο χερι μας να του το παρεχουμε ..
Συζηταμε για Κυπρο αλλα το πανεπηστημιο της Κυπρου για Ιατρικη δεν ειναι και οτι καλυτερο απο οσο εχω μιλησει ..
Θα δουμε εχουμε καιρο μπροστα μας και ελπιζω να μην χρειαστει να φυγει ,να περασει εδω και να παει μονο για το μεταπτυχιακο του εξω
Προς το παρον συλλέγω εντυπωσεις και πληροφοριες ακομα και απο εδω![]()
Guest 528707
Επισκέπτης

24-05-22

10:53
ναι μιλαω μονο αρχικα για σπουδες μετα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει να κανει ..Μαργαρίτα αν πρόκειται για σπουδές λαβέ υπόψιν τις φοιτητικές εστίες!!!!
θα τα δω ολα προς το παρων θελω να επικεντρωθει στο εδω και να του μεταδιδω πιστη και θετικη ενεργεια οτι θα τα καταφερει εδω ..
ξερεις πολλες φορες πλεον πιστευω οτι αυτο που θελεις και το σκεφτεσαι πολυ ειναι αυτο που προσελκυεις και στο τελος πετυχαινει ,οποτε πιστευω η δικη μου πιστη και η δικη του προσπαθεια να εχουν το καλυτερο αποτελεσμα για εκεινων πρωτα και μετα για εμας ,εμεις απλα διπλα του και συνοδοιποροι του οσο μας θελει και μας χρειαζεται

Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

10:55
Έτσι πρέπει !!!! Πολύ σωστά !!!!ναι μιλαω μονο αρχικα για σπουδες μετα ας αποφασισει ο ιδιος τι θελει να κανει ..
θα τα δω ολα προς το παρων θελω να επικεντρωθει στο εδω και να του μεταδιδω πιστη και θετικη ενεργεια οτι θα τα καταφερει εδω ..
ξερεις πολλες φορες πλεον πιστευω οτι αυτο που θελεις και το σκεφτεσαι πολυ ειναι αυτο που προσελκυεις και στο τελος πετυχαινει ,οποτε πιστευω η δικη μου πιστη και η δικη του προσπαθεια να εχουν το καλυτερο αποτελεσμα για εκεινων πρωτα και μετα για εμας ,εμεις απλα διπλα του και συνοδοιποροι του οσο μας θελει και μας χρειαζεται![]()
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.700 μηνύματα.

24-05-22

11:04
Εξαρτάται για που μιλάς.Με μια βασική διαφορά. Στο εξωτερικό συγκατοικείς τα πρώτα 2 max 3 χρόνια μέχρι να μαζέψεις χρήματα. Στην Ελλάδα θα πρέπει να συγκατοικείς μόνιμα καθώς ο μισθός άντε από 700 να πάει 900€.
Στο Λονδίνο πχ για να μένεις μόνος σου πρέπει ή να έχεις μεγάλο μισθό που δεν θα τον βρεις στα πρώτα χρόνια δουλειάς σου ή να μένεις πολύ έξω από την πόλη, φάση να δουλεύεις Αθήνα και να μένεις Ασπρόπυργο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

24-05-22

11:09
Καμία σχέση ιον λες αρκετά πράγματα που δεν ισχύουν. Κανείς που πάει έξω δεν ζει με άλλους για περισσότερα από 2-4 χρόνια max. Οι μισθοί είναι αρκετά υψηλότεροι και μπορείς να μείνεις μόνος μετά. Έχω συγγενείς σε Γερμανία και Βοστόνη και ξέρω καλά τι παίζει έξω.Μέχρι να μαζέψεις χρήματα ? Και για πόσο θα κρατήσουν αυτά ? Όχι οι περισσότεροι όσα χρόνια κι αν είναι συνεχίζουν να συγκατοικούν
Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:10
Δεν ξέρω για αυτές τις πόλεις εγώ αναφέρομαι στο Λονδίνο που έχεις πει ότι σε ενδιαφέρειΚαμία σχέση ιον λες αρκετά πράγματα που δεν ισχύουν. Κανείς που πάει έξω δεν ζει με άλλους για περισσότερα από 2-4 χρόνια max. Οι μισθοί είναι αρκετά υψηλότεροι και μπορείς να μείνεις μόνος μετά. Έχω συγγενείς σε Γερμανία και Βοστόνη και ξέρω καλά τι παίζει έξω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

