Το εξωτερικό το γνωρίζω μονο ως τουριστικός επισκέπτης.
Ξέρω πολυ καλα όμως ότι καθαρά σαν άνθρωπος δεν θα μπορούσα να ζήσω σε άλλη χώρα.
Ειναι καθαρα θέμα ψυχολογίας όλο αυτό και τιποτε παραπάνω.
Εκεί στέκομαι και θέλω να τονίσω πως όσο έξυπνος και να είσαι, όσο καλός στην δουλειά σου αν ψυχολογικά δεν αντέχεις ένα 90% θα γυρίσεις πίσω ή θα παραμένεις εκεί και θα αρρωστήσεις...
Οπότε τα βάζεις κάτω και διαλέγεις οως θα ζήσεις και τι ποιότητα ζωής θα προσφέρεις με όποιο κόστος, απλά τα πράγματα!
Η ουσία είναι αυτά τα βήματα να γίνονται από ανθρώπους που αντέχουν..
Πως θα το καταλάβουν αυτό?
Μια δοκιμή απλά, για λίγο καιρό στην αρχή και μετά αποφασίζουν..
Τώρα για το πως δέχονται οι ξένοι τους Έλληνες έχω μια διαφορετική εικόνα.
Δυο από τις εταιρείες που συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια, η μια Ισπανική και η άλλη Γαλλική έχουν να λένε τα καλύτερα για εμάς.
Κάθε φορά που έρχονται εδώ ειναι ενθουσιασμενοι.
Γιατί όμως είναι έτσι?
Φροντίζω πάντα να πάνε στα καλύτερα να τους δείξω ότι πιο όμορφο έχουμε και φυσικά η συνεργασία με εμάς είναι άψογη και σε ένα πολύ καλό επαγγελματικό επίπεδο..
Που θέλω να καταλήξω?
Στο χέρι του καθενός μας ειναι τι θα προβάλει προς τα έξω για την χώρα την οποία έχει γεννηθεί και αγαπά.
Άσχετα με τα όσα προβάλλονται...
Το μόνο αγκάθι σε όλα αυτά τα χρόνια και οφείλω να το πω ειναι η εποχή Τσίπρα που δυστηχως με την φορολογία που είχε επιβληθεί και το καθεστώς στο δικό μας κλάδο, δώσαμε μεγάλη μάχη να μην χάσουμε αυτές τις εταιρείες γιατί πολυ απλά δεν ήθελαν πλέον, ήταν ασύμφορη η συνεργασία μαζί μας ,με την ελληνική φορολογία..
Δεν είχαν θέμα ούτε με τους ανθρώπους ούτε με τον τόπο