24-05-22

11:13
Και για το Λονδίνο μετά από κάποια χρόνια πάλι ζεις μόνος σου. Ένα σπίτι 1.700 λίρες βγαίνει άνετα να το έχεις όταν ο μέσος μισθός στο Λονδίνο είναι 4.700 λίρες το μήνα και έχει μαζέψει κάποια χρήματα στην άκρη τα πρώτα χρόνια.Δεν ξέρω για αυτές τις πόλεις εγώ αναφέρομαι στο Λονδίνο που έχεις πει ότι σε ενδιαφέρει
Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:13
Ποιος ήρθε ??? Που τα διαβάζεις αυτά ρε Φώτημέσος μισθός στο Λονδίνο είναι 4700

American Economist
Επιφανές μέλος

24-05-22

11:17
Από επίσημα στοιχεία το gov.uk. Κοιτά ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει να ζεις έξω και νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι Σουηδία, όμως άσε τα επίσημα στοιχεία να ξέρουν κάτι παραπάνω.Ποιος ήρθε ??? Που τα διαβάζεις αυτά ρε Φώτη![]()

Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:20
Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκαΑπό επίσημα στοιχεία το gov.uk. Κοιτά ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει να ζεις έξω και νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι Σουηδία, όμως άσε τα επίσημα στοιχεία να ξέρουν κάτι παραπάνω.View attachment 102891

Τι να σου πω εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει τέτοιο μισθό στο Λονδίνο. Και σου έχω πει ότι έχω άτομα της οικογένειας μου εκεί. Οκ .
American Economist
Επιφανές μέλος

24-05-22

11:22
Το ότι δεν ξέρεις κάποιον δεν σημαίνει ότι ο μέσος μισθός είναι χαμηλότερος. Υπάρχουν άτομα με πολύ μεγαλύτερο μισθό απο αυτόν και άτομα με χαμηλότερο.Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα
Τι να σου πω εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει τέτοιο μισθό στο Λονδίνο. Και σου έχω πει ότι έχω άτομα της οικογένειας μου εκεί. Οκ .
Ούτε εγώ σε ειρωνεύτηκα απλά σου παραθέτω στοιχεία.

Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:27
Το ότι δεν ξέρεις κάποιον δεν σημαίνει ότι ο μέσος μισθός είναι χαμηλότερος. Υπάρχουν άτομα με πολύ μεγαλύτερο μισθό απο αυτόν και άτομα με χαμηλότερο.
Ούτε εγώ σε ειρωνεύτηκα απλά σου παραθέτω στοιχεία.![]()
Κοιτά ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει να ζεις έξω και νομίζεις ότι η Ελλάδα είναι Σουηδία, όμως άσε τα επίσημα στοιχεία να ξέρουν κάτι παραπάνω.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

24-05-22

11:29
Αυτό που έβαλες εσυ είναι για όλο το U.K , εγώ σου έβαλα καθαρά για την πόλη του Λονδίνου. Βάζουμε στοιχεία κάνω στο θέμα που μιλάμε και όχι γενικά.

Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:38
Αφού έξω είναι όλα τόσο ιδανικά γιατί παραμένεις εδώ??? Δεν ρωτάω ειρωνικά .
American Economist
Επιφανές μέλος

24-05-22

11:39
Γιατί ακόμα είμαι φοιτητής, πρέπει να τελειώσω πρώτα τις σπουδές μου και το στρατό.Αφού έξω είναι όλα τόσο ιδανικά γιατί παραμένεις εδώ??? Δεν ρωτάω ειρωνικά .

Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:39
Υπάρχουν και έξω πανεπιστήμια, πολύ καλύτερα όπως λες.Γιατί ακόμα είμαι φοιτητής, πρέπει να τελειώσω πρώτα τις σπουδές μου και το στρατό.![]()
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

24-05-22

11:40
Φώτη, μήπως να ξαναδιαβάσεις λίγο τις πηγές σου; Το σκρινσοτ που εσύ έβαλες γράφει πως ένας μέσος μισθός στο Λονδίνο είναι 2550-3320 λίρες.ο μέσος μισθός στο Λονδίνο είναι 4.700 λίρες το μήνα
Μια ερώτηση την οποία δεν χρειάζεται ν' απαντήσεις αλλά θεωρώ πως είναι σημαντική: οι γονείς σου γνωρίζουν τα σχέδιά σου; Είναι σύμφωνοι στο να φύγεις μόνος στο εξωτερικό;
Guest 881237
Επισκέπτης

24-05-22

11:41
Ενήλικας είναι , δεν χρειάζεται την άδεια τους.γονείς σου γνωρίζουν τα σχέδιά σου; Είναι σύμφωνοι στο να φύγεις μόνος στο εξωτερικό
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

24-05-22

11:41
Well, χρειάζεται τα λεφτά τουςΕνήλικας είναι , δεν χρειάζεται την άδεια τους.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-05-22

11:42
Θα μου τα πληρώσεις εσυ φίλη μου;; Δεν το λέω ειρωνικά απλά τα οι γονείς μου δεν έχουν τόσα χρήματα. Επίσης, είμαι ήδη στο 3ο έτος Αρα το να παρατήσω το πανεπιστήμιο ένα χρόνο πριν πάρω πτυχίο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή.Υπάρχουν και έξω πανεπιστήμια, πολύ καλύτερα όπως λες.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν έχω ανάγκη πλέον την άδεια τους, ας φωνάζουν, ας κάνουν ότι θέλουν. Η ζωή είναι δίκη μου και θέλω να ζήσω όπως εγώ θέλω τα επόμενα χρόνια χωρίς την άδεια των γονιών μου.Φώτη, μήπως να ξαναδιαβάσεις λίγο τις πηγές σου; Το σκρινσοτ που εσύ έβαλες γράφει πως ένας μέσος μισθός στο Λονδίνο είναι 2550-3320 λίρες.
Μια ερώτηση την οποία δεν χρειάζεται ν' απαντήσεις αλλά θεωρώ πως είναι σημαντική: οι γονείς σου γνωρίζουν τα σχέδιά σου; Είναι σύμφωνοι στο να φύγεις μόνος στο εξωτερικό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 275 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- johnsala
- Kate333er
- GeorgePap2003
- touvlo
- Ilma
- Reader
- taketrance
- Jack of Spades
- AggelikiGr
- American Economist
- Wonderkid
- Athens2002
- akis_95
- charmander
- redpointer
- Scandal
- Entropy24
- Kate1914
- ROM32
- Ryuzaki
- Unboxholics
- back2967
- giorgos5002
- iew
- rafaela11
- giannhs2001
- pinkheart
- chester20080
- iminspain
- userguest
- BatGuin
- Andante
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- Ωρορα
- Memetchi
- Varus
- synthnightingale
- J.Cameron
- User2350
- Joji
- vasilis123321
- RPO
- A350
- fockos
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- Libertus
- theodle
- despoina13
- Jim4ever
- Giorgkalo
- Sosstoss
- bibliofagos
- Hased Babis
- Totreno
- Corfu kitty
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- thenutritionist
- Jim175
- fourkaki
- Debugging_Demon
- AK-92
- suaimhneas
- Alessandra Eliza
- Ariana2018
- xristarac
- ougkampougka
- FrankR
- phleidhs
- Esperos1
- Dark_kronos
- P.Dam.
- camil
- jj!
- Himalaian
- ana.roi
- Thoba19
- tsiobieman
- arko
- Meow
- Viedo
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Giii
- ΘανάσοςG4
- ag97
- Fernando_A
- Στεφανος56
- ggl
- Maraki4you
- qwertyuiop
- Eliza
- tslef8
- ougka pougka
- snowy
- oups
- Citylights
- ]ifrit[
- ΔίνωΈναΤέλος
- Mt73
- New member
- Kostas_)
- kostas_01
- QWERTY23
- Αναστασία197
- labs
- Idontknoww
- Πα.Κ
- SlimShady
- penelopenick
- Pen_addict
- makis999
- Μαυρίκιος
- benzene
- korlef
- F1L1PAS
- akis94
- Ria99
- Sense
- eukleidhs1821
- Unseen skygge
- Thundergirl
- Stelios725
- jimis2001
- aggelosst9
- anastasis06
- Paul33.gr
- physicscrazy
- orange crush
- Jimmy20
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- 1011
- louminis
- Cupid
- Earthquake
- Satan Claus
- johnietraf
- fretoe
- Kostis-Palamas
- nucomer
- Έμμα
- Scott
- gwgw_5
- Johnman97
- Ροβερτα
- VasoGrimes
- DimitraA.
- Αλκης Κ.
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.